-
سلام مخلص همه بچه های گل p30world مخصوصا برقیها و اقا پیام.پیام جان بد جوری التماس دعا دارم.
من یه زخمتی براتون دارم اگه یکی لطف کنه چنتا پلان سیمکشی ساختمان حداقال 10تا بیشتر بود چه بهتر با پسوند اوتوکد برام پیدا کنه واقعا لطف و کمک بزرگی بهم کرده
اگر فایل اموزشی در مورد طراحی و سیمکشی ساختمان هم داشتین محبت کنید
باز هم ممنون
ادیت:اقا پیام وسایرین دستم به دامنتون تروخدا یه حرکتی واسه من بکنید
-
سلام به همه متخصصين برق عزيزم !
2 تا زحمت داشتم برا دوستان !
كسي ميتونه براي طراحي CPU تو پروتئوس كمكم كنه ؟
ميخوام فايل طراحي CPU (قسمت هاي مختلفش )تو پروتئوس رو پيدا كنم !
يه مدارم ديگه هم ميخواستم پياده سازي كنم :
با فليپ فلاپ D و فليپ فلاپ JK يه رجيستر 4 بيتي با باردهي موازي طراحي كنم.
- مدار قسمت اول رو با استفاده از ICهاي 7474 - 7473 پياده كنم .
( آخه بگو مارو چه به مدار بستن ! ياري كنين واحد رو پاس كنيم ! (درست حدس زديد آز معماري ! )) :5:
-
سلام
من مدار رطوبت سنج با 8051 مي خوام. هرچي مي گردم نمي تونم پيدا كنم. ممنون ميشم اگه كمكم كنين.
-
real 800w power supply
سلام دوستان
من یه نقشه از منبع تغذیه سوئیچینگ پاور کیس کامپیوتر 800 وات به بالا از یکی از شرکتهای مطرح رو میخوام
اگه دوستان لطف کنند و نقشه را بذارن ممنون میشم
-
با سلام به اساتید محترم :
یه مدار مربوط به چراغ قوه که شش Led داشته باشه و همچنین با برق شهر شارژ بشه
می خواستم . آیا وجود داره ؟
-
man mdar ya har ettelaei dar morede data loger mikham dar morede tabdile signale analog be digitalo frerestadan bve pc hastesh mamnun misham komakam konin
-
سلام
من مداری میخوم برای آیفون تصویری که هر وقت گوشی آیفون رو برداشتم یه لامپ توی کوچه و کنار زنگ روشن بشه و با گذاشتن گوشی لامپ دوباره خاموش بشه.اگه میشه کمکم کنین خیلی برام حیاتیه.
-
از گوشی آیفون تصویری به پنل درب 4 سیم میره که سیم 2و 3 پس از برداشتن گوشی و زدن کلید تصویر ولتاژ 12 وارد میشه اگه اپتوکوپلر به این دو سیم بزنی و خروجی اپتوکوپلر را رله راه اندازی کنی میتونی لامپ را با برداشتن گوشی روشن کنی ،فقط الان دقیقا یادم نیست بین کدام سیمها ولتاژ 12 میاد به راحتی میتونی تست کنی ببینی گوشی را بر میداری بین کدوام سیمها ولتاژ 12 میاد .اما فکر کنم 2- 3 بود موفق باشی
-
آي سي هايي وجود دارند که با نام مبدل آنالوگ به ديجيتال(Analog to Digital Converter) عمل مي کنند که خانواده ADC080X از مشهورترين آنها هستند .
آي¬سي هاي ADC0801-ADC0804 مبدل آنالوگ به ديجيتال يک کاناله هستند و ADC0808 يک مبدل 8 کاناله است به اين معني که مي تواند 8 ورودي را با استفاده از 3 پايه سلکتور به ديجيتال تبديل کند.با استفاده از پايه هاي سلکتور طراح تعيين مي کند که در هر زمان کدام ورودي به ديجيتال تبديل شود.
براي کار با اين IC ابتدا بايد کميتي را که مي خواهيد به ديجيتال تبديل کنيد را به وسيله سنسور دريافت کرده و به ولتاژ تبديل کنيد.سپس اين ولتاژرا در پايه هاي ورودي IC به بازه 0-5 ولت انتقال دهيد.IC متغير مورد نظر را پس از تبديل کردن به ديجيتال به بازه 0-255 خواهد برد با استفاده از يک تناسب ساده از روي عدد تبديل شده خواهيد فهميد که مقدار واقعي عدد چقدر بوده است.
اختلاف ولتاژي که به عنوان ورودي بايد به IC داده شود توسط پايه هاي Vin(+) و Vin(-) دريافت خواهد شد.آي¬سي اختلاف ولتاژ اين دو پايه را اندازه خواهد گرفت و به ديجيتال تبديل خواهد کرد عموما اختلاف نسبت به زمين سنجيده مي شود در اين حالت پايه ي Vin(-) را به زمين مدار متصل مي کنند و Vin(+) مقدار ولتاژ کميت مورد نظر را در ورودي دارد.
براي استفاده از IC پايه ي CS با نام Chip select بايد به زمين مدار يا ولتاژ low متصل باشد تا آي سي فعال باشد .در زماني که آي سي فعال است در صورتي که پايه ي WR با نام Write را صفر کنيم( اين پايه با لبه منفي يعني لبه اي که در آن ولتاژ مثبت به منفي مي رود عمل مي کند) آي سي اندازه اختلاف ولتاژ دو سر Vin(-)و Vin(+) رابه ديجيتال تبديل مي کند و بر روي پايه هاي DB0-DB7 قرار خواهد داد عمل تبديل چيزي حدود 100 ميکرو ثانيه به طول خواهد انجاميد پس از کامل شدن عمليات آي سي پايه INTR را صفر مي کند مقدار اين پايه در صورتي که صفر باشد يعني مقدار موجود بر روي پايه هاي داده مقدار معتبري است از اين پايه براي اتصال به ميکرو پروسسور يا ميکروکنترلر به عنوان ورودي وقفه مي توان استفاده کرد که با صفر شدن، برنامه داده را بخواند .به ياد داشته باشيد که پايه هاي Wr,CS ,INTR همگي فعال صفر هستند.
دو پايه با نامهاي AGND وDGND در شکل مشخص هستند اين دو پايه زمين آنالوگ و ديجيتال مدار هستند در اکثر موارد هر دو را به تنها زمين مدار متصل مي کنند.
پايه ديگر اين آي سي پايه ي Vref/2 است با اين پايه تعيين مي کنيد که رنج ورودي آي سي در چه گستره اي است اين پايه به Vmax/2 ورودي متصل خواهد شد براي مثال در صورتي که آي سي قرار است ورودي 0-5 ولت داشته باشد اين پايه بايد به ولتاژ 2.5 ولت متصل شود .در تعيين سطح ولتاژ ورودي در قسمت طراحي، محدوده مجاز براي اين آي¬سي را در نظر داشته باشيد.
Vref/2=(Vmax-Vmin)/2;
در بيشتر کاربرد ها پايهCs را به زمين متصل مي کنند و هر زمان که بخواهند داده موجود بر رودي را به ديجيتال تبديل کنندپايه ي WR را ابتدا set و سپسCLR مي کنند تا لبه منفي ايجاد شود.
بسته به کاربرد هاي مختلف نويز ورودي با توجه به مدار مورد استفاده متغير است بهتر است هميشه از خازن هايي به عنوان نويز گير استفاده کنيد .هميشه به پايه VCC يک خازن الکتروليتي 10 ميکرو فاراد را زمين کنيد.
اگر احتمال داديد که پايه ي ورودي آنالوگ در معرض ولتاژ بيش از 5 ولت است با استفاده از يک ديود زنر آنرا محدود کنید
میتونید از میکروکنترل به راحتی استفاده کنید مبدل آنالوگ به دیجیتال را فعال کنید اطلاعات را توسط max232 به صورت سریال به پورت com کامپیوتر بدید.
-
خیلی ساده هست :اما برای 6 led : ledha ها را به صورت موازی میبندیم خروجی باطری را به رگولاتور 2,2 ولت میدیم بعد هم به led ها ، برای شارژ باطری هم توسط برق 220 میتونی ترانس 300 میلی آمپر کوچک بزاری با یک مقاومت جریان را محدود کنی بدی سر باطری ، حالا بستگی به نوع باطری جریان شارژ را تعیین میکنی مثلا اگه باطریت 8 آمپره با 800 میلی آمپر باید شارژ بشه اگه 1 آمپره با 100 میلی آمپر یعنی جریان تقسیم بر 10 . ولتاژی هم که به باطری میدی همیشه 2 ولت بیشتر از ولتاژ باطری باشه اگه باطریت 6 ولت باید 8 ولت به باطری بدی یک مدار میزارم :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگر هم باطریت 12 ولته که 6 تا led دو ولتی داری اگه سری ببندی نیاز به رگولاتور ولتاژ هم نداری .مقاومت محدود کننده جریان باطری هم با آمپر متر خودت تعیین کن ببین چه مقاومتی مناسب باطری انتخابیت هست با توجه به آمپر باطری.