[QUOTE=afshin b;5583017]اگه اشتباه نکنم مشکلتون حل شد. درسته؟
بله دوست عزیز. مشکل رفع شد و از این بابت از شما سپاسگزارم.
(هر چی گشتم کلیدی، دکمه ای، نشانه ای چیزی از "تشکر" ندیدم!)
Printable View
[QUOTE=afshin b;5583017]اگه اشتباه نکنم مشکلتون حل شد. درسته؟
بله دوست عزیز. مشکل رفع شد و از این بابت از شما سپاسگزارم.
(هر چی گشتم کلیدی، دکمه ای، نشانه ای چیزی از "تشکر" ندیدم!)
پست هاتون به مرز 10 تا برسه دكمه تشكر ظاهر ميشه.نقل قول:
سلام دوستان راهنماي نصب اكسس پوينت به تلويزيون42V20R آمده شده است البته خيلي با سرعت انجام دادم ولي باز كار راه انداز فايل PDF رو دانلود كنيد و به ترتيب پيش برويد و اگر به مشكل برخورد كرديد من در خدمتم و براي تهيه اكسس پوينت به مشكل برخورد كرديد من ميتونم آدرس و تلفن بدم براي تهيه اش لطفا PM بگذاريد.
کد:http://www.4shared.com/document/JjBRhSP7/Panasonic.html
ممنون از آموزش خوبتوننقل قول:
من تنظیمات IP رو بصورت دستی انجام ندادم گذاشتم همون اتوماتیک باشه وقتی آزمایش اتصال رو زدم همه موارد رو تیک زد و پیغام موفقیت رو نشون داد,متاسفانه لپ تاپ نداشتم تا باهاش تست کنم (اما خوب آدم کنجکاوه دیگه :31: )منظورتون رو از stream در media player رو هم نفهمیدم کجا باید دنبالش بگردم؟اگه بخوایم از روی پاکت پی سی فیلم اجرا کنه چی؟همچین گزینه ای در اونم وجود داره مثلا در نرم افزار coreplayer?
پ.ن : من با مودم وایرلس tp link 8901 g این کار رو کردم قیمتشم نزدیک 40 تومنه.
ویرایش:الان من یه چند تا سوال اساسی واسم پیش اومد.
لپ تاپ هم باید از dlna پشتیبانی کنه یا همین که wifi داشته باشه کافیه؟
بعد این جوری دیگه همه فرمت های ویدئویی رو نشون میده یا بازم فقط avchd پاناسونیک رو؟
اين عكس رو نگاه كن
براي پاكت پي سي wifi رو روشن كن و اون نام كه براي ssid انتخاب كردي (در صورتي كه مودمت قابليت اكسس پوينت داشته باشه)رو سرچ كن و بعد از كانكت كردن فيلم و ..... روي tv ميبيني.کد:http://www.4shared.com/photo/IFmZWN71/stream.html
wifi داشته باشه كافي.
اكثر فرمت ها رو ساپورت ميكنه جالب اين كه اگر codec نرم افزارwindows media player رو بريز بيشتر ساپورت ميكنه و جالبتر اينكه فيلم fullhd رو هم ساپورت ميكنه البته اكسس پوينت حتما 8901/n باشه
من زیاد از توضیخاتتون سر در نیاوردم.
من مودم وایرلس alfex دارم، با این میتونم این کارو بکنم؟
اگر مودمت قابلیت اکسس پوینت (پشتش 4تا lan و1 wan داره)که میتونی
سلام و تشکر بسیار. من اینترنتم وایرلسه و یک مودم/روتر وایرلس به کابل wan وصله. اما اینا توی اطاق دیگه ای هستن و من نمیخام از پشت مودمم تا تلوزیون سیم بکشم چون یه پسر کوچولوی عاشق سیم و کابل و ... دارم!! یک اکسس پوینت دیلینک 2100 هم اضافی از قبل دارم. شنیدم میشه این ها رو به هم مرتبط یا اگر درست میگم بریج کرد اما نمیدونم چطور؟ مودم و اکسس پوینت چه تنظیماتی باید داشته باشن؟نقل قول:
میتونید منو راهنمایی کنید؟ ( مودم : level one با 4 خروجی لن)
باز هم ممنون
سلام دوستان من تازه وارد بحث شما شدم لطفا اگه خبری از ورود vt20وقیمت اون داریدبنویسید. باتشکر
V20 اسم مدل دقیقش چی میشه؟(42 اینچ)
به نظرتون کیفیت تصویر V20 بهتره یا LG LCD660؟(فقط برای مشاهده تصاویر شبکه های ایران، مخصوصا فوتبال شبکه سه)