سوال دیگه هم دارم
حجم وایمکس به lte منتقل میشه؟
فرستاده شده از SM-G920Fِ من با Tapatalk
Printable View
سوال دیگه هم دارم
حجم وایمکس به lte منتقل میشه؟
فرستاده شده از SM-G920Fِ من با Tapatalk
اولا مودم شما باید TD LTE باشه هموم مودم
در غیر این صورت باید مودم بخرید
برای منو که 9 و نیم شب اومد نصب کرد. شما سفارشت رو بده (تو این مرحله هیچ پولی نمیدید) بعد کارشناس برای هماهنگی ساعتش بهتون زنگ میزنه. شما هم بهشون بگو یا فلان ساعت بیاید برای نصب یا کلاً نمیخوام بعد ببین هر ساعتی بخواین میاد یا نه :n02:نقل قول:
سلام دوستان سرعت من با قند شکن تو کامپیوتر عالیه و تو موبایل 10 تا برنامه تست کردم بالای 1مگ نمیاد کسی نمیتونه راهنمایی کنه ممنون میشم
منم با موبايل خيلى داستان دارم...تلگرام و اينستاگرام مخصوصاً! چند روزه بدجور داره عذاب ميده...اگه كسى راه حلى براى iOS داشت بگه ممنون...
Sent from my iPhone using Tapatalk
تست سرعت. ساعت ۱ شب. شهر اهواز
نسبتا راضی کننده بوده تا الان. حداقل نسبت به نت مخابرات که داشتم خیلی بهتره!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینم تست سرعت من ساعت ۱:۳۰ شب سرور داخلی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Sent from my SM-N920C using Tapatalk
یه لطفی میکنید از سرور لندن یا برلین هم تست بذارید ؟نقل قول:
ممنون
كلاًسرور داخلى كه هم با موبايل هم هر وسيله ى ديگه اى اوكيه...سرورهاى خارجى هم كه با ها_ت_اس_پات براى كامپيوتر اوكى ميشه....اين وسط ميمونه سرورهاى خارجى براى موبايل (اندرويد و ios) كه من هنوز قندشكن مناسبى كه سرعتش مثل ها_ت_اس_پات كامپيوتر بشه پيدا نكردم....كسى چيزى پيدا كرد به بقيه هم بگم ثواب داره...:))))
Sent from my iPhone using Tapatalk
خواستم از دوستان بخواهم همین رویه تست سرعت خودشون رو با اسپید تست و دانلود منیجر توی بازه های مختلف زمانی مثلا صبح ظهر و عصر و مهمتر از همه شبانه انجام بدن چون دغدغه اصلی کاربران اکثرا همین هستش منم تازه این سرویس رو سفارش دادم قبل ازین از اکثر سرویس های نت به جز وایمکس استفاده کردم از تجربیات قبلی کاربران ازون سرویس ها استفاده کردم پست ها رویه ای داشته باشه که اگر کسی توی گوگل سرچ کرد تاپیک به عنوان یه مرجع خوب براش باز بشه و پر از اسپم بحث و جدل بی مورد نباشه البته بحث فنی خیلی خوبه قطعا سرویس منم وصل بشه اولین کاری که بکنم همینه که توی این بازه های زمانی ای که گفتم برای کاربرای عزیز سایت تست بزارم
با تشکر پیشاپیش از همه
:n16::n16::n16::n16: