چه جالب نميدونستيمنقل قول:
ميگم يه مشكلي هست تا كه ميخايم متن بنويسيم
تازه اينطوري شده كه يه 2 -3 تا از حرفها ميره زير اسكورول بار
چرا اينطوري شده اعصابمو خورد كرده
چه جالب نميدونستيمنقل قول:
ميگم يه مشكلي هست تا كه ميخايم متن بنويسيم
تازه اينطوري شده كه يه 2 -3 تا از حرفها ميره زير اسكورول بار
چرا اينطوري شده اعصابمو خورد كرده
۱-ممکنه یه عکس بزرگ تو متن داشته باشید.نقل قول:
۲-مرورگر شما چی هست؟
۳-etc!
دوستان من یه مشکل کوچیکی دارم اونم اینه که یه پیغام خصوصی واسه ما اومده من از منوی بالای سایت میرم نگاش میکنم بعد از اینکه پیغام رو میخونم بازم تا میام تو سایت میبینم بازم یه پیغام خصوصی دارم تا باز میرم بخونم میبینم چیزی واسم نیومده یعنی عملا هیچی نیومده اما اون هشدار پیغام خصوصی من اون بالای سایت از بین نرفته خلاصه هی میام تو سایت میبینم اونو فکر میکنم پیغام دارم باز میرم میبینم خبری نیست.
حالا چه باید کرد؟
یک بار حذف کوکی ها احتمالا بهت کمک می کنه.نقل قول:
کوکی چیه؟؟/
سلام دوست عزیزنقل قول:
برای پاک کردن کوکی در Internet Explorer برو به قسمت Tools بعد Internet Options بعد نوشته Delete Cookies اونو بزن درست میشه.
کوکی چیست؟
در آدرس زیر میتونی بفهمی کوکی چیه.
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=30183
میخواستم بدونم امکان تغییر نام کاربری وجود داره ؟ از مدیران و هر کسی که اطلاعاتی داره لطفا راهنمایی کنند ؟
با تشکر
نه دوست عزيزنقل قول:
امكان تغيير نام كاربري وجود ندارد
شما خودت نمی تونی٬ اما مدیر ها می تونن نام کاربریت رو تغییر بدن. اگر فکر می کنی لازم هست به یکی از مدیرا پیام خصوصی بده.نقل قول:
دوستان پيغام در مورد حذف پست ديگه نيست؟ آخه من تو يك تايپيك پست زدم الان رفتم نبود ..پستام هم چك كردم..پستهايي كه تو اون تايپيك زده بودم نيستن ..اما پيغامي از آكوا عزيز دريافت نكردم..چرا..؟
خيلي وقته كه ديگه نام كاربري تغيير پيدا نمي كنهنقل قول:
توي بخش اطلاعيه ها هم فكر مي كنم خبرش باشه
منم با raptor22 عزيز موافقم براي من هم همين مشكل يه مدت قبل پيش اومد.نقل قول:
پستي رو كه داده بودم حذف شد بدون اينكه aqoa پيغام خصوصي بده .
در ضمن اون پست من فكر نمي كنم مشكلي داشت.
سلام
اگر مخفی بیای فروم و پروفایل کسی رو ببینی اسمت نمی یاد:دی
البته تعداد پست و ستاره برام مهم نیست ولی ...
نمی دونم چرا هر چند وقت یک بار پست هام کمتر میشن !
خب حتما پست هاي شما در تاپيكي بودند كه رفتند تراشنقل قول:
براي همين كم مي شوند
ببخشید خبر نداشتم!نقل قول:
به هر حال جدای از سیاست های سایت امکانش هست!
باز هم ببخشید.
سلامون علیکم
آقا ما هر چی پست می زنیم تعداد پستامون مونده رو همین 9 عوض هم نمیشه !!!!! چرا؟!!!!
آقا مشکل 2 بار پست شدن با یه بار کلیک، هنوز هم هست
الان شد 10 تا پس پستاتون اضافه ميشه...البته بستگي داره شما كجا پست بديد مثلا تو انجمن متفرقه و خبر پستهاي شما شمارش نميشه دوست عزيز... :10:نقل قول:
سلام
در قسمت جواب سریع و بخش اختیارها گزینه ی نقل قول پست قبلی در این پست ؟ برام غیر فعاله از کجا با ید فعال کنم ؟
اول باید دکمه ی Quick Reply to this message اون پستی رو که می خوای نقل قول کنی، بزنی
بعد فعال میشه
دکمه اش اینه:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آقا كسي جواب ما رو نداد از اكوا ديگه پيغامي نمياد يا فقط براي من اينجوريه؟
بعد ار اپگرید ظاهرا از کار افتاد ولی دیروز که برای من پیغام دادنقل قول:
تازه گي ها به خصوص از وقتي كه انجمنها ارتقا پيدا كردن سرعت لود صفحات خيلي پايين اومده طوريكه بعضي اوقات time out ميشن
من با سايتهاي ديگه هيچ مشكلي ندارم
مديران لطفا يك فكري بفرمايند
تائید می شه. من هم همین مشکل رو دارمنقل قول:
تازه گي ها به خصوص از وقتي كه انجمنها ارتقا پيدا كردن سرعت لود صفحات خيلي پايين اومده طوريكه بعضي اوقات time out ميشن
من با سايتهاي ديگه هيچ مشكلي ندارم
مديران لطفا يك فكري بفرمايند
نقل قول:نقل قول:نقل قول:بالاخره ما نفهمیدیم امکانش هست یا نیست ؟نقل قول:
اگه امکانش هست لطفا راهنمایی کنید که چطور؟
با تشکر
سلام...نقل قول:
اگه براتون خيلي ضروريه به ادمين ها پيغام خصوصي بفرست ببين چي جوابت ميدن.
لطفا من و راهنمایی کنید :
من یک بار تو p30world عضو شدم(f.kh0935بانام) اما از حدود 2هفته پیش پسوردم رو قبول نمی کنه و وقتی در خواست پسورد می دم می گه این id وجود نداره من باید چه کار کنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟
واقعا اعصابم خورد شد از این مشکلات فروم
دیگه نمیام تا وقتی که درست بشه
15 دقیقه معلوم نیست چرا لود نمیشد
مثل اینکه ارتباط با سرور قطع میشه هی
فعلا توی یه فوروم دیگه کار میکنم تا وقتی که درست بشه
سلامنقل قول:
وجود داره من جستجو کردم
شما با یکی از مدیران سایت بگو فکر کنم پیغام خصوصی برای شما فعال نیست توی * سرآغاز / به انجمن های P30world خوش آمدید! * میگفتی زودتر به جواب میرسیدی.
برای منم همینطور شد چیکار کنیم درست نمیکنن یا درست نمیشه ما هم خسته شدیم.نقل قول:
برای یکی از اعضا که برام پیغام داده می خوام جواب بفرستم ولی سیستم میزنه نمی تونی و اگه تکرار کردی مدیریت غیر فعالت می کنه (انگلیسی می نویسه ) چی کار کنم ؟
صفحهای که این پیغام رو به شما میده به شکل زیر هست یا نه؟نقل قول:
اگر نه٬ به چه شکلی هست؟کد:http://forum.p30world.com/private.php?do=newpm&pmid=xxxxxx
---
یوزری که میخواین بهشون پیام بدید درجشون چی هست؟
---
صندوق پیامتون پر نیست؟
ممنون/
به ادمین کدوم بخش باید پیام خصوصی بفرستم چون من تو یه فروم بخش خاص فعال نیستم .نقل قول:
من يك تحقيق حدودا" 10 صفحه اي براي آمار مي خواهم لطفا"
به انجمن موضوعات علمی / ریاضیات / درخواست مقالات مرتبط با ریاضی مراجعه کن و اون جا درخواست کن ...نقل قول:
p30 کلا 3 تا ادمین بیشتر نداره :نقل قول:
sina
Meisam
Ali
به سینا pm بده
سلام.
تو هر صفحه 10 پست قرار میگیره.من وقتی پستی رو وارد میکنم که باید در صفحه ای جدید قرار بگیره، اون پست نشون داده نمیشه تا زمانی که یه پست دیگه زده بشه و این دو تا با هم قرار میگیرند.
مثلا من این جا پست دادم:
اگر به لینک بالا برم پست منو نشون نمیده، ولی تو صفحه انجمن " نوکیا " جلوی تاپیک مینویسه آخرين پست توسط elvish ، کوکی ها رو پاک کردم، هیستوری رو پاک کردم، از مرورگرهای مختلف استفاده کردم. ولی باز هم پست من نیست(وقتی تو کادر "جواب سريع" "حالت پیشرفته" رو میزنم، پست رو نشون میده)کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?p=2501508#post2501508
فکر کنم با اومدن یه پست دیگه، پست من هم بیاد. قبلا هم با این مسئله مواجه شده بودم.
راستی من هم تو اینجا گفته بودم این مشکل رو:نقل قول:
ممکنه از سرور باشه٬ یا نمیدونم!کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=232864
من امروز با ورود به p30 خیلی مشکل داشتم.
از روی "پست های جدید " هم دیدم که این مشکل فقط مربوط به من نبوده !
علت چیه ؟
من تو همون تاپیک یه پست دیگه زدم ولی باز هم خبری نیست از پستام. بازم تو حالت پیشرفته پست هام هست ولی تو خود صفحه نشون نمیده.نقل قول: