نقل قول:
شما از اسین بازیکن بهتر سراغ داری که داری اینطوری حرف میزنی؟؟؟:13:
اسین رو با دیارا مقایسه می کنی؟؟؟:2:
نقل قول:
شما از اسین بازیکن بهتر سراغ داری که داری اینطوری حرف میزنی؟؟؟:13:
اسین رو با دیارا مقایسه می کنی؟؟؟:2:
این رو به من گفتی یا به شوستر؟؟؟؟؟؟؟؟؟نقل قول:
دوست عزیز شما مثل اینکه از اوضاع ما بی خبری..........من اینجا از طرف گاگو صحبت می کنم......نقل قول:
ولی دیارا هم دیگه اینقدر بدبخت نیست....!!!!!!!
من در کل فکر می کنم که اگر به گاگو فرصت بدن و کمی تجربه کسب کنه بهترین بازیکن تویه پست خودش میشه......نمونش بازی با بیلبائو......این رو هم بعنوان یه هوادار نمی گم.....با توجه به بازیش میگم.....
در ضمن end عزیز......من فکر می کنم که این آمار متعلق به امسال...منظورم اینه که آمار فقط با توجه به رشد درامد امسال نسبت به ساله قبلشونه........چون حتی رسانه ها هم اعلام کردند........
مصاحبه مطبوعاتی فابیو کاناوارو که مهمترین نکاتش رو بنده برای شما ترجمه کردم........:46:
این یک لیگ آسان نبود........
فابیو کاناوارو مدافع همیشه خندان رئال از اینکه قهرمانی را باید روز یکشنبه و یک هفته دیرتر جشن بگیرند ناراحت است.وی همچنین از بازگشت به رئال پس از یک هفته دوری بعلت محرومیت خوشحال است...
آیا با زامبروتا در مورد وضعیت بارسلونا صحبت کرده اید؟
خیر..اما میتونم حدس بزنم که بعد از حذف از لیگ قهرمانان ناراحت است.این چیز ها اتفاق می افتد.
آیا درباره بازی در پامبلونا با هم صحبت می کنید؟
مهم بازی است.ما سه امتیاز را می خواهیم.تیم در وضعیت خوبی از نظر بدنی و روانی قرار دارد.ما خوب کار می کنیم.
آیا دوست داشتید که جای لیورپول و یا چلسی در مرحله نیمه نهایی لیگ قهرمانان باشید؟
بله.طبیعتا.ما بازیکن فوتبال هستیم.ما قدری نسبت به این تیم حسادت می کنیم.ما برای این در این مرحله حضور نداریم که قبلا حذف شدیم.ما در مقابل رم در وضعیت جالبی نبودیم.
آیا می خواهید که قبل از بازی قهرمان شوید؟
مهم این است که قهرمان شویم.چیزی که مشابه آن برای من در ایتالیا اتفاق افتاده است.مسئله مهم برای رئال مادرید این است که تیم در پایان فصل قهرمان است.
ایا فکر می کردید که امسال لیگ آسان باشد؟
همه میگویند که اسان بوده اما نبود.ما یک نیم فصل موفق داشتیم.ما پیروزیهای خوبی در نیوکمپ و مستایا و ویسنته کالدرون داشتیم.همچنین ما قدری می ترسیدیم زمانیکه بارسلونا و ویارئال به ما نزدیک شدند.این یک لیگ آسان نبود.
سلام به همگی:
میبینم در این دو روزی که ما نبودیم کولاک کردین نه خوشم اومد ایول باریکلا خیلی کارتون درسته بابا هم بحث کارشناسی هست و هم خبرای نو نو و ....خیلی عالیه من که دیگه روم نمیشه بدون خبر بیام اینجا.....
اما اما یک صحبتی دارم درباره اسین:
اسین بازیکن خوبی هست بن نظر من و واقعآ میشه اینو گفت که ممکنه جای ماکلله رو برای ما پر کنه ولی بودجه ما در کل 80 میلیون هست برای خرید و اگه قرار باشه که 35 تا به این و 35 تا به ابراهیموییچ بدیم پس دروگبا و هنتلار و دیگو و اخرو چی میشه گرچه ممکنه بعضی از اینها شایعه باشه ولی خدایشش باید ما دیگو رو بگیریم دید وقتی که مثلآ روبن و روبینهو و گوتی نباشن وسط زمین ما کیو داریم که بازی سازی کنه در کل باید ما دیگو و یا مث دیگو رو به خدمت بگیریم....
صحبتی درباره نیستلروی:
باید بگم که گرچه ممکنه البت که ممکنه ابراهیموویچ بازیکن خوبی باشه ولی من حاضر نیستم که یه موی نیستلروی رو با اون عوض کنم این نیستلروی بازیکنی نیست که الکی شوت بزنه ویا اینکه فقط سرعت بگیره تا همه رو جا بزاره و اخر شاید گل شه این از تک فرصت ها نهایت استفاده رو میبره واس اینه که میگم اون همانطور که سال قبل خیلی ها میگفتند و حتی تو اخبار ورزشی هم اعلام شد بعنوان بهترین مهاجم شناخته شد واقعآ کجا دیدی که یه بازیکن تو یه تیم جدید در اولین فصلش با وجود اینکه با جو اون لیگ جدید نا اشنا باشه بتونه 25 گل رو بزنه ها؟؟؟؟
باز هم میگم نیستلروی بهترینه....................
مهاجم ملی پوش والنسیا (دیوید ویا) امیدوار است در این تابستان رئال مادرید به او پیشنهاد دهد.
مارکا امروز صبح در خبری جنجالی اعلام کرد پیشنهاد تاتنهام برای جذب این بازیکن رد شد ولی به هر حال او امسال مستایا را ترک می کند تا شاید مشکلات مالی والنسیا کمتر شود.
روزنامه مارکا بر خلاف خبر های دیگر روزنامه ها اعلام کرد ویا دوست ندارد به راموس در تاتنهام بپیوندد.
امسال شوستر به دنبال یک مهاجم تراز اول می گردد و فعلا هانتلار اولین گزینه اوست و وجود ویا هم او را از خرید این هلندی منصرف نمی کند.
ولی والنسیایی ها هم برای خود قوانینی دارند و دوست ندارند یک بازیکن از مستایا به برنابئو برود.
ميگم اين احمد نمياد نمياد وقتيم مياد انگار كلش به ديوار خورده هي از اين و از اون ميگه :دي:31:
به نظر من ما الان مشكلي نداريم بزرگترين عيبمون اينه كه به جز گوتي يه بازيساز خوب نداريم
ما مهاجم ميخوايم چيكار
نيستلروي رو كه همه دنيا حتي آدم فضاييا دنبالشن چون بهترين گلزنه
رائولم كه بهتره راجب حرفي نزنم كه حرف نداره
اما خداييش هافبك هاي خوبي نداريم
اگه كسي مثل كاكا - پيرلو - ديگو - كريس رونالدو يا حتي آلكساندر هلب بيان خوب ميشه
برای مهاجم بیشتر برای سنشون هست .....
و دیدید که مصدوم شد حتی یه جانشین خوب براش نداشتیم ....
و در مورد هافبک راست می گی ....
هلب هم خوبه .....
سلام بچه ها این طور که پیش میره زلاتان ابراهیموویچ با 70میلیون+دیارا میاد رئال
کد:WwW.ZLATAN.CoO.iR
سلام بچه ها این طور که پیش میره زلاتان ابراهیموویچ با 70میلیون+دیارا میاد رئال
کد:http://www.ZLATAN.CoO.iR
70 میلیون چی ؟؟؟
اگه دلار باشه خوبه ولی اگه یورو باشه خیلیه ....
خود دیارا 30 40 میلیون می ارزه ....
نه نه نه همون 70 تا دلار هم نمی ارزه حالا چی دیارا را هم بهش اضافه کنیم نه بهتره که به فکر دروگبا که خیلی بازیکن خوبیه وبه قول کاسیاس استامینا داره مث سگ و گلزن هم که هست و مصدومیت هم که اگه بگیره زود خوب میشه ولی نیستلروی زود مصدوم میشه و اگه اون نباشه واقعآ رائول تنهای خیلی کارش سخته .....
راستی اند جان واس چی گفتی سرم خورده به دیفال ؟؟؟من که نفهمیدم؟؟؟؟
جواد نکونام ، هافبک ایرانی تیم فوتبال اوساسونا، گفت تیم او قادر خواهد بود قهرمانی رئال مادرید را در رقابت های لالیگا به تاخیر بیندازد.:27::27:
به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از رویترز، تیم فوتبال رئال مادرید روز یکشنبه در پامپلونا با اوساسونا دیدار خواهد کرد و پیروزی در این دیدار، به سی و یکمین قهرمانی تیم مهمان منجر خواهد شد. نکونام که به تازگی پس از هشت ماه مصدومیت به میادین فوتبال بازگشته، بر این باور است که اوساسونا مانع از قهرمانی زودهنگام رئال مادرید می شود.
وی گفت: ما جشن قهرمانی رئال مادرید را به تاخیر می اندازیم. آنها با جام قهرمانی از زمین ما بیرون نمی روند. من اطمینان دارم که تیم ما در این دیدار مقابل صدرنشین رقابت های لالیگا به برتری می رسد.
اوساسونا در پایان هفته سی و پنجم رقابت های لالیگا تنها دو امتیاز با منطقه خطر فاصله دارد و برای فرار از سقوط ، نیاز دارد که در این دیدار پیروز شود.
میگم حالا این نکونام رو اصلآ بازی میدن که اینجور اظهار نظر کرده ها؟؟؟؟؟
فک نمی کنم...
چون تازه از مصدومیت در اومده ....
ممکنه اخرش بازی کنه ....
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ایکر کاسیاس سنگربان رئال مادرید دو روز قبل از بازی با اساسونا.با مطبوعات مصاحبه ای انجام داده که برای شما دوستان عزیز مهمترین نکاتش رو ترجمه کردم.......
آیا شما همه چیز را تمام می کنید؟
من انجام می دهم.هرچه زودتر بهتر.یکشنبه به نظر میرسد ما قهرمان می شویم.اما ما منتظر هستیم ما فقط به بردن فکر می کنیم.ما می خواستیم هفته قبل قهرمان شویم اما ویارئال نگذاشت.
آیا شما ترجیح می دهید که قبل از بازی قهرمان شوید؟
چیزی که مهم است این است که ما ببریم.این امکان دارد که ما قبل از بازی قهرمان شویم.اما زیباتر است اگر با بازی خودمان قهرمان شویم.
آیا هواداران اوساسونا برای شما مشکل ایجاد می کنند؟
این یک ورزشگاه غیر عادی است چون تماشاگران به ما خیلی نزدیک هستند.آنها به خوبی از تیمشان حمایت می کنند.اما سال پیش آنها به طرف من یک فندک پرتاب کردند.مردم دیوانه همه جا هستند.اما این دلیل نمیشود که همه را دیوانه بدانیم.
بارسلونایی ها در فقدان جام به سر می برند.چه راهنمایی برای انها دارید؟
راهنمایی؟آنها بازیکنان بزرگی دارند که میداند در این مواقع چه کار کنند.بارسلونا یک تیم برنده است بنابراین نبردن جام برای آنها سخت است.بعضی وقتها این چنین می شود.
شما کدام را ترجیح می دهید؟بردن جایزه زامورا یا بردن بارسلونا...
ال کلاسیکو همیشه باشکوه است.بردن بارسلونا در برنابئو بهترین چیزی است که می تواند رخ بدهد.زامورا جایزه بسیار بزرگی است.
دیروز الیور کان از مسابقات اروپایی خداحافظی کرد...
این چیزی است که روزی برای همه اتفاق می افتد.کان دوران خوبی داشت.بهترین بازیکن تیمش و کسی که توپ گیری های خوبی داشت.او همیشه یکی از بهترین دروازبان های دنیاست.اما زمانش پایان رسیده و ما جوانترها باید از او بخاطر چیزهایی که از او یاد گرفتیم تشکر کنیم.من برای او آرزوی بهترین ها را می کنم.
وضعیت تیم نسبت به پارسال چه تغییری کرده است؟
ما امسال کمتر باخته ایم و منظم تر بوده ایم.با بازی های بد کمتر.سال قبل ما بعضی وقتها می بردیم.اما امسال نه.ما زیبا بازی می کنیم و می بریم.
شما درباره بازی امسال بازیکنان آرژانتینی خود چه فکر میکنید؟
آنها عالی بودند.گاگو و هیگواین خیلی جوان هستند و خودشان را نشان دادند.آنها با فوتبال اسپانیا کنار آمدند و فصل خوبی داشتند.هاینزه بازیکن با تجربه ای است.ساویولا هم فوتبال اسپانیا را خوب می شناسد.
آیا شکست اوساسونا آسان نخواهد بود؟
آنها در وضعیت پیچیده ای هستند.اما ما می خواهیم درباره خودمان فکر کنیم.نه درباره رقیبانمان و یا داور.ما می جنگیم تا ببریم.
گاگو جان دست درد نکنه میگم خدایشش میبینید که این کاسیاس چقدر فروتن هستش ها.....؟
یه چیز دیگه خوب مث اینکه این دروگبا خیلی بازیکن چغریه به نظر شخصی من اگه ما دنبال یه مهاجم خوب هستیم اون بهترین گزینه میتونه باشه...
سلام به همه...........
بعد مدتها بیشتر دو نفر هستیم.......
خوبی کسراااااااااااااااااااااا اااا ؟؟؟؟
احمد جان شما چطوری؟؟؟؟؟؟
راستی به نظر من گوتی الان بهترین بازیساز ممکن برای رئاله.........اما یه جانشین نیاز داره....که من فکر نمی کنم بازیکنان بزرگی مثل کاکا گزینه خوبی باشن..........
و در مورد نستلروی هم بهترین مهاجم این چند سال اخیر رئاله..........اونم یه جانشین نیاز داره که دیدیم ساویولا خوب کار کرد.......ولی فکر کنم بازیکنی مثل فابیانو خوب باشه.......در صورتی که دروگبا اصلا نمیتونه نیمکت نشین باشه.......
چارلی جان در مورد گوتی صد در صد موافقم بله اون بتهرین گزینه بازیسازی برای ماست ولی اینو باید بگم که کاکا گزینه خوب بله گزینه خوبی برای اون نیست بلکه برای جایگزین بودن اون بهترین گزینه هست و برای نمیکت نشین شدن اون بهترین گزینه هست.........
خبرگزاري فارس: در دومين شب از هفته سي و پنجم لاليگا اوساسونا در خانه خود ميزبان رئال مادريد است.
به گزارش خبرگزاري فارس، در حالي كه قهرماني شماره 31 رئال مادريد در صورت شكست مقابل اوساسونا و پيروزي ويارئال در ال مادريگال به ال دربي كلاسيكو موكول مي شود، هم تيمي هاي جواد نكونام مي كوشند با غلبه بر رئال مادريد به كسب سهميه اروپايي اميدوار باشند.
فردا شب بارسلونا نيز در ديداري حساس ميزبان والنسيا است و در صورت ناكانمي در خانه خود رتبه سوم خود را نيز در خطر از دست دادن مي بيند.
در ليگ دسته دوم اسپانيا نيز ديدار هاي حساسي در هفته سي و ششم برگزار مي شود. 3 تيم نومانسيا ، مالاگا و اسپورتينگ گيخود بيشترين بخت را براي صعود به لاليگا دارند.
برنامه بازي هاي شب دوم از هفته سي و پنجم لاليگا :
آلمريا - رئال بتيس
اتلتيك بيلبائو - رئال مايوركا
لوانته - اسپانيول
راسينگ سانتاندر - رئال مورسيا
سويا - رئال وايادوليد
ويارئال - ختافه
بارسلونا - والنسيا
اوساسونا - رئال مادريد
خبرگزاري فارس: مهاجم ملي پوش والنسيا قصد دارد در فصل آينده با لباس رئال مادريد فوتبال حرفه اي را تجربه كند.
به گزارش خبرگزاري فارس و به نقل ازآس اسپانيا، داويد ويا گل زن اول والنسيا مثل بسياري از هم تيم هاي خود و به دليل مشكلات شديد مالي در باشگاهش قصد ترك تيم خود را دارد.
وي كه از گزينه هاي قديمي چلسي است، اخيرا پيشنهاد با ارزش تاتنهام انگليس را نيز رد كرده است تا شانس حضور در رئال مادريد را از دست ندهد.
ويا در اين خصوص گفت: اميدوارم مقامات رئال مادريد ارزش اين كار مرا بدانند و اجازه ندهند مجبور به قبول پيشنهادات كاهش يافته ساير مشتريان شوم.
خبرگزاري فارس: مديرعامل باشگاه رئال مادريد گفت: براي به خدمت گرفتن مهاجم من يونايتد صبر زيادي ندارم.
به گزارش خبرگزاري فارس و به نقل از سان لندن، رامون كالدرون عنوان كرد: رونالدو فقط تا آخر هفته فرصت دارد. او بايد هر چه سريعتر به رئال مادريد پاسخ بدهد. نمي توانيم مثل برخي باشگاه ها يك فصل تمام به خاطر يك بازيكن صبر كنيم.
وي افزود: كريستيانو رونالدو يك مهاجم ايدهآل و بينقص است؛ اما ارزش او بيشتر از ارزش باشگاه نيست. رونالدو بايد بداند كه اعزام كارشناس و وكيل براي مذاكره جهت گذران وقت نيست.
زرشك! اونم همين فردا چمدونش رو مي بنده و مياد:27: ديدن حرف آدم حاليش نميشه، گفتن يك زوركي سعي كنيم بفهمونيمش! :31:
خبرگزاري فارس: هيئت مديره بارسلونا روز گذشته به نمايندگي خوان لاپورتا، فهرست اخراجيهاي قطعي و خريد تابستاني درحال مذاكره را منتشر كرد.
به گزارش خبرگزاري فارس و به نقل از ماركا، فهرست اخراجيهاي قطعي بارسلونا عبارتند از: فرانك ريكارد، تورام، ادميلسون، ايكه رو، دكو، گوديانسن، سيلوينيو، ماركس، زامبروتا، هانري و رونالدينيو
فهرست خريدهاي بارسلونا نيز به شرح زير است:
دانيل آلوس(سويا)، فيليپ لام و لوسيو (بايرن مونيخ) فابريسو كولوكسيني(دپورتيوولاكروني )، اسكيل خاراي (راستنيگ سانتاندر)، كيتا و پولسن (سويا)، فابرگاس(آرسنال)، بنزما (----) و هونتلئار (آژاكس)
بارسلونا براي اين اسامي به جز سود حاصل از اخراجيها تنها 90 ميليون پوند كنار گذاشته است.
البته ما كه به اين باشگاه هاي درپيت كار نداريم، اما اين بازيكنا رو بعضياشون رو مي تونيم بخريم! رو هوا بزنيم! :21:
خبرگزاري فارس: هيئت مديره بارسلونا روز گذشته به نمايندگي خوان لاپورتا، فهرست اخراجيهاي قطعي و خريد تابستاني درحال مذاكره را منتشر كرد.
به گزارش خبرگزاري فارس و به نقل از ماركا، فهرست اخراجيهاي قطعي بارسلونا عبارتند از: فرانك ريكارد، تورام، ادميلسون، ايكه رو، دكو، گوديانسن، سيلوينيو، ماركس، زامبروتا، هانري و رونالدينيو
فهرست خريدهاي بارسلونا نيز به شرح زير است:
دانيل آلوس(سويا)، فيليپ لام و لوسيو (بايرن مونيخ) فابريسو كولوكسيني(دپورتيوولاكروني )، اسكيل خاراي (راستنيگ سانتاندر)، كيتا و پولسن (سويا)، فابرگاس(آرسنال)، بنزما (----) و هونتلئار (آژاكس)
بارسلونا براي اين اسامي به جز سود حاصل از اخراجيها تنها 90 ميليون پوند كنار گذاشته است.
البته ما كه به اين باشگاه هاي درپيت كار نداريم، اما اين بازيكنا رو بعضياشون رو مي تونيم بخريم! رو هوا بزنيم! :21:
خدا کنه بیاد .....نقل قول:
البته اسمش رو نمی شه گزاشت اخراج چون اگه اخراج بود باشگاه باید بهشون پول هم بده ....نقل قول:
خوب سلام به همگی:
اول اینو بگم خدمت همه دوستان که والنسیا و ویا رسمآ پیشنهاد 15 میلیونی رئال رو............................................ر د کرد بله ناراحت نشید که اگه دروگبا و ابرام بیام دیگه غمی نیست داداش.
سلام به همه دوستان عزیز رئالی......
برند شوستر سرمربی المانی رئال مادرید می خواهد هر چه زودتر قهرمان شود اما می گوید که قصد دارد تمام چهار بازی بعدی را ببرد.مصاحبه مطبوعاتی شوستر که بنده مهمترین نکاتش رو ترجمه کردم.........خدمت شما...:5:...اگه اشتباهی دیدید به بزرگی خوتون ببخشید.......:46:
هدف ما بردن چهار بازی آخر است.
هفته قبل هم وضعیتی مشابه الان داشتید...
من فکر می کنم این هفته بهتر شده است چون کاملا همه چیز به خودمان بستگی دارد.این یک امتیاز بزرگ است.به این دلیل که ما فقط درباره پیروزی خودمان فکر می کنیم.ما در مسیر دستی هستیم و به نتایج سایر تیم ها کاری نداریم.
آیا ترکیبتان مشخص است؟
این عقیده من است.چیزی شبیه هفته قبل.روبن و هیگواین بیرون از زمین هستند.اما احتمالا روبینهو بازی می کند.ما انتخاب های زیادی داریم و همه به بازی می روند.
ایا در صورتیکه قبل از بازی قهرمان شوید ترکیب تیمتان را عوض می کنید؟
فکر نمیکنم.اینکار لازم نیست.من شاید یک یا دو نفر را عوض کنم.
آیا میخواهید الان قهرمان شوید یا تا زمان بازی با بارسا؟
برد ما در خانه در مقابل بیلبائو بی نقص بود.اما ما مجبوریم ببریم قبل از آن.
آیا روبینهو در برنامه های سال بعد شما جای دارد؟
روبینهو دارد سخت تلاش می کند.او خوب کار می کند.او بازی های بزرگی داشت انجام میداد تا اینکه مصدوم شد.اما من فکر می کنم (روبی) خیلی مهم است.او و روبن پستهای مهمی دارند.آنها خیلی خوب جاهایشان را با هم عوض می کنند.این برای فصل بعد لازم هستند.
در مورد اوساسونا صحبت ها زیاد است...
انها در وضعیت خوبی نیستند.اما در خانه بازی می کنند و حمایت طرفداران را دارند.اما هم ما وهم انان به این امتیاز احتیاج داریم و نمی خواهیم این امتیازات را از دست بدهند.
نظرتان راجع به شایعات نقل وانتقالات مثلا داوید ویا چیست؟
ویا فقط یک نام است.مثل بثیه نام ها که گفته شده است.را زیادی می خواهد تا وی اینجا بیاید.و تعداد زیادی هستند که شرایط ویا را دارند.باشگاه در حال انجام کارهای لازم برای این مسائل است.
خیلی ها می گویند امسال سطح لیگ پایین بود...
اما آمار این را نشان نمی دهد.تیم های ختافه و سویا امسال در اروپا خوب کار کردند.و حتی تیم بارسلونا.
په په مدافع پرتغالی رئال مادرید در مصاحبه ای باروزنامه AS اسپانیا از نخستین فصل حضورش در مادرید گفت که ترجمه اون توسط بنده خدمت شما...
این تیم می تواند عنوان های بیشتری را ببرد...
خود را برای این جام چگونه اماده می کنید؟
من واقعا مشتاق هستم.بازی در رئال مادرید و قهرمانی با این تیم واقعا زیباست.حضور مردم در ورزشگاه واقعا شگفت انگیز بود.اما ما باید در پامپلونا جشن بگیریم.
این سومین جام شما است...
من از عنوان های متوالی پورتو خسته شده ام.در اسپانیا همه تیم ها شانس قهرمانی دارند برای همین لیگ پیچیده است.
آیا وقتی که بارسا به دو امتیازی شما رسید فکر می کردید کنترل جام را از دست دادید؟
خیر.ما بازهم مثبت فکر می کردیم.ما بیش از اندازه انرژی پیدا کردیم و در بقیه بازی ها بهتر بودیم.هر کس فکر می کند که ما قهرمان شایسته ای نیستیم سخت در اشتباه است.
آیا شما با شوستر موافقید که شما و راموس و کاناوارو و هاینزه بهترین خط دفاعی اروپا هستید؟
من فکر می کنم این یک ادعا بزرگ باشد.ما همه با استعداد هستیم.اما هنوز به این خوبی نبودیم که این حرف در مورد ما زده شود.
شما فکر می کنید در کجا ها باید بهتر شوید؟
در همه جا.من با مربی تیم در مورد مسائل مختلف مثل سرعت و توپگیری کار می کنم.من میدانم همیشه می توانم بهتر شوم و برای همین همیشه تلاش می کنم.
آیا مادرید بازی شما را بهتر کرده است؟
من بهتر شده ام.ضربات سر من بهتر شده است.من از کاناوارو چیز های زیادی یاد گرفتم.من اینجا مجبور هستم دفاع کنم.اما بعضی وقتها برای لذت بیشتر به جلو می روم.اما ما خیلی بازیکن داریم تا اینکار را انجام بدهند.
اسطوره های شما چه کسانی هستند؟
فرناندو هیرو و ریکاردو روکا بازیکنان بسیار مهمی برای من هستند.من همیشه در رقابت با آنها خسته می شود.
رمز موفقیت شما چیست؟
ما یک تیم متحد هستیم.ما بازی می کنیم تا ببریم نه اینکه عکسمان گرفته شود.ما تیمی جوان هستیم که به هم احترام می گذاریم.اگر من رائول را ببینم که برای توپ مدام می دود چرا من نباید اینکار را انجام بدهم.این تیم می تواند عنوان های بیشتری را ببرد.
مادرید برای قهرمانی در لیگ قهرمانان به چه احتیاج دارد؟
باشگاه باید از بازیکنانش حمایت کند و اشتباهات را تکرار نکند.امسال بازیکنان جدید زیادی امدند.اما ما سال بعد بزرگ تر و بهتر می شویم و میدانیم مادرید از ما چه می خواهد.من میدانم ما سال بعد اگر تلاش کنیم می توانیم قهرمان شویم
یه خبر خیلی جالب اینکه تمام اعضای تیم رئال به پامپلونا رفتند...
چون احتمال قهرمانی رئال در این هفته تغریبا 100 درصد .... پس تمام مسئولین تیم به همراه 25 بازیکن به پامپلونا رفتند تا در جشن قهرمانی احتمالی رئال شرکت کنند.فقط احتمالا گوتی به پامپلونا نرفته چون از ناحیه پا مصدوم شده.........
ایشالله ما خودمون فردا اینجا یه جشن بزرگ برگزار می کنیم............
کی میاید.......؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
البته مثل اوندفعه نکنید که قول بدید ولی پیداتون نشه.......!!!!!!!!!!!
منتظر اعلام زمانتون هستم.........
این بازی یه چیزه دیگست ها......................................
ایول ایول خیلی حال میده. من پایه ام.
I Love Real Madrid
احمد جان دروگبا رو یه کم شک دارم چون فکر کنم بره پیش مورینیو ولی ابرام خیلی خوبه.نقل قول:
بابا منصف باشید به خدا .....نقل قول:
خوب سلام به همگی:
اول اینو بگم خدمت همه دوستان که والنسیا و ویا رسمآ پیشنهاد 15 میلیونی رئال رو............................................ر د کرد بله ناراحت نشید که اگه دروگبا و ابرام بیام دیگه غمی نیست داداش.
ما درنته رو 20 میلیون خریدیم ...
حالا ویا رو ؟؟؟
به نظرم خیلی کم بوده .....
منم بودم قبول نمی کردم ...
قبول دارم خیلی کم بهش پیشنهاد دادن. اینا میخواستن یه سنگی بندارن دیگه حالا اگه گرفت که چه بهتر.
اخه ممکنه اون ها بهشون بر بخوره پیشنهاد های دیگهی اون ها رو اصلا نگاه نکنن...
سلام به همگی:
در مورد فردا من که پای پایم البت اگه زنده باشم چون هیچ کی از فرداش خبر نداره امیدوارم که فردا قهرمانی رو با شما جشن بگیرم و البت اینو بگم که شاید قبل از بازی با هم این جشن رو بگیرم ....منظور رو که فهمیدین؟؟؟(خوب الهی شکر)
در مورد ویا باید بگم که اره میشد که درنت رو با 20 تا بهشون بندازیم و اونو بگیریم انوقت خیلی خوب میشد و اینکه ابرام بیاد رئال به نظر من باور کنید احتمالش از دروگبا کمتره نمیدونم چرا اما احساسم به من اینو میگه ......
ولی کاش این کریس رونالدو بیاد خیلی عالی میشه اونوقت ولی اگه بجای اون کوارسما رو بگیرم خیلی بهتره چون هم جوون تره و هم دنبال بهترین شدنه و البت که اگه اخرو بیاد دیگه معرکه هست و بنده که شخصآ از این بازیکن بی نهایت خوشم میاد و تکنیک داره در حد مارادونا و پله با هم و کلآ بازیکن خیلی خوبیه و میشه از این هم نتیجه گرفت که بازیکن های اتلتیکو همیشه در رئال عالی کار کردند که از نمونه ان میشه به رائول اشاره کرد....
خبرگزاري فارس: پس از قهرماني احتمالي رئال مادريد در بازي امشب 31 اتوبوس 317 كيلومتر را طي مي كنند.
به گزارش خبرگزاري فارس و به نقل از ماركا، مديرعامل باشگاه رئال مادريد كه نميخواهد قهرماني در بازي خارج از خانه باعث كم رنگ شدن ارزش آن شود، جشن قهرماني امشب را با 31 اتوبوس مجهز و آماده براي پذيرايي از هواداران رئال مادريد به جشن بزرگ پايتخت متصل مي كند.
هواداران رئال در پايتخت در صورت قهرماني تيمشان 4 ساعت در انتظار رسيدن اين 31 اتوبوس به ميدان اصلي شهر مي مانند و تا آن زمان به هزينه رئال مادريد جشن بزرگ و با شكوهي در پايتخت اسپانيا برگزار خواهد شد.
كالدرون براي جشن احتمالي امشب مبلغ 800 هزار يورو در نظر گرفته و خانواده سلطنتي نيز ميهمان قهرمان لاليگا خواهند بود.
جواد نكونام و يارانش مي توانند تمام اين حساب و كتاب ها را با پيروزي در خانه خود مقابل رئال مادريد نقش بر آب و اين جشن با شكوه را به هفته سي و ششم (چهارشنبه شب) و بازي رئال مادريد برابر بارسلونا موكول كنند.
خبرگزاري فارس: مقامات باشگاه والنسيا پيشنهاد رئال مادريد را براي خريد مهاجم ملي پوش خود رد كردند.
به گزارش خبرگزاري فارس و به نقل از آس اسپانيا، داويد ويا از باشگاه رئال مادريد پيشنهاد 15 ميليون پوندي دريافت كرد و مادريد جدا از اين 15 ميليون حاضر است ژوليو باپتيستا ماجم برزيلي خود را نيز به والنسيا بدهد؛ اما اين پيشنهاد در ساعات اوليه ارئه آن رد شد.
سران مادريد از طريق وكيل خود پيشنهاد 20 ميليون پوند بعلاوه ايوان دلارد مهاجم جوان خود را ارائه كردند كه اين پيشنهاد نيز رد شد.
يك ساعت بعد اينترميلان توسط مديربرنامه هاي خود پيشنهاد 25 ميليون پودي خود را ارايه كرد و به نظر مي رسد كه مقامات والنسيا با اين انتقال كم دردسر موافق باشند.
خبرگزاري فارس: تيم راه يافته به ليگ قهرمانان اروپا و مدعي اول قهرماني ليگ برتر انگليس گران قيمتترين باشگاه فوتبال دنيا به شمار ميرود.
به گزارش خبرگزاري فارس، نشريه اقتصادي فوربس امريكا در گزارشي عنوان كرد كه منچستر يونايتد با در اختيار داشتن يك ميليارد و 158 ميليون يورو سرمايه مالي و نيروي انساني (بازيكن)، گران قيمتترين تيم باشگاهي دنيا به حساب مي آيد.
رئال مادريد اسپانيا سرمايهاي بالغ بر 827 ميليون يورو سرمايه داشت و در رتبه دوم رده بندي گران قيمت ترين تيمها جاي گرفته است.
تيم آرسنال لندن با 722 ميليون يورو كه در اواخر فصل جاري بخت قهرماني ليگ برتر انگليس را از دست داد و ليورپول انگليس كه چهارشنبه شب به علت باخت از چلسي از رسيدن به بازي نهايي ليگ قهرمانان اروپا محروم شد با 676 ميليون يورو در رتبه هاي سوم و چهارم جاي دارند.
باشگاه بايرن مونيخ آلمان با 590 ميليون يورو سرمايه در رده بعدي قرار گرفت؛ اما نكته مهم در اين ميان حضور باشگاه ايتاليايي آ.ث ميلان با اختصاص سرمايه اي بالغ بر 514 ميليون يورو در رتبه ششم اين فهرست است.
جدول گران قيمت ترين تيم هاي باشگاهي دنيا به اين شرح است:
1-منچستريونايتد انگليس- يك ميليارد و صد و پنجاه و هشت ميليون يورو
2-رئال مادريداسپانيا- 827 ميليون يورو
3-آرسنال انگليس722 ميليون يورو
4-ليورپول انگليس 676 ميليون يورو
5-بايرن مونيخ 590 ميليون يورو
6-آ.ث ميلان ايتاليا 514 ميليون يورو
7-بارسلونا 505 ميليون يورو
8-چلسي 492 ميليون يورو
9-يوونتوس تورين 328 ميليون يورو
10-شالكه 302 ميليون يورو
سلام به همه عزيزانمنقل قول:
كسري ميزنم تو چشتا :31:
از اين نفوذاي بد نزن
به اميد خداوند بزرگ و روحيه ي خوب تيمي كه داريم بازي امشب رو با يك برد شيرين به خونه ميايم
ميگم راستي ما كه اين همه خودمون رو تو اين يه ساله هلاك كرديم چيزي به ما ميرسه ؟ :31:
نميدونم آب گوشتي يا چلو مرغي ؟:31:
خلاصه هرچي ... از مام بايد تقدير بشه ديگه :27::31:
حالا كه اسم من رو درست گفتي جفت چشمام مال خودت اصلا:31::31::40::40::11:نقل قول: