به Mojtaba-MCI عزیز
میبینم دوباره 95 8gb گرفتی ؟ مبارکه ... ایندفعه حتما حواست باشه
قربانت
Printable View
به Mojtaba-MCI عزیز
میبینم دوباره 95 8gb گرفتی ؟ مبارکه ... ایندفعه حتما حواست باشه
قربانت
سوال من جواب نداردنقل قول:
آره دیگه ، البته فک کنم یه 2 ماه نیم همین حدودا بشه...می دونی؟!اصلا نمیشد بدون گوشی موند.من تا 1.5 صبر کردم دیگه مطمئن شدم برنمی گرده اینو گرفتم.نقل قول:
کسی آپدیت نکرده ؟! ببینیم چه فرقی میکنه ؟نقل قول:
آپدیت، رسما برای 0550803 ریلیز شد .
Included in this Nokia N95 8GB update is a closing of the SDK security ---- for jailbreaking personal devices, several minor bug fixes, photo quality improvements, better browsing stability and cosmetic improvements that haven’t been disclosed.
سلام دوستان.من یه گوشی ان 95 8 گیگ دست 2 مدتیه که خریدم.همه چیش سالم و در حد آک هست.فقط یه مشکل داره:هرقت به کامپیوتر وصل می کنم و بعد قطع میکنم و یا خاموش روشن می کنم ؛ می خواد یه چیزی نصب کنه از روی mass memory و هیچ وقت هم موفق نمیشه.نمی دونم مشکلش چیه.من آپگریدش کردم.فون مموری و حافظه 8 گیگش رو هم فرمت کردم.اما با گذروندن این سه حالت ؛ هنوز هم این مشکل رو داره...ممکنه کسی رهنمایی کنه؟
(یه تاپیک جدا هم باز کردم...گفتم با دوستان همدل(هم گوشی)هم مشورت کرده باشیم ضرر نداره...ممنون میشم مدیرا پاک نکنن.به جون بچم جواب گرفتم هم پستامو پاک میکنم هم تاپیک رو...من سادیسم ندارم که ...گوشیم مشکل داره)
توی کلوپ N95 ، نوشته بودم قبلا : :10:نقل قول:
:40:کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=3333485&postcount=4124
باسلام به دوستان عزیز:10:نقل قول:
مثله اینکه کسی نمی خواد به ما کمک کنه اگه کسی دلش برای ما می سوزه به ما کمک کنه
نقل قول:شاد باشيکد:http://www.forum.nokia.com/devices/N95_8GB
شما چند صفحه اول این تاپیک رو هم می تونید مطالعه کنید. واسه نرم افزار هم:
کد:http://forum.p30world.com/forumdisplay.php?f=205
ba arz mazerat man nemitoonam farsi benvisam man vaghty mykham be data transfer vasl sham vasll nemishe va akhtar memory in use mide
وقتی می خوای گوشیتو به کامپیوتر وصلکن؛از تمام برنامه ها خارج شو(با نگه داشتن دکمه ی منو می تونی ببینی چه برنامه هایی باز هستن.همشونو ببند)حافظه ی پیغام هات هم باید روی گوشی تنظیم باشه.نه مموری کارت(در حالت پیش فرض روی گوشی تنظیم هست)نقل قول:
خلاصه چک کن ببین کدوم قسمت از گوشیت داره از مموری کارت استفاده می کنه.غیر فعالش کن.من فقط با همین دو مورد مشکلم حل شد...
اگه لطف کنید این طریقه ی قطع کردن صدای دوربین رو بگید هم ممنون میشم.به جان بچه ام سرچ کردم جواب نگرفتم.این تغییرات تو اون فایل متنی هم جواب نمیده...بغیر از rom patch (نمیدونم املاش درسته یا نه) راه دیگه و ساده تری نیست؟اگه هست که بگید اگه نه راهنمایی کنید برم یه جا آموزش کامل از طریق روم پچ رو یاد بگیرم...بازم ممنون...و ممنون بابت جواب قبلی...
دوستان یکم حرفه ای سرچ کنید : :31:نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
موفق باشید
باید بگم این روش 100 درصد تست شده و کار میده
تایید میشه. به خوبی و بدون اشکال کار میده. برید واسه خودتون:31:نقل قول:
من رو ان95 8گیگ تست کردم.
اگه کسی ناراحت نمیشه این سوال منو جواب بده خسته شدم --- برنامه gps data که خود گوشی تو تنظیمات داره من هرچی صبر میکنم مکانم را پیدا نمیکنه امواج ماهواره را هم دریافت میکنه ولی مکانم را پیدا نمیکنه من با ان 78 امتحان کردم اجرا شد و مکانم را پیدا کرد ولی گوشی خودم پیدا نمیکنه . هیچ کدوم هم اینترنت نداریم مشکل چیه
سلام
دوستانی قصد آپدیت دارند به این تاپیک مراجعه کنند...ورژن 31 هم هک شد.
شاد باشید:40:کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=292644
رو ان 95 8 گیگ تست شد و جواب نداد.چرا؟کجای کارم ممکنه ایراد داشته باشه؟همین کاری که اون آقاهه(یا خانومه)گفته انجام دادم...چرا نمیشه پس؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟من گریه داشت...نقل قول:
اول سوال قبلیمو جواب بدین بعد اینو ----- آیا میشه اطلاعات حذف شده روی گوشی مثل عکس و sms وغیره رو بازیابی کرد اگه میشه چطوری
تو تاپیک خودش بپرس تا یا من یا بچه های دیگه جواب بدن.نقل قول:
سلام .
بچه ها ، چجوری میشه ان 95 هشت گیگ رو تنظیم کرد که وقتی میچرخونیش ، تصویرش هم باهاش بچرخه !
البته من خودم 1 سالی میشه که 95 -8گبگ دارم ولی تا حالا نمیدونستم که گوشی چنین امکانی داره ! و قبلا تو گوشی هایی مثل k850 و چندتا گوشی دیگه دیده بودم چنین چیزی رو !
ولی یکی از دوستانم گوشیش ( Nokia N95 8GB) نسبت به چرخش ، واکنش نشون میده و تصورش هم میچرخه .
اگر ممکن هست در این مورد بنده را راهنمایی کنید . چون بدردم میخوره .
باتشکر:11:
سلام
لطفا به این تاپیک نظری کنید ومرا در انتخاب گوشی یاری کنند
ممنون از شماکد:http://forum.p30world.com/showthread.php?p=3422923
این حالت رو اصطلاحاً بهش Auto Rotate میگن ... یعنی چرخش اتوماتیک .....نقل قول:
که از مسیر Menu - Tools - Setting - General - Personalization - Display - Rotate Screen فعال میشه
شاید این قابلیت خوب باشه اما مطمئن باش بعد یه مدت اعصاب خورد کن میشه ... بخصوص توی مسیجینگ و موزیک پلیرنقل قول:
:2:
من چند ماهی فعال بود بعدش ورش داشتم :2:
با سلام وخسته نباشید به دوستان عزیز:10:
من چند تا سوال داشتم شاید کمی ابتدایی باشه (منو ببخشید) لطفا منو راهنمایی کنید؟
1-من اون طور که فهمیدم یکی از راههای تشخیص اصل بودن گو شی اینکه اگه شماره ی #06#* رو وارد کنیم و
موقعی که سریال نامبر گوشی رو اورد اگه رقم های هفتم وهشتم صفر باشه گوشی اصله ! ایا این صحت داره .
2- اگه به مدار زیر باطری که کمی دیده میشه نگاه کنیم (یا جایی که سیم کارت مخوره ) اگه رنگه اون سبز یشمی باشه گوشی اصله واگه سبز چمنی باشه گوشی اصل نیست ! ایا این صحت داره .
3-میگن که گوشی n95 8gb عمره زیادی نداره ایا این مطلب درسته !
توجه:موارد 1و2 رو اگه گوشیتون اصل فنلاند روی گوشیتون امتحان کنین واگه نه باز هم امتحانکنین وببینین چی میشه ایا موارد 1و2 درسته یا نه . (لطفا توضیح کامل بدین ).
لطفا دوستان دیگه هم این تاپیک رو بخونین وبه من لطفا جواب بدین (خوشحال میشم).:10:
با تشکر از شما دوستان عزیزوبا معرفت :10:
به نظر من بهترین راه تشخیص فنلاندی بودن ، از روی هولوگرام لیزری چند بعدی نوکیا زیر باتری است ... اگر فنلاندی ننباشه ، اون هولوگرام نیست و یک کاغد معمولی هست
در مورد عمرش هم گوشی فوق العاده و خرکاری هست ... صحت نداره این موضوع
یه تاپیک تو همین پی سی ورلد بود خیلی قشنگ فرقهای ظاهری گوشی اصل رو توضیح داده بود با عکس..بگرد ان شالله که پیداش کنی...
یه سوال ساده...چجوری میشه گوشی رو ری استارت کرد؟
برای رساارت کردم گوشی هم برنامه داریم .... متاسفانه اسم برنامه یادم نیست اما مطمئنم هست ....
برنامه های زیادی هست .......نقل قول:
من معمولا" از x-plore و jBakTaskMan استفاده میکنم ....... :20:
سلام.نقل قول:
مجید جان میشه بگی ریستارت کردن با برنامه x-plore چه فرقی با خاموش و روشن کردن خود گوشی داره؟(منظورم اینه که با دکمه بالایی که تو نوکیا هست خاموش و روشن کنی)
با اجازه آقا مجید.نقل قول:
تو کارآیی فرقی نداره ولی گوشی رو خاموش کنی دوباره باید بصورت دستی روشن کنی و پین رو وارد کنی ولی با اکسپلور گوشی خاموش میشه دوباره استارت می خوره مثل ری استارت کردن کامپیوتر.
با سلام خدمت دوستان عزیز.
من یه مشکلی در مورد گوشی دارم.
بعد از آپدیت گوشی N95 8gig در قسمت کانتکتس دکمه ی سبز که کال است نمیگیره.
این مشکل حل شدنیه؟
شما به فریمور 31 آپدیت کردید ...؟ منم آپدیت کردم ولی این مشکل رو ندارم
بله.:20:نقل قول:
و دو بار هم فرمت با کد *+7370+کردم ولی درست نشد.
مشکل اینجاست که مال زنداداشه .یه مشکله دیگه هم که دارم اینهکه:یادم رفت عکس هاش رو کپی کنم وقتی فرمت کردم همش پرید و بعدا فهمیدم که یادم رفته کپی کنم.خلاصه خواستم یه خوبی کنم.هزارتا بدبختی درست کردم واسه خودم.
راهی جود داره؟
در قسمت خودش زدم کسی جواب نداد.
درضمن از برنامه های ریکاوری هم خیلی استفاده کردم ولی ... .
حالا شما یه راه حلی میدونید؟:41:
متاسفانه در مورد عکسها که نمیشه .... اون برنامه ریکاوری هم در مورد رمهای MMC هست که متاسفانه n95 8GB رم خارجی نداره ...
در مورد اون مشکلت من الان بازم امتحان کردم بدون مشکل شماره میگیره ... والا نمیدونم ...
بابا یکی به من بگه مشکل چیه ------------- برنامه gps data که خود گوشی تو تنظیمات داره من هرچی صبر میکنم مکانم را پیدا نمیکنه امواج ماهواره را هم دریافت میکنه ولی مکانم را پیدا نمیکنه من با ان 78 امتحان کردم اجرا شد و مکانم را پیدا کرد ولی گوشی خودم پیدا نمیکنه . هیچ کدوم هم اینترنت نداریم مشکل چیه
متاسفانه بازم نشد من همه اینرو امتحان کرده بودم ولی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟نقل قول:
زمنا وقتی منو رو نگه میدارم فقط stand by فعال هست که اونم غیر فعال نمیشه
باز هم ممنون .نقل قول:
منم قبلا این مشکل رو داشتم. یه بار گوشی رو خاموش و روشن کن ببین درست میشه در غیر این صورت قیدشو بزن درست نمیشه. من گوشی اولیم همینطوری شد هر بلایی سرش آوردم درست نشد آخر فروختمش.:41:نقل قول:
راستی یه بار هم مستر ریست کن ببین چی میشه.