در اکسل 2007 از سربرگ review---protectsheet در کادر باز شده رمز رو وارد کنید اگه رمز درست باشه فایل باز می شهنقل قول:
در اکسل 2003 از قسمت tools--protection--- protectsheet
Printable View
در اکسل 2007 از سربرگ review---protectsheet در کادر باز شده رمز رو وارد کنید اگه رمز درست باشه فایل باز می شهنقل قول:
در اکسل 2003 از قسمت tools--protection--- protectsheet
ببینید ساده ترین راه این هست که بعداز ایجاد دیتا ها محدودهمورد نظر را بگیرید و سپس کلیدF11 را فشار بدهید.نقل قول:
طراحی چارت خودش یک بحث مفصل داره و با تکرار و تمرین چارت ها و نمودار های خیلی زیبایی به دست می یاد.
نقل قول:
شرمنده واقعاً در 2007 با عکس نشان می دهید ببخشید
دو سوال
می خواهم یک متن یا یک نوشته را به صفحه بعد ببرم
کلیدی برای این کار وجود دارد (مثل ورد که ابتدای اون ctrl+enter می زنیم
2-و مهمتر اینکه
وقتی عدد ممیز داشته باشد صفرهای آخر را نمی گذارد
200/750
را صفر آخر مربوط به 750 را نمی نویسد چه یکی چه ده تا
برای سئوال اول بعید میدونم راهی باشهنقل قول:
چون در حساب و کتاب هرچند تا صفر آخر بعد از اعشار باشه حساب نمی شه واین را فراموش نکنید که اکسل بر پایه همین حساب و کتابهاست
اگر خیلی احتیاج دارید که صفر ها رو نشون بده باید فرمت سلول را text انتخاب کنید ولی اونوقت دیگه نمی تونی با هم جمع یا تفریقشون کنی
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
تو این کادر باز شده رمز رو وارد کنید تا فایل باز بشه اگه نشد میتونید فایل رو با رمز بفرستید تا چک کنم
نقل قول:
دست شما درد نکنه
این جا رمز رو بزنم رمز برای همیشه از بین می رود دیگه ؟؟
برای عوض کردن رمز چکار باید کرد؟؟
و اینکه اگر فایلمان از ابتدا رمز نداشته چطور رمز گذاری کنیم؟؟؟؟
باز هم ممنون
سه سوال در یک یک عکس
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
1- ببینید کناره های نوشته ها ابتدای نوشته ها نمی افتد الان مثلاً کلمه بلوتوث اولش نیست
2- خانه های بالا نام ستون ها (البته در عکس نیست) از A شروع نشده و از C شروع شده است چکار باید کرد؟
3- خانه ای هست که کنارش نارنجی است و در حال انتخاب است چون خانه را کشیده ام عدد 30 که شماره خانه است به پایین آن آمده است نمی شود در وسط قرار بگیرد؟؟؟؟
1-چپ چین راست چین بکنید شاید جواب دادنقل قول:
2-unhide کنید.(محدوده رو بگیرید بعد راست کلیک کنید و سپس unhide کنید)
3-اگر منظور شماخود عدد 30 هست که نمی شود در وسط قرار داد.(اگر هم به من بلد نیستم) ولی اگر محتویات درون سلول رو بخواهید بایدروی سلول راست کلیک کنید و بعد تیک گزینه زیر رو بردارید و بعد متن رو درست کنید. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آره با اینکار فایل باز میشه و اگر یک باز ذخیره کنی رمز برا همیشه از بین میرهنقل قول:
برای رمز گذاری هم باید همین گزینه رو بزنی ولی کادری که با زمیشه متفاوت هست وباید توکادر رمز دلخواه رو وارد کنی بعد از تایید مجددا رمز رو وارد کنی و فایل رو ذخیره کنی
برای تغیر رمز هم بعد از بازکردن فایل با رمز اول فایل رو به روش بالا رمز گذاری و ذخیره کن تا رمز عوض بشه
احتیاج به فایل آموزشی اکسل 2010 دارم
ممنون
دو تا پست بالاتر تو امضا دوست عزیزمون esyo می تونی ببینیشنقل قول:
نقل قول:
سلام این سوالات رو خیلی وقت پیش پرسیدم جوابی داره
با سلام .
دوستان من اگه بخوام رو کل یه فایل excel پسورد بزارم ، باید چیکار کنم ؟
یعنی قبل از اینکه اطلاعات نمایش داده بشه ، یه پسورد کلی بخواد .
چون یه فایل excel دارم که میخوام آپلود کنم و چند جا استفاده کنم و نمیخوام کسی به اطلاعاتش دسترسی داشته باشه .
ممنون میشم دوستان راهنمایی کنن .
در اکسل 2007نقل قول:
بايد فايل اكسل مورد نظر را save as كنيد. در پنجره اي كه باز مي شود، در قسمت پايين پنجره منتها اليه سمت چپ، tools را باز كنيد.يك آيتم به نام generalpotions دارد. اگر روي آن كليك كنيد، پنجره اي باز مي شود كه از شما پسورد مي پرسد. با دادن پسورد، فايل اكسل شما قفل مي شود و به محض اينكه بخواهيد آن را مجددا باز كنيد، بايد پسورد مورد نظر را وارد كنيد.
در اکسل 2003
جهت دادن پسورد به فاياهاي اكسلي ميتوان وقتي كه صفحه كار اكسل باز ميباشد از قسمت منوي toold - options - security را انتخاب نموده سپس پسورد مورد نظر را وارد و تآييد نماييد و ok كنيد از اين پس فايل شما داراي پسورد ورودي خواهد بود
با این پسورد گذاری که دوستمون ebibarati توضیح دادن فکر نمی کنم به چیز دیگه ای نیاز باشه ، اما برای اطمینان بیشتر میتونید فایلتون رو زیپ کنید و به پوشه زیپ هم یه پسورد بدین !نقل قول:
با تشکر از هر 2 دوست عزیزنقل قول:
تازه میتونم واسه امنیت بیشتر پسوند فایل Winrar رو از rar به xxx تغییر بدم که قابل شناسایی واسه هرکسی نباشه !!!
سلام
دوستان من شغلم یه جوریه که کل روز مجبورم با اکسل کار کنم
حالا یه سوالی برام پیش اومده
من وقتی تو اکسل سرچ میکنم با کنترل اف فقط اون خونه اول که ردیف هست میاد میشه کاری کرد که کل اون ردیف روشن بشه تا با سلول بالا و پایینی اون ردیف اشتباه نشه ( من ردیف اول رو که میزنم مثلا تو همون ردیف سلول 10ومی زو بایذ اطلاعات وارد کنم یکمی سخته)
و اینکهراهی هست که یه سلول در میون تیره و روشن باشه تا وضوح باشه بین سلولا ولی تو پرینت همه سفید باشن؟
راههای مختلفی هست ولی بهترین کارها اینه که :نقل قول:
1- بعد از سرچ گزینه Find All را انتخاب کنید تا تمام اطلاعات سطر رو نشونتون بده
2- می توانید از فیلتر کردن به جای سرچ استفاده کنید خیلی ها این روش را ترجیح داده اند.
در مورد قسمت دوم سوالتون
شما همون از Format as Table استفاده کنید ولی موقع پرینت باید Print Preview و page setup و در تب Sheet در کادر Print تیک Black and white را بگذارید.
موفق و موید باشید
دوست من سلامنقل قول:
ممنون از راهنماییت ببین کار من پیگیریه مرسولات پستیه باید سرچ کنم سریع نام تحیول کیرنده رو جلوی اون بار کد بنویسم
یعنی من بار کد رو با بارکد خون سرچ میکند (عدد بارکد رو) بعد تو سطر مقابلش اطلاعات رو میدم و این همش ادامه داره یه دونه نیست مثلا تو یه ساعت 200 بار باید این کار رو بکنم با بسته های مختلف
میشه روشی رو که گفتین یکمی تو ضیح بدین چیکا کنم؟
الان دقیقاً منظورت رو متوجه شدم !
هیچ کدوم از کارهایی که گفتم به دردت نمی خوره
شما دو راه داری یکی را به سلیقه خودت انتخاب کن
1- روش اول ببین مشخصه که شما دو تا ستون مهم داری که از هم فاصله دارند بهترین کار اینه که این ستون ها رو نزدیک هم بگذاری
2- روش دوم استفاده از Lookup Wizard و یا توابع VLOOCKUP یا INDEX
توی این روش دوم شما مثلاً سلول A1 را بارکد بنویسی سلولهای B1,C1,... اطلاعاتی می شوند که شما بهشون نیاز داری مثل نام گیرنده و یا آدرس و ...کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=5163783&postcount=2104
سلامنقل قول:
اگه دقیق تر بگی شاید بتونم کمک کنم احتمال میدم شما میخواد باجه معطله درست کنید
چهخ اطلاعاتی تو این فایل میخوای باشه اگه دوست داشتی فایل و بذار
سلام
من دو تا فایل اکسل 2007 دارم که می خوام محتویات این دو فایل را باهم چک کنم و مغایرت رو در بیارم.
فایل ها شامل ؛ نام و نام خانودگی ، کد ملی و برخی اطلاعات دیگر هستش.
اطلاعات موجود در یکی از فایل ها ، در فایل دیگر هم هست.
من میخوام لیست اسامی که در هر دو فایل نیست ( فقط در یکی از فایل ها هست ) را در بیارم.
نقل قول:
سئوالتون قبلا مطرح شده:
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?p=6167831#post6167831
با سلام و درود
سوال من اینه که تو یک فایل اکسل که مثلا به تعداد ماههای سال صفحه داریم و در هر صفحه گزارشات فروش رو داریم, حالا میخوام مثلا یک گزارش را از این صفحات در یک صفحه اصلی به نام هر مشتری لینک کنم. مثلا برای هر مشتری در خانه اول لینکه تمام موارد حساب و کتاب رو تو خونه های دیگه لینکه کنم. لازمش اینه که من تو صفحات دیگه وقتی کد مشتری رو وارد میکنم وضعیت نهایی ستون جمع کل رو به حساب اون مشتری در صفحه اصلی لینک کنه. یعنی کد مشتری رو بشناسه و بعد لینک کنه. نمیدونم تونستم توضیح بدنم یا نه...
اگر امکانش هست ممنون میشم راهنمایی بفرمایید.
چطور میشه عنوان ستون ها (از A,B,C و ..) و عنوان سطر ها (از 1و2و3و...) رو تغییر داد به هرچی که میخوایم؟
نمی شه عزیز !!! حداقل ما نتونستیم !نقل قول:
من می خوام یه سری پرسشنامه وارد اکسل کنم
قصد دارم ستون ها شماره ی سوال باشند و سطزها شماره پرسشنامه.
مثلا سلولی با شماره سطر 8 و ستون 11 متعلق به جواب پرسشنامه شماره 8 و سوال 11 باشد
حالا بعضی از سوال ها چند جواب دارند. مثلا ممکن است داوطلبی که آن را پر کرده 2 گزینه را انتخاب کرده باشه. مثلا 1 و 3 رو انتخاب کرده باشه.
سوال اصلی من اینجاست که چجوری این 2 جواب را در یک سلول وارد کنم؟
باید راهی باشد که دوجواب وارد یک سلول شود و در تجزیه و تحلیل به مشکل برنخوریم؟
خواهشمندم سریعا کمکم کنید
ضروریه
اگه نمیشه به نظر شما باید چه کار کنم؟
اون که اصلا نمیشهنقل قول:
اگر جواب ها تون از نظر امتیاز با هم فرق دارن مثلا اگر جواب 1 از نظر شما5 امتیاز جواب 2 مثلا 4 امتیاز و ....
برای این کار باید از سلولهای بیشتری کمک بگیری
وقتی یه صفحه اکسل ذخیره شده را باز میکنم اکسل اون صفحه را بالا نمیارد باید از قسمت openدوباره بروم آن صفحه را بازکنم خواهشمند است مرا یاری کنید سپاسگذارم
الف: ميتوانيد براي هر پرسشنامه يك sheet مجزا در نظر بگيريد و ستون معرف شماره سوال و سطر معرف گزينه هاي جواب باشد كه ميتواند صفر يا يك باشدنقل قول:
در اين روش در صورتي كه يك سوال چند جواب داشته باشد در يك ستون مقدار چندين سل عدد يك مي شود
ب: در صورتي كه حتما بخواهيد از روش پيشنهادي خودت استفاده كني مي تواني از اعداد تواني با پايه دو استفاده كني (1و2و4و8و16و ...) يعني 1 براي الف 2 براي گزينه ب 4 براي گزينه ج و 8 براي گزينه د
اگر مقدار يك سل 1 است گزينه پاسخ الف است اگر 2 است پاسخ ب است اگر 3 است پاسخ الف و ب اگر 4 پاسخ ج و .... در زير مقادير 0 ..15 را آورده ام
0 .. هيچ گزينه اي انتخاب نشده
1 .. الف
2 .. ب
3 .. الف - ب
4 .. ج
5 .. الف - ج
6 .. ب - ج
7 .. الف - ب - ج
8 .. د
9 .. الف - د
10 .. ب - د
11 .. الف - ب - د
12 .. ج - د
13 .. الف - ج -د
14 .. ب - ج - د
15 .. الف - ب - ج - د
این هم روش خوبیه ولی تعداد شیت ها زیاد میشه و درد سر تجزیه و تحلیل بیشتر میشهنقل قول:
اینجور که من برداشت کردم از سئوالتون فکر کنم این جواب بده به ازای هر جواب تو سلول متناظرش عدد 1 بذار
[HTML]http://www.upload4files.tk/download.php?file=b42e35e7309bc0194d61c7e1e321022a
[/HTML]
من دو روش پيشنهاد كردمنقل قول:
روش اول شبيه فايلي هست كه شما فرستاديد كه البته ستون F اضافه است
ولي اگر مي خواهيد حتما از سيستمي استفاده كنيد كه در سوال اوليه مطرح كرديد (اطلاعات تمام پرسشنامه ها در يك صفحه) از روش دوم استفاده كنيد
البته در اين روش اگر اعداد صفر تا 15 را به سيستم دودويي (4 رقمي) تبديل كنيد ارقام از راست به چپ نشان دهنده گزينه هاي الف تا د هستند كه 1 نشان دهنده انتخاب و 0 نشان دهنده عدم انتخاب است
مثلا تبديل عدد 13 به دودويي مي شود 1101 يعني گزينه هاي الف و ج و د انتخاب شده است
روش ساده تر اين است كه همين عدد دودويي را در سل قرار دهيد يعني اگر گزينه الف انتخاب شده 0001 و اگر گزينه ج انتخاب شده 0101 و اگر الف و د انتخاب شده 1001 و ...
سلام
من يه فايل اكسل دارم كه تمام اعداد از جمله تاريخ به صورت انگليسيه . ميشه همه اونا رو يه جا تبديل به فارسي كرد؟
مرسي
نقل قول:
اگر منظورتون نوع فونت هست که فارسی بشه که باید فونت خودتون رو یکی از فونت های فارسی مثل سری B یا F انتخاب کنید
این فونت ها رو هم باید جداگانه در مسیر نصب فونت های ویندوز کپی کنید
سلام
من می خوام هر متنی در اکسل می نویسم به طور پیش فرض فونت Homa باشه
نه اینکه بعدش فونت رو به تغییر بدم
الان که فایل اکسل رو باز می کنم و فارسی می نویسم فونت پیش فرض Arial هست و بعد مجبورم فونت و سایزش رو به عوض کنم
چطوری یه فونت خاص برای تمام فایل های اکسل پیش فرض قرار بدم ؟
با تشکر
در اکسل 2007نقل قول:
excel options را باز کنید (روی آرم گوشه سمت چپ اکسل کلیک کنید از صفحه باز شده می تونید اپشن رو باز کنید ) بعد از صفحه باز شده قسمت use tics font فونت مورد نظر و قسمت بعدی سایز مورد نظر را انتخاب کنی در ضمن در قسمت 3 هم می تونی نوع نمایش صفحه و قسمت 4می تونی انتخاب کنی وقتی اکسل باز میشه به صورت پیش فرض چند تا شیت داشته باشه. بعد از تنظیمات صفحه اکسل را بسته و مجدداً اکسل را اجرا کنید
احتمالا دوستان متوجه عرض من نشدند....من میخوام یه فرمول شرطی بنویسم که که مثلا اگر در شیت b , ستون a از شماره 1 تا 1000 کد دیده شده برابر باشه با کد تعریف شده در شیت a خانه فلان, اعداد موجود در ستون b شیت b را با هم جمه کنه...یعنی اعداد مربوط به همون کد رو جمه کنه و در شیت اول جلوی کد تعریف شده بیاره...و این فرمول را در حد مثلا 12 شیت ادامه بدم که همه جمعهای همه شیتها با همون کد تو شیت اول بیاد....نقل قول:
ممنونم.
خیلی توضیح دادی ولی اشتباه :31:
دوست عزیز مشکل شما با فرمول VLookup حل می شود.
آموزش در اینجا
یاکد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=2072827&postcount=8
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=128893&page=208
نقل قول:
گذاشتن خط تیره مشکلی ندارد
حتماً شما به جای اینکه بعد از گذاشتن خط تیر اینتر بزنی با ماوس یا با کلیدها خانه را عوض می کنی
---------- Post added at 01:24 PM ---------- Previous post was at 01:19 PM ----------
1- خیر ولی فکر نکنم در اکسل نیاز بشه چون با بزرگ و کوچک کردن اندازه سطرها می توان فاصله صفحات را تنظیم کردنقل قول:
2- باید فرمت سلول را عوض کنی
یا روی Text بگذار یا اگر Number میگذاری حتماً تعداد اعشار را بیش تر از 2 بزار
---------- Post added at 01:27 PM ---------- Previous post was at 01:24 PM ----------
1- اولش فاصله بزن البته اگر هم نزاری موقع پرینت مشکلی نیستنقل قول:
2- کپی یا کات -> پیست :31:
3- خیر