سلام دوستان
من بازیو تموم کردم :5: حالا دوباره میخوام بازی کنم اما وقتی از تو منو گزینه infinite ammo رو روی yes قرار میدم تاثیری توی بازی نداره یعنی تیرام بی نهایت نمیشه:13:
بازیو تو 14 ساعت تموم کردم ربطی به این داره؟
Printable View
سلام دوستان
من بازیو تموم کردم :5: حالا دوباره میخوام بازی کنم اما وقتی از تو منو گزینه infinite ammo رو روی yes قرار میدم تاثیری توی بازی نداره یعنی تیرام بی نهایت نمیشه:13:
بازیو تو 14 ساعت تموم کردم ربطی به این داره؟
دوستان این بازی تو کامپیوتر دونفری نمیشه؟؟؟؟؟؟؟
تو 360 که میشد کمکی بکنید ممنون میشم.
ولی بازی علاوه بر اینکه باحاله..اشکلات جالبی و خنده داری داره باگ زیاد داره
هم من چند صفحه قبل پرسيدم هم اين دوستمون تو پست قبلي پرسيد!
اين بازي توPC قابليت co-op داره يا نه!
در ضمن چه طور ميشه شوا رو انتخاب كرد و با اون بازي كرد؟
خواهشا جواب بديد
بازی رو امروز نصب کردم.کنترلش خیلی بدقلقه.انگار یکجورایی کنترلش لیزه:دی.
فکر نکنم بتونم بازی رو تا اخر برم.چون کلا اولین بازی از این سریه که بازی میکنم و نمیتونم با گیم پلیش کنار بیام.
وقتي ميخوام chpter 4 رو شروع كنم منو از بازي ميندازه بيرون و ارور زير رو ميده
---------------------------
RE5DX9.exe - Fatal Application Exit
------------------------------------------
Failed open file. "F:\Program Files\Resident Evil 5\nativePC\Image\Archive\s313.arc" 2
چيكار كنم ؟
واسه این مشکل شما تو پستای قبلی به خوبی توضیح داده شده...نقل قول:
وقتي ميخوام chpter 4 رو شروع كنم منو از بازي ميندازه بيرون و ارور زير رو ميده
---------------------------
RE5DX9.exe - Fatal Application Exit
------------------------------------------
Failed open file. "F:\Program Files\Resident Evil 5\nativePC\Image\Archive\s313.arc" 2
چيكار كنم ؟
پس به هیچ وجه سعی نکن با داستان کنار بیای..نقل قول:
بازی رو امروز نصب کردم.کنترلش خیلی بدقلقه.انگار یکجورایی کنترلش لیزه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] .
فکر نکنم بتونم بازی رو تا اخر برم.چون کلا اولین بازی از این سریه که بازی میکنم و نمیتونم با گیم پلیش کنار بیام.
من هنوز مشكلم رو نگرفتم
كل تاپيك ها رو گشتم ، نه پچي و نه فايلي بود
سلام
مشکل شما کم بودن یک سری فایله !
توی همین تاپیک اون فایل رو سرچ کنید هست .
با شوا هم در صورتی میتونید بازی رو برید که بازی رو یکبار تموم کنید .
و البته بعضی از اسلحه ها فقط برای شوا مانند تیرکمان و بعضی ها فقط برای کریس مانند مسلسل چرخشیه هست ! چه اسمی گذاشتم واسش :دی
یه باگ باحال تو بازی هست
بازی که save میشه اگه قبلش یک تیر یا علف یا هر چیز دیگه برداشته باشید و بمیرید باز دوباره اونجا برید علاوه بر اینکه تیر یا علف یا هر چیز دیگه که قبلا برداشته اید داخل کوله پشتیتون هست دوباره میتونید اون رو بردارید.
من یه تفنگ رو 500 بار برداشتم و فروختم 200000 پول گرفتم و کلی چیز خریدم
کسی نظری نداره؟؟نقل قول:
من chapter 3-1 رو تموم کردم چند تا مرحله مونده در ضمن من بازی رو ساعت 9 شب شروع کردم تا 2 خوب اومدم
دوربینش چقدر ضایع هست ، با کیبورد کنترلش خیلی بده .اما با دسته خیلی بهتره .
پچی یا تنظیمی برای درست کردن دوربینش نیست ؟
نه مدل بازی همین طوری هست.نقل قول:
تاchapter 6-3 داره من بازی رو توی 4 روز تموم گردم شما هم خوب داری پیش میری:27:نقل قول:
[تو اون قسمت كه بايد آينه ها و نورها رو تنظيم كنيم من 3 طبقه رفتم پايين و توي طبقه پايين وقتي اون آينه آخرو تنظيم ميكنم خودم اون وسط نورها گير مي كنم چيكارش كنم؟؟؟
از اينجا تا آخر بازي چقدر مونده؟
من که از فروشگاه همین سایت سفارش دادم هنوز نرسیده
هر وقت رسید منم میام نظر از خودم در میکنم (افعال برره)
راستی سیستم باید چقدر باشه
حالا نه مینیموم نه ماکزیمم
تقریبا چه جوری باشه که بازی رو مدیوم بیاد بالا
من اینو با ایکس باکس بازی کردم عاشقش شدم فقط حیف ایکس باکس ساعتی اونقدره و ارزش نداشت تو کلوپ تمومش کنم
این بازی دقیقا چند Chapter هستش؟
فايل s312 روي سرور رپبدشر نداريد ؟
يكي از medifire دارم اونم اصلا دانلود نميشه ، نه با منجر و نه با خود مرورگر
بازی شش chapter داره که فکر کنم اخرش اینطوری باشهنقل قول:
این بازی دقیقا چند Chapter هستش؟
chapter 6-3 یا chapter 6-2
ای بابا! این بازی رو بعلاوه shift بخوای رو سایت سفارش بدی 11 تومن آب میخوره... برای ما فقیر بیچاره ها زیاده! لینک دانلود ورژن سالمشو ندارین بدیم برامون بگیرن؟
یکی از آینه های قبلی رو جابه جا کن بعد آینه آخرو تنظیم کن آخر سرم آینه قبلی که جابه جا کردی رو تنظیم کن. خدا کنه بفهمی چی میگم چون خودم نفهمیدم.:31:نقل قول:
چرا اینقدر کم؟ ما طرفداران این سریال باید یه سال منتظر عرضه نسخه جدید این بازی باشیم یه سال هم منتظر باشیم برای PC عرضه بشه و بعد فقط شش chapter باشه؟؟؟:41: در ضمن به نظر من معماهای بازی خیلی خیلی کم شده و به قول یکی از دوستامون بازی بیشتر اکشن شده تا ترسناک ! دیگه خبری از اون زامبی های فوق العاده اویل 2 و یا اویل 3 نیست ! من بهترین اویل رو از لحاظ هیجان و داستان قوی اویل 3 می دونم . اصلا نمی دونم چرا از اویل 4 به بعد هم بازی رو کوتاه کردند و هم معماهای بازی رو کم کردند و هم درجه ترس بازی رو کاهش دادند:19: اویل 3 اگه یادتون باشه بعضی جاهاش یهو به آدم شوک وارد می شد. در هر حال من نمی گم که اویل 4 و یا 5 قشنگ نیستند قبول دارم که خیلی قشنگ هستند و از لحاظ موتور گرافیکی فوق العاده بودند بخصوص اویل 5 ، اما من به عنوان یکی از طرفداران مجوعه بازی رزیدنت اویل و به عنوان کسی که همه نسخه های قبلی رو نه یک بار بلکه چند بار تا آخر برده زیاد از این روند جدید کاپکوم برای سری های جدید اویل راضی نیستم . حالا نظر تک تک شما اویل بازهای عزیز هم واسم مهمه و میخوام بدونم نظر شما چیه؟نقل قول:
غول Chapter 2-2 رو چجوري بايد كشت؟
هموني كه اول كاميونه چپ ميكنه بعد يه چيزي مياد بيرون و ميخزه و بعضي وقتا ميپره؟
آقا تو مرحله آتشفشان گیر کردیم
یارو (( وسکر )) با یه ضریه مارو میندازه وسط آتشفشان ...
چیکار باید بکنیم؟؟
اينقدر بايد بزني تا بميرهنقل قول:
بمب بكار تا بره روش
نارنك هرچي داري بزن
يا يه كاري كن
يه بار كه مردي آر پي جي بخر بزنش
باید بری تو دایره بالاٰٰ، پایین نباید بیای.نقل قول:
سلام. آنالوگ مربوط به زاویه دید من مشکل داره (وقتی پایین و بالا میدم, زاویه دید چپ و راست میره و زمانی که چپ و راست میدم زاویه دید بالا و پایین میشه) میخواستم بدونم میشه این مشکل رو برطرف کرد؟
@ konami-pes
من برخلاف شما معتقدم سری RE یک سیر صعودی رو طی میکنه هرچند همونطور که خودتون هم گفتید, دیگه مثل نسخه های قدیمیش, تو ژانر وحشت فوق العاده نیست و بخش اکشنش بیشتر از مولفه های دیگش هست اما خیلی ها (مثل خودم) این تغییر رو بیشتر میپسندند.
تو این دوره هرچه بازی ها عام پسند تر باشند, فروش بیشتر و درنتیجه سود بیشتری نسیب شرکت سازنده و ناشرشون می کنند
خب به نظر من بازی خیلی خوب کار شده بود مخصوصا گرافیکشنقل قول:
ولی داستان بازی میتونست به نظرم بهتر از این بشه ، اینجور که اینا داستان رو کش داده بودن من اصلا انتظار نداشتم که توی شماره ی 5 یهو همش تموم بشه! :31:
+
بعد از نسخه ی کد ورونیکا بازی اون حالت ترسش رو از دست داد و خب با این کار بعضی از طرفدارانش رو از دست داد یا بهتره بگم همشو ، اونهایی هم که هنوز دارن بازی میکنن به خاطر روند داستانیش میرن ( البته بگم که طرفداران بازی های اکشن رو به خودش جذب کرد)
سلام :دينقل قول:
چرا اینقدر کم؟ ما طرفداران این سریال باید یه سال منتظر عرضه نسخه جدید این بازی باشیم یه سال هم منتظر باشیم برای PC عرضه بشه و بعد فقط شش chapter باشه؟؟؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] در ضمن به نظر من معماهای بازی خیلی خیلی کم شده و به قول یکی از دوستامون بازی بیشتر اکشن شده تا ترسناک ! دیگه خبری از اون زامبی های فوق العاده اویل 2 و یا اویل 3 نیست ! من بهترین اویل رو از لحاظ هیجان و داستان قوی اویل 3 می دونم . اصلا نمی دونم چرا از اویل 4 به بعد هم بازی رو کوتاه کردند و هم معماهای بازی رو کم کردند و هم درجه ترس بازی رو کاهش دادند [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] اویل 3 اگه یادتون باشه بعضی جاهاش یهو به آدم شوک وارد می شد. در هر حال من نمی گم که اویل 4 و یا 5 قشنگ نیستند قبول دارم که خیلی قشنگ هستند و از لحاظ موتور گرافیکی فوق العاده بودند بخصوص اویل 5 ، اما من به عنوان یکی از طرفداران مجوعه بازی رزیدنت اویل و به عنوان کسی که همه نسخه های قبلی رو نه یک بار بلکه چند بار تا آخر برده زیاد از این روند جدید کاپکوم برای سری های جدید اویل راضی نیستم . حالا نظر تک تک شما اویل بازهای عزیز هم واسم مهمه و میخوام بدونم نظر شما چیه؟
والا من از نخسه شماره 2 با اين سري اشنا شدم و تا الان همه رو تموم كردم (به جز شماره 5 كه دارم ميتمومم ) خوب كلا بايد
قبول كنيم كه بازي از نظر گرافيكي تو سري رزيدنت اويل واقعا تكه ولي تم ترس: متاسفانه اين شماره حتي از شماره 4 هم بد تر
شده :( يعني حد اقل اون ترسي كه تو شماره 4 به آدم منتقل ميشد تو اين شماره به كلي از بين رفته )گيم پلي كلاسيك بازي
طوري بود كه واقا آدم از ترس خودشو خيس ميكرد هيچوقت صحنه هاي شماره 3 رو يادم نميره واقعا ترسناك بودن ولي خوب رزيدنت
اويل عوض شده به نظر من كار خوبي كردن كه عوض شده چون يك نواخت شدن بازي خوب نيست و
به نظر من اين دو شماره اخر يه شاهكار قوي از سوي كپ كام بود چون تونست كساني كه حتي رزيدنت اويل رو بازي نكردن هم به
سويش گرايش پيدا كنن و در پاسخ به Maggy_p بايد بگم من اينطور فك نميكنم كه زيدنت اويل طرفدارانش رو از دس داده باشه به
نظر من حتي اگه بازي سبكش به كلي عوض شه ولي طرفداران قديميش اونو دوست دارن ولي به خاطر تعصبشون ناراحت ميشن
! و كلا خط داستاني قوي بازي موجب شده كه تغيير گيم پلي زياد رو اعصاب نباشه ! ولي واقعا متاسفم چون معما هاي شيرينش
بسيار كم شده و تقريبا ميشه گفت از بين رفته ! يا تم ترس اصلي رزيدنت اويل ديگه وجود نداره ! اون موقع هايي كه زامبي ها يه
دفعه پيداشون ميشد يا با ون قيافه كج و كولشون با سرعت كم به طرف ما ميومدن و تعدادشون بيشتر ميشد ! واقعا ترسناك بود !
ولي الان اين ماجي ها با سرعت زياد با هوش بالا حمله ميكنن و بيشتر حس ميكنم دارم با يه گله آدم حرفه اي دست و پنجه نرم
ميكنم ! ولي يه تم جديد به بازي وصل شده اونم ترس از سرعت عمل مانجي ها يا غول هاست !! و دوربين رويه شانه واقعا يه نوع
ديد نچندان كامل رو به تصوير ميكشه كه شما كنترل خوبي نداشته باشيد و همين باعث دلهره ميشه ولي شوا مشكل ما رو حل
كرده فقط وقتي تير ميخواد يكم ميره رو اعصاب ! ولي من هنوز به مرحله هاي بالا تر نرسيدم الان چپتر 2 هستم و هنوز با محيط
هاي ديگه آشنا نيستم ! و نميدونم شب و روز چه طوره !؟ ولي برميگردم و نظر كامل تري نسبت به محيط ميدم !
تنها مساله مسخره بازی اینه که موقع Reload حتما باید وایسی .... کلا هر غلطی بخوای بکنی باید وایسی ....
بازی ایستا هست و خیلی با در رفتن نمیشه دشمن ها رو دور زد ....
سلام دوستان کمک کنید !!!
من این بازی و بازهایی دیگه رو که نصب میکنم نصفه میره و error teransfer >رو میده .
تو رو خدا کمک کنید مشکل از چیه
بعضی از بازیها هم همین ارور رو میده
ممنون
نقل قول:
آره دیگه این سبک کلیه بازیهای سری اویل هستش بعضی مواقع هم خیلی
آزار دهنده میشه پس باید یک فرقی با بقیه بازیها بکنه :5:حتما یک جای امن
بعدش تیر اندازی. :8:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نقل قول:
چند دلیل داره یکیش هم اینه که احتمالا درایو دی وی دی شما ضعیف شده
و نمیتونه مثل سابق بخونه در ضمن این سوال رو اینجا نباید میپرسیدی:10:
راهی برای تنظیم دلخواه جوی پد وجودداره یانه؟مثل نسخه 4 خدابیامرز
من منظورم از طرفداران اویل همون طرفداران سبک ترسناک ، معمایی بودنقل قول:
خب در واقع سبک اویل همین بود ولی خب خیلیا مثل خود من به خاطر داستانش هم اونو دنبال میکنن
هنوز هم به نظر من از نظر گیم پلی یک بازی فوق العادس ولی نه به عنوان یک سبک ترسناک ;)
ولی واقعا داستانش رو خیلی بهتر از این فرض میکردم
و با نظر Ar@m موافقم :
نقل قول:
محتوای مخفی: کسانی که میخوان داستان لو نره اینجا رو نخونن
من نميفهمم الان رزيدنت اويل جز يه اسم و يه سري شخصيت داره چي رو از شاهكارهاي قبليش يدك ميكشه؟
از دوستانی که نظر دادن ممنونم و از بقیه نیز خواهش می کنم نظرشون رو بگن . به هر حال اینجا تایپک این بازی هستش و بهتره که نظراتمون رو بگیم. اون چند نفری که نظر دادند بر بخش اعظم نظر من موافق بودند که اویل دیگه اون ترس و اضطراب سری های قبل رو مخصوصا مانند سری اول تا سوم رو نداره و معماهاش هم دیگه خیلی کم شده و بیشتر دارن بازی رو اکشن می کنند. یکی از دوستان گفت که این خوبه !!!! می خوام بپرسم کجاش خوبه؟؟؟!!! ما اویل رو به خاطر ترسش دوست داریم و اینکه یه بازی ترسناکه . وقتی بخواد به جای ترس اکشن بشه دیگه میرم call of duty یا یه بازی اکشن دیگه بازی می کنم چرا بیام اویل رو انتخاب کنم؟ اویل از اسمش هم پیداست( اقامتگاه شیطان ) باید ترسناک باشه . من احساس می کنم کاپکوم به فکر طرفداران این بازی نیست و بیشتر به فکر پول پارو کردنه و فقط خواسته که علاقمندان بیشتری رو به این بازی جلب کنه اما قافل از اینکه با این کارش طرفداران واقعی و متعصبی مثل منو ناراحت می کنه . هرچند که چون واقعا عاشق اویل هستم بازم بازی می کنم و کماکان به این بازی تعصب دارم اما واقعا از این روند سازنندگان بازی راضی نیستم. اصلا من تنها چیزی که تو رزیدنت اویل 4 و 5 نمی بینم ترس هستش بازی کاملا اکشن شده. خواهشا دوستانی که از اویل 1 تا حالا دارن این بازی رو دنبال می کنند هم نظرشون رو بگن. اگه یادتون باشه در رزیدنت اویل 1 و 2 و بخصوص 3 ما فقط در یک اتاق می تونستیم نفس راحت بکشیم و اونم اتاق save بازی بود و در هیچ جای دیگر بازی آرامش نداشتیم و من به شخصه فقط به خاطر این هیجان و ترسناک بودن بیش از حد اویل عاشق این بازی شدم اما متاسفانه 10 درصد اون ترس رو هم در اویل 5 نمی بینم
نقل قول:باید بگم که متاسفانه این بازی قابلیت دونفره ی آفلاین ندارهنقل قول:
Co-Op Information
Local Co-Op: No
Number of Players Offline: 0 Players
Online Co-Op:Yes
Number of Players Online: 2 Players
LAN or System Link: Yes
Number of Players via LAN or System link: 2 Players
شوا رو هم وقتی یک بار بازی رو تموم کنید میتونید باهاش برید
بهترین resident evil ساخته شده به نظر من و خیلی های دیگه شماره 3 این بازی بوده!وقتی نیمیسیس وارد صحنه میشد هیچوقت یادم نمیره که موی بدنم از ترس سیخ میشد ولی شماره ی 5.....
دوستان من اواسط بازی بودم که بازی از سیو ایراد گرفت من از ایترنت سیو گرفتم و ریختم ولی بازم ایراد گرفت کسی هست لطفا سیوش رو تا هر مرحله ای شده اپ کنه ممنون میشم
گل گفتی پسر:10:نقل قول:
هیچی رزیدنت اویل 3 نمیشه . آقا این سایت رزیدنت اویل چیه تا من برم کلی انتقاد ازشون بکنم