نقل قول:
چون مشكل در آنتي دهي و ارسال اس ام اس داره كسي فعلا نميخره.:41:
Printable View
نقل قول:
چون مشكل در آنتي دهي و ارسال اس ام اس داره كسي فعلا نميخره.:41:
مطمین هستید واقعا کسی نمی خره ؟؟؟ من با این که شمارم نسبتا رند هست تا 110 هزار تومان هم حاضرم بدم .نقل قول:
يكي اي آشنا ها داره و تو فروختنش مونده.و اتفاقا اونم شمارش رنده.:41:نقل قول:
دير عامل شرکت ارتباطات سيار گفت: واگذاري سيمکارت تلفن همراه از تيرماه سال جاري بهروز خواهد شد.
به گزارش ایسنا وحيد صدوقي با بيان اين كه شرکت ارتباطات سيار از تيرماه سال جاري آماده واگذاري به روز 6 ميليون سيم کارت تلفن همراه در سطح کشور است اظهار كرد: سيمکارتهاي دائمي و اعتباري ثبتنامي سال گذشته از ارديبهشتماه واگذار ميشود كه در اين راستا در سطح کشور 6 هزار آنتن Bts که پنج درصد آن در استان گيلان است، نصب و راهاندازي خواهد شد که هر آنتن Bts مبلغ 120ميليون تومان هزينه دارد.
دوقي افزود: تاکنون در سطح کشور بالغ بر 10 ميليون سيمکارت واگذار گرديد و اين در حالي است که در سال جديد برنامه واگذاري بهروز 6 ميليون سيمکارت تلفن همراه را داريم.
ICTna.ir - در صورت تصویب شورای اقتصاد هزینه مکالمات سیمکارتهای شرکت ارتباطات سیار در سطح هر استان به صورت مکالمه شهری محاسبه خواهد شد .
به گزارش ایستنا مهندس وحید صدوقی -مدیرعامل شرکت ارتباطات سیار- با بیان این مطلب گفت:پیشنهاد ارائه قیمت نهایی شده و در حال ارسال به شورای اقتصاد است و یکی دو هفته آینده در این شورا مطرح می شود.
دوقی با اشاره به اینکه این طرح در پی مصوبه مجلس شورای اسلامی مبنی بر یکسان سازی نرخ مکالمات تلفن ثابت و سیار صورت می گیرد افزود:تصویب و اجرائی شدن این طرح هزینه سنگین مکالمات تلفن همراه را کاهش خواهد داد.
وی با بیان اینکه در حال حاضر فقط مکالمات داخل یک شهر با تعرفه شهری محاسبه می شود گفت:با اجرای این طرح,نرخ مکالمه تلفن همراه شرکت ارتباطات سیار در تمام شهرهای یک استان به صورت شهری محاسبه و یکسان خواهد شد.
صدوقی افزود:نرخ مکالمه شهری تلفن همراه هم اکنون 447 ریال در روز و 358 ریال در شب
خدا پدر جد ایرانسل رو بیامرزه . اگه به فکر کاربراش نیست در عوض مخابرات برای اینکه کم نیاره داره هی تسهیلات فراهم میکنه .
بازهم برید بگید ایرانسل بده - برای همتون خوب شده که .
حساب بکنید اگه ایرانسل نمی اومد هنوز باید توی صف اداره پست و 400,000 تومان سیم کارت و 1سال و نیم انتظار رو تحمل میکردیم .
100 % تائید میشه ...نقل قول:
من 150% تایید میکنم اما ایرانسل فکر میکنم تا مدتی پیشتاز در رقابت باشهنقل قول:
با سلام
شرکت ایرانسل از تماسهای برقرار نشده و پیام کوتاههای ارسال نشده نیز هزینه دریافت میکند و مسئولین شرکت نیز پاسخگو نیستند.
بررسی این مسئله بسیار ساده است:
کنترل حساب اینترنتی را روی یکی از خطهای ایرانسل فعال کنید و مبلغ حساب خود را یادداشت کنید و سپس یک پیام کوتاه ارسال کنید اگر پیام خطا در ارسال "message not send" نداد حتما بعدی میدهد(ارسال نشدن پیامها در ایرانسل امری طبیعی است)
پیام های ارسال شده و نشده را بشمارید و چند ساعت بعد حساب خود را کنترل کنید
(ایرانسل بر خلاف ادعایش لحظهای حساب را نشان نمیدهد و چند ساعت طول میکشد. البته این امر در سیستمهای مخابراتی عادی است و ادعای ایرانسل غلط)
به حساب شما به اندازه پیامهای ارسال شده و "نشده" اضافه میشود, به همین سادگی.
حال به پشتیبانی ایرانسل زنگ بزنید و ببینید آنهایی که میپرسند "چه کمکی میتوانم بکنم" چه کمکی به شما میکنند!
سوال من از پشتیبانی ایرانسل و جواب آنها موجود است.
هر کسی ادعا دارد که تماس با 130 فقط هزینه 1 دقیقه مکالمه را کم می کند یعنی 529 ریال من مدرک دارم نشان دهم که از من برای 1 تماس 1058 ریال کم شده است. چه کسی کنترل می کند که برای چند دقیقه تماس چند دقیقه کسر می شود؟
در جایی که آنتن ضعیف است تماس بگیرید connection error می دهد ولی هزینه را حساب می کند باور نمی کنید فقط کافی است یک روز با کنترل حساب اینترنتی (Ecare) چک کنید
در جایی که آنتن ضعیف استsms بفرستید پیام خطا می دهد ولی هزینه را حساب می کند باور نمی کنید فقط کافی است یک روز با کنترل حساب اینترنتی (Ecare) چک کنید
حالا ما که کلی دوستامونو گفتیم ایرانسل بگیرند و اونام خریدند با چه رویی نگاه کنیم