نقل قول:
سلام Elfin جان
من گرافیکم NVIDA Geforce4 MX 440 128 MB هستش و رم هم 512 .....
می خواستم بدونم با ارتقاع رم به 1 GB می تونم حالت Aero رو فعال کنم ؟
مر30
Printable View
نقل قول:
سلام Elfin جان
من گرافیکم NVIDA Geforce4 MX 440 128 MB هستش و رم هم 512 .....
می خواستم بدونم با ارتقاع رم به 1 GB می تونم حالت Aero رو فعال کنم ؟
مر30
منظورتان تنظیمات کدام قسمت است ؟نقل قول:
دوست عزيز فعال كردن Aero در ويستا به كارت گرافيك مربوط ميشه و با ارتقاء RAM به 1GB عملا شما نميتونيد از اين قابليت ويستا استفاده كنيد ولي در سرعت و كارايي ويستا موثر خواهد بود.شما با نصب يك كارت گرافيك بالاتر امكان استفاده از اين قابليت را خواهيد داشت.نقل قول:
با سلام
یه سوال در صفخه قبل پرسیدم ولی هیچ کدوم از دوستان پاسخ ندادند
حالا یه سوال دیگه من روی سیتمم یه کارت تی وی دارم حالا که نصب کردم این پیغام میاد
اگه تو اینترنت باشم صفحه باز میشه و میشه نگاه کرد ولی اگه تو اینترنت نباشم کار نمیده بعد کلیک بر روی گزینه اول برنامه بسته میشه لطفا دوستان راهنمای کنند
عکس دوم هم مشحصات سیستم من است درضمن گرافیک من ati ردیون 9550 است گرافیک 256 است
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام دوستان
من درایور مودم رو توی ویستا نمیتونم نسب کنم کمکم کنید مودم من ASUS هست که داتک میداد برای ای.دی .اس.ال
اینم عکسش
ممنونم
نمیدونم منظورتون چیه، منظور من تنظیمات کل ویندوز است. دسکتاپ و...نقل قول:
فعلا درايور سازگار با ويستا براي مودمهاي Asus و Paradyne نيومده.به سايتشون سر بزنيد يا با پشتيباني شركتي كه از آنها اينترنت گرفته ايد تماس بگيريد.معمولا شركتها با آمدن درايور ويستا به نحوي به كاربرانشون اطلاع رساني ميكنند.من خودم شخصا با پشتيباني شركت Paradyne تماس گرفتم(با ايميل) و متظر پاسخ آنها هستم.اگر خبر جديدي بدست آوردم حتما خبر ميدم.فعلا بايد با XP كانكت بشيد .بايد صبر كرد.نقل قول:
دوست عزیز این ورژن از درایورت رو دانلود کن ببین جواب میده
USB ADSL Modem Model: AAM6000UG
این برای ویندور Win98SE / WinME / Win2K / WinXP هست فکر نمی کنم نصبش برات مشکلی ایجاد کنه من خودم اکثر قطعاتم رو با درایور ایکس پی نصب کردم مشکلی نداشتم شما هم امتحان کن
برگرداندن کل تنظیمات ویندوز به حالت Default تنها سه راه دارد : 1.نصب مجدد ویندوز 2.استفاده از System Restoreنقل قول:
3.در تنظیمات هر کدام از اجزای ویندوز گزینه ای برای برگرداندن تنظیمات آن قسمت به حالت Default وجود دارد.
نصب فونت در ویستا چطوریه؟من تو کنترل پنل پوشه فونت را دارم ولی گزینه فایل و اینستال فونت نداره
فونتهارو همینطوری دستی کپی کنم اشکال نداره؟