منم در عجبم . ولی پشت پک بازی نوشته cpu 3.0 منم به همین خاطر گفتم .حالا شما رو های بازی میکنی یا رو مدیوم .با 8500 . یه سوال این بازی برا کامپیوتر به صورت کامل نیومده چون مال من xbox360?
Printable View
منم در عجبم . ولی پشت پک بازی نوشته cpu 3.0 منم به همین خاطر گفتم .حالا شما رو های بازی میکنی یا رو مدیوم .با 8500 . یه سوال این بازی برا کامپیوتر به صورت کامل نیومده چون مال من xbox360?
نه من رو high بازی میکنم.
بازی از اول همین بود.پورت شده از رو xbox.کامله
آقا این تیم های باشگاهی ایران برای این بازی نیموده ؟!!!!
مخصوصا ابومسلم ....
اگه نیموده باشه من که می خوام ابو مسلم رو درست کنم مشهدی ها همراهی می کنید ؟!!!
همشهری سایت خود ابومسلم اطلاعات همه بازیکناشو داره.حتی عکسم داره.ویکیپدیا هم که هست.بازیکنا هم که دیگه معلومن کیا بهترن.ساختنش دو ساعت کار داره
امین جان کجایی که ساختم از تو wiki نگاه کردم . حالا کدوم فایلو upload کنم ؟!!!
خوب من ابومسلم و سپاهان رو ساختم تا جایی که تونستم 70% شبیه خودشون هستن !!!
البته ممکنه چند تا استثنا هم باشه ...
بالاخره کسی به ما نگفت حالا این ها رو برای استفاده عموم کجا بزارم ؟!!!
سلام دوستان امروز تو یه سایت این بازی رو با گزارش فردوسی پور می فروختن کسی داره اینو؟
تمامش بيخوده مثلا توي يه بازي هر 20 دقيقه يه بار فردوسي پور ميشگه چه ميكنه اين بازيكن:27::5:نقل قول:
دمت گرم ای اخرشو خوب اومدینقل قول:
5800 تومان می فروشن:10:
سلام من پرو 08 دارم ولي رو ps3 ايا در كامپيوتر لباس تيم چلسي و منچستر و غيره درست هست يعني لباس اصلي اين تيمها چون بدون لباس اصلي بازي حال نميده
نه تو کامپیوترم همونجوریه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام
من رو پی اس تو بازی می کنم.
اسامی درست باشگاههای انگلیس رو میخام.
بعدش هم آپشن فایل آماده قابل استفاده روی پی اس تو هم رو نت پیدا میشه ؟
شما همه چیز تو این سایت پیدا میکنین:
منظورم آپشن فایل و امثالهم هست که می خواینکد:http://www.gamingaccess.com/
آقا من میتونم با گرافیک 8500gt 256mb 128bit ddr2
با cpu 2.8 celeron و رم یک گیگ بازی رو رو مدیوم روون روون روون بازی کنم با 8400gs نشد - یعنی وقتی بازیکنا زیاد میشن بازی تیک داره
به احتمال 90% تيك نزنهنقل قول:
من با سی پی یو 2.5 رم 1gig و کارت گرافیک 8400gs رو high بدون هیچ مشکلی بازی میکنمنقل قول:
با سیستم شما نباید تیک بزنه.
یعنی مشکل از کجاست ؟ میگم نکنه بخاطر اینکه کارت من 8400 gs مارکش بدر نخور باشه ؟ مارکش soyo tek بود ولی حالا که 40 تومن فروختم تا یه هفته دیگه یه 8600gt 256 ddr3 از xfx 115 تومن میگیرم تا با خیال راحت بازی کنم رو های ------ راستی خبر کارت گرافیک جدید ati رو شنیدید مدلش اینه
h4850 1gb ddr5 قیمت این کارت به نقل از منبع تا دو هفته دیگه وارد ایران میشه قیمتش رو زیر 400 تخمین زدن
منبع هم : نشریه هفتگی علم روز (ict) تو اخرین شمارش که میشه 14 اردیبهشت - صفحه 13
درایور کارتت رو از سایتش دانلود کن در ضمن directx برای سال 2008 اپدیت شده رو حتما بگیر و نصب کن
سیستم من اینه:
cpu:intel core 2 quad q6600 2.4
4gb ram ddr2
geforce 8800 gt
مشکلم اینه که وسط بازی یه دفعه صفحه به هم میریزه و نه alt + f4 کار میکنه نه میتونم task manager رو باز کنم مجبورم ریستارت کنم. direcx جدید رو هم ریختم و همینطور درایور کارت گرافیکم رو هم اپدیت کردم ....2بار هم نصبش کردم...مشکل از کجاست؟
واسه منم زیاد پیش میاد.فک کنم اینم از باگها و ایرادای بازیهنقل قول:
اخه مال من تا 2دقیقه بازی میکنم اینجوری میشه اصلا نمیشه بازی کرد....روی یه پی سی دیگه امتحان کردم هیچ مشکلی نداشت..............
مسابقات pes 2008 کی و کجا برگزار میشه ؟
ممکنه ویندوزت قاط زده باشهنقل قول:
ویندوز عوض کن ببین چی میشه
امیدوارم ایراد سخت افزاری نباشه
چون من کارت گرافیک قبلیم با هیچ بازی غیر همین pes 2008 مشکل نداشت
البته مال من بیرون نمیپرید ولی توی بازی صفحه پرپر میزد و خطهای عجیب و غریب نشون میداد
بیرون نمیپره صفحه پرپر میزنه بعدشم هنگ میکنه من پی سی مو 1 هفتس خریدم ......یعنی امکان داره مشکل سخت افزاری باشه؟
ايا پچ اصلاحي اسامي و لباس تيمها براي pes3 هم اومده
نحوه ی کار با Ggs چگونه است؟چون من یه پچ دانلود کردم ولی نمیدونم چه جوری تو بازی بذارمش
سلام،
نمی دونم به یه باگ خفن تا حالا توجه کردید یا نه! اونم تو آفساید گیری ها! واقعا کفر آدمو در میاره.
هر توپی که پشت مدافعان باشه رو سوت می زنه!
سلام دوستان
چه طور میشه کاری کرد که دیگه ریپلی ها رو پخش نکنه ؟
ممنون
نقل قول:
سلام
سيستم من از مال شما خيلي پايين تره
CUP amd 2.6
Ram 512
Graphic 7300gt
اما هيچ مشكلي ندارم
احتمالا CDبازي ات خرابه
مگه کنسوله که با سیدی اجرا شه؟ :دی
من که زیاد پیش میاد برام.همین دیروز یبار خفن گیر کرد.مشکل سخت افزاریم ندارم چون هزارا بازی میکنم و مشکلی ندارم.تو ویندوز قبلیامم از این گیرا داشت.
+این سومین دی وی دی ای بود که گرفتم و نصب کردم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام به همگي. بعد از يه غيبت نسبتاً طولاني برگشتم.
مراجعه شود به اينجا:نقل قول:
کد:http://www.forum.p30world.com/showpost.php?p=2287639&postcount=2644
من يكي كه واقعاً كف كردم! خوبه توضيح داده بودم!!!!!نقل قول:
ميشه بيشتر توضيح بدين؟ يعني مي خواين يه تيم منتخب جهان يا اروپا بسازين؟ اگه منظورتون اينه بگين.نقل قول:
هميني كه الان هست نسخه خوده كامپيوتره.نقل قول:
بازي به هيچ وجه پورت شده نيست. اوايل همه اين شك رو داشتن. اما بعد از يكي دو هفته ورود اين بازي به بازار كونامي اين بازي رو در شبكه Game One به نمايش گذاشت. كه براي PS3, XBOX360 و PC بود. اين نسخه به هيچ وجه پورت شده نيست.نقل قول:
نه متاسفانه. ماله همه همينطور. چون از ليگ انگليس فقط دو تيم تاتنهام و نيوكاسل لايسنس شدند.نقل قول:
نه دوست عزيز. اين باگ نيست. توي اين نسخه اومدن و اشتباهات داوري رو به خاطر جذاب شدن بازي به بازي اضافه كردن. البته توي نسخه زياد روش كار نكردن و داورا خيلي تابلو اشتباه مي كنن!!!!نقل قول:
فكر نكنم راهي باشه.نقل قول:
فعلاً يا حق.
میخوام یک تیم بسازم که بازیکنان اون از تیم ملی های مختلف باشننقل قول:
ميشه بيشتر توضيح بدين؟ يعني مي خواين يه تيم منتخب جهان يا اروپا بسازين؟ اگه منظورتون اينه بگين.
مثلا منتخب جهان
سلام
دوستان We2008 در ايران عرضه ميشه؟
اگه ميشه فرقش با Pes2088 در چيه؟
فقط اسم هاشون فرق مي كنن يا اينكه خود بازي هم با Pes2088 فرق داره؟
سلام بفرما.نقل قول:
با اين مي توني كاري رو كه مي خواي انجام بدي. آموزشش رو هم به صورت عكس گذاشتم. (حوصله نداشتم بنويسم). اگه نتونستي بگو تا من واست بسازم
دانلود برنامه:
1- ابتدا ازکد:http://abolfazl-p.persiangig.com/tools/PES-ARG_Editor/PES-ARG%20Editor%202008%20Beta%200.03.rar
طريق منو فايل سيو رو باز مي كني:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
2- بعد تيم ملي رو كه مي خواي بازيكنش رو بسازي انتخاب مي كني:
نكته: براي ظاهر شدن اون منو روي هر بازيكني كه خواست راست كليك كن و بعد گزينه اكسپورت رو انتخاب كن و يه محل واسه سيو شدنش انتخاب كن.
3- بعد يه تيم به درد نخور كه مي خواي اون رو منتخب جهان كني رو انتخاب كن (PES United و WE United ميتونه بهترين گزينه ها باشه). بعد روي بازكني كه مي خواي اون بازيكن اكسپورت كردت جايگزينش بشه راست كليك كن و ايمپورت رو انتخاب كن و اون فايل قبلي رو واسش مسير دهي كن.
موفق باشين.
ياحق:40:
عجيبه ها!!!!! من كلي توي صفحه قبل فك زدم. بابا تو رو خدا صفحات قبلي رو يه نيگاه بكن.:2:نقل قول:
رفیق میدونی چیه ؟نقل قول:
سلام بفرما.
خیلی اقایی
خواهش مي كنم. شما لطف داري، عزيز:40:نقل قول:
نقل قول:
حالا چرا خون خودت رو كثيف مي كني
چشم نگاه مي كنم
خوب آقاي كرسپو اگه منظورت اينه
كه من چون اينو خوندم اومدم و سوال كردمنقل قول:
اصلاً شما دوست عزيز دنبال سري بازي هاي الون نباشو چون نسخه هاي الون براي خود ژاپن زده ميشه و هر موقع هم مياد زودتر از شروع فصل واقعي مياد و تغييرات توش اعمال نمي شن. اما سري هاي Pro براي اروپا و ساير دنيا هستند.
وگرنه كه بعد از We7 كه از خير سري We گذشته بوديم
حالا جواب سوالاي مارو ميدي؟
دوستان اين خبر رو تا خط آخر بخونيد هر جا هم مي تونيد لينك بديد
کد:http://www.ghatreh.com/news/1872478.html