بین اس4 و نکسوس4 معلومه اس4 بهتره همداز لحاظ صفحه نمایش بهتر هم دوربین باکیفیت تر و هم پردازنده قوی تر.نقل قول:
Sent from my GT-I9500 using Tapatalk 4 Beta
Printable View
بین اس4 و نکسوس4 معلومه اس4 بهتره همداز لحاظ صفحه نمایش بهتر هم دوربین باکیفیت تر و هم پردازنده قوی تر.نقل قول:
Sent from my GT-I9500 using Tapatalk 4 Beta
پس چرا یک رام درست و حسابی نداره ؟نقل قول:
هرچند فعلا این رام اصلیش خیلی خوبه
قابلیت هاشو دوست دارم
خب باید یه دو روزی از اومدنش بگذره... :n02:نقل قول:
آقا یه سوال... کلا چجوری می شه خودمون رام کاستوم بسازیم؟ راستشو بخوای سرچ زدم مرجع آموزشی خوبی پیدا نکردم.
شاد باشید :n06:
فرق خاصی نداره از نظر سخت افزاری.نقل قول:
شدن که باید صبر کنید یه دولوپر واسه ورژن معمولی پورت کنه. اونقدر کار سختی نباید باشه با در نظر گرفتن سخت افزار مشابه (البته برای ۹۵۰۵).
برتریش اینه که ساپورت مستقیم گوگل رو داره و آپدیت ها رو تقریبا همزمان با نکسس ها دریافت میکنه. برتری دیگش هم اینه که رامش هیچ قفل و بستی نداره و واسه هر گونه مادیفیکیشن دست کاربرا و دولوپر ها بازه.
سورس هنوز منتشر نشده٬ دوستمون اشتباه برداشت کرده بودند.نقل قول:
علاوه بر اون چون اکثر دولوپر های معروف ساکن کشور هایی هستند که ۹۵۰۵ دارن٬ بعید میدونم خیلی بشه انتظار رام اوریجینال عالی داشت از ۹۵۰۰.
نقل قول:من تا حالا صدبار روت کردم.منظورم اینه که با توجه به اینکه جدیدا آپدیت اومده و گوشی هم تازه اومده وقتی روت کردین مشکلی پیش نیومد؟ و باگ و از اینجور مسایلنقل قول:
چرا روت می کنید؟
فواید روت شدن چیه؟
به همون دلیل که سیستم عامل نوکیا رو هـک و اپل iOS رو Jailbreak می کنند به همون دلیل هم اندروید را روت میکنند ..نقل قول:
دسترسی به فایلهای سیستمی - نصب برنامه های بیشتر
بله حرف این دوستمون کاملاً تأیید میشه. اما توجه کنید که کمتر از 10 درصد اپلیکیشنها برای نصب احتیاج به روت دارند اندروید برخلاف iOS خودش سیستم عاملی باز هست و از اکثر امکانات بهره میبره بدون اینکه نیاز به روت داشته باشه. من خودم توصیهام این هست که تا به روت کردن احتیاج نداشتید این کار را انجام ندهید.نقل قول:
البته این رو به یاد داشته باش که اگه روت کنی چه جینگولک بازیایی که نمی شه در بیاری!!! :n02: فکر کن... کمترین کار اینه که ظاهر سیستم رو دستکاری می کنی!!!
یادش بخیر سر سیمبین چه کارایی نمی کردیم ما! :n10:
شاد باشید :n06:
من دارمش خیلی عالیه حرف نداره!!!:n25: