من وصل کردم مشکلی نبود!نقل قول:
شما مانیتورو انتخاب می کنی؟
رو دسکتاپت کلکیک راست کن برو screen resolution اونجا نمایشگرو عوض کن.البته تو ویندوز 8 با شرتکات win+p هم می تونی این کارو بکنی که نمی دونم تو 7 هم جواب می ده یا نه .خودت تست کن
Printable View
من وصل کردم مشکلی نبود!نقل قول:
شما مانیتورو انتخاب می کنی؟
رو دسکتاپت کلکیک راست کن برو screen resolution اونجا نمایشگرو عوض کن.البته تو ویندوز 8 با شرتکات win+p هم می تونی این کارو بکنی که نمی دونم تو 7 هم جواب می ده یا نه .خودت تست کن
عجب لپ تاپ توپی دارید،الان قیمتش چنده؟
متاسفانه اصلا مانیتور رو نمیشناسه....البته همون مانیتور رو با کابل vga وصل کردم راحت شناختش ...حالا سه تا احتمال هست :1- کابله خرابه (که بعیده بسته بندی داشت دیگه خیلی هم آشغال نبود :دی)نقل قول:
2-پورت لپتاپ خرابه 3-پورت مانیتور خرابه
یه سوال کابل های hdmi که با هم تفاوتی ندارن؟(از لحاظ کیفیت نمیگم از لحاظ ورژن و مدل و این حرفا)
حدود 3700نقل قول:
عجب لپ تاپ توپی دارید،الان قیمتش چنده؟
قابل شما رو نداره .قیمتا که خیلی متغیره.ولی شما حدود 4 تومن حساب کننقل قول:
اگه به همون مانیتور با vga وصل کردی پس احتمال زیاد مشکل از کابله.یه جای دیگه هم تست کن.نقل قول:
خیر.از نظر ساپورت یه نوع hdmi بیشتر نداریم.البته مینی hdmi هم هست که کلا سوکتش فرق داره.
بله ورژن های مختلف داره. جدیدترینش توی بازار 1.4 هست. تفاوتش با ورژن 1.3 در ساپورت 3D و ARC هست.نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
وقتی کابل رو وصل می کنید رو مانیتور یه پیغام باید بده.مثلا hdmi 1920*1080 .. .اگه هیچ اتفاقی نمی افته احتمالا مشکل از کابله.هرچند می تونه از پورت لپتاپ هم باشه
اینجا زده 2.950.000 که؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام دوستان
درسته موقع استفاده باتری تو شارژ بمونه و هر دو هفته یه بار تا 20% دشارژ و مجددا شارژ کرد؟
درود بر همگي
يه مشكل عجيب ، من تمام درايورهاي win8 رو از خود لنوو دانلود كردم اما بعد از نصب
هر كدام كه اجرا ميكنم يه ايرادي ميگيره
موقع دانلود هم بيشترشو زده بود ٣٢ بيت و ٦٤ بيت باهم
اما هيچ كدام به درستي اجرا نميشه كسي هست علت رو بدونه
Sent from my new iPad using Tapatalk HD