د.ستان من یک سوال دارم آیا این دستگاه ست تاپ باکس مادیران قابلیت این رو داره که برنامه ضبط بهش بدیم تا سر ساعت برنامه رو ضبط کنه و بعد دستگاه خاموش بشه
Printable View
د.ستان من یک سوال دارم آیا این دستگاه ست تاپ باکس مادیران قابلیت این رو داره که برنامه ضبط بهش بدیم تا سر ساعت برنامه رو ضبط کنه و بعد دستگاه خاموش بشه
متاسفانه نه . چون خودم هم چیزی ازش پیدا نکرده ام فقط میدونم که دو جوره :نقل قول:
یک مارک چینی ارزون : 85 تومان
یک مارک چینی مرغوب :27: : 118 تومان
خروجی hdmi هم نداره . اگر خودم پول دستم بیاد ترجیح میدم سراغ پروویژن بروم چون قابلیتها و تعاریفش بیشتره .
انتنش هم که بد باشه ، خوبیش اینه که از روی فلش پخش و ضبط میکنه ( در ضمن اگر کابل hdmi هم همراهش باشه فقط 10-15 تومان پول کابلشه ).
بنده حدود 3 هفته ای هست که همین xvision مادیران رو گرفتم مشکلی هم جز کنترل (ریموت) بسیار ضعیفش نداشتم و علاوه بر 8 کانال ، جام جم 1 و 3 ، العالم ،پرس تی وی، استانی ، مستند و کوثر رو نیز داشتم ولی چند روزیه که دیگه جام جم 3 و کوثر رو ندارم و با اسکن دوباره این شبکه ها کلا از لیست حذف شدند ضمن اینکه صدای شبکه های پرس ، خبر و 4 مدام گیر می کنه . می خواستم ببینم این اشکال از فرستنده (برج میلاد) هست یعنی بقیه هم این مشکل رو دارند یا خیر؟
یه سوال دیگه:
این دستگاه قابلیت Software update از طریق usb رو داره می خواستم ببینم از کجا می تونم آپدیت هاشو ،دانلود کنم؟
پروویژن فیلمهای 720 P رو بدون مشکل پخش میکنه ؟؟
رئيس اتحاديه لوازم صوتي و تصويري از بالا بودن قيمت گيرنده تلويزيون ديجيتال در بازار انتقاد كرد.
ابراهيم درستي در گفتوگو با خبرنگار خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، با بيان اين كه دستگاههاي گيرنده تلويزيون ديجيتالي حدود پنج ماه است كه در بازار وجود دارند گفت: بسياري از اين دستگاهها در فروشگاههاي لالهزار به فروش ميرسند و حتي برخي شركتها تبليغات در اين باره را آغار كردهاند.
وي گفت: اين دستگاهها به صورت قانوني وارد كشور شدهاند و سود بازرگاني و تعرفه هم پرداخت كردهاند و بر ورود آنها نظارت كامل شده است. اين دستگاهها به گونهاي ساخته شدهاند كه فقط شبكههاي سراسري داخلي و استاني را پوشش ميدهند.
او ادامه داد: با اين حال درباره نحوه توزيع آن با توجه به اينكه ما متولي پخش اين دستگاهها هستيم، مشورتي نشده است و بهتر است در اين گونه موارد نماينده صنف حضور داشته باشد تا هماهنگيهاي لازم انجام و امكان سوءاستفاده از بين برود.
رئيس اتحاديه لوازم صوتي و تصويري با بيان اينكه به نظر ما قيمت اين كالا بالا است گفت: با توجه به اين كه استفاده از اين دستگاهها در آينده همهگير خواهد شد، به نظر ما قيمت 90 تا 110 هزار توماني آن براي ما بالاست و سازمان حمايت مصرفكنندگان بايد در اين زمينه نظارت داشته باشد.
وي از پيشنهاد تشكيل كنسرسيومي براي توليد اين دستگاه در كشور استقبال كرد و گفت: برخلاف گوشي تلفن همراه، آينده روشني براي توليد اين دستگاهها در داخل كشور پيشبيني ميشود.
یکی از دوستان از مرکز کامپیوتر ایران رفته یه پروویژن گرفته ، زنگ زده میگه که بعضی وقتا که رکورد میکنه ، دستگاه نمیتونه همون رکورد رو پخش کنه ! گفتم بیار ببینم منم یه تست کنم ، 2 تا فایل بود که یکیش پخش میشه و دیگری تحت هیچ عنوان و باهیچ نرم افزاری پخش نمیشه ! دوستان دراین مورد اطلاع دارند داستان چیه ؟ خود دستگاه (STB) هم میگه Unsuported File ...
جالبه که فایلی هست که خودش ضبط کرده ! خودش هم نمیتونه پخش کنه !
اين مشكلات 99%ميتونه از فلش باشه!نقل قول:
منم يه بار اينطوري شد 3تا فايل بود ضبط شده بود كه يكيش رو پخش نمي كرد!
اما بعد از اون فعلا مشكلي نداشته!
البته مشكلات ديگه اي هم داره كه با فريمور جديد كه 2.3روز ديگه رو سايت قرار مي گيره حل ميشه!
وقابليت هاي جديداز جمله منو وتلتكست فارسي و ساپورت فورمت هاي جديد و... بهش اضافه ميشه!:27:
---------- Post added at 08:10 PM ---------- Previous post was at 08:06 PM ----------
بله -بدون مشكل:27:نقل قول:
---------- Post added at 08:13 PM ---------- Previous post was at 08:10 PM ----------
شما جام جم3رو ي چه كانالي ميگرفتيد؟و تا چند روز پيش داشتيد؟نقل قول:
معرفی ----- با قابلیت ----T
برخی در ایران موجود و بقیه جهت اطلاع و آشنایی بیشتر با دستگاه های جدید و تکنولوژی روز دنیا (موجود در کشور های همسایه)
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Strong SRT-4910
----S, ----S2, ----T
Full HD 1080i
Network
PVR
قیمت: حدود 700 تومان -- موجود در ایران
strong-technologies. com
Strong SRT-5492
قیمت: حدود 500 دلار
CubeRevo HD
----S, ----S2, ----T
Full HD 1080i
Network
PVR
قیمت: حدود 700 تومان -- موجود در ایران
dgstation. co. kr
CubeRevo Mini HD
----S, ----S2, ----T
Full HD 1080i
Network
PVR
قیمت: حدود 450 تومان -- موجود در ایران
dgstation. co. kr
C-Tech HD 5100-C
----S, ----S2, ----T
Full HD 1080i
Network
PVR
قیمت: حدود 300 یورو
clarke-tech. com
Clarke-Tech 5000 HD Plus Combo
----S, ----S2, ----T
Full HD 1080i
Network
PVR
قیمت: حدود 280 یورو
clarke-tech. com
AzBox HD Premium
----S, ----S2, ----T, HD media Player
LAN
Full HD 1080p
PVR
Audio: MP3, WAV, AIFF, WMA, Ogg Vobis
Images: JPEG, BMP, TIFF, GIF, PNG
Video: MPEG, DivX, XviD, MKV, AVI, SSF,ISO, Dat
Subtitle: SMI, SRT, TXT, SUB, SSA
قیمت: حدود 400 یورو
azbox. com
*
[QUOTE=regedit021;4732345]اين مشكلات 99%ميتونه از فلش باشه!
منم يه بار اينطوري شد 3تا فايل بود ضبط شده بود كه يكيش رو پخش نمي كرد!
اما بعد از اون فعلا مشكلي نداشته!
البته مشكلات ديگه اي هم داره كه با فريمور جديد كه 2.3روز ديگه رو سايت قرار مي گيره حل ميشه!
وقابليت هاي جديداز جمله منو وتلتكست فارسي و ساپورت فورمت هاي جديد و... بهش اضافه ميشه!
3جور فلش امتحان کرده ! یعنی همه خرابن؟
سوال : شما از بچه های شرکت فولاد رایانه هستید ؟
اگر موقع ضبط تمام فلش پر شود، نمی توان آن را پخش کرد. در موقع ضبط باید متوجه این موضوع بود.نقل قول: