فیلیپس هایی که من دیدم اکثرا کیفیت معمولیی داشتن(متوسط رو به پایین). توی اون قیمت دوستان سونی EX35 را خیلی توصیه کردن..نقل قول:
Printable View
فیلیپس هایی که من دیدم اکثرا کیفیت معمولیی داشتن(متوسط رو به پایین). توی اون قیمت دوستان سونی EX35 را خیلی توصیه کردن..نقل قول:
فیلیپس ها رو من بعنوان یه انتخاب در محدوده زیر 20-25 تومن بودجه بعد از کریتیو می دونم ... حتی کارای 10-12 تومنی سونی هم بعد از کریتیو و فیلیپس قرار می گیره به نظر من ...نقل قول:
اما اگه تا 30 تومن بریم من هم مثل دوستان EX35 رو بیشتر قبول دارم ...
بنابراین بحث کلی یه Brand نیست ، بسته به نوع هدفون موردنظرت و محدوده بودجه ات هم داره...
نقل قول:یه اصلاح: توجه کنید هدفون روی سری X ، مدل NC020 هستش، نه NC20 ..نقل قول:
اینم از اون نامگذاری های عجیب سونی بوده که طبیعیه اگه باعث بشه یه نفر اشتباه کنه .. NC20 سونی اصلا یه سری فول سایز [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] که مال 6-5 سال پیشه ... (عکس ضمیمه)
البته خودشون شاید این تفاوت رو با گذاشتن اون 0 واضح [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ، اما حالا این همه شماره و مدل، چه مرضیه که بیایم و دوتا مدل رو انقدر شبیه نامگذاری کنیم؟... بهرحال سایت های معتبر همگی درست نقل کرده ان؛ مثلا Cnet :
نقل قول:
with the included MDR-NC020 EX headphones.
بحث سخت افزاره ... قطعه ای کارگذاری میشه که بعنوان گیرنده سیگنال های کنترلی خاصی که براش از طریف هدفون فرستاده میشه عمل می کنه ... طبیعتاً دستگاه های دیگه چون اون گیرنده رو ندارن، توانایی دریافت و تفسیر اون فرامین کنترلی رو هم ندارن ...نقل قول:
پس اصل کار همون سخت افزار هست که سیگنال های خاصی رو که براش تعیین شده رو دریافت میکنه که البته برای هر محصولی هم به طور کلی فرق میکنه ...
در مدل مربوطه هدفون هم بله من اشتباه کردم یعنی یه 0 رو جا انداختم این وسط !!!
ممنون ....
شما منظورت توگوشی هست یا روگوشی؟نقل قول:
شرمنده توضیح کافی نداده بودم.نقل قول:
برای MP3 پلیر میخوام. امروز قیمتی که از یکی از نماینده های سونی در تبریز گرفتم برای مدل EX35 - چیزی حدود 35 تومن بود.
یه سوال میدونم مسخره هست شنیده بودم صدایی از 109db به بالاتر بعد از 2 دقیقه حدودا مشکل دار هست یعنی بالای 109 دسیبل برای گوش ضرر داره و اصلا توصیه نمیشه خوب خیلی از هدفون ها بالای 109 دسیبل هستند که البته این از استاندارد به بالا هست اینا رو کلا گیر نمیدن بهشون ؟ ... گرچه اون صورت مشکلی نیست ..
5-6 تومنی از تهران گرونتره .. که البته قابل درکه ..نقل قول:
سوالی که دوستمون پرسید (و من هم در پست قبلی ام خطاب به شما مطرح کردم) اینه که چه نوع هدفونی مدنظرته؟ ... بزرگ باشه یا کوچیک؟ .. از اینا باشه که تو گوش فرو میرن؟ از اینا که یه بالشتک روی گوش قرار می گیره ؟ .. از اینا که کوچیک هستن و با اکثر پلیرها فروخته میشه؟ ...
البته یه استاندارد دقیق نداریم که چه میزان بلندی صدا برای چه مدت زمانی دقیقا خوب یا بده؛ اونچه که مطرح میشه یه سری توصیه است که مثلا سعی کنید زیاد سمت صداهای بالای 100 db نرید... اینا توصیه های پزشکی هستش، ولی اجباری بر رعایتش از سوی کسی هم نیست .. سیگار رو در نظر بگیر که دهها بار خطرناک تر و کشنده تر از هدفونه؛ اما نه تنها ممنوع نیست ، بلکه شب و روز در تبلیغات و فیلم و سریال هم نمایش داده میشه ...نقل قول:
در نظر بگیر که در بسیاری از کنسرت های راک، شنونده ها بمدت چند ساعت تحت صدای بالاتر از همین 109 db هستند .. پس یعنی همه کر میشن؟ ... نه - از این خبرها نیست .. هرکاری ریسک خودش رو داره ... ریسک در این مورد خاص، قطعاً کمتر از رفتن سمت دهها کار دیگه اس ..
----------------
* بهرحال اگه بصورت عملی کسی از دوستان بخواد استفاده کنه آخرین توصیه ای که من خوندم (تابستان امسال) این بود که "صدای 90 db : هفته ای 5 ساعت نهایتاً "... یعنی روزی کمتر از یه ساعت اگه میخواید با صدای بسیار بلند به موسیقی گوش بدید ..
خیلی ممنون از توضیح کاملت بله این مطلبی هم که گفتم در جایی خونده بودم به طور کلی بالای 109db و بالاتر توصیه نمیشه خودش هم گفته توصیه و به قول خودت صرفا این دلیل بر این نیست که مشکلی پیش بیاد یا ... گرچه من که حالیم نیست ...
توصیه این بود هفته ای 5 ساعت با صدای 90db ؟ من روزی 4 ساعت با صدای 114db گوش میدم که روی خودم بشخصه تاثیر گذاشته مثلا حواس پرتی یا سوت کشیدن گوش و ...