من هم وضع خوبی ندارمنقل قول:
Printable View
من هم وضع خوبی ندارمنقل قول:
با تشکر از پاسخ شما، حدودا با سرویس رایگان ،پارس آنلاین هر شب چقدر دانلود دارید؟نقل قول:
گفتم که به اندازه نیازم.که اکثرا دانلود فیلم هست.حجم فیلمها هم حدود 300 تا400 مگ میشه.نقل قول:
این صبانت سرعت شبانش چقد افتضاحه تو مرکز فرشچی
مسخره کردن مارو
دوستان برای مودم چه مارک و مدلی بگیرم بهتره؟
(چیزی حدود 30 تومن بیشتر نشه، چون میخوام موس و کیبورد razer بگیرم و بودجه ی کافی برای بیشتر از اونو ندارم :D )
(سرویس دهنده هم میخوام از صبا بگیرم)
این صبانت کثیف چند مدته بدجور سرعتای شبانه رو آورده پایین
من از صبا سرویس گرفتم.نقل قول:
دوستان برای مودم چه مارک و مدلی بگیرم بهتره؟
(چیزی حدود 30 تومن بیشتر نشه، چون میخوام موس و کیبورد razer بگیرم و بودجه ی کافی برای بیشتر از اونو ندارم :D )
(سرویس دهنده هم میخوام از صبا بگیرم)
مودم datasheen و ازش هم راضیم.
رابطش LAN هستش و فقط هم یکی داره.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینم عکسش. البته مال من سیاهه.
خوب تعويض شركت كننقل قول:
کسی هست که از سارسل سرویس گرفته باشه؟
اگه هست یه توضیحی در مورد کیفیتش بده :D
سلام دوستان.می خواستم ببینم کسی هست از مخابرات سرویس گرفته باشه؟تعرفه هاش چه طوریه؟تو سایتش رفتم هیچی از تعرفه ها نداشت.من شنیدم مال تهران که 128 نامحدود میده مشهدو نمیدونم هرکی میدونه جواب بده.دوستانی که از مخابرات می گیرن خواهشا جواب بدن.
مشهد هم 128 نامحدود ميده
تعرفه هاش خوبه.نقل قول:
سلام دوستان.می خواستم ببینم کسی هست از مخابرات سرویس گرفته باشه؟تعرفه هاش چه طوریه؟تو سایتش رفتم هیچی از تعرفه ها نداشت.من شنیدم مال تهران که 128 نامحدود میده مشهدو نمیدونم هرکی میدونه جواب بده.دوستانی که از مخابرات می گیرن خواهشا جواب بدن.
ولی کیفیتش زیاد جالب نیست. البته قطعی نداره و یا از سرعت واقعی شما کمتر نمیده.
در کل اگر خططون فیبر نوری باشه محکوم به گرفتن ADSL از مخابرات خواهید بود.
دوستاني كه بلوار وكيل آباد فارغ التحصيلان هستند چه شركتي درست و حسابي رو پيشنهاد ميكنند ؟
سلامنقل قول:
منم تو فارق میشینم(پژوهش) از پازس انلاین گرفتم سرعتش هم بد نیست.اگه خواستی ادرسش رو بهت میدم. 128 کیلو با ترافیک 1 گیگ در ماه. سه ماهه20500 تومن.
پارش آنلاین چقدر گرون میگیره :13:نقل قول:
شرمنده اشتباه شد.سه ماهه 20500 میگره.نقل قول:
سرعت دانلود چقدره ؟ روز و شب ؟نقل قول:
من روز 250 شب 100 حدودا !
شاتل اکو 128
من روز بین 80 تا 190 معمولا و شب هم از 45 تا 180نقل قول:
من روزانه 10 الي 12 كيلو ميره دانلودم.
افتضاحه
واقعا؟؟؟؟؟ شاید سیستمت ویروسی شده؟ در هر حال برات متاسفم
مخابراتم از 16 بالاتر نمیره:37:
دوستان من که گیج شدم.آخرش چی بگیرم؟شاتل؟صبا؟پارس؟فناوا ؟
تا تابستون فقط وبگردی میکنم ولی از مرداد دانلود هم میکنم شدید:31:
ممنون میشم سریع جوابمو بدین
شاتل:31:........................
اگه دانلود میخوای پارس بهتره چون نسبت به سرعتش هزینه هاش کمتره.برای من که اینطوره.برای کسب اطلاعات برای پارس انلاین تو مشهد برو توی این سایت:نقل قول:
کد:www.aftab.ws
شاتل اکو 128 و 256 و 512 چقدر باهم فرق دارن؟ اصلآ تفاوت فاحش دارن؟
همچنان منتظر نظر دوستان برای انتخاب ISP هستم :10:
سرویس اقتصادی صبا چطوره؟فقط ترافیکش کمتره یا سرعتشم کمتره؟( سه ماهه با 5 گیگ حجم 27900 تومان )
فن آوا چطوره؟
( از کجا بفهمم خطم PCM هستش یا نه؟باید برم مرکز مخابرات یا تلفنی اطلاعات میدن؟مرکز صابری وحید )
در اپ تفاوت دارن
اينو نميدونم
وقتی به اینترنت با دایل آپ وصل هستی موسو ببر رو اون دوتا مونیتور که کنار ساعت میاد اگه عدد نمایش داده شده از 33 کمتر باشه خط PCM هست :11:نقل قول:
اپ برام مهم نیست.در دان و گشت وگذار چی؟ اگه خواستم شاتل بگیرم کدومشو بگیرم؟نقل قول:
سلام دوستان عزیز!
کسی مقاله ی کاربر "smjhh" رو در مورد افزایش سرعت اینترنت نداره؟
یا اگر خودشون این مقاله رو هم برای من بفرستند ممنون میشم.
از اونهایی که شبی 4 گیگ دانلود می کردند دیگه خبری نیست؟
کثافتا سرعت رو خیلی پایین آوردن دیشب 100 مگ هم نگرفتم.نقل قول:
دیگه تمدید نمیکنم
اگه منظورتون منم این 2 هفته رو مسافرت بودم نمیدونم چجوری بوده،فردا شب امتحان میکنم.نقل قول:
فرستادم . پیغام خصوصی ت رو چک کننقل قول:
من یکیشون هستم . 4 گیگ نبود , 3 گیگ :31: الان من دانلود شبانه ام خوبه اما چک نمی کنم دیگه چقدر دانلود می شه هر شب . اما نوسان داره شاید یه موقع زیاد خوب نباشه شاید بعضی موقع خوبنقل قول:
حالا net meter دانلود می کنم مقدار دقیق اش رو میگم بهتون
راستی بین سایت هایی که لینک مستقیم میذارن persiandown.com پر سرعت ترین لینک ها رو داره می تونید با اون مقدار دانلودتون رو تست کنید
یه سوال : به غیر از الماس شرق و پروما و بیمارستان ها کجاها اینترنت وایرلس مجانی دارن تو مشهد ؟
من نمیدونستم پروما اینترنت وایرلس مجانی داره حیف شد امروز نزدیکش بودم راستی سرعتش چطوریه؟
شخص خاصی منظور من نبود.نقل قول:
از همون ترافیک مصرفی داخل سایت میشه فهمید.نقل قول:
سلام دوست عزیز!نقل قول:
ممنونم . دستتون درد نکنه فکر می کردم چیز عجیبی باشه. ولی به هر حال ممنونم.
یعنی چی؟نقل قول:
یه سوال : به غیر از الماس شرق و پروما و بیمارستان ها کجاها اینترنت وایرلس مجانی دارن تو مشهد ؟
اشتراک رایگان میدن؟ :D
یا میزارن مفتی کار کنی باهاش؟
یکم بیشر بتوضیح.
منم میخوام 5gig صبانت بگیرم(27 تومن)، سرعت دانلودش که با بقیه سرورسا فرقی نداره؟
نزدیکش که نمیشه . باید داخل بری , من خودم نرفتم هنوز , اما از دوستام که رفتن میگن چون همیشه شلوغه (:31:)سرعتش پایین هست اما بالاخره مفته مفته !!نقل قول:
ماله بیمارستان ها (به خصوص رضوی) باید بهتر باشه .
صبانت مثل شاتل این امکان رو ندارهنقل قول:
خواهش می کنمنقل قول:
اشتراک نه , وقتی توی اون محیط قرار می گیری می تونی از اینترنت وایرلس مجانی با لپ تاپ یا موبایل های wi-fi دار استفاده کنی خارج از اون محدوده نمیشه .نقل قول:
5گیگ فکر نمی کنی کم باشه برای 3 ماه ؟
سلام.
از بچه ها کسی سرویس Art 1 یا Art 2 داره ؟ اگه دارین میشه سرعت شبانه و روزانه ش رو بگین؟ ممنون (مرکز صابری وحید)
سلام دوباره
برنامه Bandwidth Meter Pro رو نصب کردم این آمار دانلود امروز صبح ام
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]