عجب سه بازی سختی داره بایرن . لورکوزن-هافنهایم - اشتوتگارت
اگه یکه سه تا بازی آخر وولفسبورگ و هرتا رو میذاشت خوب بود !!
عجب سه بازی سختی داره بایرن . لورکوزن-هافنهایم - اشتوتگارت
اگه یکه سه تا بازی آخر وولفسبورگ و هرتا رو میذاشت خوب بود !!
گومز يكي از سريع ترين گلهاي اروپا رو زد ودر دقيقه 31 بازي دروازه ولفسبورگ رو باز كرد. كلا گومز اين روزها يكي از اماده ترين مهاجم هاي اروپاست. الانم با 23 گل زده در كنار گرافيت از ولفسبورگ در جدول گلزنان اوله.
عجب سریالی شده این " وردربرمن - هامبورگ " !!
دوهفته پیش تو نیمه نهایی جام حذفی تو زمین هامبورگ برمن با پنالتی رفت فینال . تو نیمه نهایی جام یوفا هم که دوتا بازی کردن .
فردا هم دوباره تو بوندسلیگا بازی دارن .
من دوست دارم ولفسبورگ,بایرن و هامبورگ به ترتیب 3 تیم برتر جدول در پایان فصل باشن.
آخ جون اين ولفسبورگ هم كه باخت!
چقدر پيچيده شد اوضاع!!!
ميگم الان اوضاع جدول چطوريه؟
الان فک کنم 5 تا تیم شانس قهرمانی دارن بایرن و ولفسبورگ 60 امتیازی . هرتا 59 و اشتوتگارت 58 امتیاز !!نقل قول:
مسئولان بایرن قصد دارند لوئیس فان گال را به عنوان سرمربی جدید خود معرفی کنند...
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سایت گل : رسانه های هلندی از توافق مسئولان بایرن مونیخ برای جذب لوئیس فان گال سرمربی آلمار خبر می دهند.به نوشته روزنامه هلندی Algemeen Dagblad لوئیس فان گال در آستانه به دست گرفتن هدایت بایرن مونیخ قرار دارد.
گفته می شود توافقات کلی بین طرفین حاصل شده و در چند روز آینده فان گال رسما به عنوان سرمربی جدید باشگاه آلمانی معرفی خواهد شد.این روزنامه در ادامه می نویسد آندریس جونکر مدیر فنی باشگاه ویلم تیلبورگ هلند به عنوان دستیار فان گال در بایرن مشغول به کار خواهد شد.این در حالی است که درک شرینگا رئیس آلکمار اخیرا اعلام کرده فان گال مردی است که به قراردادش متعهد است.او تا سال 2010 با آلکمار قرارداد دارد.
شرینگا همچنین هر گونه مذاکره بایرن را با باشگاه بر سر انتقال فان گال تکذیب کرد.روزنامه Algemeen Dagblad همچنین نوشت بایرن به آلکمار مبلغی را به عنوان غرامت پرداخت خواهد کرد.استین شارز کاپیتان آلکمار نیز به همراه فان گال به آلینس آره نا می پیوندد.
به نظر من ازین 3تا بازی 7امتیاز بگییریم قهرمانیم
فصل بعد باید یه خونه تکونی داشته باشیم بریم برای قهرمانی اروپا
من که از لیگ آلمان خسته شدم دیگه
گلهای گومس برای شکست ولفسبورگ
ولفسبورگ صدر نشین بوندسلیگا امروز با 4 گل مغلوب اشتوتگارت شد تا رقابت برای قهرمانی در بوندسلیگا بسیار نزدیک شود...
سایت گل : امروز در ادامه رقابت های بوندسلیگا اشتوتگارت با نتیجه چهار بر یک ولفسبورگ صدر نشین رقابت ها را مغلوب کرد.ماریو گومس مهاجم ملی پوش اشتوتگارت ستاره این بازی بود و هر چهار گل تیمش را به ثمر رساند.
زکو در دقیقه 36 تنها گل این بازی را برای ولفسبورگ به ثمر رساند.با توجه به پیروزی بایرن و هرتا برلین مقابل حریفانشان رقابت برای قهرمانی در بوندسلیگا اکنون بسیار نزدیک دنبال می شود.ولفسبورگ با وجود این شکست به لطف تفاضل گل بهتر نسبت به بایرن با 60 امتیاز همچنان در صدر قرار گرفت در حالی که هرتا با 59 و اشتوتگارت با 58 در رده های سوم و چهرم قرار گرفتند.
گفتنی است هامبورگ 55 امتیازی فردا در ادامه رقابت های این هفته به مصاف وردربرمن می رود که در صورت پیروزی 58 امتیازی شده و تراکم تیم های بالای جدول را زیاد می کند.
================================================== =======
ولفسبورگ به دنبال شاف
انتخاب سرمربی فصل بعد ولفسبورگ به یکی از دغدغه های مسئولان این تیم تبدیل شده است...
سایت گل : با توجه به رفتن فیلیکس ماگات از ولفسبورگ در پایان فصل مسئولان این تیم قصد دارند توماس شاف سرمربی فعلی وردربرمن را به عنوان جانشین ماگات جذب کنند.شاف 48 ساله دهمین سال حضورش در برمن را جشن می گیرد اما با وجود موفقیت ها فراوان به همراه این تیم ، در این فصل نتوانسته انتظارات را بر آورده کند و با توجه به جایگاه برمن در این فصل این تیم نمی تواند در رقابت های اروپایی فصل بعد حضور داشته باشد.
این در حالی است که آنها در فینال جام یوفا و جام حذفی آلمان قرار دارند.شاف از سال 1972 تا به حال به عنوان بازیکن و مربی در برمن حضور دارد و تا سال 2010 هم با این باشگاه قرارداد دارد.بزرگترین موفقیت او در برمن قهرمانی در جام حذفی آلمان در فصل 04-2003 بوده است.
او همچنین چندین سال متوالی در رقابت های لیگ قهرمانان اروپا حضور داشته است.به نظر می رسد سابقه طولانی حضور شاف در برمن یکی از موانع اصلی مسئولان ولفسبورگ برای جذب او می باشد.
پودولسكى در گفت و گو با بيلد
مى توانم به جرأت بگويم كه بهترين روزهاى زندگى ام را در كلن تجربه كرده ام
لوكاس پودولسكى مهاجم جوان بايرن مونيخ در جام جهانى ۲۰۰۶ به عنوان پديده فوتبال ژرمن ها به دنياى فوتبال معرفى شد. پس از درخشش اين مهاجم، همگان منتظر ظهور يك مهاجم بى نظير ديگر در فوتبال آلمان بودند. عملكرد خوب پولدى در تيم ملى كشورش باعث شد تا درهاى پرافتخارترين تيم باشگاهى آلمان به روى او باز شود. پس از حضور اين مهاجم جوان در بايرن، او عنوان كرد كه قصد دارد با پيراهن پرافتخارترين تيم باشگاهى آلمان به تمام خواسته هاى خود در فوتبال حرفه اى دست يابد. كسب توپ طلايى اروپا نيز يكى از آرزوهاى پولدى بود! حالا و پس از گذشت ۳ سال، پولدى روزهاى پايانى حضورش در بايرن را پشت سر مى گذارد. او در اين مدت نتوانست به هيچ يك از خواسته هاى خود برسد. پودولسكى در مونيخ هيچ نشانى از آن پديده جوان در جام جهانى نداشت. حالا او روزهاى بسيار سختى را پشت سر مى گذارد. پولدى علاوه بر نيمكت نشينى در بايرن، پيراهن تيم ملى آلمان را نيز از دست داده است. او در گفت و گو با روزنامه بيلد در خصوص دلايل ناكامى هايش در بايرن و همچنين آينده خود صحبت كرده است. در ادامه شما را به خواندن اين مصاحبه دعوت مى كنيم.
• به پايان رقابت هاى پوندس ليگا در فصل جارى نزديك مى شويم. شما در پايان فصل بايد مونيخ را به مقصد كلن ترك كنيد. تا چه حد اميدواريد خداحافظى شما با قهرمانى همراه باشد؟
- تا زمانى كه يكى از مدعيان هستيم، مطمئناً براى كسب عنوان قهرمانى مبارزه خواهيم كرد. بايرن در فوتبال آلمان، هميشه بايرن بوده و هست. من شخصاً به قهرمانى بايرن در رقابت هاى اين فصل اميدواريم.
• از اينكه مونيخ را ترك مى كنيد، ناراحت نيستيد؟
- خير، من با تيم كلن به فوتبال اروپا معرفى شدم. در اين تيم نه چندان مطرح آلمانى، روزهاى فوق العاده خوبى داشته ام و مى توانم به جرأت بگويم كه بهترين روزهاى زندگى ام را در كلن تجربه كرده ام. بازگشت به اين تيم، به هيچ عنوان برايم ناراحت كننده نيست. شايد اگر از بايرن به تيم ديگرى غير از كلن مى رفتم، كلى احساس ناراحتى مى كردم اما درحال حاضر به هيچ عنوان اين طور نيست.
• فكر نمى كنيد، بازگشت به كلن، برايتان يك شكست محسوب مى شود؟
- خير، من به كلن برنمى گردم كه تا پايان حضورم در فوتبال حرفه اى در آن جا بمانم. متأسفانه در مونيخ شروع بسيار بدى داشتم و اين مسأله باعث شد از نظر روحى و فنى ديگر نتوانم خودم را در اوج ببينم. براى رسيدن به روزهاى اوجم خيلى تلاش كردم اما احساس مى كردم تلاشم بى فايده است. مى توانم بگويم كه به بن بست خورده بودم. براى رهايى از اين بن بست با خيلى ها مشورت كردم. همه مى گفتند كه به يك شروع تازه احتياج دارم و كلن مى توانست اين شروع تازه باشد. من مى خواهم دوباره شروع كنم و ثابت كنم بازهم مى توانم مثل جام جهانى ،۲۰۰۶ يكى از بهترين ها باشم. مى خواهم از صفر شروع كنم.
• به خاطر اتفاقات بازى مقابل ولز، يوآخيم لو، شما را از تيم ملى آلمان كنار گذاشته است. به بازگشت مجدد خود به تيم ملى اميدوار هستيد؟
- هر فوتباليستى براى پوشيدن پيراهن تيم ملى كشورش تلاش مى كند. من هم دوست دارم دوباره به تيم ملى بازگردم. براى اين بازگشت، بارها و بارها به خاطر آن حركتم عذرخواهى كرده ام و قبول دارم كه اشتباه كرده ام و اين اشتباه غيرقابل بخشش نيست در كلن تمام تلاشم را خواهم كرد تا مجدداً به پيراهن تيم ملى آلمان برسم
رنسينگ: تابستان از بايرن جدا خواهم شد
براى ملى پوش بودن لازم نيست حتماً در بايرن مونيخ بازى كنى
پس از خداحافظى اوليوركان از دنياى فوتبال، ميشائيل رنسينگ اميدوار بود كه بتواند پس از سالها نيمكت نشينى در مونيخ به عنوان مرد شماره يك بايرن در درون دروازه اين تيم قرار بگيرد.
در ابتدا بسيارى معتقد بودند اين دروازه بان جوان مى تواند جانشين شايسته اى براى اوليوركان باشد اما با شروع فصل خلاف اين امر ثابت شد. شروع ضعيف رنسينگ باعث شد تا خيلى زود انتقادات از اين سنگربان جوان آغاز شود. اشتباهات اين سنگربان جوان بى تجربگى او را به طور واضح به تصوير مى كشيد. با گذشت فصل انتقادات از او بيشتر و بيشتر مى شد تا اينكه بالاخره كاسه صبر كادر فنى بايرن لبريز شد تا او دوباره به نيمكت ذخيره هاى تيمش تبعيد شود.
خداحافظى اوليوركان از دنياى فوتبال و اعتمادى كه مسئولان بايرن به رنسينگ كرده بودند، يك فرصت طلايى براى اين دروازه بان محسوب مى شد اما او هرگز نتوانست از اين فرصت استفاده كند. عملكرد ضعيف رنسينگ در درون دروازه بايرن باعث شده تا مسئولان اين تيم، جذب يك سنگربان سرشناس و موفق را در رأس برنامه هاى تابستانى خود قرار دهند.
بايرنى ها قصد دارند با جذب دروازه بانى مطمئن مشكل تيم خود را در درون دروازه حل كنند اما رنسينگ معتقد است، اين مشكل در مونيخ حل نشدنى است!
سنگربان جوان بايرن مونيخ اعتقاد دارد كه انتقادات از او به هيچ عنوان منصفانه نبوده. وى در گفت و گو با روزنامه اشپيگل، مشكل خط دفاعى بايرن را عامل اصلى ناكامى هاى اين فصل مى داند. با شروع فصل، انتقادات هم شروع شد. به نظر من اين انتقادات به هيچ عنوان منصفانه نبودند. وقتى بايرن گل مى خورد، همه از عملكرد من انتقاد مى كردند. به نظر من روى گل هايى كه دريافت مى كرديم، خط دفاعى بيشترين نقش را داشت. مدافعين بايرن در مقاطعى از فصل بسيار ضعيف كار كردند اما اشتباهات آنها ناديده گرفته مى شد. من قربانى شدم!
مطمئن باشيد هركس ديگرى هم جاى من بود، اين اتفاق برايش مى افتاد. سنگربان جوان مونيخى ها در ادامه اين طور مى گويد: پس از اوج گرفتن انتقادات، كادر فنى تصميم تازه اى گرفت. بوت به جاى من در درون دروازه قرار گرفت تا مشكل گل خوردن بايرن به نوعى حل شود. بوت دروازه بان با تجربه اى است و سال هاست كه در فوتبال آلمان به عنوان يكى از بهترين ها فعاليت مى كند اما آيا با قرارگرفتن او در دروازه مشكل بايرن هم حل شد؟!
ديديم كه در نوكمپ در عرض ۴۵ دقيقه، ۴بار دروازه بايرن باز شد. اين نشان مى دهد كه مشكل بايرن من نبوده ام. مطمئن باشيد با اين وضعيت هر دروازه بانى كه به مونيخ بيايد، كاملاً ناموفق خواهد بود. رنسينگ در پايان صحبت هاى خود به اين نكته اشاره مى كند كه به رفتن از مونيخ فكر مى كند: ماندنم در بايرن بسيار بعيد است. من سال ها نيمكت نشينى را در بايرن تحمل كردم و از اينكه ذخيره دروازه بان بزرگى همچون اوليوركان بودم، افتخار مى كردم. در آن زمان نيمكت نشينى برايم سخت نبود چون مى دانستم هر روز مى توانم با تمرين كردن در كنار كان، چيزهاى زيادى بياموزم.
تمام اين ها براى اين بود كه بتوانم روزى در بايرن به عنوان دروازه بان ثابت بازى كنم. به نظر خودم لياقت رسيدن به پيراهن شماره يك بايرن را داشتم و به آن نيز رسيدم اما بى رحمى فوتبال باعث شد تا خيلى زود آن را از دست بدهم. بايد بگويم كه با توجه به عدم اعتماد كادر فنى بايرن، ديگر آينده ام را در مونيخ نمى بينم. به احتمال زياد، تابستان از بايرن خواهم رفت. من با حضور در يكى ديگر از تيم هاى حاضر در بوندس ليگا مى توانم شايستگى هاى خودم را به اثبات برسانم. جدايى از بايرن، پايان كارم در دنياى فوتبال نيست. من هنوز هم اهداف بزرگى دارم و براى رسيدن به اين اهداف تمام تلاشم را خواهم كرد. پيراهن تيم ملى، هنوز هم يكى از اهدافم است و من براى رسيدن به اين هدف تلاش خواهم كرد و براى ملى پوش بودن، لازم نيست حتماً در بايرن بازى كنم! در هر تيمى كه باشم براى رسيدن به اين هدف، تلاش خواهم كرد.
franch عزیز میشه اخبار سایر تیم های بوندسلیگا رو در این تاپیک قرار بدی:
چون اینجا تاپیک بایرن مونیخ هستکد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=318337
مگر ما در تاپیک میلان یا منچستر یا زئال اخبار سایر تیم های اون کشورها رو هم میبینیم!؟که در این تاپیک اخبار ولفسبورگ و کلن و وردربرمن رو ببینیم؟مگر اینکه Actros اسم تاپیک رو تغییر بده.
اگر اسم این تاپیک "اخبار فوتبال آلمان" یا "اخبار بوندسلیگا" بود میشد اخبار سایر تیم ها رو هم قرار داد.
و درسته که اکثر طرفداران بایرن مونیخ به سایر تیم های آلمانی هم علاقه دارند منتها بهتره اخبارشون در یک تاپیک جداگانه قرار بگیره.
متاسفانه انجمن ورزشی مدیر نداره وگرنه نمیذاشت اخبار سایر تیم های بوندسلیگا هم در این تاپیک گذاشته بشه.
دوست عزيز ما طرفداراي المان معمولا تمام باشگاههاي الماني رو دوست داريم. اينكه اينجا اسمش مربوط به بايرن هست درست ولي خوبيش اينكه اخبار تمام مسائل مربوط به فوتبال المان هم اينجا قرار ميگيره و اين باعث ميشه اتحاد بين ما طرفدارها هم بيشتر بشه. به هر حال طرفداران المان با همه طرفداران تيمهاي ديگه فرق ميكنن و مسائل ساير باشگاههاي الماني براشون مهم وحائظ اهميته. شايد خيليها هم حسرت يه همچين اتحادي رو بين ما طرفداران المان ميخورن واين خودش يك نكته مثبته. همين طرفدارهاي اسپانيا يك عدشون طرفدار بارسا هستن ويك عده هم طرفدار رئال كه به خون همديگه تشنه ان. يا همين طرفداران ميلان واينتر كه هر كدومشون تو تاپيكهاي مخصوص تيمهاشون جداگانه در مورد مسائل فوتبال ايتاليا بحث ميكنن وحتي شايد جرئت نميكنن به تاپيك تيم رقيبشون سر بزنن!
ولي ما خيلي راحت ميايم اينجا جمع ميشيم ودر مورد همه باشگاههاي الماني و مسائل مربوط به فوتبال المان و سرامدشون كه تيم پرافتخار بايرن هست بحث و تبادل نظر ميكنيم.
اينكه تاپيك جدا زده بشه و اينجا فقط مسائل مربوط به بايرن مطرح بشه اين باعث دودستگي بين ماها ميشه واين براي ما طرفداران المان كه سرامد اتحاد وهمدلي هستيم اصلا خوب نيست.
ضمن اينكه من خيلي از انجمنهاي ورزشي رو ديدم كه از اينجا به مراتب شلوغتره و در تاپيك هواداران بايرن مونيخ تمام اخبار مربوط به فوتبال المان قرار ميگيره . پس مشكلي از اين بابت وجود نداره.
ماگات:قهرمانی از آن ماست
شکست 4 بر یک ولفسبورگ صدر نشین بوندسلیگا در مقابل اشتوتگارت جدال برای قهرمانی را بین تیم های صدر نشین بسیار نزدیک کرد...
سایت گل : چهار گل ماریو گومس مهاجم اشتوتگارت شکستی سنگین را برای ولفسبورگ رقم زد تا در فاصله سه هفته مانده به پایان فصل ، رقابت برای کسب عنوان قهرمانی بوندسلیگا نزدیک تر دنبال شود.
فلیکس ماگات سرمربی ولفسبورگ بعد از این شکست به خبرنگاران گفت :"گل اول را خیلی زود دریافت کردیم و کمی غافلگیر شدیم.وقتی 2 بر یک عقب بودیم کریستین زاکاردو فرصت بسیار خوبی برای به تساوی کشاندن بازی داشت اما وقتی بازی 3 بر یک شد تیم ما از هم پاشید و اعتماد به نفس خود را از دست داد.اکنون دیگر بازی به اتمام رسیده باید روحیه بازیکنان را برای بازی مقابل دورتموند آماده کنیم.ما همچنان شانس نخست کسب عنوان قهرمانی هستیم."
مارسل شافر مدافع ولفسبورگ نیز گفت :"اشتوتگارت از موقعیت هایش بهتر از ما استفاده کرد و پیروز میدان شد.باید این شکست را فراموش کنیم و به فکر شکست دورتموند باشیم."
================================================== ======
ریبری:شاید بمانم،شاید بروم
با وجود شایعات فراوان در مورد انتقال ریبری به یک تیم دیگر آینده ستاره فرانسوی بایرن هنوز مشخص نیست...
سایت گل : فرانک ریبری ستاره بایرن با وجود اخبار روزنامه ها مبنی بر انتقالش به یکی از تیم های رئال و یا برسلونا در پایان فصل هنوز از ترک بایرن مطمئن نیست.
ریبری که در جریان پیروزی 3 بر یک روز گذشته بایرن مقابل کوتبوس یک ضربه پنالتی را از دست داد در پایان بازی در مورد آینده اش به خبرنگاران گفت :"نمی دانم آیا فصل بعد در بایرن خواهم بود یا خیر." مسئولان باشگاه بارسلونا تلاش می کنند ریبری را در پایان فصل به نوکمپ ببرند اما زین الدین زیدان هموطن ریبری تلاش می کند او را متقاعد کند در پایان فصل رئال را برای ادامه فوتبالش انتخاب کند.
ریبری در سال 2007 از مارسی به بایرن پیوست و در 48 بازی برای این باشگاه آلمانی تا به حال 18 گل به ثمر رسانده است.
================================================== ======
«مرته ساكر» فينال جام يوفا را از دست داد
«پر مرته ساكر» ديدار تيمش در فينال جام يوفا را از دست خواهد داد. پس از« مديگو» هافبك برزيلى وردربرمن كه به دليل محروميت ديدار تيمش مقابل شاختار دونتسك در فينال جام يوفا را از دست خواهد داد، «پر مرته ساكر» هافبك آلمانى هم به دليل آسيب ديدگى قادر به همراهى سفيد و سبزها در حساس ترين بازى فصل نيست. باشگاه وردربرمن روز گذشته به طور رسمى اعلام كرد كه مرته ساكر به دليل آسيب ديدگى رباط پاى راست خود در ديدار مقابل هامبورگ در دور برگشت مرحله نيمه نهايى جام يوفا نمى تواند مقابل شاختار به ميدان برود. تيم وردربرمن روز ۲۰ مى (۳۰ ارديبهشت) براى بدست آوردن عنوان قهرمانى جام يوفا در ورزشگاه شهر استانبول تركيه به مصاف شاختاردونتسك اوكراين مى رود. اين در حالى است كه علاوه بر مرته ساكر، ديه گو و هوگو آلميدا ديگر بازيكنان وردربرمن هم به دليل محروميت قادر به همراهى تيم آلمانى نخواهند بود.
ویرایش....
بوندس لیگا:منتخب هفته سی و یکم
هفته سی و یکم بوندس لیگا با بازی های هیجان انگیزی همراه بود.
Goal.com بهترین های این هفته را معرفی می کند با انجام بازی های این هفته بایرن مونیخ یک بار دیگر با ولفسبورگ هم امتیاز شد و به دلیل تفاضل گل، در جایگاه دوم قرار گرفت.بایرن موفق شد کوتبوس را 3-1 شکست دهد و ولفسبورگ در گوتلیب دایملر 4-1 مغلوب اشتوتگارت شد. هرتا برلین با پیروزی خانگی در مقابل بوخوم به رده سوم صعود کرد و دورتموند با یک پیروزی ارزشمند مقابل کارلسروهه در جمع پنج تیم بالای جدول قرار گرفت.
چهارمین رویارویی هامبورگ و وردربرمن در 19 روز اخیر با یک پیروزی دیگر برای برمن همراه بود. با این شسکت امید های قهرمانی هامبورگ در حال کمرنگ شدن است. در پایین جدول نیز مونشن گلادباخ یک پیروزی حیاتی در مقابل شالکه کسب کرد.
دروازه بان
گرهارد ترمل (انرژی کوتبوس)
اگرچه در مقابل بایرن مونیخ سه گل دریافت کرد، اما بازی بسیار خوبی به نمایش گذاشت. عکس العمل های او باعث شد تا تیمش از یک شکست خانگی خفت بار رهایی پیدا کند. علاوه براین او پنالتی فرانک ریبری را نیز دفع کرد.
مدافعان
ژوزف سیمونیچ (هرتا برلین)
مدافع آخر هرتا در بازی روز شنبه یک بار دیگر در شرایط آرمانی بود و در بازی بسیار تاثیر گذار عمل کرد. به نظر می رسید او همیشه در زمان مناسب، در موقعیت صحیح قرار دارد و اجازه نداد در پیروزی 2-0 خانگی هرتا، بوخوم راهی برای گلزنی پیدا کند.
گئورگ نیئدرمیر (اشتوتگارت)
پیش از بازی بسیار در مورد این مسئله صحبت شده بود که گرافیته و ادین ژکو در مقابل بازیکن بی تجربه ای مانند نیئدر میر صاحب موقعیت های زیادی خواهند شد اما این بازیکن جوان هیچ نشانی از ترس از بازی در مقابل دو نفر از خطرناک ترین مهاجمان بوندس لیگا نشان نداد.
پرنیلسن (هوفنهایم)
هوفنهایم بار دیگر به جاده پیروزی بازگشت اما این نمایش پر نیلسن در انتهای زمین بود که چشم ها را خیره کرد. این مدافع سوئدی بسیار محکم و مقتدر ظاهر شد و با تکل هایش اجازه حرکت به مهاجمان حریف نداد.
هافبک ها
ژاکوب بلاشژی کوفسکی (بورسیا دورتموند)
این بازیکن لهستانی در پیروزی 4-0 تیمش در مقابل کارلسروهه که دورتموند را به بازی های اروپایی خواهد رساند، بسیار پر تلاش ظاهر شد. او یکی از بهترین بازی هایش را برای دورتموند به نمایش گذاشت. پاس های بسیار دقیقی ارسال کرد و در همه مناطق زمین به سختی جنگید.
خوسه ارنستو سوسا (بایرن مونیخ)
بایرن با پیروزی 3-1 مقابل کوتبوس با ولفسبورگ هم امتیاز شد و این بازیکن آرژانتینی در این بازی تکنیک بالای خود را به نمایش گذاشت.. او دائما به دنبال توپ گیری بود و در کارهای دفاعی نیز وظایفش را به خوبی انجام داد. پاس های بلند او کوتبوس را به دردسر انداخت. ضمن اینکه او بود که گلزنی را آغاز کرد.
تورستن فرینگز (وردربرمن)
این ملی پوش آلمانی در مرکز میدان مانند یک صخره مستحکم بود و یک پیروزی دیگر در مقابل حریف سرسختی مانند هامبورگ را برای تیمش رقم زد. بسیار جنگنده بود و در درگیری های میانه میدان مقابل میکائیل تاوارس و دیوید یارولیم پیروز بود که زمینه ساز پیروزی برمن شد.
توماس هیتسلسپرگر (اشتوتگارت)
در پیروزی 4-1 تیمش مقابل ولفسبورگ، بازی خوبی را به نمایش گذاشت. هیتسلسپرگر بارها عمق دفاع حریف را با پاس های دقیقش مورد حمله قرار داد و هرچند گلزنی نکرد اما طراح بسیاری از حملات خطرناک تیمش بود.
فوروارد
الکساندر فری (دورتموند)
دورتموند در انتهای فصل دوباره به اوج بازگشته و این مسئله با اوج گیری مهاجم سوئیسی این تیم همراه است. در بازی روز شنبه، او یک گل زد و یک گل ساخت تا دورتموند با پیروزی 4-0 به رتبه پنج جدول صعود کند.
ماریو گومز (اشتوتگارت)
او چهار گل زد تا اشتوتگارت پیروزی درخشانی در مقابل ولفسبورگ کسب کند. این یک بازی فراموش نشدنی برای این ملی پوش آلمانی بود و منتقدانش را به تجدید نظر واداشت. او اکنون با 23 گل، همراه با گرافیته در صدر جدول گلزنان قرار دارد.
هوگو آلمیدا (وردربرمن)
برمن که در جام حذفی و جام یوفا هامبورگ را شکست داده بود، این بار در بوندس لیگا نیز این کار را تکرار کرد. این پیروزی با دو گل این مهاجم پرتغالی به دست آمد.
بازیکنان ذخیره:
یاروسلاو دروبنی و رافائل (هرتا برلین) خالد بولهروز، روبرتو هیلبرت، کاکائو، کریستین ترائیش (اشتوتگارت) لوکاس پودولسکی و فرانک ریبری (بایرن مونیخ) سجاد سالیهوویچ (هوفنهایم) پاتریک اوومویلا و نوری شاهین (بورسیا دورتموند)
هامبورگ به دنبال پاندف
سران باشگاه آلمانی تمایل فراوانی برای به خدمت گرفتن ستاره مقدونیه ای لاتزیودارند.
سایت گل: این طور به نظر می رسد که آینده پاندف در ترکیب لاتزیو، بسیار مبهم و نامعلوم باشد و ممکن است در پایان این فصل، این ستاره مقدونیه ای از لاتزیو جدا شود.مدیربرنامه های پاندف اعلام کرده که موکلش یقینا به دنبال جدایی از لاتزیو است ولی کلودیو لوتیتو، رئیس این باشگاه اعلام کرده که این ستاره 25 ساله درترکیب تیمش خواهد ماند.
این طور به نظر می رسد که سران باشگاه هامبورگ نیز به دنبال جانشین مناسبی برای ایویکا اولیچ هستند که در آستانه جدایی از این تیم می باشد. پاندف از سال 2004 در لاتزیو توپ می زند و بیش از 50 گل دررقابتهای سریA برای این تیم به ثمررسانده.
او دررقابتهای این فصل نیز توانسته 13 بار در تمامی رقابتهای مختلف برای لاتزیوبه گل برسد. البته چند ماه پیش شایعاتی در مورد انتقال او به یوونتوس نیز به گوش می رسید.
دیه گو ستاره برزیلی وردربرمن مصدوم شد
سایت گل : کادر فنی وردربرمن در آستانه فینال جام حذفی با خبر بد مصدومیت دیه گو ستاره برزیلی خود مواجه شده است.بازیساز برمن در جریان جلسه تمرینی شنبه از ناحیه ساق پا دچار مصدومیت شد و برای مدتی از میادین دور خواهد بود.
هنوز مدت مصدومیت دیه گو مشخص نیست اما مسئولان برمن از این که ممکن است او را تا پایان فصل از دست دهند ناراحتند.دیه گو به دلیل دریافت کارت زرد در دیدار نیمه نهایی جام یوفا مقابل هامبورگ فینال این رقابت ها را از دست داده است.
اکنون این نگرانی وجود دارد که او آخرین بازی این فصلش را انجام داده باشد و نتواند باشگاه آلمانی را در چند ازی باقی مانده همراهی کند.دیه گو این روزها نامش در کنار یوونتوس در خبرها می آید و به نظر می رسد در آینده ای نزدیک به این باشگاه ایتالیایی خواهد پیوست.
بایرن دیشب 3 بر 0 به پیروزی رسید ولفسبورگم همچنین. جدول همونجوری باقی موند ولفسبورگ اول با 2 تا تفاضل بیشتر.
بایرن باید 7 8 تا گل میزد دیشب عالی بازی کرد. لوسیو رو گذاشته بود دفاع راست خیلی جنگنده و دونده بازی کرد.
گلها رو تونی . ریبری . و پدولسکی زدن .
این لیگ آلمان هم بعد از سالی خیلی هیجانی شده!
فقط خدا کنه گند نزن در ادامه!
با اومدن هاینکس،به پودولسکی هم بازی میرسه و اونم که فعلا داره یا گل میزنه یا پاس گل میده
کاش زودتر کلینزی رو اخراج میکردن تا پولدی نمیرفت از تیم.
بازی بعدی شنبه ساعت 6 با هوفنهایم
ريبري با رئال مادريد قرارداد بست
مدیرعامل اسبق باشگاه رئال مادرید با ریبری دیدار کرد و برای فصل بعد قرار داد بست...
خبرگزاري فارس: مديرعامل اسبق باشگاه رئال مادريد در هتل محل اقامت بازيكن فرانسوي بايرن مونيخ با وي ديدار كرد و براي فصل آينده قرارداد همكاري بست.
به گزارش خبرگزاري فارس و به نقل از آس اسپانيا، فرانك ريبري بازيكن فرانسوي تيم فوتبال بايرن مونيخ آلمان از مدت ها قبل مورد توجه هيات مديره باشگاه رئال مادريد است.
صبح امروز فرانك ريبري در هتل ريتز آلمان با فلورنتينو پرس؛ مديرعامل اسبق باشگاه رئال مادريد ديدار و گفت و گو كرد.
منابع خبري اسپانيا از عقد قرارداد همكاري ميان دو طرف نوشته اند. گويا ريبري بازيكن مسلمان بايرن مونيخ آلمان پيشنهاد 50 ميليون يورويي پرس را قبول كرده و براي فصل آينده در لباس رئال مادريد اسپانيا، لاليگا را تجربه مي كند.
اين در حالي است كه ريبري پيشتر از تمايلش براي حضور در بارسا خبر داده بود.
دهن این ریبری سرویس اگه خبر بالا درست باشه!کد:http://www.fcbayern.ir/FcBayern/comment.php?comment.news.2323
خدا ازش نگذره!
بره رئال خودشو نابود کرده
به درک
اوج هیجان در بوندس لیگا
سایت گل – دو برد مشابه دو صدرنشین بوندسلیگا تنور رقابت در بوندسلیگا را در اوج حرارت نگه داشت.در حساس ترین بازی هفته ، بایرن که با یوپ هاینس خود را بازیافته سه بر صفر بایرلورکوزن را برد و در مسابقه حساس دیگر که موازی بازی بایرن انجام می شد وولفسبورگ با نتیجه مشابه از سد تیم بوروسیا دورتموند رده پنجمی گذشتد.دراین دو دیدار تماشایی که از شبکه های مختلف همزمان پخش می شدند،دو تیم ستاره های شاخصی داشتند.
برای بایرن لوکاس پودولسکی که در دوره کلینزمن همیشه نیمکت نشین بود با یک گل و دو پاس گل درخشید و در وولفسبورگ دژکو با دو گل و یک پاس گل عالی بود.برای بایرن تونی ،ریبری و پولدی گل زدند و برای وولفسبورگ صدرنشین ، دژکو و گرافیته، ستاره برزیلی . اشکان دژاگه ایرانی تبار هم در این بازی نیمکت نشین بود. در بازی دیگر سه شنبه شب هرتابرلین دو بر یک در خانه کلن به پیروزی رسید تا همچنان در کورس باقی بماند. برای هرتا سیسرو و ایبرت گل زدند. این تیم با 62 امتیاز دو تیم 63 امتیازی وولفسبورگ و بایرن را تعقیب می کند تفاضل مثبت وولفسبورگ 30 و بایرن 28 است. بوندس لیگا در هفته 32 با انجام 5 باز دیگر دنبال می شود .
ریبری پیشنهاد رئال را پذیرفت
رئال مادرید گام بلندی در جذب فرانک ریبری هافبک فرانسوی بایرن برداشت و اکنون از بارسا در جذب این بازیکن پیش افتاده است...
سایت گل : به نوشته روزنامه AS فرانک ریبری، مدیر برنامه هایش، مسئولان بایرن مونیخ و فلورنتینو پرس بر سر پیوستن این بازیکن به رئال مادرید به توافق رسیدند اما جزئیات این توافق تا پایان رقابت های بوندسلیگا اعلام نخواهد شد.ملی پوش فرانسوی بایرن به همراه آلن میگلاچیو مدیر برنامه هایش پیشنهاد قراردادی چهار ساله تا سال 2014 را از سوی فلورنتینو پرس پذیرفتند.
گفته می شود زین الدین زیدان نقش مهمی در متقاعد کردن ریبری در پیوستن به رئال داشته است.این توافقات به دو دلیل به طور رسمی اعلام نشد.یکی اینکه رقابت های بوندسلیگا هنوز به پایان نرسیده است و دیگری اینکه انتخابات رئال هنوز صورت نگرفته و فلورنتینو پرس هنوز رسما به عنوان ریاست باشگاه رئال مادرید منتصب نشده است
.به نظر می رسد جذب ریبری برای رئالی ها هزینه ای در حدود 50 میلیون یورو در بر داشته باشد و باواری ها با توجه به موافقت خود برای فروش ریبری از هم اکنون به دنبال جانشینی برای او هستند.بارسلونا یکی از مشتریان پر و پا قرص ریبری است و این بازیکن پیش از این اعلام کرده بود ترجیح می دهد فوتبالش را نوکم ادامه دهد اما مشخص نیست چه چیزی باعث تغییر نظر او شده است.
این صدمه ایی که کلینزمن زد به بایرن حالا حالا ها دامن گیره بایرن خواهد بود
وقتی تمرکز قیصر رو تیم نباشه همین میشه دیگه.2 سال با 2 مربی معمولی اعتبار بایرن رو خدشه دار کردن
بازیکن های فوق ستاره هم دارن میرن مثل ریبری اینها همه از اثار دنباله دار این مربی های ضعیفه.
بعد از 15 سال طرفداری بایرن،بازیش با بارسا اولین بار بود که شده بودم طرفدار تیم مقابل!که 10 تا بخوره همون شب کلیزمن رو بندازن از المان حتی بیرون.بگن برو همون امریکای گور به گ.ر شده ی خودت
داستان ون گال به کجا رسید؟
اوکیه؟
بیاد مربیه اسمی و بزرگیه.فقط ایه بدی داره بیاد.نه اینکه هلندیه خودش،این ادم هلندی واقعا ضعیف که متاسفانه بازوبند هم میبنده،نه تنها نمیره جا پاش هم قرص تر میشه
کجاست اون موقع که فوق ستاره های جهان چون افنبرگ و کان بازوبند پر ارزش کاپیتانی رو میبستن.بایرن رو چه شده؟!!!!
دیگو هم به یونتوس پیوست , هم ریبری رو از دست دادیم هم نتونستیم دیگو رو بیاریم
خاک بر سر اون هوینس کنن
ایکاش حداقل میرفت بارسا .نقل قول:
بازم خداروشکر نرفت منچستر که واقعا سکته آور بود!
میرفت جرچستر که من حرکت همین اواتار یو رو انجام میدادم حتما!
نه ريبري با رئال قراردادي بسته ونه ديگو به يوونتوس رفته.
فان گال مربی جدید بایرن
غولهای آلمانی جانشینی برای یورگن کلینزمن یافته اند.
سایت گل: حدود سه هفته پیش و پس از شکست بایرن مونیخ مقابل شالکه04، یورگن کلینزمن از سمت خود برکنار شد و پس از سپری شدن این مدت، سران باشگاه باواریایی، لوئیس فان گال، مربی تیم AZ هلند را به عنوان جانشین این مربی آلمانی معرفی کردند.
گزارش هایی که در طول هفته های اخیر به انتشار می رسید، گویای آن بود که سران بایرن تمایل زیادی برای به خدمت گرفتن مربی سالهای نه چندان دور آژاکس داشتند ولی مسئولان باشگاه AZ تمایل زیادی نداشتند که به مربی شان اجازه جدایی از این تیم را بدهند و در نهایت نیز در حفظ او ناکام ماندند.
به گزارش NOS ، سران باواریایی اکنون با این مربی هلندی به توافق رسیده اند و این مربی باتجربه در تابستان امسال، کارش را در آلیانس آرنا آغاز خواهد کرد. اطلاعات دقیق تری از این موضوع منتشر نشده است. قرارداد فان گال با باشگاه AZ در سال 2010 به پایان می رسید ولی این مربی 57 ساله اعلام کرده که حضور برروی نیمکت مربی گری بایرن مونیخ، برای او مثل یک رویا بوده. رابطه بسیار خوب او با درک شرنیگا، رئیس باشگاه AZ باعث شد تا او در نهایت به فان گال اجازه جدایی از این تیم و پیوستن به نیمکت مربی گری بایرن را بدهد.
خبر بالا كاملا درسته و لوئيس فن گال با عقد قرار دادي دو ساله رسما" به عنوان سرمربي فصل اينده بايرن انتخاب شد:
http://www.fcbayern.t-com.de/en/news/news/2009/19503.php?fcb_sid=504aac9208a9ed974f64eec8c30fd65c
مربيه خيلي خوبيه.
اميدوارم سال بعد موفق بشه.
مبارکه همه طرفداران باشه
اول از همه اومدن فن گال رو تبریک میگم...ایشالا بتونه 1/3 از موفقیت های اوتی جون رو کسب کنه.
در مورد انتقال ریبری هم باید بگم همش شایعه است!!!
تا وقتی که خود سایت رسما اعلام نکنه اینا همش...
ولی در کل من نمیدونم یعنی بایرن لنگه این 30-40 میلیون پوله که چوب حراج زده به ریبری؟
بابا ناسلامتی ما 4امین تیم ثروتمند جهانیم!!!
اینا همش از مدیریت ضعیفه!
بایرن با این کارش داره ثابت میکنه جنبه فوق ستاره داشتن نداره (البته تو کل اروپا فکر کنم الان 3-4 تا فوق ستاره بیشتر نداشته باشیم).
ولی به هر صورت قضیه تو بایرن برعکسه یعنی یکی که از فوتبال هیچ چیز جز دویدن یاد نگرفته (البته من همونم شک دارم)
و تو شرایط بد یکی نیست بیاد خودش رو جمع کنه میکنه کاپیتان ولی یکی که خوب بازی میکنه رو میندازه بیرون بخاطر 30-40
میلیون!!!
که یعنی چی؟ یعنی آقا هیچ کس حق ستاره شدن نداره تو تیم!!!
هر کی هم میانگین نمرات فصلش کمتر از 2.5 بود فصل بعد کاپیتانه...دی:
بازم میگم اینا همش در حد شایه است!!!
اونم از کی از AS...
فارس هم که نگم بهتره...
من متن قرارداد ریبری رو نمیدونم ولی فکر نکنم بندی داخلش باشه که بدون رضایت باشگاه بتونه یک طرفه قرارداد رو فسخ کنه اگه نداشته باشه بی جا میکنه حرف میزنه( بچه بشین همین جا بازیتو بکن میری نابود میشی ها از ما گفتن بود...دی: )
من نمیدونم تیم کمه که بره رئال!!! رئال دیگه تو این چند ساله تو نابود کردن ستاره ها فوق تخصص گرفته...
این پرز هم اول باید بیاد با بایرن مذاکره کنه.
(یارو رو تو ده راه نمیدن ... بابا بزار اول مهر بخوره پشت اون برگه)!!!
آره منم اگه بشم مدیر عامل شوتس یونایتد فلان بازیکن رو میارم...
بابا اصلا بره بهتره همین بود که تیمو این فصل برد تو حاشیه البته جدا از بازی خوبش...
90% حاشیه تیم ریبری بود!!!
08 می : میمونم
09 می : با مدیر برنامه هام باید بصحبتم
10 می : شرط دارم
11 می : .........................................
ولی ایشالا که میمونه...دی:
مدیر ها هم یه تکونی به خودشون بدن!!!
امیدوارم فن گال هم تو بایرن با توجه به سابقه خوبش موفق بشه...و ناکامی هامون رو تو اروپا جبران کنیم فصل بعد.
مربی خوبی گیرمون افتاد . الان فقط مشکل نبود بازیکن هست . دیگو که از دست رفت باید یه بازیساز خوب بگیره
دیه گو انتقال به یووه را تایید کرد
دیه گو ستاره برزیلی وردربرمن با وجود اخبار ضد و نقیض اخیر اعلام کرد فصل بعد در یوونتوس بازی خوهد کرد...
سایت گل : دیه گو ستاره برزیلی وردربرمن بعد از کشمکش های فراوان سرانجام خود را در آستانه پیوستن به یوونتوس می بیند و اعلام کرد فصل بعد با پیراهن یوونتوس به میدان خواهد رفت.
جاکومو پترالیتو یکی از مدیر برنامه های دیه گو 24 ساله روز گذشته اعلام کرد انتقال این بازیکن به یوونتوس قطعی شده است.اما روزنامه آلمانی بیلد نوشت بایرن مونیخ برای جذب دیه گو به توافق رسیده است.
جوانی کوبولی رئیس یووه گفت :"انتقال دیه گو به یوونتوس مراحل پایانی خود را طی می کند و تنها در جزئیات قرارداد باید توافق حاصل شود و شایعات پیوستن دیه گو به بایرن مونیخ کذب است."دیه گو نیز در گفتگو با Kreiszeitung Sykè گفت :"پیوستن من به یوونتوس قطعی شده و فصل بعد پیراهن این تیم را بر تن خواهم کرد.هنوز قراردادی با یوونتوس به امضا نرسانده ام اما جمعه همه چیز نهایی خواهد شد.هیچ تماسی با مسئولان بایرن نداشته ام و علاقه ای برای پیوستن به این تیم ندارم.بدون شک یوونتوس مقصد بعدی من خواهد بود
به مناسبت ورود لوئیس ون گال به بایرن یه بیوگرافی خیلی کوچیک رو براتون آماده کردم:
تو اینترنت سرچ کردم چیز فارسی پیدا نکردم گفتم خودم دست بکار بشم!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] l
این مربی مشهور هلندی در تاریخ 18 آگوست سال 1951 در آمستردام به دنیا اومد. الان 57 سالش هستش و مربی کنونی تیم AZ هلند هستش.قبلا به عنوان بازیکن در تیم ها Royal Antwerp, Sparta Rotterdam و AZ Alkmaar بازی می کرده و از سال 1986 به عنوان دستیار مربی وارد عرصه ی مربیگری شده. بعد از یه مدت کوتاه کار درAZ به تیم آژاکس میره و ائنجا دستیار Leo Beenhakker میشه. وقتیکه Beenhakker در سال 1991 اون تیم رو ترک میکنه این مربی جاه طلب جاش رو میگیره. از 91 تا 97 مربی آژاکس می مونه بعد به بارسلون میره.سال 200 به هلند بر میگرده و مربی تیم ملی هلند میشه. ولی وقتیکه تیم هلند از رسیدن به فینال ناکام میشه ون گال جای خودش رو به Dick Advocaat میده و ون گال دوباره به بارسلون بر میگرده. بعد از نیم سال مربی گری در بارسلون جاش رو به Radomir Antić میده و در 2004 به تیم سابقش یعنی آزاکس بر می گرده. و سال 2005 هم به اولین تیمی که در اون مربی بوده یعنی AZ میره و تا الان هم اونجا هستش. و در آخر اینکه در 1 جولای 2009 هم رو نیمکت بایرن مونیخ خواهد نشت!
افتخارات لوئیس فن گال در زمینه مربیگری:
قهرمانی Champions League اه آژاکس در فصل 1994-95
قهرمانی باشگاه های جهان با آژاکس در سال 95
قهرمانی جام یوفا با آژاکس در فصل 1991-92
قهرمانی سوپر جام اروپا با آژاکس در 1995 و بارسلون در 1997-98
قهرمانی لیگ هلند در سال های 1993-94, 1994-95, 1995-96 با آژاکس و سال 2008-09 با AZ
قهرمانی KNVB Cup ( یه جامی بر اساس FA کاپ انگلیس) در فصل 1992-93 با آژاکس
سه بار قهرمانی در سوپر کاپ هلند در فصل های 1993-94, 1994-95, 1995-96
دوبار قهرمانی لایگ اسپانیا با بارسلون در فصول 1997-98, 1998-99
قهرمانی Copa del Rey در فصل 1997-98 با بارسلون
و در آخر در یافت جایزه Rinus Michels Award در سال 2007
تیم ها :
خوب امیدوارم که از مطلب بالا خوشتون اومده باشه و همچنین بتونه افتخارات ثابقش رو این بار با بایرن مونیج تکرار کنه!
بوندسلیگا:پیروزی پرگل برمن و هامبورگ
در بازی های شب گذشته بوندسلیگا گلادباخ و هامبورگ پیروزی های با ارزشی کسب کردند در حالی که برمن ، آینتراخت را با پنج گل در هم کوبید...سایت گل : اشتوتگارت در ادامه روند پیروزی های خود این بار شالکه را در خانه اش شکست داد.اشتوگارت با پیروزی 2 بر یک مقابل شالکه امیدهای خود برای کسب عنوان قهرمانی در این فصل را همچنان زنده نگه داشت و در فاصله دو امتیازی صدر جدول قرار گرفت.کاکائو و ماریسا برای اشتوتگارت و راکیتیچ برای شالکه در این بازی گلزنی کردند.
در دیگر دیدار شب گذشته گلادباخ که در بازی هفته گذشته با تک گل دقایق پایانی شالکه را شکست داده بود این بار یک بر صفر از سد کوتبوس گذشت تا خود را از سه تیم قعر نشین جدول جدا کندوتک گل گلادباخ را در این بازی دانته در دقیقه 91 بازی به ثمر رساند. برمن پر گل ترین بازی دیشب را برگزار کرد و در یک نیمه موفق شد 5 بار دروازه میزبان خود آینتراخت فرانکفورت را باز کند.بازی در نیمه اول بدون گل به امام رسید اما برمن در نیمه دوم توسط فرینگز (دو بار) ، زیولیس، پیزارو و آلمیدا به گل رسیدند.
هامبورگ بعد از ناکامی های اخیر در مقابل وردربرمن در جام یوفا و بوندسلیگا که موجب فاصله گرفتن این تیم با تیم های صدر جدول شده این بار با نتیجه سه بر یک بوخوم را شکست داد.گوئررو در دقیقه 15 و اولیچ در درقایق 33 و 58 گل های هامبورگ را به ثمر رساندند در حالی که پل فرایر در دقیقه 71 تک گل بوخوم را به ثمر رساند.
نتایج بازی های شب گذشته
بیلفیلد 0 – 2 هوفنهایم
کوتبوس 0 – 1 گلادباخ
آینتراخت 0 – 5 وردربرمن
هامبورگ 3 – 1 بوخوم
شالکه 1 – 2 اشتوتگارت
پس از تلاشها و کشمکشهای فراوان، سرپرستان باشگاه صاحبنام بایرن مونیخ، سرانجام موفق شدند لوئیس فان گال، سرمربی معروف هلندی را به خدمت خود درآورند و وظیفه هدایت این تیم را در فصل آیندهی بوندسلیگا بر عهده او بگذارند.
لوئیس فان گال، سرمربی ۵۷ ساله هلندی، نه تنها هدایت باشگاههای پرآوازهای چون اف ث بارسلونا را بر عهده داشته، بلکه سرمربیگری نارنجیپوشان هلند نیز مدتی بر عهده وی بوده است.
فان گال که در فصل جاری لیگ دسته اول هلند توانست تیم آ زد آلکمار را به قهرمانی این کشور برساند، در هفتههای گذشته، تمایل خود را به همکاری با بایرن مونیخ اعلام کرده بود، اما با توجه به قراردادی که با آلکمار تا پایان فصل آتی داشت، رییس باشگاهاش مخالفت شدید خود را با این نقل و انتقال ابراز کرده بود. حتی صحبت از آن به میان آمده بود که آلکمار تنها در صورت دریافت پول حاضر به فسخ قرارداد با فان گال خواهد شد.
مسئولان بایرن مونیخ شامگاه چهارشنبه در پی مذاکراتشان با سرپرستان آلکمار اعلام کردند که لوئیس فان گال از اول جولای سال جاری میلادی سرمربیگری این تیم را برعهده خواهد گرفت. قرارداد این سرمربی هلندی با مونیخیها به مدت دو سال اعتبار دارد. سرپرستان باشگاه بایرن مونیخ، برای قدردانی از موافقت آلکمار با این نقل و انتقال اعلام کردند که بدون دریافت پول، دیداری دوستانه در مقابل آلکمار در تابستان سال ۲۰۱۰ انجام خواهند داد. اینکه آیا بایرن مونیخ یا خود شخص فان گال مبلغی نیز به حساب آلکمار واریز کرده، نامشخص است.
مربی سختگیر لوئیس فان گال که تاکنون بخش اعظم فعالیتهای مربیگری خود را در باشگاه بارسلونا و آژاکس آمستردام گذرانده، تا کنون عنوانهای متعددی کسب کرده است، از جمله قهرمانی جام قهرمانان باشگاههای اروپا، قهرمانی باشگاهها و جام حذفی در هلند و اسپانیا و همچنین قهرمانی باشگاههای جهان.
او به سختگیری و بداخلاقی شهرت دارد و به نظر میرسد که سرپرستان مونیخ پس از تجربه همکاری ناکامشان با یورگن کلینزمان، در پی چنین چهرهای بودهاند که بتواند تیمی منسجم شکل دهد و نیز از پس رام کردن ستارگان بزرگ و کوچک برآید.
کارل هاینس رومنیگه رییس هیات مدیریهی بایرن مونیخ در این رابطه اظهار داشته است: «اگر ما میخواستیم چهرهای را استخدام کنیم که نزد همگان محبوب باشد، ناگزیر میبودیم که جرج کلونی را به خدمت خود درآوریم»!
صدای آلمان -
( کانون هوادارن بایرن مونیخ در ایران)