نقل قول:
سلام دوست عزيز
الان فكر كنم elx حدود 31 يا 32 باشه
مي شه قيمت مگان و هيونداي آوانته و مزدا رو بفرمائيد و آيا ثبت نامي هست يا نه؟؟؟
با تشكر
Printable View
نقل قول:
سلام دوست عزيز
الان فكر كنم elx حدود 31 يا 32 باشه
مي شه قيمت مگان و هيونداي آوانته و مزدا رو بفرمائيد و آيا ثبت نامي هست يا نه؟؟؟
با تشكر
تا 30 میلیون تومان مگان و آوانته و مزدا نمیتونید انتخاب کنی و بازم انتخاب با ELX خواهد بود .نقل قول:
نوشته شده توسط aria_electric_fars [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در مورد ثبت نام اطلاعی ندارم چون باید به صورت مرتب با نمایندگی در تماس باشید
سلام دوست عزيزنقل قول:
تو مايه هاي پژو elx و همين رنج قيمت 30 ميليون چه خودرو ديگه اي هست كه مي شه خريد؟؟؟
با تشكر
پژو 206 SD V8 هست که از قدرت و شتاب مناسب و مصرف سوخت خوبی برخوردارهنقل قول:
نوشته شده توسط aria_electric_fars [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فقط فضای سرنشین عقب محدود هست.
سلام دوستان !
من یه 206 تیپ 2 مدل 90 دارم ، میخوام عوضش کنم با یه ماشینه بهتر ، چند تا سوال دارم ،
اول اینکه الان وقت تعویض هست ؟ قیمت ها چجوری میشن ؟
دوم اینکه خودم نظرم مگان 1600 هست ، ولی در اصل ماشین اتومات میخوام ولی اونطوری که حساب کردم باید پول نسبتا زیادی روش بذارم تا اتومات بشه !
--------------
لطفا در مورد مورانو اتاق جدید هم بگید ، مدل 2010 یا 2011 ، با چه قیمتی میشه پیدا کرد و موقع خریدش کی هست . ممنون
تیپ 2 مدل 90 رو حدود 22 میتونی بفروشی زمانشم الان خوبه برای فروش.نقل قول:
در مورد مگان 1600 بید بگم نمونه های 1600 اتوماتیک ندارن برای خرید مگان درست و حسابی باید 35 میلیون تومان به بالا هزینه کنید.
مورانو مدل های 2010 به بالا قیمت هاشون بالای 110 میلیون تومان هست صفرش حدود 170 میلیون تومان
سلام دوستان. الان X33 مدل 90 (فروردین) سفید رنگ بدون رنگ و تصادف کارکرد 3000تا چقدر میارزه؟
قیمت mvm x33 با این شرایط >42200000نقل قول:
سلامنقل قول:
نه 206 صندوق دار به كارم نمياد
چيز ديگه اي نيست؟؟؟!
با 30 میلیون میتونید به mvm 530 هم فکر کنید .نقل قول:
ماشین خوبیه ولی خصوصیات ماشینای چینی رو داره.
الان قیمت صفرش توی بازار 30050000
موتور 2000 +مصرف پایین و امکانات درخور با این رنج قیمت