59 سال تمامنقل قول:
59 سال تمامنقل قول:
نقل قول:
59 سال تمام...
اون متن هم که کاملا واضحه دیگه...
معافیت دائم هم هست
نگفتيد؟! براي معافيت دائم كفالت بايد چيكار كرد ؟؟:13:
کار خاصی نباید انجام بدین...نقل قول:
قوانین معافیت کفالت در پست اول همین تاپیک گفته شده... بخونین متوجه میشین.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من ۲ تا سوال دارم اگه میشه لطف کنید جواب بدید؟
یکی اینکه کجا تو تهران هست که معاینه کامل انجام میدن تا ببینیم معاف میشیم یا نه؟
سوال دوم هم اینه که مراحل معافیت پزشکی به طور کامل چی هست؟
جایه خاصی نیست که بتونی بری آزمایشی تست بدی ببینی معاف میشی یا نه ولی مثلا یه سری از پزشک های بیمارستان بقیه الله تو کمیسیون معافی هستند و میتوانی مشاوره بگیرینقل قول:
برای معافیت میری دفترچه میگیری وقتی پر میکنی میزنی فلان مورد رو داری وقتی پست کنی معرفی میشی یه کمیسیون و بقیه مسائل
آخه قبلا یادمه یه جایی خوندم دکتری بود که کامل معاینه میکرد تا بفهمیم برا معافیت پزشکی میتونیم اقدام کنیم یا نه ولی یادم نیست کجا دیده بودمنقل قول:
از کجا میشه دفترچه گرفت؟ فقط دفترچه رو پست کنم؟ معاینه پزشک، گواهی فراغت از تحصیل،شناسنامه، ... نمیخاد باهاش بفرستم؟
سلام
از زمان پست دفترچه تا اعزام حداقل چقدر طول میکشد؟
آره، معمولا یه سری دکترا هستند که قوانین معافیت پزشکی رو مبدونند، تو میتونی بری یه پزشک معمولی مشکلت رو بگی بعد با معافیت های پزشکی خودت مطابقت بدی، اگه شاملت شد اقدام کنی واسه معافینقل قول:
دفترچه رو از پلیس +10 میشه گرفت، چرا، یه سری مدارک هست که باید باهاش بفرستی، شما یه دفترچه بخر همه چیز رو نوشته
---------- Post added at 05:50 AM ---------- Previous post was at 05:49 AM ----------
بین 4 تا 6 ماه، اگر هم مشمول زیاد باشه به 8 ماه هم میرسهنقل قول:
خوب من میخام دکتر خودش معاینه کامل انجام بده که اگه چیزی هست که میشه معافی گرفت برا اون اقدام کنم
یعنی الان کلا مشکلی نداری؟ میخوای دکتر یه چیزی واست پیدا کنه؟نقل قول:
بله دقیقانقل قول:
البته مشکل تعریق دست رو دارم ولی میگن این مورد مثل اینکه خیلی سخت میگیرن برا همین میخام چند تا مورد باشه که اگه تعریق نشد, بشه بازم کاری کرد
ببین من نمیخوام نامیدت کنم و یا چیزای دیگه ولی اگر در کل مشکل خاصی نداری تو بدنت، بهتره دفترچه رو پست کنی، نه اینکه حالا بریم کمیسیون شاید معاف شدیم، چون اونطوری هم 8 ماه الکی الاف میشی، هم آخرش بری خدمت، کلا واسه ی پزشکی انقدر سخت گیری میکنند که ناسالم رو میگن سالم، نمونش رفیق خود من پاهاش پرانتزی هست، کمیسیون ارتش زد معاف کامل، کمیسیون ناجا زد معاف از رزم و آخرش هم معاف از رزم شد الان هم داره خدمت میکنهنقل قول:
در مورد تعریق دست برو بقیه الله اونجا نشون بده اگه دکترای اونجا گفتن معاف میشی اقدام کن
خب آخه مشکل اینه که من معاف نشم مجبورم فراری باشم چون اصلا نمیتونم همچین جاهایی رو تحمل کنم و باهاش کنار بیام .مثلا یه سری با دوستای صمیمم رفتیم مشهد ولی اونجا با هواپیما فرار کردم. تازه مثلا هم تفریحی زیارتی بود هم رفیق های صمیمم بودن...نقل قول:
کلان خیلی آدم پر استرسی هستم و همیشه با جمع مشکل دارم برا پایان نامه و درس شیوه ارائه تو دانشگاه هم فقط به خود استاد ارائه دادم...
بدبختانه مشکل فقط همینا هم نیست . مشکل نفق شدید و تکرر ادرار هم دارم جوری که نصفه شبا حتما یکی ۲ بار از خواب بیدار میشم و میرم دست شویی... که برا این 2تا دکتر رفتم و آزمایش هم دادم ولی بیشترشون گفتن مشکلت عصبی هست
با این وضیت من اصلا نمیتونم حتا به سربازی رفتن فکر کنم چه برسه به رفتنش
از همه این صحبت ها منظورم اینه که میخام جوری اقدام کنم که حتمن معاف بشم و هیچ شکی نباشه تو معاف شدنم, چون در غیر این صورت ترجیح میدم فراری باشم
تمام این حرف ها که اینجا زدی، برو بیمارستان بقیه الله یا خاتم النبیا یا 505 ارتش که مخصوص اعصاب هست به دکتراش بگو، نظرشان را بخواه و عمل کننقل قول:
مگه تعریق دست هم معافیت داره مگه تو سربازی میخوای چیکار کنی که دستت نباید عرق کنه اگه اینجوریه که من یدونه سکه میگیرم دستم تو یه دقیقه دو لیتر عرق میکنم نگاه کن رفیق من خودم مشکل اضافه وزن دارم و پیگیرش بشم ممکنه معاف بشم اما خودم میخوام برم سربازی بلکه اضافه وزنم کم شد به شما هم توصیه میکنم برید شاید مشکلاتتون اونجا حل بشهنقل قول:
یعنی برای اعصاب برم ۵۰۵ ارتش و برا بقیش برم بقیه ا... یا خاتم النبیا؟نقل قول:
منظور اینکه نمیشه مثلا هم برا اعصاب هم برا بقیش برم بقیه ا...؟
دوست من تو نگاه اول شاید ساده و خنده دار باشه ولی خیلی مشکل ایجاد میکنه و به سادگی نمیشه کار حساسی رو که به دست احتیاج هست رو انجام داد.مثلا من تو تمام دوران تحصیلم برا یه جزو نوشتن ساده مشکل داشتم چون جزوه ام خیس میشد و باید حتمن یه چیزی زیر دستم میزاشتم...نقل قول:
فکر کنم یکی از دلایلی که باعث شده این مورد معافیت دائم داشته باشه اینه که اونجا باید با اسلحه کار کرد...
منظورم اینه که اینجا ها تخصص دارند رو معافیت میتونی از دکتر هاشان مشورت بگیری، من خودم یکی از مهر های کمرم شکسته بود و بد جوش خورده بود رفتم به دکتر ارتپد بقیه الله نشون دادم گفتش معاف از رزم میشی منم اصلا اقدام نکردمنقل قول:
شما قدم اول رو بردار برو پیش یه پزشک بقیه مراحل رو خودشان راهنماییت میکنند
---------- Post added at 11:15 AM ---------- Previous post was at 11:14 AM ----------
سربازی هیچ مشکلی رو حل نمیکنه دوست عزیز، من به همه پیشنهاد میکنم تا جایی که امکان داره برن دنبال معافی نه اینکه عمرشون رو با یه مشت آدم زبون نفهم تلف کنندنقل قول:
البته بستگی داره کجا بافتی که با اسلحه کار کنی...نقل قول:
دوست من تو نگاه اول شاید ساده و خنده دار باشه ولی خیلی مشکل ایجاد میکنه و به سادگی نمیشه کار حساسی رو که به دست احتیاج هست رو انجام داد.مثلا من تو تمام دوران تحصیلم برا یه جزو نوشتن ساده مشکل داشتم چون جزوه ام خیس میشد و باید حتمن یه چیزی زیر دستم میزاشتم...
فکر کنم یکی از دلایلی که باعث شده این مورد معافیت دائم داشته باشه اینه که اونجا باید با اسلحه کار کرد...
درسته اگه تو یگان های زرهی بودی کار با اسلحه زیاد هستش (مثل خودم.)
در کل این مورد فقط به خاطر کار با اسلحه نیست.
دوست من شما حتما یه راه دیگه پیدا کن...نقل قول:
خب آخه مشکل اینه که من معاف نشم مجبورم فراری باشم چون اصلا نمیتونم همچین جاهایی رو تحمل کنم و باهاش کنار بیام .مثلا یه سری با دوستای صمیمم رفتیم مشهد ولی اونجا با هواپیما فرار کردم. تازه مثلا هم تفریحی زیارتی بود هم رفیق های صمیمم بودن...
کلان خیلی آدم پر استرسی هستم و همیشه با جمع مشکل دارم برا پایان نامه و درس شیوه ارائه تو دانشگاه هم فقط به خود استاد ارائه دادم...
بدبختانه مشکل فقط همینا هم نیست . مشکل نفق شدید و تکرر ادرار هم دارم جوری که نصفه شبا حتما یکی ۲ بار از خواب بیدار میشم و میرم دست شویی... که برا این 2تا دکتر رفتم و آزمایش هم دادم ولی بیشترشون گفتن مشکلت عصبی هست
با این وضیت من اصلا نمیتونم حتا به سربازی رفتن فکر کنم چه برسه به رفتنش
از همه این صحبت ها منظورم اینه که میخام جوری اقدام کنم که حتمن معاف بشم و هیچ شکی نباشه تو معاف شدنم, چون در غیر این صورت ترجیح میدن فراری باشم
ببینید من کجاها بودم....
عجب شیر....
پرندک لشکر 23 تکاور...
تیپ زرهی پیاده مراغه..
شما با این روحیه اگه تو یکی از این ها باشی خدای ناکرده مشکلی پیش میاری...
سلامنقل قول:
دوستم بخاطر عرق کردن یکی از دستهاش معافیت دائم گرفت.
اول نگاه کن ببین دستت چقدر عرق میکنه.. مثلا دوستم اون موقع که کنترلر PlayStation رو برای چند دقیقه توی دستش میگرفت کنترلر خیس میشد.
آقا خداییش؟نقل قول:
من یه روز ماموریت داشتم به لشگر 23، عجب جای خوفیه، یعنی خداییش من اونجا فهمیدم لشگر یعنی چی
آخه به جز همین معافیت پزشکی مگه کاری میتونم بکنم؟نقل قول:
مشکل من کلن با سیستم خدمت هست و برام فرقی نمیکنه سپاه باشه ارتش باشه بغل خونمون باشه...
با توجه به روحیاتی خودم میدونم که نمیتونم
---------- Post added at 05:29 PM ---------- Previous post was at 05:26 PM ----------
سلامنقل قول:
برا منم همینطوره, دسته پلی استیشن ، راکت پینگ پنگ،... ولی با توجه به اینکه میگن این موردو خیلی سخت میگیرن خیلی نگرانم که معاف نشم و مجبور بشم فراری باشم
خب اگر واقعا زیاد عرق میکنه پس جای نگرانی نمیتونه باشه... البته این موضوع که گفتم مربوط به 5 سال پیش هست و نمیدونم الان تا چه حد قوانین تغییر کرده.نقل قول:
دوستم که خیلی راحت معاف شد، یه کمسیون پزشکی براش گرفتند و معافش کردند...
البته بارم میگم این موضوع مربوط به 5 سال پیش هست.
از زمان پست دفترچه تا اعزام چقدر طول میکشد ؟
اگر در سربازی در مقاطع بالاتر قبول شدیم و ترخیص شدیم ایا بعد از اتمام درس دوباره باید از اول دفترچه پست کنیم و ....
با تشکر
نقل قول:
با اینکه بارها در همین تاپیک گفته شده بازم میگیم
زمان اعزام دقیق نیست ، برای یکی 1 ماه طول میکشه ، یکی 2 ماه ، من خودم 6 ماه طول کشید تا تاریخ اعزامم بیاد البته الان اکثرا یک ماهه تاریخ اعزام ( برگه سبز ) میاد
بعد از اتمام درس هم بله باید دوباره دفترچه بفرستی و فرم های مربوط به خدمت قبلی رو پر کنی
حین خدمت هم اگه آموزشیتو تموم کرده باشی و رفته باشی یگان، در صورت قبولی در دانشگاه ، میری دانشگاه و بعد از تحصیل فقط 20 روز آموزشی باید بری که فقط بخور بخوابه
اگه هم آموزشیتو تموم نکرده باشی که باید از اول بری آموزشی
موفق باشی
سلام
یه سوال :
کد محل خدمت چند روز قبل از اعزام میاد ؟؟؟؟؟؟؟؟
.
کد محل خدمت توی همون برگه سبز زده شده ... توضیحات پست بالا رو بخوننقل قول:
نه دوست عزیزنقل قول:
جدیدا اون برگ سبزی که حدود 2 هفته بعد از پست دفترچه میاد کد محل خدمت نداره و نوشته "متعاقبا اعلام خواهدشد"
چند روز قبل از تاریخ اعزام کد محل خدمت میاد ، می خواستم بدونم دقیقا چند روز قبلش میاد
.
تو دفترچه جزو مدارک معافیت پزشکی نوشته :
تصویر گواهی آخرین مدرک تحصیلی و یه جا دیگه هم نوشته ارائه گواهی فراغت از تحصیل
حالا اینا چی هست؟
دانشگاه کلا یه برگه و یه پاکت نامه به من داده که رو یکیش نوشته معاونت وظیفه عمومی پایینشم کوچیک نوشته برگه معافیت تحصیلی اون یکیم یه پاکته که نمیدونم چی داخلش گذاشتن وتو قسمته فرستندش هم دانشگاه خودمون نوشته شده
نقل قول:
درسته. همون معافیت تحصیلی که دانشگاه فرستاده درسته
واسه من حدود 2 هفته قبل از اعزامم اومد . (یه برگه سفید که توش کد مشخص شده)نقل قول:
سلام
من الان تا اسفند وقت دارم خودم را معرفی کنم فوق دیپلمم
اگر اسفند دفترچه پست کنم کی باید برم ؟
فکر کنم شهریور 90نقل قول:
دوستان میگن اگر پدرت تو منا طق جنگی خدمت کرده باشه سربازیت کم میشه درسته؟
نقل قول:
اره
هر ماه جبهه 18 روز کم میشه :21:
من بابام حدود 1 سال بوده ولی مدرکی ندارم :41:
.
سلام
بازم مزاحم شدم
چند درصد احتمال میدی شهریور 90 باشه؟
قضیه اموزش کفایت بسیج چیه ؟
مثل اینکه اگر برم میافتم شهر خودمون نمیدونم اموزشی یا بعد از اموزشی منظورشونه ؟
چون پسر یکی هستم بعد اعزام میفتم شهر خودمون .
بعد از اعزام اگر بیفتم شهر خودمون میتونم بیام خونه و برم یا باید مرخصی بگیریم ؟
کل روزی که من از خونمون دور بودم 20 روز بوده با دلتنگیه چه جوری باید کنار بیام؟
واقعا خسته نباشید.
با سلام و خسته نباشيد.
ميخواستم بپرسم كسي كه معافيت پزشكي ميخواد اقدام كنه اگر در اواخر فرجه شش ماهه اقدام كنه غيبت ميخوره؟
اينو من چند جا ديدم و هنوز نفهميدم چرا ميگن در حين مراحل معافيت غيبت ميخوريم!
تا وقتي كه كميسيون ها تموم نشه كه برگ سبز نمياد پس چجوري همچين چيزي اتفاق ميفته؟
اگه اين موضوع درست باشه كي بايد اقدام كنيم تا غيبت نخوريم؟
با تشكر
آقا سلام میگن اونایی که سه تا خواهره مجرد دارن معافن راسته یا دروغه؟
سلام متولد 70 هستم اگه بخوام بهمن دفترچه پست كنم كي اعزاممه؟اگه اون موقع بفرستم و اعزامم افتاد سال 90 ايا 24 ماه حساب ميشه خدمتم يا نه اين قانون معلوم نيست كه تو سال 90 ابلاغ بشه؟