آخه من 1 ماه بيشتر بود اينترنت دسترسي نداشتم:27:نقل قول:
Printable View
آخه من 1 ماه بيشتر بود اينترنت دسترسي نداشتم:27:نقل قول:
4کرم...دادا...
بازم ماها...این کلوپ رو زنده نگه داشتیم...
نقل قول:
ما 9 كرتيم و شما آقايي
راستي گوشي شما 95 سادست ديگه نه؟من كه به باتريش عادت كردم.
اولش مي خواستم 8گيگ بگيرم ولي سادشو گرفتم.از نظر مالي مشكلي نبود ولي خوب ديدم زياد فرق ندارن
من وقتي گوشي رو عوض مي كنم كه واقعا يه گوشي متافاوت با امكانات قابل دسترسي در ايران داشته باشه
افرادي واقعا از امكانات گوشي استفاده مي كنن به نظرم حالا من خودم رو ميگم n96 خيلي فرق نداره.پس به جز كلاس كه من از قسمت اصا خوشم نمي ياد مزيت به چشم بخور ديگه اي نداره حالا اگه از 95 معمولي هم ارونتر باشه من كه نمي خريدم.:13:
نظر بدين لطفا
PLESSASSSSSSSSSSEEEEEEEEEEEEEEEEE
راهنمايي كنين لطفا
.مي تونم bl-6f گير بيارم؟
حالا واسه منو ندیدی...واسه من هر یک هفته 1 بار خود به خود واسه خودش ریست میشه!نمی دونم چه مرگشه!!!از رمشه ، از برنامه هاشه یا از چیزای دیگه!البته همه چیز الا ویروس ، اینو مطمئنم!فک کنم واسه 2 گیگ رم و کلی اطلاعاته که تووش ریختم...از 2 گیگ رم فقط 200 مگ باقی مونده!!!گوشی رو کردم آشغال دونی...باید یه حالی به حافظش بدم!نقل قول:
نقل قول:
من 7ماه ان95 داشتم...بعدفروختم...رفتم ان82 گرفتم...خوشم نیومد... ان95 8گیک گرفتم...واقعا معرکس...خیلی باهاله...2 ماه دارم...هرکی میگه فرق نداره دوروغ گفته...عالیه...
نه باطری 8گیگ به معمولی نمیخوره...
آره بعد از دادن آخرين پست تحقيق كردم.فهميدم b6 يكم بزرگتره ظاهرا
قدرت باطری 8گیگ زمین تا اسمون با معمولی فرق داره...
سلام .آخرين ورژن n95چيه؟ورژن 21 اومده؟
تا اونجایی که میدونم اخریش 20 هست...
سلام دوستان عزیزم
آقایون چند روز پیش یه چیزی در مورد تلویزیون بر روی موبایل از اخبار شنیدم!!!
10 تا کانال تلویزیون رو روی گوشی ها میگیره و شبکش راه اندازی شده!!
قضیه این چیه؟
فکر کنم N95 این قابلیت رو داشته باشه!!!
این شبکه جدید اینترنتیه؟
از کجا باید بهش دسترسی داشت؟
باید درخواست داد؟
از راهنماییتون متشکر میشم!
راستی نمیشه یه کاری کرد عکس والپیپر رو N95 تمام صفحه بشه؟
برنامه ای چیزی نداره؟
ممنون
من خودم نشنيدم ولي از اونايي كه شنيدم گفتن بعد عيد راه اندازيكامل ميشه فقط در تهرانو بعدها در شهرستان ها.و اون دسته از گوشي هايي كه jcrيا يه همچين چيزي چون طرف نتونست به من درست تحويل بده چي شنيده من هم دقيقا نمي دونم و لي فكر نكنم بدون مايه باشه
با ان 95 نمیشه چون ----H(قطعه ای کوچک برای دریافت سیگنال های دیجیتال)نداره...هیچ ربطی هم به اینترنت و این حرفا نداره!از طرف صدا و سیماست ، همین.نقل قول:
برای این بخوای عکس رو به صورت تمام صفحه بذاری توو گوشیت باید یه برنامه ای به نام Theme DIY داشته باشی که از عکس مورد نظرت یه تم توو گوشیت بسازی تا بتونی عکس رو به صورت تمام صفحه توو گوشیت داشته باشی...
بله دوست عزیز ورژن 21 این گوشی اومده من امروز یک گوشی n95 را با این ورژن فلش کردمنقل قول:
البته من کارم تعمیرات نرم افزار موبایل هست و این کار را با باکس انجام دادم
اگر دوستانی که باکس دارند این ورژن را خواستند میتونم براشون اپلود کنم
اگه اومده پس چرا خبری توی سایت نوکیا من ندیدم؟نقل قول:
بله دوست عزیز ورژن 21 این گوشی اومده من امروز یک گوشی n95 را با این ورژن فلش کردم
البته من کارم تعمیرات نرم افزار موبایل هست و این کار را با باکس انجام دادم
اگر دوستانی که باکس دارند این ورژن را خواستند میتونم براشون اپلود کنم
دوست عزیز اگه میخواهی یک عکس از صفحه گوشی بگیرم بزارم اینجانقل قول:
عکس نمیخواد عکس هاش رو دیدم
یه منبع بزار که سایت نوکیا تاییدش کرده باشه یا یه لینک دانلود!
پست بالا مورد حمايت بنده نيز مي باشد
اینم لینک دانلود اگه دوست داشتی دانلود کن حجمش 95 مگ هست
اخرین ورژن هر گوشی را خواستی بگو برات اپلود کنمکد:http://www.pars-gsm.com/Downloads/chinaeditor/Nokia_firmware_RM-159_MEA_21%5B1%5D.0.016_v5.0.exe
موفق باشی
جدیدترین ورژن 21.0.001 هست که هنوز در دست ساخت هست واصلا توی سایت نوکیا نیامده هست
دوستان
من یه مشکل کوچولو دارم
اون هم اینه که در دسکتاپ (یا هر چیز دیگه،منظورم همون صفحه ی اول گوشی هست)
میخوام هیچ چیزی نباشه
اگه دقت کنید به ترتیب آیکون های زیادی وجود داره و پایینش هم نوار وضعیت هست که میخوام اونا نباشه
چه کار کنم؟
واييييييييييييييييييييييي يييييي 95 مگ
بچه ها اونايي كه ايدي سي ال دارن دان كنن ببيننچه جورياست؟
راستی یک ان95 تمیز در حد اک دارم واسه فروش...
هرکی خواست خبرم کنه...
نقل قول:
MENU/TOOLS/SETTING/GENERAL/PERSONALISATION/STANDBY MOD/ACTIVE STANDBY MOD =OFF
اميدوارم منظورت همين باشه:40:
دوست عزیز اگه در دست ساخته پس من چه جوری گوشی را با این ورژن فلش کردم ؟نقل قول:
واقعا واقعا واقعا ممنونم دوست عزیزنقل قول:
حالا راحی نیست که عکس رو بشه روش به صورت تمام صفحه گذاشت؟
نقل قول:
يه برنامه هست كه نصبش كه مي كني از عكست شبيه يه تم مي شازه و عكس تمام صفحه مي شه من داشتم قبلا الان يادم نيست اسمش چي بود.بچه ها حتمامي دونن
نگفتم بچه ها مي دونننقل قول:
سلام بچه ها کسی بلده ویندوز ایک ÷ی نسب کنه؟
actooor شما بلدی؟
سلام دوست خوش اومدي.اما اينجا كه مساييل مربوط به گوشي 95 هستش!!!
حالا منظورت از نصب ايك پي چيه؟منظورت ويندوز ايكس پي رو pc ؟
مصرف كمتر اين گوشى فقط به خاطر نوع باطرى به كار رفته نيست. سيستم عامل اين گوشى از ساز و كارى موسوم به Demond Paging استفاده مىكنه، در حالى كه N95 معمولى فاقد اين ويژگى مؤثر در كاهش مصرف باطرى هستش.نقل قول:
◙
حالا ميشه يه باره ديگه نگا كني .منم چيزي تو نوكيا پيرا نكردم.(*#0000#).نقل قول:
سلام از ان 95 هیچ ادیشنی ----h داره ؟
خــــــــــــیر .......
سلام توي سايت نوكيا اصلا معرفي نشده اينم كه در دست شما هست ورژن اصلي نيستنقل قول:
البته این کلوپ ماله ان 95 ولی موبایلی سراغ دارین که امکاناتش مثل ان 95 باشه ولی دی وی بی - اچ داشته باشه ؟؟؟
ان96 که هنوز نیومده...
محض اطلاع مي دونستي كه ايران جزو يكي از كشورها ييست كه در ارائه خدمات مشتركين تلفن همراه در رتبه ي اول قرار داره و شما مي توني پس از پرداخت مبلغي در حدود 1 مليون تومان 96 و يا 700 تومان 95 از امكانات گوشي خود مخصوصا ----h
استفاده كني؟؟؟؟؟؟؟؟؟:13:
:sad::wac::34::45:
آره كه ميشه:27: