دوستان یه توجهی هم به ما کنید و راهنماییم کنید.نقل قول:
ممنون
دوستان یه توجهی هم به ما کنید و راهنماییم کنید.نقل قول:
ممنون
سلام دوستان عزیز من طی این 2 سال اولین باره نظر میدم من زیاد انلاین نمی شم
من یه دوربین fz28 خریدم چند روزیه از جمهوری خودم نه یکی از دوستام واسم تهیه کر 395 تومن میشه بگین قیمت مناسبی خریدم یا گرون خریدم
حالا هر هست گذشته ولی ممنون می شم قیمتش رو بگین .تو چه مایه ای هستش؟
قيمتش تو همين مايه هاست. قبل از عيد يكي از بچه ها گرفت 400. مباركه...نقل قول:
دوستاني كه تا حالا نديدن يه سري به dpreview بزنن ريويوي سوني HX1 رو ببينن.
من نميدونم قيمت اين دو تا دوربين چنده ولي خب كنان يه سر و گردن بالاتره.SD990 اولين دوربين سري Ixus هست كه تنظيمات دستي داره. كنان 14.7 مگاپيكسله. سوني 8 مگاپيكسل. سنسور كنان خيلي از سوني بزرگتره. سرعت شاتر تا 15 ثانيه داره. سوني تا 1 ثانيه بيشتر نداره. فلاشش قويتره. سنسور چرخش داره. مموريSD ميخوره كه از Pro Duo سوني خيلي ارزون تره. كيفيت ال سي ديش بالاتره. و سيستم زمان بندي عكاسي داره. شما ميدونين تفاوت قيمتشون چقدره؟نقل قول:
سلامم..ایول دوربین خیلی پرقدرتیه.این دوربین رفت توی لیست انتخاب خرید من بالاتر از Panasonic FZ-28نقل قول:
تا جاییکه من میدونم اولین دوربین عکاسی دیجیتال هستش که قابلیت ضبط فیلم با کیفیت Full HD داره یعنی 1080p و 30fps و MPEG4 AVC/H.264 که واسه کسانیکه عاشق فیلمبرداری با کیفیت فوق العاده بالا هستن بسیار مناسبه
ضمنن زوم اپتیکال 20X هم یه شاهکار دیگه هستش
فقط چون مجهز به حسگر CMOS هستش باید کیفیت عکسهاش را بروبچ بررسی کنن تا ببینیم از دوربینهای CCD بدتر نباشه! ضمن اینکه CMOS بودنش باعث طول عمر باتریش شده
یه قابلیت واقعن فوق العاده: قابلیت عکس برداری پیاپی 10فریم در ثانیه!!
ضمنن قیمتش در ابتدای ورود به بازار ایران گمون کنم حدود 500 تومن باید باشه
ایرادی که من بهش میگیرم فعلن حافظه ی داخلی ناچیزشه: 11 مگابایت
اینجا را هم برم ببینم چی گفتن:
کد:http://www.akkasee.com/forum/showthread.php?t=8839
سلام
دوربین دیجیتال (دوربین فیلم برداری یا هندی کم نه) هست که فیلم برداریش بصورت hd باشه؟ اگه هست مدلش رو معرفی کنید.
ممنون
درسته. دوربين خوبيه. ولي فقط نقاط قوتش رو در نظر نگير. چند تا نقطه ضعف هم داره. از جمله مشكلات كيفيت تصوير و نويز و البته اين كه مموري Pro Duo ميخوره. اگه شما بخواي يه مموري ظرفيت بالا بخري (كه براي فيلم برداريHD واقعا لازمه) هزينه ي زيادي رو متحمل ميشي. قيمتش هم اگه 500 تومن باشه من از تعجب شاخ در ميارم. حتما بالاتر.هنقل قول:
بله هست. شما محدوده ي قيمت رو مشخص كن بهتر بشه راهنماييت كرد.نقل قول:
حالا تا بیشتر حالم بدتر نشده همین sx10 رو میخرم ... دیگه نه بیشتر تحقیق میکنم و نه بیشتر فکر .
بازم تشکر از دوستان . تاپیک مفیدی است امیدوارم نتایج کمک هاتون رو در این تاپیک به دیگران در زندگیتون مشاهده کنید .:11:
خدا حافظ .
سلامم..بله تا دلت بخواد هستش.فقط اول اینا را معلوم کننقل قول:
1- بودجه
2- کامپکت میخوای یا غیر کامپکت
دوستان کمکم کنید بین w150 و a2000 کدوم رو انتخاب کنم دیگه هیچ مهلتی ندارم باید هرچه زودتر بگیرم با تشکر
سلامنقل قول:
1- بودجه: تا 500 تومن ماکزیمم.
2. کامپکت منظورتون از نظره ابعاده؟ اگه آره، ترجیحا کامپکت باشه بهتره، ولی زیاد مهم نیست، قاعدتا اگه کامپکت باشه یک چیزی مثه زومش کمتر میشه دیگه!؟
نقل قول:
دوربین کامپکت که میشه،خیلی چیزاش کم میشه که یکیش زومه؛غیر زوم،کیفیتش،قدرت فلاشش،ماکروش،کیفیت لنزش و خیلی چیزای دیگه اش هم کم میشه.
دوست عزیز فکر کنم توضیحاتت واسه sx1 هم به درد بخوره یه سوال ازت دارم به نظرت من چه تنظیماتی بکنم که تو یه منظره بهترین عکسو بده واگه تو این منظره افراد هم بودن چیکار کنم؟نقل قول:
منظره منظورم طبیعت هست
ببین کامپکتها جمع و جور و باریکن و مدلی مثل Panasonic Lumix DMC-ZS3 زوم 12x optical داره که واسه یه کمپاکت عالیه
ضمنن از 1280x720 pixels, 30fps یعنی HD پشتیبانی میکنه و قیمتش هم باید بین 400 تا 450 باشه که بیشتر از Panasonic Lumix DMC-FZ28 با گارانتی و بیمه هستش.ولی شما با خرید FZ-28 امکانات بیشتری بدست میاری اما وزنش بالای400گرمه و بزرگتره و جاگیرتره و نمیتونی توی جیبت حملش کنی!
نقل قول:
دوست عزیز سلام اگه اشتباه نکنم منظورتون اینه که
زماني هست كه مي خواهيد از يك منظره عكس بگيريد در اين حالت مي خواهيد همه چيز چه دور و چه نزديك در تصوير شما شفاف باشد حتی افراد يك قانون تخميني اينه که:(تنضیمات دیافراگم)يك Aperture بزرگ (يا F با مقدار كوچك) مثلاً P/2.8 براي بدست آوردن عمق كم تصوير (وضوح تصوير در فاصله كم)يك Aperture كوچك (يا F با مقدار بزرگ) مثلاً F/8.0 براي بدست آوردن عمق تصوير بالا (وضوح تصوير تا فاصله دور) اولین کاری که باید انجام بدی اینه که دوربینه رو حالتavویا بهتره روحالت دستی Mقراربدی ومقدار دیافراگم رو روی F/8 قرار بدی دومین کاری که باید انجام بدی حذف سیستم تشخیص چهره دوربینه چون اگه این کارو نکنی باز دوربین قسمتهای دور ه تارمیگیره فکر کنم تنضیمات sx1هم باsx10 یکی باشه بدین خاطر از منووارد شده در قسمت کادرAF گزینه ردیابی چهره و بهFlexizone تغییر بده بعد باید جهت تنظیم نور و تصویر خوب از تنظیمات شاتر ویا ایزو استفاده کنی (درحالت دستی M) .
دوربین بسیار جالبیه ... قابلیت های بیشتری هم داره ...نقل قول:
ایول دوربین خیلی پرقدرتیه.این دوربین رفت توی لیست انتخاب خرید من بالاتر از Panasonic FZ-28
تا جاییکه من میدونم اولین دوربین عکاسی دیجیتال هستش که قابلیت ضبط فیلم با کیفیت Full HD داره یعنی 1080p و 30fps و MPEG4 AVC/H.264 که واسه کسانیکه عاشق فیلمبرداری با کیفیت فوق العاده بالا هستن بسیار مناسبه
ضمنن زوم اپتیکال 20X هم یه شاهکار دیگه هستش
فقط چون مجهز به حسگر CMOS هستش باید کیفیت عکسهاش را بروبچ بررسی کنن تا ببینیم از دوربینهای CCD بدتر نباشه! ضمن اینکه CMOS بودنش باعث طول عمر باتریش شده
یه قابلیت واقعن فوق العاده: قابلیت عکس برداری پیاپی 10فریم در ثانیه!!
ضمنن قیمتش در ابتدای ورود به بازار ایران گمون کنم حدود 500 تومن باید باشه
ایرادی که من بهش میگیرم فعلن حافظه ی داخلی ناچیزشه: 11 مگابایت
اینجا را هم برم ببینم چی گفتن:
کد:
کد:http://www.akkasee.com/forum/showthread.php?t=8839
من تو وبلاگم در موردش نوشتم :به نظر من دوربین خیلی خوبی میتونه باشه و برگ برنده ی سونی تو نمیه حرفه ای هاست ...کد:http://astian.mihanblog.com/post/74
موفق باشید
دوست گلم اولا ازت خیلی تشکر میکنم دوما اینا رو از کجا یاد گرفتی به ما هم بگو یاد بگیریم سوما اگر ایدی من رو اد کنی تا بتونم باشما بیشتر حرف بزنم خیلی خوشحال میشم چهارما چیکار کنم که عکسام با این دوربین در تمامی حالات بهترین کیفیت رو داشته باشه اصلا به نظر من چون افراد زیادی این دوربینو دارن یه اموزش واسش بزار ملتم دعات میکنن در کل راهنمایی هات واقعا معرکسنقل قول:
خواهش میکنم من چیزی بلد نیستم شما نسبت به من لطف داری یه توضیح راجع به عدد دیافراگم بدم تکمیل ترش بکنم گفتم روی f8 بزاری اماشما باید مثلا روی f5,f6...... محک بزنی تا تنضیماتش دست بیاد یه چیز دیگه دوربینها در سیستم تشخیص چهره اگه چهره ویا فرد فضای بیشتر کادر و پر کنه ویا لاخص سوژه وسط تصویر باشه تصویر پشت تار میشه این خودش مزیت عکسهای پرتره است در این صورت سوژه برجسته تر جلب نظر میکند شما اگر میخواهیداین حالت بوجود نیاید میتوانید سوژه را دورتر وبهتراینکه در یک گوشه کادر قرار دهید سعی میکنم دو نمونه عکس برایتان بزارم تا منظورم را بهتر ادا کنمنقل قول:
??????????نقل قول:
دوستمون گفتن كامپكت بودن روي كيفيت عكس و لنز و ماكرو تاثير داره. اين مطلب در مورد همه ي دوربين هاي كامپكت صدق نميكنه. از جمله LX-3نقل قول:
اگه بخواين كامپكت بخرين بهترين انتخاب Panasonic LX-3 هست. از نظر اندازه ي سنسور و كيفيت تصوير از همه ي دوربين هاي كامپكت و نيمه حرفه اي سرتره. فقط زومش خيلي كمه در حد 2.5 برابر. اگر هم بخواين SLR-Like بگيرين بهترين انتخاب Panasonic FZ28 هست. به طور كلي پاناسونيك بيشتر از بقيه ي برندها روي فيلمبرداري كار كرده.
يافتم...
بالاخره معلوم شد كدوم دوربين كامپكت با قابليت فيلمبرداري HD در حالت فيلمبرداري زوم ميكنه.
Panasonic Lumix DMC-ZS3
تصحیح شد ... اون پست اشتباه نقل و قول شده بود ... منظور همون hx-1 بودنقل قول:
سلامم..این دوربین را خیلی وقته منم مشخصاتش را دیدم ولی یه همچین چیزی که گفتی توی مشخصاتش ندیده بودم......میشه لینک تایید معتبری ازش بگی؟؟نقل قول:
سلام بله درسته و علاوه بر اونf/s 60 فيلم برداري ميكنه، نسبت به canon sx 200 isخوشگلتر هم هست(نظر شخصي) اما تا جايي كه من ميدونم هنوز به بازار نيومده.(البته sony t 500 هم HD و زوم داره ولي دوستاني كه اطلاعات خوبي دارن زياد تعريفش نكردن).نقل قول:
یخوره بیشتر گشتم یجا دیدم نوشته بود ZS3 هم زوم فیلبرداری داره....ضمنن مقایسه ی خوبی کرده بود با SX200 ISنقل قول:
Canon PowerShot SX200 IS
PROS:
Manual Controls
Sensor larger by 0.006 inch
More pixels (maybe better for cropping day shots?)
CONS:
Large size HD video files
Mono video sound
Pop-up flash pops-up at turn on
More pixels (dense sensor)
No video zooming
Panasonic Lumix ZS3
PROS:
Small size AVCHD Lite HD video files
Dolby Digital stereo sound recording
Sensor less dense
More usable focal range (wider angle)
Video zooming
Less pixels (less dense)
CONS:
No manual control
Loose mode dial (maybe only on pre-production?)
SX200 IS که توی بازارهای جهانی قیمتش کمتر از 350 دلاره توی ایران حدودن 440 تومنه!! با این حساب ZS3 که 400 دلار قیمت داره در ابتدای ورودش خیلی بعیده زیر 450 تومن قیمت داشته باشه!!:18:
nدوست عزیز واقعا عکسات خیلی خوب بودن یه سوال دیگه که ازت دارم اینکه اگه فقط از شخص عکس بگیریم چیکار کنیم که بهترین عکسو داشته باشیم؟نقل قول:
ویه سوال از همه ایا کتاب خاصی رو میشناسید که واسه من خیلی مفید باشه اگه پی دی اف باشه خیلی ممنونتون میشم؟
به بخشه مقاله هاي سايت عكاسي روجوع كنيد .اونجا مطالبه متنوع و مفيدي در زمينه عكاسي پيدا مي كنيد.نقل قول:
کد:http://www.akkasee.com/articles/
درسته ولی واسه همراه بودنم میخوام مثلا بریزم تو گوشیمنقل قول:
الان داشتم تو dpreview ریویوی hx1 رو میدیدم. بنظر عکساش تو ایزوی بالا نویزی است.(به نسبت 2 دوربینه دیگه)
خوب خیلی راحت می تونید مقاله ها رو تبدیل به pdf یا هر فرمته دیگه ای کنید. البته باید یکم وقت بذارید. مجله شات هم تو همون سایت هست یا اگه سرچ کنید پیدا میکنید. که به صورت pdf استنقل قول:
نقل قول:
ببینین دوست عزیز،خلاصه عرض می کنم.شما نمیتونین کتاب یا مقاله یا هرچیز دیگه ای رو پیدا کنین که بگین خب ،حالا که من اینو خوندم،شدم یه عکاس حرفه ای.اینجوری نیست.
عکاسی یه هنره خودشم یه هنر خیلی وقت گیر و حوصله بر.
کلا عکاسی رو با اصول اولیه شروع کنین،اصولی مثل کادر بندی،نوردهی،طریقه صحیح در دست گرفتن دوربین وغیره،کم کم که به این مطالب تسلط کافی پیدا کردین،خودبخود میرین دنبال مقالات تخصصی تر؛مقالاتی که بیشتر با هنر عکاسی در ارتباط هستن تا فن اون.
برای مقالات عکاسی،هم تاپیک اصطلاحات تخصصی همین فروم و هم بخش مقالات عکاسی سایت عکاسی خوبن(گر چه شخص من از خود فرومش خوشم نمیاد،بنا به دلایلی از اول از اونجا خوشم نیومده؛اونجا نمیرم.).
برای کتاب،یه کتابی هست با عنوان "راهنمای خرید و کار با دوربین های دیجیتال،چاپ انتشارات کانون نشر علوم" که کتاب نسبتا جامع و کاملی هستش.
من مجله شات رو برای شروع یاد گرفتن عکاسی پیشنهاد نمیکنم.خیلی کلی گویی و صفحه پر کنی می کنه.
ویرایش:
جناب Unforgiven، بنده بعد از زدن پست،دیدم شما مجله شات رو پیشنهاد دادین.ازتون عذر خواهی می کنم.امیدوارم حمل بر بی ادبی نشه.
نقل قول:دوستان ماشاالله اونقدر مقاله و کتاب تو این سایت هست که من نتونستم پیداش کنم اگر امکانش هت لینک بدید؟نقل قول:
دوستانی که دنبال کامپکت با فیلمبرداری hd هستند
کداک v1253 هستش که فیلمبرداری hd 30fps هم داره 12 مگاپیکسل هستش کیفیت عکسش هم خیلی خوبه و 4 ایکس زوم داره و از همه مهمتر قیمتش 220 تومنه ابعادش هم کوچک هست و در رده ultra compact ها قرار میگیرد..من خودم این دوربین رو داشتم بخاطر نبود لرزشگیر فروختمش و فکر کردم با خرید کنون نتیجه بهتری عایدم میشود که نشد متاسفانه:13:
دوست عزیز سلام برای اینکه از شخص عکس بگیریم چند روش داریم که دو تا از روشها کارامدتره اولین روش در حالت Mیا دستی دوربینه در این روش تمام تنضیمات دوربین در اختیاره ته تا بتونی بهترین تصویرو ثبت کنی اما چند چیزو که الان خدمتت میگم باید اعمال کنی اول کادربندیه دوم نور صحنه هستش سوم پشت زمینه سوزه هست که خیلی مهمه چهارم خود سوژه ونحوه قرار گرفتن درکادره و........حالا تنظیمات سعی کن شرایط نوری طوری باشه که از کمترین ایزو استفاده کنی که رو شفافیت چهره خیلی اثر داره دوم همینطور که قبلا گفتیم در تتنظیم دیافراگم از مقادیر f کوچکتر استفاده کن که پشت زمینه سوژه تار بشه تا سوژه برجسته تر به نظر بیاد سوم سرعت شاتر باید در حدی باشه که باعث تار شدن سو ژه نشه پنجم بایدبرای ثبت چهره ای واضح از فوکوس دستی استفاده کنی بخاطر همین از کلید بالایی کلیدهای4گانه (MF (sx10 استفاده میکنی و در حالت فوکوس دستی دوربین یک کادر وسط صفحه میاره که تا حدی به اصطلاح زوم شده است چهره رو درن اون کادر قرار میدی وبا ولوم دور کلیدهای 4 گانه بهترین ودقیقترین تصویرو تنظیم میکنی اگه سوژه نزدیک باشه میتونی روی چشم سوژه و مخصوصا مژه هاش فو کوس بهتر ی داشته با شی لازم که بگم در فوکوس دستی در اصل تو فاصله دوربین و با چهره برای دوربین اندازه گیری می کنی پس باید پس از تنظیم فاصله رو حفظ کنی ششم استفاده از فلاش مخصوصا در محیط آفتابیه چون چهره در محیطها ی آفتابی قسمتهایی نور شدید میگیرد ودر قسمتهایی سایه که ما میتوانیم با استفاده از نور فلاش چهره ای یکدست داشته باشیم و قسمت های سایه را پوشش دهیم برای سوژه دور از فلاش قویتر و نزدیک از فلاش ضعیفتر استفاده میکنیم برای تنظیم فلاش باید از دکمه func set در وسط کلیدهای 4 گانه وارد بشی گزینه چهارم که با علامت+ - مشخص شده فلاش رو تنضیم کنی ومحک بزنی تا بهترین تنظیم برای فاصله های مختلف ومحیطهای متفاوت دست بیاد فکر کنم تا این اندازه برای این روش کافی باشه ولی دوست عزیز از این روش در همه جا و شرایطی نمی تونی استفاده کنی تنظیمات زمان میبرد مخصوصا اگر سوژه تو بچه باشد که از حوصله او بدور است ویا بخواهی با دوربین شکار لحظه ها کنی که غیر ممکن است پس روش دوم : استفاده از حالت تصویر چهره این حالت در کلید چرخان دوربین با شکل یک زن مشخص شده دوربین دراین حالت با فعال بودن سیستم تشخیص چهره چهرها را شناسایی کرده بهطور اتو ماتیک میزان نور ورودی به دوربین را تنظیم میکنه تا از تار شدن درخشندگی زیاد وتیره شدن چهره افراد در تصویر جلوگیری کنه این سیستم با شناسایی و کادر بندی چهره ها تا 35 نفر فوکوس وتنظیمات را در حد قابل قبولی انجام میده خب در استفاده از این حالت چند نکته باید مد نظرقرار گیرد یکی استفاده از فلاش پوشش دهنده است که قبلا توضیح دادیم چون فلاش در این حالت روی اتوماتیک است و در شرایطی که نور کافی باشد و محیط آفتابی فلاش نمی زند باید پس از بالا آوردن فلاش دکمه بالای دوربین سمت چپ فلاش را زده و از حالت خودکار به روشن تغییر دهیم حال در هر شرایطی فلاش میزند دوم در بعضی از شرایط ممکن است که پشت زمینه ویا سو ژه در تصویر تاریک بیفتد ویا خیلی پر نور که میتوانیم با استفاده از کلید وسطی ازسه کلید زیر دکمه خاموش وروشن دوربین که با علامت+ - مشخص شده وتنظیم میزان نور با ولوم دور کلید 4 گانه بهترین عکس را داشته با شیم .موفق باشید.نقل قول:
سلام دوستان
من یه fz28 گرفتم با اجازه شما دوستان
بابا عکساش که هیچ فیلمبرداریش حرف نداره. 395 گارانتی بانیان......فقط یه رم 8 گیگSDHC لازمه همه کارا دیگه حله حل......باور کنین زوم 128xداره محشر منظورم extra zoom.....ضمنا تو پستهای قبلی بعضیا گفتن پرش دارهنه عزیز فورمتی که ضبط کردین تو مدیا پلیر نگا کن حالش ببر
اگه کسی سوالی داره من در خدمت هستم عاشقadriyana limaaaaaaaaaهستم
استاد واقعا ممنونم با این تنظیمات عکسی گرفتم که تا حالا نگرفته بودم خیلی کامل بود :11:نقل قول: