از این لینک پایین صفحه :نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
روی برنامه مورد نظر راست کلیک کنید و RUN IN COMODO SANDBOX رو بزنید و یا در پنجره اصلی کومودو نرم افزار رو درگ کنید روی محل مشخص شده.نقل قول:
از این لینک پایین صفحه :نقل قول:
روی برنامه مورد نظر راست کلیک کنید و RUN IN COMODO SANDBOX رو بزنید و یا در پنجره اصلی کومودو نرم افزار رو درگ کنید روی محل مشخص شده.نقل قول:
سلام. وقتی میخوام Killswitch رو از Comodo Firewall نصب کنم با پیغام زیر مواجه میشم. تنظیمات اینترنتم مشکلی نداره و Proxy و V.P.N هم غیرفعال هستند.
با تشکر از شما دوست عزیز و همه ی عزیزان بابت این کار بزرگ و قابل تقدیر...دست مریزاد دوستان دست اندرکار...فقط یه نکته اینکه اگه به جای کلمه "فارسی" می نوشتید "پارسی" دیگه خیلی عالی می شد...ببخشید که فضولی کردم...در پناه حق :n12:نقل قول:
سلامنقل قول:
شما باید به اینترنت وصل باشید.....این ابزار باید از اینترنت (سرور کومودو) دریافت بشه.
به اینترنت وصل هستم و کانکشن هم مشکلی نداره.نقل قول:
یکبار سیستم را ریستارت بکنید،نقل قول:
بعد به نت وصل بشید، برای تست کومودو را آپدیت بکنید، ببینید اصلاً به سرورها وصل میشه،
بعد از طریق کومودو CCE را دریافت و نصب بکنید KillSwitch به همراش نصب میشه.
چند بار تست کردم.
خود کومودو براحتی به سرور وصل میشه و آپدیت بودنش را چک میکنه. ولی موقع دربافت این برنامه همچین مشکلی پیش میاد.:n13:
اول این سوال من را جواب بدهید:نقل قول:
آیا CCE دریافت و نصب میشه؟
خیر. موقع نصب CCE هم همین پیغام ظاهر میشه.نقل قول:
مرسی،نقل قول:
هنگام نصب کومودو شما کومودو را به زبان فارسی نصب نکردید؟ درسته؟
خب، الان از طریق CIS زبان کومودو را انگلیسی کنید و برای اعمال تغییر زبان، از کومودو خارج بشید و مجددا کومودو را با کلیک روی آیکون دسکتاپ اجرا کنید و بعد CCE را دریافت کنید.....
بعد دوباره زبان کومودو را فارسی کنید!