بدون شرح.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
امیدوارم تکراری نباشه.
Printable View
بدون شرح.
امیدوارم تکراری نباشه.
هر سال یه بساطی با این EA داریم! واقعا یه کارایی می کنن در حد آفریقا. این Origin رو اومدم نصب کردم، حالا Product code می خواد! پس این چه جور نسخه دمو مجانی ایه؟ یکی دو تا کد هم پیدا کردم که گفت قبلا استفاده شده! کسی کیجنی چیزی داره؟
کرک ها رو هم که هر کدوم رو می ریزم، وارد بازی نشده بلافاصله می پره بیرون. توی این تاپیک چنین موردی ندیدم، کسی راه حلی داره؟
نشد یه فیفا PC بده این EA انقدر بدبختی نداشته باشه!
يه بار بازي حذف كن دوباره فايل اكستركت كن بعد كرك بذار ايشا... كه مشكلت حل بشه
دوستان کسی تونسته لگ رو از بین ببره.........همه کارها رو هم کردم........از کنترل پنل nvidia هم کارهلی لازم رو کردم......ولی بازم لگ دارم
چند صفحه پیش یه بنده خدایی یه کرک 13 مگی گذاشته بود.من از همون استفاده کردم و اجرا شد...دیگه نیازی به اریگین و اینجور چیزا هم نیست
لگ از خود بازیه.نه از سیستم.اگه دکمه ها رو عوض کنی لگ داره و بازی کرش میشه.منم وقتی تنظیم نمی کردم عین هلو اجرا میشد ولی وقتی تنظیمات کیبوردو عوض میکنم لگ داره.کلا باید تا 25 سمپتامبر صبر کنیم!نقل قول:
دوستان کسی تونسته لگ رو از بین ببره.........همه کارها رو هم کردم........از کنترل پنل nvidia هم کارهلی لازم رو کردم......ولی بازم لگ دارم
از پچ EA خبر ندارم ولی مشکل کرش روی کرنر و آفساید و خطا روی pc رو با نرم افزار Key Customizer میشه کامل برطرف کرد
از این لینک دانلود کنید:
البته دانلودش تو دو مرحلس...یعنی شما این فایل رو دانلود کردید تو مرحله بعدی نرم افزار رو دانلود و نصب می کنه
طرز کار هم که باهاش راحته..محیطش به این شکله:
در واقع کاری که این نرم افزار انجام میده چینش دکمه های صفحه کلید رو تغییر میده..
به عنوان مثال می خواید سرعت رو دکمه W بزارید بر طبق عکس زیر سرعت دکمه SHIFT چپه...پس تو قسمت 1 تو کادر جلویه set کلیک کنید w رو بزنید تو کادر بعدی(جلوی to) دکمه شیفت چپ رو بزنید بعد change(شماره 2) رو کلیک کنید((دقت کنید برعکس نزنید))
برای تمام دکمه هایی که می خوایید تغییر بدید به همین صورت انجام بدید.
در نهایت دکمه active رو بزنید که تغییرات اعمال بشه...دیگه می تونید راحت بازی کنید و کرش وجود نخواهد داشت
هر وقت بازیتون تمام شد و خواستید دکمه ها به حالت اولیه برگرده کافیه برنامه رو اجرا کنید( از system try آیکون برنامه رو کلیک کنید...یعنی کناره ساعت) ...این بار دوباره روی دکمه شماره 3 که تبدیل به suspand شده کلیک کنید
چرا تا 25؟تو پردیس گیم نوشته 3 روز دیگه انتشار میشهنقل قول:
حس زمان معرفی iOS6 بهم دست داد. خیلی خوبه ها، ولی انتظار بیش از این داشتم.
به خصوص امیدوارم فیفا تو نسل بعد تو گرافیک تقویت بشه که در اون صورت بی نقص خواهد بود.
البته از تغییرات کم اهمیت اما خیلی جذاب مثل برگزاری بازی تو ساعتهای مختلف یا شیوه شروع مجدد بازی یا تابلوی تعویض داور چهارم و ... هم نباید گذشت.
کسی آپدیت جدید فیفا رو از طریق اریجین نصب کرده؟!
ویرایش:آقا ما هر کاری میکنیم این Key Customizer جواب نمیده.با این که برنامه بازه ولی توی محیط بازی جواب نمیده.برعکس الان که میخواستم بنویسم دکمه ها جابجا شده بودند
تاکید کردم جای set و to رو اشتباه نکنید:31:نقل قول:
به عکس بالا با دقت نگاه کن... مثلا چطوری جای A و Space (دکمه پیشفرض تکل و سانتر) رو عوض کرده..کلید پیش فرض سمت راست قرار می گیره کلیدی که می خوای جدید عمل کنه سمت چپ