ببینه اشتباهی دکمه بلاکو برای اون اشخاص نزدهنقل قول:
ااگر زده باشه نمیتونن بهش پیام بدن
دیگه همینا به ذهنم میرسه
Printable View
ببینه اشتباهی دکمه بلاکو برای اون اشخاص نزدهنقل قول:
ااگر زده باشه نمیتونن بهش پیام بدن
دیگه همینا به ذهنم میرسه
سلام
1-میشه توی یه سوپر گروه،همه اعضا رو ادمین کرد؟.اگه میشه چجوری همه رو یکجا انتخاب کنم؟(سیستم عامل iOS)
2-توی یه سوپر گروه چطوری رباتی که اضافه شده رو پاک کنیم؟
دیروز برام پیام اومد که فلانی عضو تلگرام شده.ولی من چنین کسی داخل مخاطبای گوشیم نداشتم.حالا بنظر شما موضوع چیه؟
Sent From My XPERIA M4
سلامنقل قول:
نیازی نیستت که عضو مخاطبای گوشیتون باشه
شما اگر روزی شماره کسی رو بزنید تو تلگرام تا ببینید تلگرام داره یا نه
اگر داشت که همون لحظه مخاطبو نشون میده
ولی اگر نداشت یه روزی که اومد برای خودش اکانت تلگرام درست کرد اونوقت پیامش هم برای شما نشون داده میشه که طرف تو تلگرام وارد شده
اینارو من از نسخه دسکتاپ دارم براتون میگم
مثلا من شده چندبار شماره الکی وارد کردم بعد دیدم بعضیا اکانت تلگرام نداشتند همون موقع هم چیزی نشون نداد ولی چند هفته بعدش یا چند ماه بعدش پیام اومد که فلانی به تلگرام وارد شده
سلام.
دوستان من با نوتیفیکیشن تلگرام مشکل دارم...
وقتی که به نت وصل میشم اصلا نوتیفیکیشن تلگرام رو نشون نمیده...مثلا اگه کسی برام پیام بفرسته و من به نت وصل باشم اصلا برام اطلاع رسانی نمیکنه...
فقط وقتی نوتیفیکیشنش میاد که وارد تلگرام بشم و برنامه رو اجرا کنم!!!!!!!!...
برای اینستا گرام و لاین اینطوری نیست ... فقط همین برنامه با اطلاع رسانی مشکل داره!!
تیک Show Notification توی info app درست هست.
تبلت رو ریست کارخانه کردم درست نشد..
بنظرتون راه حلی داره؟
پیرو پست [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ، منهم مشکل مشابهی دارم.
برخی از گروه ها هستند که پیام های جدید آنها را تا وقتی که وارد اون گروه نشوم، دریافت نمیکنم.
البته این مربوط به Mute بودن notification گروه نیستا.
مثلا وقتی در لیست چت ها به نام گروه نگاه کنید، هیچ عددی که بیانگر پیام جدید باشه، نمایش داده نمی شود. و به محض وارد شدن به گروه، بطور همزمان ، پیام های جدید ارسال شده و خوانده نشده نمایش داده می شود.
ورژن تلگرام : (767) 3.7.0
نقل قول:نقل قول:
سلام من نسخه دسکتاب دارم
طبق دسکتاب میگم
یه جایی برای من گزینه هایی به نام show senders name و show message preview داره
این دوتا اگر تیکشون هم برداشته بشه برام نوتیفیکشن نمیاد
حالا شما یه نگاهی به گوشی کنید ببینید این گزینه ها رو داره یا نه
اگر داره تیکشو بزنید
سلامنقل قول:
اگر بخاین ادمین کنید همه رو پس کی بلاک بشه،اینطوری هیچکس نمیتونه بلاک بشه مگر اینکه مدیر اصلی شاید بتونه
فقط مدیر اصلی میتونه ادمین کنه هزار نفرو اونم شرطش اینه که شماره 1000 نفرو داشته باشه
2-یعنی اگر دیلیت بزنید پاک نمیشه؟چون ربات هم مثل بقیه پیاما هم با دیلیت پاک میشه
message preview داره و فعال هم هست.نقل قول:
الان که دیدم تو موبایل 2 جا message preview داره یکی برای گروه هاست اونم باید فعال باشهنقل قول:
و یه راه دیگه هم دیدم میتونید ریست کنید تنظیمات نوتیفیکشنو ببینید چی میشه