خوب معلومه : )) این همه ناروتو داره خودشو جر میده برا چی؟! برا اینکه این ساسکه رو برگردونه دیگه.. اما من از یه چیز مطمئنتر هستم , اینه که ساکورا یه گندی میزنه حالا نگا کننقل قول:
Printable View
خوب معلومه : )) این همه ناروتو داره خودشو جر میده برا چی؟! برا اینکه این ساسکه رو برگردونه دیگه.. اما من از یه چیز مطمئنتر هستم , اینه که ساکورا یه گندی میزنه حالا نگا کننقل قول:
ناروتو شانس آورد وگرنه توبی اونو برده بود و الان کیوبی استخراج شده بود
عجب قدرتی داره این توبی !!!
نکته مهمتر اینه که جینچوریکی ها این قابلیت رو دارن که به بیجوی کامل تبدیل بشن !
این توبی چکار کرده با اینا من نمیدونم ؟!
دیگه خیلی فیلم هندی میشد اگه ناروتو توبی رو هم راسنگان میکرد :دی
تا اطلاع ثانوی ناروتو مشغول کتک خوردن خواهد بود :27:
حالا توبی الان هشت دم رو گرفته ؟!
چون با این بلایی که سر هشت دم اومد و کتکی که از اون بیجو خورد فکر کنم الان در اختیار توبی باشه
مگه این که ناورتو و کاکاشی و گای یک کاری بکنن
8 دم که داغون شد با اون شاخ بزی که خورد :دی ولی یه چیزی مگه دست توبی چی داشت که به ناروتو گفت تاچت کنم تمومه...؟؟
انیمه هم که بشدت مزخرف شده دیگه!!!! یادش بخیر فیلر های کودکی ناروتو خیلی طنز و باحال بودن
الان حتی یه konoha history هم نمیسازن دوباره جیرایا و یوندایمه و ساندایمه و... ببینیم :13: دلم تنگیده واسه قبلا که ناروتو چقدر حال میداد!
این توبی همه چی داره و فعلا هر کاری دلش میخواسته انجام دادهنقل قول:
ولی یه چیزی مگه دست توبی چی داشت که به ناروتو گفت تاچت کنم تمومه...؟؟
مثل این که از 242 به بعد داستان اصلی انیمه دنبال میشه و از شر این فیلرهای مزخرف راحت میشیمنقل قول:
انیمه هم که بشدت مزخرف شده دیگه!!!! یادش بخیر فیلر های کودکی ناروتو خیلی طنز و باحال بودن
بچه اینجا کسی لینک دانلود نمیده؟
اگه مجازه یه تاپیک بزنم لینک دانلود بزارم با زیرنویس..نظرتون چیه؟
فکر کنم لینک دانلود خلاف قوانین انجمن باشه...ولی بهتره با مدیر مربوطه هماهنگ کنین
از سوالات سال 2011 همین شخصیت توبی هستش و کارهایی که می کنه...نکته جالب اینه که تا به حال با هیچ کسی جز کونان به طور رسمی و حرفه ای وارد مبارزه نشده ( اون دوتا دست یار دانزو که خودشون زدن خودشونرو ترکوندند بی عرضه ها !!!! )نقل قول:
نکته مهمتر اینه که جینچوریکی ها این قابلیت رو دارن که به بیجوی کامل تبدیل بشن !
این توبی چکار کرده با اینا من نمیدونم ؟!
خداییش شخصیت از این مرموز تر فکر نکنم باشه!!! خدا کنه یه 10 قسمت برای سر گذشتش اختصاص بدن ..گرچه باز هم کمه براش !!!نقل قول:
این توبی همه چی داره و فعلا هر کاری دلش میخواسته انجام داده
به گزینه های شهید شدن کاکاشی و گای هم اضافه بشن....مخصوصا گای دیگه رسما باید بمیره ..حالا کاکاشی چند بازی تا مرز مردن رفته و یه بار هم مرد ×!!!!نقل قول:
مگه این که ناورتو و کاکاشی و گای یک کاری بکنن
نیازی به این کار نیست :20:نقل قول:
خواستید این سایت لینک کامل مستقیم بدون حساسیت به ایپی و زیرنویس انگلیسی سر خود با 2 کیفیت 480p و 720p میده خیلی راحت دانلود کنید
کد:narutobase.net
---------- Post added at 03:50 PM ---------- Previous post was at 03:49 PM ----------
شهید شدن کاکاشی و گای و همزمان لول اپ شدن ناروتو تو لیست هست از قبل :دینقل قول:
احتمالا خودشونم میدونن و با یه امادگی قبلی اومدن که دیگه رفتنی بشن
---------- Post added at 03:55 PM ---------- Previous post was at 03:50 PM ----------
فیلر ها هم یک ماه دیگه هستن بعدش فصل جدید شروع میشه یعنی از اول سال 2012 میریم تو نخ داستان اصلی :11:
چقدر سرمون شلوغ بشه موقع کریسمس!!
من که فکر نکنم گای و کاکاشی کشته بشن...کلا حیفه این دو تا بمیرننقل قول:
شهید شدن کاکاشی و گای و همزمان لول اپ شدن ناروتو تو لیست هست از قبل
احتمالا خودشونم میدونن و با یه امادگی قبلی اومدن که دیگه رفتنی بشن
مخصوصا گای که شخصیت بامزه ای داره
فکر کنم یان بار باشد شاهد قدرت تیم دو نفره کاکاشی و گای باشیم و احتمالا این وسط یک کارهایی میکنن
ولی به نظر من کشته نمیشن....اگر کسی قراره بمیره بهتره ساکورا باشه
بحث های قدیمیه sakura hater نمیخوام بکنما ولی بالا برید پایین بیاید ساکورا جزو داستان اصلیه حتی همون بی عرضه گی و احمقیش (شرمنده رک میگم :دی) ولی خب به هر حال اون عشق به ساسکه هم جزو داستان بود و هست
ساکورا مردنی نیست خیالتون راحت :دی ولی کاکاشی و گای یحتمل به عنوان تیم و رقیب های قدیمی یه حماسه بیافرینن و راهی بشن... بیخود نیست که تو مانگا نوشته masters arrived :46:
به هر حال تیتر Masters Arrived دلیلی بر کشته شدن این دو نیست
الان که فکر کنم کیلر بی یا همون هشت دم توسط توبی اسیر شده باشه ... بعد اگه قرار باشه گای و کاکاشی هم بمیرن پس ناروتو چطور میخواد از پس توبی بر بیاد ؟!
به هر حال نظر من اینه که این دو کشته نمیشن
مانگای 567 اومد...خیلی جالب شده بود...مخصوصا کل کل هاچیبی و کیوبی.اکشن این قسمت بیشتر بود
کد:http://mangastream.com/read/naruto/97848931/1
9 دم خیلی قشنگ حرف میزنه :دی :دی اون شات اپ ش خیلی باحال بود!!
احتمالا این جا دیگه خود کیوبی رسما یک چند کیلو چاکرای خفن به ناروتو بده یا این که رسما بره توی حالت بیجو.
ناروتو توی بد شرایطی گیر کرده :27:
رفتن به حالت بیجو لازمش اینه که کیوبی بیرون از اون قفس باشه که نیست
چاکراش رو هم که قبلا کامل به اشتراک گذاشته
البته یه چیزی رو نفهمیدم اونم اینکه تو جنگ کلون ناروتو با مادارا کیوبی کلی چاکرا به ناروتو داد و ناروتو بدون اینکه به کیوبی مد بره ازشون استفاده کرد ولی الان ناروتو داره از چاکرای کیوبی استفاده میکنه و تو کیوبی مد هم هست ولی من فکر میکردم دیگه لازم نباشه کیوبی مد... این قسمت جالب ترین پارتش صحبت کیوبی و هاچیبی بود :)
اون زمانی که با مادارا مبارزه میکرد ناروتو چاکرای کیوبی رو به اون کاگه بونشین ها انتقال داد و تا جلوی تکنیک مادارا رو بگیرن
قسمت بعد خیلی جالب میشه...باید دید عکس العمل کیوبی چیه ! :31:
اهان درسته اون موقع قضیه تقسیم چاکرا بود...
یه چیز دیگه هم اینکه این کیوبی خیلی با قدرت صحبت میکرد یکی اینکه میگفت زود باش و کارشونو بساز :دی و یکی هم اینکه یک-دم همیشه با کیوبی مشکل داشته مگه موقعی که ریکودو این جونور ها رو ساخته بود تو کل دنیا پخششون نکرده بوده؟ (طبق گفته توبی) پس این ها چطور کنار هم بودن؟؟
در مورد قدرت های خاص روباهیش هم هر چی فکر کردم چیزی به ذهنم نرسید که در مورد این روباه خاص باشه مثلا الان 8دم هشت پائه شنا میکنه و زیر اب نفس میکشه و جوهر تو بدنش داره یا مثلا 7دم (دختر مو ابی رنگه) پرواز میکنه و...
با این صحبت هایی که بین هاچیبی و کیوبی رد و بدل شد فکر کنم قبلا همه بیجوها با هم زندگی میکردن یا این که با هم ارتباط داشتن
چون مثل این که یک سری خاطرات از گذشته خودشون دارن
یکی از قدرت های کیوبی یا همین روباه سرعت زیاد اون در مبارزاته...باقیش رو نمیدونم :31:
آخر مانگا یه تیکه از قسمت بعد رو نشون میده که ناروتو توی دهند اون بیجو گیر کرده و داره زور می زنه !!! احتمالا کیوبی یه کاری می کنه ...نقل قول:
احتمالا این جا دیگه خود کیوبی رسما یک چند کیلو چاکرای خفن به ناروتو بده یا این که رسما بره توی حالت بیجو.
ناروتو توی بد شرایطی گیر کرده [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اون خنده های زیرکانه کیوبی منو کشته ...خیلی این کیوبی و مادارا به هم میان !!! کاش یه چند تا فیلر توپ بعد ها ازشون بسازند!!!جایی نیست بریم بگیم فیلر سفارشی برامون بسازن بهتر از این فیلر های درپیت اینو-چوجی-شیکا هستش که !!!
اون تیکه ای که هیاچیپی به ناروتو گفت که بیجو ها هم احساس دارن فکر کنم یه منظور خاصی داشت !!! مخصوصا این که قبل یکی از این بیجو ها فکر کنم به توبی حمله کرد ...شاید نارتو این سری می خواد با فک زدن هاش بیجو ها رو گول بزنه و به راه راست هداین کنه و کاکاشی و گای هم می شن جینچوریکی !!!! (شوخی بود ) ولی فکر کنم ناروتو ( کیشیموتو) یه برنامه خاص برای این بیجو ها داشته باشه ..چون نمیشه همین جوری ولشون کرد توی داستان ..باید یه چیزی بشن ..نقل قول:
این قسمت جالب ترین پارتش صحبت کیوبی و هاچیبی بود :)
یادمه اوایل داستان (اون قسمت های اول ) یه جا گفت کهخ زمانی که روباه قرمز اتشین در جایی احضار میشن یا رویت می شد خرابی های بسیاری به وجو می امد !! آب دریا ها بالا می آمد ..کوها ریزش می کرد ..جنگل ها می سوخت !! و دهکده ها ویران می شن ..شاین منظورش این بوده که همه قدرت های 5 گانه طبیعت رو این کیوبی باید داشته باشه ... چون گویا هر کدوم این بیجو ها به تناسب دم هاشون قدرت های ویژه ای دارن ...نقل قول:
در مورد قدرت های خاص روباهیش هم هر چی فکر کردم چیزی به ذهنم نرسید که در مورد این روباه خاص باشه مثلا الان 8دم هشت پائه شنا میکنه و زیر اب نفس میکشه و جوهر تو بدنش داره یا مثلا 7دم (دختر مو ابی رنگه) پرواز میکنه و...
راستی خبری از بیجوی گای نیست !!! فکر کنم اون رو بین بیجو ها نیدم ..همونی که ناروتو توی فصل اول باهاش مبارزه کرد !!! مگه بیجو ها چاکراشون رو منتقل نمی کردند که به اون هیولا مانند توی غار ...پس اینها چه جوری توی بدن این جینچوریکی های مرده احضار می شن !!!
توی مبارزه با لرد اوروچی اوایل فصل یه چند تا چشمه نشون داد ولی قدرت کاملش نبود...سرعتش که یادکه ...یه چیزی تو مایه های بمب چاکرایی هم داشت !!! بقیش معلوم نیست ..نقل قول:
یکی از قدرت های کیوبی یا همین روباه سرعت زیاد اون در مبارزاته...باقیش رو نمیدونم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دقیقا و گویا از حال و روز هم خبر هم داشتند ..مثلا کیوبی در مورد هاچیبی و کیلر بی می دونست . هاچیبی هم در مورد بقیه بیجو ها .... احتمالا بگن که همشون زاده یک بیجو هستند پس یه نسبت فامیلی هم با هم دارن !!!نقل قول:
با این صحبت هایی که بین هاچیبی و کیوبی رد و بدل شد فکر کنم قبلا همه بیجوها با هم زندگی میکردن یا این که با هم ارتباط داشتن
چون مثل این که یک سری خاطرات از گذشته خودشون دارن
جواب میدم خودت تطبیق بده :دینقل قول:
فیلر ها که متأسفانه از قبل تعیین شدن و نسبت به فیلر های ناروتوی کودک :دی هیچی نیستن دیگه باید ساخت دیگه... 2 تا فیلر دیگه داریم یعنی 3 هفته دیگه از اول 2012 میریم تو نخ داستان اصلی تازه میرسیم به جایی که ناروتو میرسه به مقصدش!!
خب در مورد کیوبی میشه نظریه هایی داد
مثلا اینکه کیوبی خیلـــی راحت برگشته میگه hurry up and finish them یعنی یه خبرایی هست :21: چون کیوبی از لحاظ تعداد دم از همه بیشتره یعنی قویتره و این شامل Tailed Beast Bomb و قدرت های خاص خودش هم میشه + اینکه من میگم این کیوبی نقطه ضعف احساسی و قدرتی همه رو میدونه و سنش از همه بیشتره. شاید هم بتونه یجوری کنترل همه رو بدست بگیره و حتی متحدشون کنه!
ولی اون قسمت های روباه اتشین و کوه و جنگل و... کجای ناروتو بوده که ما ندیدیم؟ :18: تا جایی که من یادمه در مورد کیوبی هیچ چیزی گفته نشده و تنها چیزایی که دیدیم قدرت سریع خوب شدنش بوده و اون حالت انسان-حیوان رو هم که همه دم دار هاشون دارن...
بیجوی گای هم واقعا نفهمیدم گای مگه بیجو داشت؟؟! ناروتو باهاش مبارزه کرد؟!
اون مجسمه ی توی غار هم که یه محل واسه ذخیره و استفاده بود که توبی واسه درست کردن اون 10000 زتسو سفید ازش استفاده کرد و الانم همون بیجو ها رو دوباره به بدن های قبلیشون برگردونده که به احتمال بسیار زیاد جینچوریکی ها رو با استفاده از فن ریننگان زنده کرده.....
در مورد اشنایی این بیجوها با هم یه چیزی به ذهنم اومد که هاشیراما سنجو هوکاگه اول قدرت سرکوب این بیجو ها رو داشته و همه رو توی همون جنگل ممنوعه که مسابقات چونین توش برگذار شد نگه میداشته بعدش برای تعادل قدرت 9 تاشون رو تقسیم کرده بین دهکده ها... البته در مورد اینکه کیوبی از هاچیبی و بی خبر داشت دیگه... :31:
در مورد توبی هم یه نظریه دارم
اونجایی که 5دم قاطی کرد و گفت "چطور میتونم اجازه بدم اینطوری کنترل بشم..." دیدیم که یه زنجیر از دست توبی خارج شد و گردن 5دم رو گرفت دقیقا فنی که اوزوماکی کوشینا استفاده میکرد... بعلاوه اوزوماکی ها معروف بودن بخاطر فن های مهر کنندشون که تو دهکده کونوها فقط کوشینا و استادش که اوزوماکی بودن میتونستن کیوبی رو سرکوب کنن، بعلاوه توبی میدونست که ناگاتو یه اوزوماکیه و دیگه هیچکس حتی جیرایا نمیدونست! از طرفی شارینگان توبی همیشه فعاله با این حال ازش چاکرا کم نمیکنه یعنی ویژگی های هر دو قبیله اوچیها و اوزوماکی رو داره. و البته برای اینکه توبی بتونه ریننگان داشته باشه باید بدن سنجو یا اوزوماکی داشته باشه. با این اوصاف توبی یحتمل یه رگ از اوچیها داره یه رگ از اوزوماکی (و نه سنجو چون چاکرای توبی مثل اوزوماکی ها زیاده)
واقعا دیگه سوال بزرگی شده که این توبی کی هست....
:18:نقل قول:
یادمه اوایل داستان (اون قسمت های اول ) یه جا گفت کهخ زمانی که روباه قرمز اتشین در جایی احضار میشن یا رویت می شد خرابی های بسیاری به وجو می امد !! آب دریا ها بالا می آمد ..کوها ریزش می کرد ..جنگل ها می سوخت !! و دهکده ها ویران می شن ..شاین منظورش این بوده که همه قدرت های 5 گانه طبیعت رو این کیوبی باید داشته باشه
!!!!!
اینو کجا گفت ؟!
چیزی که مشخصه اینه که توبی یک شخصیت شناخته شده و احتمالا بزرگ و ترسناکیه.
اگه دیدار کیسامه و توبی یادتون باشه اونجا توبی ماسکش رو برمیداره و خودش رو به کیسامه نشون میده و اون هم به شدت تعجب میکنه و میترسه.
پس باید یک شخصیت معروفی باشه...فکر کنم ایتاچی هم چهره توبی رو دیده باشه به همراه پین...زتسو هم که رفیق شفیق توبیه :31:
توبی هم فکر کنم مثل اروچیمارو یک بدن Immortal یا همون فناناپذیر داشته باشه . توبی اگه از خاندان اوچیها اگر بود چه احتیاجی به همچین کولکسیون عظیمی از شارینگان داشت ؟!
نکته دوم این که شارینگان اون رو حالت ابتدایی و سه نقطه قرار داره و نه مانگکیو شارینگان داره و نه اترنال مانگکیو شارینگان.
بعد از کشتن ایتاچی هم میتونست مانگکیو اون رو استفاده کنه که باز هم این کار رو نکرد و اونا رو به ساسکه داد.
پس همچین شخصی که نمیتونه مانگکیو و ریننگان رو فعال کنه مطمئنا از خاندان اوچیها نیست.
توبی هر کی هست از مادارا هم قویتره.:27:
کی گفته توبی اترنال نداره؟؟ تا حالا توبی رو ندیدیم با اترنال ولی این دلیل نمیشهنقل قول:
مثلا مادارا که از تابوت اومد بیرون شارینگانش 3 نقطه بود بعد کردش اترنال مانگکیو بعد ریننگان
در مورد اینکه توبی نتونست ریننگان رو خودش فعال کنه هم هنوز یه سری پیش نیاز هاش رو نشده مثل اینکه راز بدن مادارا چی بوده...؟ و اینکه روی اون سنگ اوچیها چی نوشته شده و...
در مورد شارینگان هم جوابی ندارم ولی خب وقتی کل خاندان اوچیها نابود شده به قول خود توبی میگه "store up on good eyes" که در مورد ساسکه به کار برد، شاید بد نباشه که کلی چشم جمع کنه شاید یه زمان به کار اومد مثل همین الان که به هر کدوم از جینچوریکی های قدیم یه شارینگان داده...
ولی خدایی کیشیموتو در مورد توبی خیلی خوب کار کرده :20:
تا اونجایی که من دیدم توبی مانگکیو نداره...حتی موقعی که افراد رو به بعد دیگه انتقال میداد شارینگانش سه نقطه بودنقل قول:
کی گفته توبی اترنال نداره؟؟ تا حالا توبی رو ندیدیم با اترنال ولی این دلیل نمیشه
مثلا مادارا که از تابوت اومد بیرون شارینگانش 3 نقطه بود بعد کردش اترنال مانگکیو بعد ریننگان
با شارینگان سه نقطه هم اجرای همچین فنی محاله.
یا مثل جنگ با کونان که ایزاناگی زدنقل قول:
در مورد شارینگان هم جوابی ندارم ولی خب وقتی کل خاندان اوچیها نابود شده به قول خود توبی میگه "store up on good eyes" که در مورد ساسکه به کار برد، شاید بد نباشه که کلی چشم جمع کنه شاید یه زمان به کار اومد مثل همین الان که به هر کدوم از جینچوریکی های قدیم یه شارینگان داده...
ولی چطوری توبی چشم های خاندان اوچیها رو جمع کرده ؟! اون هم زمانی که همه اونا به وسیله ایتاچی و در دهکده کونوها کشته شدن؟!
کی میخواد بره تو خط اصلی هان؟:13:
خب پس اگه اجرای این فن انتقال که توبی استفاده میکنه با شارینگان معمولی محاله چطور اجراش میکنه؟؟نقل قول:
چشم ها هم خب همه رو که جمع نکرده فقط مال افراد خاصی همونطور که دنبال چشم شیسوی بود ولی دانزو سوزونده بودش... :دی
خاندان اوچیها رو هم ایتاچی با کمک توبی کشته بود خود توبی تایید کرد این رو :46: در واقع ایتاچی رفته بوده پیش توبی تا ازش استفاده کنه تا کل قبیله اوچیها رو اون نابود کنه تا خودش دیگه دستی نداشته باشه ولی توبی قبول نکرده...
تا قسمت 242 که فیلره...از قسمت 243 انیمه به روال سابق برمیگرده و داستان اصلی شروع میشهنقل قول:
کی میخواد بره تو خط اصلی هان؟
البته بعد از انیمه ای که این هفته منتشر میشه باید دو سه هفته ای صبر کنیم تا تعطیلات زمستانی و کریسمس تموم بشه بعد دوباره مانگا و انیمه منتشر میشه
خوب شاید اصلا فن چشمی نیستنقل قول:
خب پس اگه اجرای این فن انتقال که توبی استفاده میکنه با شارینگان معمولی محاله چطور اجراش میکنه؟؟
این صحبت کجا عنوان شده ؟! کی توبی گفت که در قتل خاندان اوچیها دست داشته؟!نقل قول:
خاندان اوچیها رو هم ایتاچی با کمک توبی کشته بود خود توبی تایید کرد این رو در واقع ایتاچی رفته بوده پیش توبی تا ازش استفاده کنه تا کل قبیله اوچیها رو اون نابود کنه تا خودش دیگه دستی نداشته باشه ولی توبی قبول نکرده...
یادمه اوایل داستان (اون قسمت های اول ) یه جا گفت کهخ زمانی که روباه قرمز اتشین در جایی احضار میشن یا رویت می شد خرابی های بسیاری به وجو می امد !! آب دریا ها بالا می آمد ..کوها ریزش می کرد ..جنگل ها می سوخت !! و دهکده ها ویران می شن
نقل قول:
ولی اون قسمت های روباه اتشین و کوه و جنگل و... کجای ناروتو بوده که ما ندیدیم؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] تا جایی که من یادمه در مورد کیوبی هیچ چیزی گفته نشده و تنها چیزایی که دیدیم قدرت سریع خوب شدنش بوده و اون حالت انسان-حیوان رو هم که همه دم دار هاشون دارن...
یعنی الان من بیشتر ازشما ها تعجب کردم ...دیگه قسمت اول و قسمت پایلوت مانگا رو نخونده باشید که دیگه فاتحه !!!!!نقل قول:
برای شما دوستانی که شاید از مانگا های بالاتر شروع به خوندن داستان کردید :
قسمت اول مانگا صفحه اول : انگلیسی نوشته و حداقلش سونامیش که دیگه تابلوعه !!!
اینم قسمت پایلوت مانگا هستش که در واقع خیلی ها شاید نخونده باشنش!!!! بهتره یه نگاهیبه عکس صفحه 3بندازید .... گویا ناروتو نهمین نفری هستش که میخواسته کیوبی رو کنترل کنه : و هیچ کدوم از 8 تای قبلی نتونستن اونرو کنترل و مهر کنن :کد:http://www.mangafox.com/manga/naruto/v01/c001/1.html
جالبه یه نگاهی به افراد و حات هاشون بندازید :
کد:http://www.mangafox.com/manga/naruto/v01/c000/3.html
منظور بیجوی گارا بود... لعنت به این کیبورد ..همون تک دم که نارتو بعد از مسابقه چونین ها باهاش مبارزه کرد !!! نگو که اون قسمت ها رو هم نخوندی !؟!؟!!؟نقل قول:
بیجوی گای هم واقعا نفهمیدم گای مگه بیجو داشت؟؟! ناروتو باهاش مبارزه کرد؟!
اون مجسمه رو یادت باشه توی یکی ازمیدان های نبرد احضار شد ... حتی من یادمه که اینو گفت این چیه!!حتی از چوجی هم بزرگتره ....مربوط به بخشی می شه که چوجی یه دفعه بزرگ شد و بال های پروانه ایش رو بیرون آورد .نقل قول:
اون مجسمه ی توی غار هم که یه محل واسه ذخیره و استفاده بود که توبی واسه درست کردن اون 10000 زتسو سفید ازش استفاده کرد و الانم همون بیجو ها رو دوباره به بدن های قبلیشون برگردونده که به احتمال بسیار زیاد جینچوریکی ها رو با استفاده از فن ریننگان زنده کرده.....
کلا اوزوماکی ها کارشون این بوده که جینچوریکی بشن و برای حمایت از دهکدهشون هم اولین جینچوریکی میشه زن هاشیراما و مقام اوزوماکی ها رشد می کنه تا جایی که آرم مخصوص دهکدشون پشت لباس جونین و چونین ها -- میشه ..همون علامت که دایره های تودرتو هستش ...پس خیلی ها قبل از کوشینا جینچوریکی بودن و فقط کوشینا نبوده ....اصل هنر اوزوماکی ها علاوه بر چاکرای بالاشون هم قدرت های مهر کردنشون بوده و تکنیک هایی که برای مهر کردن بلد بودند ...( بخش های صحبت کوشینا با ناروتو زمان کنترل کردن کیوبی خونده بشه !)نقل قول:
بعلاوه اوزوماکی ها معروف بودن بخاطر فن های مهر کنندشون که تو دهکده کونوها فقط کوشینا و استادش که اوزوماکی بودن میتونستن کیوبی رو سرکوب کنن
کجای داستان به این نکته اشاره شده ؟؟؟ ناگاتو رو جیرایا از باز مانده هاییه دهکده پیدا کرد که توی نبرد نینجاها زنده مونده بودند ...نقل قول:
بعلاوه توبی میدونست که ناگاتو یه اوزوماکیه و دیگه هیچکس حتی جیرایا نمیدونست! از طرفی شارینگان توبی همیشه فعاله با این حال ازش چاکرا کم نمیکنه یعنی ویژگی های هر دو قبیله اوچیها و اوزوماکی رو داره
تنهاباز مانده اوزوماکی ها کوشینا بوده.. که به دهکده آورده میشه ...بچش هم میشه ناروتو ...
کجا اشاره شده که برای داشتن ریننگان باید یه رگه ازسنجو یا اوزوماکی هارو داشت ؟؟؟نقل قول:
و البته برای اینکه توبی بتونه ریننگان داشته باشه باید بدن سنجو یا اوزوماکی داشته باشه.
مادارا که مانگیکوش رو از برادرش گرفته ..این رو همه می دونن که با در اوردن چشمهای برادرش مانگیکو خودش رو تکمیل کرد ..در واقع اولین نفر ها توی خاندان اوچیها مادارا و برادرش بودند که تونستند مانگیکو رو فعال کنن ولی مادارا ززیاد استفاده کرد و بیناییش رو ازدست داد برای همین هم در یک حرکت ناجوان مردانه چشمهای برادرش رو به خودش پیوند زد ....( البته گفته شده یه دونه از چشم هاروبه خودش پیوند زده !) و توبی ممکنه همون برادره باشه که یه چشمش شارینگان داره ولی چشم دیگش معلوم نبوده...نقل قول:
کی گفته توبی اترنال نداره؟؟ تا حالا توبی رو ندیدیم با اترنال ولی این دلیل نمیشه
نه این گفته اشتباه هستش ... ایتاچی رقفت پیش توبی تا بتونه با کمک اون از شورش احتمالی اوچیها بر علیه دهکده جلوگیری کنه ...اما توبی کمک نکرد و تنها راه برای اینکه دوباره جنگی شروع نشه پایانش ازنطفه بود...قطعا ایتاچی نمی تونست کل دهکده کونوها رو نابود کنه پس سخت ترین تصمیم ممکن رو گرفت ..نقل قول:
خاندان اوچیها رو هم ایتاچی با کمک توبی کشته بود خود توبی تایید کرد این رو [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] در واقع ایتاچی رفته بوده پیش توبی تا ازش استفاده کنه تا کل قبیله اوچیها رو اون نابود کنه تا خودش دیگه دستی نداشته باشه ولی توبی قبول نکرده...
اگه میخوای بدونی چرا خاندان اوچیها میخواسته شورش کنه و چرا ایتاچی جلوشون رو گرفته بگو تا برات توضیح بدم...اگرچخ قبلا هم بهش اشاره کرده بودم ..
اونجایی که ساسکه با ایتاچی میجنگید دیگه ساسکه ازش پرسید که اون نفر دومی که از اوچیها مونده و تو رو تو کشتن قبیله کمک کرد کی بود که ایتاچی هم گفت اسمش اوچیها مادارا بوده (99% توبی رو میگفته و نه مادرا اصلی رو...)نقل قول:
---------- Post added at 09:27 PM ---------- Previous post was at 09:27 PM ----------
من اصلا اینا رو ندیده بودم!!! :18: من مانگا خوندن رو از شیپودن شروع کردم. الان این ها برام عجیبه... ساندایمه داره به ناروتو میگه 8 تا رفیقاش همراه با پدر ناروتو مردن...؟! تو انیمه همچین چیزی نبود اصلا..... :19:نقل قول:
جالبه تو قسمت 1 مانگا ساسکه :46:سوار عقابه! یعنی اینی که الان هست...
ناگاتو هم ازوماکی بوده دیگه!! ندیدی توبی بهش گفت اینقدر به خودت سختی دادی موهای قرمز اوزوماکیت سفید شده...؟!
در مورد ریننگان هم والا یادم نیست کجا ولی مطمئنم اوچیها برای اینکه ریننگن فعال کنه به بدن سنجو نیاز داره و سنجو به چشم های اوچیها... مطمئنم سر این قضیه منبعش هم در لفافه بوده! :31:
البته در مورد مادارا هم توبی میگفت ایزونا که برادر مادارا باشه با اختیار خودش چشمش رو داد تا از خاندانش محافظت کنه این هنوز معلوم نشده :46:
اینجا ایتاچی تایید میکنه که یه نفر کمکش کرده تو کشتن کل قبیله :46:کد:http://www.narutobase.net/manga/Naruto/385/4
---------- Post added at 09:29 PM ---------- Previous post was at 09:27 PM ----------
در مورد اون کوه و دریا و... هم فکر کنم منظورش این نیست که میتونسته عناصر رو کنترل کنه فقط میگه اینقدر قدرتش بالاست که میتونه همه جا رو بهم بریزه حتی کوه و سونامی و از این چیزا :دی
خیلی از بخش های مانگا توی فصل اول انیمه حذف شد .. البته بعد ها به صورت فیلر اضافه شد ..در واقع فصل اول بیشتر روی شخصیت ها کار کرد و اصلا چیز زیادی از داستان اصلی رو نگفت ..بعد اومدن توی شیپودن شروع کردن به بازگویی داستان اصلی ...فصل اول همش به مبارزه نارتو و فرار ساسوکه ختم شد + دوستی نارتو با گارا .همین.نقل قول:
من اصلا اینا رو ندیده بودم!!! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] من مانگا خوندن رو از شیپودن شروع کردم. الان این ها برام عجیبه... ساندایمه داره به ناروتو میگه 8 تا رفیقاش همراه با پدر ناروتو مردن...؟! تو انیمه همچین چیزی نبود اصلا..... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اون عکس روی پوستر مانگا بوده و اصلا ربطی به حالت های الان ساسوکه نداشته ...چون کاکاشی هم روی سره یه قورباغه ایستاده و ساکورا هم از زیر بقل قورباغه زده بیرون !!! البته کیفیت طراحی های اون موقع با الان خیلی فرق کرده ...نقل قول:
جالبه تو قسمت 1 مانگا ساسکه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] سوار عقابه! یعنی اینی که الان هست...
میشه بگی توبی کی با ناگاتو حرف زد ..تنها موقعی که من یادمه توبی با ناگاتو حرف زد قبل از مرگ جیرایا و بعد از مبارزه ناروتو با کاکاتزو و هیدان بود ...توی دهکده باران اگه درست یادم باشه بالای اون مجسمه که شبیه بودا بود قیافش ..کونان هم یادکه اونجا بود ..بعدش توبی به عنوان دستیار دیدارا انتخاب شد بعد از مرگ ساسوری .( تازه ناگاتو هم نبود یاهیکو بود ..دوست ناگاتو که با قدرت ویژه ریننگان زندش کرده بود .)نقل قول:
ناگاتو هم ازوماکی بوده دیگه!! ندیدی توبی بهش گفت اینقدر به خودت سختی دادی موهای قرمز اوزوماکیت سفید شده...؟!
خود ناگاتو که بعد از جریان مرگ یاهیکو و سوختن پاهاش به وسیله اون مرده که سوار یه سمندر بود ( همونی که این سامورایی کشتش توی این جنگ چهارم نینجاها !) همیشه روی یه ویلچر مانند بود و جسمش رو به افراد پین متصل کرده بود .
بعد از اون من دیگه یادم نیست توبی با ناگاتو حرف زده باشه ...
رینگان قرار نبود فعال بشه ...رینگان چشم های اصلی دانای بزرگ بوده ..بعد از مرگش دوتا پسر ازش باقی می مونه اما نیروهاش بین اونها تقسیم میشه قدرت و چاکرای زیادش می رسه به پسر بزرگتر که ازش خاندان سنجو ها به وجود میاد و قدرت چشمی اون که تحلیل رفته بوده می رسه به پسر کوچیکتر که ازش خاندان اوچیها به وجود میاد..نقل قول:
در مورد ریننگان هم والا یادم نیست کجا ولی مطمئنم اوچیها برای اینکه ریننگن فعال کنه به بدن سنجو نیاز داره و سنجو به چشم های اوچیها... مطمئنم سر این قضیه منبعش هم در لفافه بوده! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مرگ اون به این دلیل بوده که میاد 10 دم رو داخل بدنش مهر کنه نمی توه و توی یک مبارزه با اون 10 دم رو در جایی مهر میکنه ( بنا به گفته توبی همون کره ماه هستش مکان مهر شده ) و خودش می میره .
از چاکرا های بجا مونده از اون مبارزه این بیجو ها به وجود میاد ..در واقع بیجو ها نابود نمیشن و همیشه وجود دارن.( قانون بقای ماده !)
حالا هدف اصلی این توبی بدست اوردن قدرتی هستش که بتونه 10 دم رو آزاد کنه و اون رو در داخل بدن خودش مهر کنه ..بعدش با بدست گرفتن چاکرای اون بتونه تکنیک ماه کامل رو اجرا کنه تا همه مردم دنیا رو زیر یک گنجوتسوی بزرگ ببره ..
برای اینکه بتونه اون بیجو ی 10 دم رو آزاد کنه نیاز به خوندن یه لوح داره که توی خاندان اوچیها هستش ..اما اون لوح فقط با چشم های ویژه ای خونده میشه که گویا از ترکیب مانگیکو و رینگان به دست میاد .( دلیل این که اون لوح رو توی خاندان اوچیها نگه داری می شده چشم های ویژه اوچیها بوده و اونها کاشف ( یا نویسنده )این لوح بودند اما هیچ وقت نتونستند که کامل بخوننش .)
بله شما درست میگی ..توی مانگا نوشته شده که این موجود می تونسته با یه تکون دم هاش ..درخت ها رو نابود کنه..کوه هارو از بین ببره و سیل های بزرگ ایجاد کنه و دریا ها رو متلاتم کنه !!!نقل قول:
در مورد اون کوه و دریا و... هم فکر کنم منظورش این نیست که میتونسته عناصر رو کنترل کنه فقط میگه اینقدر قدرتش بالاست که میتونه همه جا رو بهم بریزه حتی کوه و سونامی و از این چیزا [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ساندایمه داره به ناروتو اهمیت داشتن دوست رو در دنیا میگه....ناروت ازش می پرسه که شما هیچ دوستی داشتی .... ساندایمه میگه که من 8 تا دوست داشتم که به همراه پدر تو کشته شدند ...( احتمالا توی همون مبارزه که کیوبی )..بعد نارتو بهش میگه اگه دوستی اینقدر مهم هستش چرا شما عجله نمی کنی و نمیری به دوستات ملحق بشی ( چرا نمی میری!!)نقل قول:
ساندایمه داره به ناروتو میگه 8 تا رفیقاش همراه با پدر ناروتو مردن...؟!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این مانگای پایلوت جزء داستان اصلی نیست اما خوب اهمیت دوستی و داشتن دوست رو برای ما مشخص می کنه که چرا ناروتو اینقدر به دوستانش اهمیت میده و اگه کسی با اون دوست بشه ناروتو حاضره جونش رو هم براش بده ..
من که سردرنیووردم بلخره این چه کارتونیه
خب به هر حال من میگم بیخودی هم نبوده ساسکه رو انداخته رو عقاب :دی وجه تسمیه داشته!نقل قول:
بعد از مرگش بالا جسدش! موقعی که رفته بود ریننگان رو پس بگیره :46:نقل قول:
میشه بگی توبی کی با ناگاتو حرف زد ..تنها موقعی که من یادمه توبی با ناگاتو حرف زد قبل از مرگ جیرایا و بعد از مبارزه ناروتو با کاکاتزو و هیدان بود ...توی دهکده باران اگه درست یادم باشه بالای اون مجسمه که شبیه بودا بود قیافش ..کونان هم یادکه اونجا بود ..بعدش توبی به عنوان دستیار دیدارا انتخاب شد بعد از مرگ ساسوری .( تازه ناگاتو هم نبود یاهیکو بود ..دوست ناگاتو که با قدرت ویژه ریننگان زندش کرده بود .)
خود ناگاتو که بعد از جریان مرگ یاهیکو و سوختن پاهاش به وسیله اون مرده که سوار یه سمندر بود ( همونی که این سامورایی کشتش توی این جنگ چهارم نینجاها !) همیشه روی یه ویلچر مانند بود و جسمش رو به افراد پین متصل کرده بود .
بعد از اون من دیگه یادم نیست توبی با ناگاتو حرف زده باشه ...
در ضمن ناگاتو هم ناگاتو بود یاهیکو دوستش بود که مرد!
جیرایا هم اولش فکر کرد با یاهیکو طرفه بعدش فهمید که اونا دارن کنترل میشن...
نهههههههههنقل قول:
رینگان قرار نبود فعال بشه ...رینگان چشم های اصلی دانای بزرگ بوده ..بعد از مرگش دوتا پسر ازش باقی می مونه اما نیروهاش بین اونها تقسیم میشه قدرت و چاکرای زیادش می رسه به پسر بزرگتر که ازش خاندان سنجو ها به وجود میاد و قدرت چشمی اون که تحلیل رفته بوده می رسه به پسر کوچیکتر که ازش خاندان اوچیها به وجود میاد..
ریننگان چشم های ریکودو سنین بود درست و پسر هاش بزرگه چشم هاش رو داشته با نیروی روحیش کوچیکه بدنش رو داشته با انرژی فیزیکیش که در واقع پسر بزرگ "قدرت" و پسر کوچک "عشق" رو به ارث برده بودن
پسر بزرگه میشه اوچیها و کوچیکه سنجو :20:
بعدش ریننگان چرا قرار بود فعال نشه؟؟ خود مادارا کاری کرد که فعالش کنه و گفت که اواخر عمرش فعالش کرده...
بازم نه! ریکودو میره 10 دم رو مهر میکنه تو بدنش و تبدیل میشه به اولین جینچوریکی که فنش رو روی اون تبلت اوچیها مینویسه. البته فنی که استفاده میکنه یحتمل نسخه کامل فن ناروتو باید بوده باشه چون وقتی کیوبی از ناروتو شکست خورد و دوباره توسط خودش مهر شد با تعجب گفت که این فن ناروتو همون فن ریکودو هست... منبع خواستین بگیننقل قول:
مرگ اون به این دلیل بوده که میاد 10 دم رو داخل بدنش مهر کنه نمی توه و توی یک مبارزه با اون 10 دم رو در جایی مهر میکنه ( بنا به گفته توبی همون کره ماه هستش مکان مهر شده ) و خودش می میره .
از چاکرا های بجا مونده از اون مبارزه این بیجو ها به وجود میاد ..در واقع بیجو ها نابود نمیشن و همیشه وجود دارن.( قانون بقای ماده !)
وقتی ریکودو به اخر عمرش رسید اومد اون 10 دم رو خارج کرد و با فن ایزاناگی کامل (خلقت) از اون 10 دم 9 تا جونور دیگه درست کرد از 1 تا 9 دم و تو کل دنیا پخش کرد و بدن بی جان 10دم رو هم با فن جاذبه (که ناگاتو واسه گرفتن ناروتو استفاده کرد... اسمشو نمیدونم) تبدیل کرد به ماه! و پرت کرد تو فضا...
ظاهرا که همینطوره یعنی در واقع میخواد 10 دم رو زنده کنه! با جمع کردن چاکرای هر 9 دمدار و بدن 10-دم از تو کره ماه! و احتمالا به کمک همون تبلت و چشم ریننگان...نقل قول:
حالا هدف اصلی این توبی بدست اوردن قدرتی هستش که بتونه 10 دم رو آزاد کنه و اون رو در داخل بدن خودش مهر کنه ..بعدش با بدست گرفتن چاکرای اون بتونه تکنیک ماه کامل رو اجرا کنه تا همه مردم دنیا رو زیر یک گنجوتسوی بزرگ ببره ..
اینطور که خودش گفت شارینگان + مانگکیو شارینگان + ریننگان یعنی 3 تا چشم! الان رو صورت توبی هم جای 3 تا چشم هست شاید علتش اینه...نقل قول:
برای اینکه بتونه اون بیجو ی 10 دم رو آزاد کنه نیاز به خوندن یه لوح داره که توی خاندان اوچیها هستش ..اما اون لوح فقط با چشم های ویژه ای خونده میشه که گویا از ترکیب مانگیکو و رینگان به دست میاد .( دلیل این که اون لوح رو توی خاندان اوچیها نگه داری می شده چشم های ویژه اوچیها بوده و اونها کاشف ( یا نویسنده )این لوح بودند اما هیچ وقت نتونستند که کامل بخوننش .)
اون لوح توسط ریکودو نوشته شده که کسی نتونسته بخونتش جز مادارا و توبی به احتمال زیاد و البته اروچیمارو جان :دی بدون داشتن هیچ چشم خاصی !!!
---------- Post added at 01:41 AM ---------- Previous post was at 01:37 AM ----------
در مورد چشم های موجود هم یه چیزی رو نمیدونم
تو انیمه ناروتو کودکی کاکاشی گفت که میگن اوچیها یه شاخه از هیوگاست یعنی در واقع شارینگان از بیاکوگان بوجود امده! این به کنار
اگه فرض کنیم که ریننگان ته چشم باشه که خب از شارینگان شروع میشه میره واسه مانگکیو و بعدش ریننگان حالا این وسط بیاکوگانش کو...؟ یعنی قراره بیاکوگان به همین راحتی بره کنار؟!
---------- Post added at 01:42 AM ---------- Previous post was at 01:41 AM ----------
کارتون خودتی :دینقل قول:
البته بصورت دقیق مشخص نیست که کسی تونسته این کتیبه رو کامل بخونه یا نه؟!نقل قول:
اون لوح توسط ریکودو نوشته شده که کسی نتونسته بخونتش جز مادارا و توبی به احتمال زیاد و البته اروچیمارو جان بدون داشتن هیچ چشم خاصی !!!
تنها کسی که میگن تونسته اونو کامل بخونه ماداراست که توی این قضیه هم نمیشه مطمئن بود
ولی توبی و اروچیمارو مطمئنا نتونستن اونو بخونن
البته فکر کنم بیاکوگان از شارینگان بوجود اومده...نقل قول:
تو انیمه ناروتو کودکی کاکاشی گفت که میگن اوچیها یه شاخه از هیوگاست یعنی در واقع شارینگان از بیاکوگان بوجود امده! این به کنار
کابوتو به مادارا گفت که با سال ها تحقیق من و اروچیمارو تونستیم اون لوح رو تفسیر کنیم...نقل قول:
توبی رو مطمئن نیستم ولی احتمالش کم نیست :10:
سلام دوستان
مانگای جدید:
از قرار معلوم کوراما کاری نکرد و son دست به کار شد(مانگا رو بخونید متوجه میشید کیارو میگم).موفق باشید
جالبه که ریکودو قبلا روی تک تک اونا اسم گذاشته و مثل این که ارادت خاصی هم نسبت به ریکودو داشتن
مثل این که چهاردم یاهمون Son قراره به ناروتو ملحق بشه :31:
خیلی کوتاه بود! با این حال جالب بود :20:
فقط نفهمیدم چی شد این میمونه ناروتو رو خورد بعدش همینطوری الکی نارتو رفت تو اون فضای ذهنی میمونه که مهر شده؟! بدون هیچ مشکلی؟ خب این 4 دم خودش تو بدن یکی دیگه مهر شده نمیشه که ناروتو الکی بره تو ذهن یارو تازه بخواد مهر مهر 4 دم رو هم بشکنه! بعدشم که لابد میخواد میمونه بره تو بدن ناروتو کنار کیوبی بگیره بخوابه!!! مهر شدنش هم توسط اون زنجیر ها شک بر انگیزه! این توبی جدا یه رگ از اوزوماکی داره...
فکر کنم بخاطر این که ناروتو یک جینچوریکیه تونسته به ذهن چهار دم یا همون سان وارد بشه...خود سان هم به این نکته اشاره کرد
خود جینچوریکی ها الان از نظر ذهنی در اختیار توبی هستن ولی ذهنیت بیجوها همچنان ازاده.
توی قسمت های قبلی با هم صحبت کردن و دیدی که یکی از اونا هم به توبی حمله ور شد
خب مثلا خورده تش! نباید مثلا اسیبی چیزی ببینه؟؟ حالا قراره با باز شدن اون زنجیر ها چه اتفاقی بیفته؟ تحت کنترل ناروتو در بیان یا ازاد بشن؟
هفته ی در پیش رو هم احتمالا مانگا نمیاد... رفت واسه 2 هفته دیگه!