سلام
اسپیکر بوک شلف تا 2.5 , 3 تومان چه پیشنهاد میدید ؟ دنبال حجم صدا نیستم , شفافیت صدا مورد نظرم هستش
اتاق 5*3
سبک موسیقی : classic poprock jazz
مرسی
Printable View
سلام
اسپیکر بوک شلف تا 2.5 , 3 تومان چه پیشنهاد میدید ؟ دنبال حجم صدا نیستم , شفافیت صدا مورد نظرم هستش
اتاق 5*3
سبک موسیقی : classic poprock jazz
مرسی
سلامنقل قول:
یکی از بهترین بوکشلف هایی که اخیرا شنیدم Opera Callas بود. البته فکر میکنم قیمتش کمی از بودجه شما بیشتر بشه ولی به هرحال میتونید با فروشگاه اکوستیک تماس بگیرید برای شنیدن صداشون
میتونم بپرسم چرا وقتی که من از ایشون خواستم که نام کاربریشون رو کنار وسیله کارشون و بلندگوهایی که تبلیغ کردند قرار بدند .. پست من دیلیت میشه ؟ توسط مدیران ؟
ایا این ثابت نمیکنه که ایشون بلف زدند و از مطالب بقیه وبلاگ ها استفاده میکنند و اینجا منتقل میکنند ... واقعا میشه کسی که ادعای صدا داره از بلندگو های خانگی سر در نیاره ؟
مگر میشه ... مگر چیز پیچیده تری نسبت به فول رنج ها هستند بلندگو های خانگی ؟ که شما سر در نمیارید ؟ لطف کنید . شفاف سازی کنید به جای اینکه پست های من رو ریپورت کنید ...
شما وقتی ادعا میکنید و اسم یک متخصص دیگه رو میارید و تمسخر میکنید حداقل کاری که میتونید بکنید اینه که کنار وسایلی که اینجا عکساش رو میزارید و ادعا میکنید عکس با نام کاربری خودتون قرار بدید تا ثابت بشه کار خودتون و محل کار خودتون هست نه عکسی که از روی اینترنت برداشتید و ازش دارید سو استفاده میکنید
بله مدیران گرامی از نظر من اشکالی نداره. این کاربر یه سوالی کرده و هیچ مانعی نداره از نظر من و فکر میکنم خلاف قوانین هم نیست. یه یه سری عکس گذاشتم ایشون میخواد از صحّت اونها حصول اطمینان کنه که اشکالی هم نداره :n01: در خصوص بخشی که گفتید "بلندگوهایی که تبلیغ کردند" باید بگم که بنده چیزی رو تبلیغ نکردم. صرفا چیزی که در اختیارمون هست و باهاش کار میکنیم و برای ساخت پروژه مناسب هست رو به دوستان نشون بدم تا یه مشوّقی باشه براشون برای انجام پروژه های مشابه و بهتر. شما دقت نکردید ولی آگاهان دانند که اینجور اجناس غالبا (نه همیشه) جزو اجناس و اقلام مازاد صدا و سیما هستند که بصورت مزایده فروخته میشن و میان بیرون. اگر به [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] مربوط به بلندگوی سوپرا ووکس دقت میکردید متوجه میشد که با خط ناخوش و کج و معوّج روی جعبه نوشته شده "ردیف 9" :n01: این شماره ای هست که توی مزایده روی اقلام میزنند و شماره اموال هستند و یه جور شماره گزاری برای مشخص شدن اقلام در مزایده.نقل قول:
در مورد شک و شبهه ای هم که در خصوص میز کار بنده داشتید به شما حق میدم چون افراد کمی هستند که میز کاری مجهز داشته باشند و واقعا کار فنی انجام بدهند. تازه بخش اعظمی از تجهیزات و ابزارآلات روی میز جایی ندارند و فقط در مواقع لزوم روی میز میان و استفاده میشن. فی الحال این هم چند عکس از نام کاربری، کاربری که اینجا مطالب من و دیگر دوستان رو دنبال میکنه می بایست مطمئن باشه که شخصی که داره راهنمایی میده، این راهنمایی دارای پشتوانه ای هست و کاربر خودش کاری که پیشنهاد میده قبلا تجربه کرده:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به تصویر بالا سمت راست-بالای تصویر دقت کنید که با فلش مشخص شده. به نظرتون داخل این جعبه چه دستگاهی ست؟
اشخاصی که ادعای کار فنی می کنند، چه تجهیزات درخور توجهی دارند؟ ابزار اندازه گیری اونها چیست؟ آیا تجهیزات Measurement مناسب در اختیار دارند. آیا میکروفن کالیبراسیون در اختیار دارند؟ آیا کراس اور اکتیو، میکسر، کارت صدای فانتوم پاور رو در اختیار دارند. آیا میتونن پاسخ فرکانسی یک بلندگو یا آمپلیفایر رو اندازه گیری کنند؟ ایا می توانند roll-off یا group delay یک اسپیکر رو اندازه گیری کنند؟ ایا می توانند Sensitivity یک بلندگو رو اندازه گیری کنند؟
این هم تصویری از لامپ 211 و 6C33:
این هم تصویری از تیوب تستر. تیوب تستر در ساخت پروژه واقعا لازم و ضروریه. وقتی شما 40 عدد لامپ دارید و میخواید 2 عدد رو در ساخت یک پروژه استفاده کنید، بسیار حیاتی هست که بوسیله تیوب تستر بتونید یه جفت match pair (یعنی لامپ یکسان) پیدا کنید که در پروژه استفاده بشه. فکر میکنید چه لامپی در تصویر دیده میشود که روی تیوب تستر قرار دارد؟
دوستانی که پروژه ای رو توصیه میکنند برای ساخت اسپیکر OB ایا خودشون تجربه ساختش رو دارند؟ ایا خودشون هزینه کردند برای خرید اسپیکر مورد نیاز از امریکا؟ ما بودیم که هزینه کردیم. ما بودیم که سالها وقت گذاشتیم. ما بودیم که با فروشندگان مختلف وارد مذاکره شدیم تا علیرغم تحریم ها برامون محصول ارسال کنن. ما بودیم که اعتماد فروشنده هارو بدست آوردیم. ما بودیم که هزاران دلار صرف خرید درایورها و کراس اورها و خازن ها و سوکت های لامپ و کانکتورها و هورن ها کردیم. ما بودیم که پشم مرینوس از استرالیا خریدیم برای دمپینگ. ما بودیم که خازن های Sonicap رو از امریکا و Mundorf رو از آلمان خریداری کردیم. ما بودیم که کمپرسور درایورهای هورن Selenium رو از برزیل خریداری کردیم. ما بودیم که هورن Tractrix گرد رو با تکنیک molding press ساختیم. ما بودیم که تجهیزات کالیبراسیون و measurement از امریکا خریداری کردیم. عارف مرادپور بود که ماه ها وقت و صدها هزار تومن هزینه بابت خرید انواع سیم از تولیدکنندگان مختلف کرد که بهترین رو پیدا کنه. ایشون بود که ماه ها انواع روش های متداول ترانس پیچی رو مورد آزمون قرار داد و نتیجه هر روش رو تحت آزمایش قرار داد تا بهترین حالت رو بدست بیاره. عارف مرادپور بود که اولین اینتراستیج رو ساخت و در پروژه ای بصورت موفقیت آمیز استفاده کرد. ما بودیم که صدها ساعت صرف مطالعه منابع و سورس های انگلیسی مربوط به طراحی مدارات لامپی و ساخت آمپلیفایر کردم. ما بودیم که برای اولین بار در ایران برای ساخت آمپلیفایر layout اون رو توی اتوکد پیاده سازی کردیم. ما بودیم که تمام تکنیک های صنعتی از برش CNC تا Veneer کردن چوب تا برش پلگسی با لیزر و برش آلومنیوم و مس با واتر جت و رنگکاری الکترواستاتیک و آبکاری طلا و نقره و ده ها تکنیک فنی دیگه رو شناسایی کردیم و ازشون بهره گرفتیم. ما بودیم که اسپیکر back load horn رو با فول رنج فیلیپس ساختیم. ما بودیم که بلندگوی 40 لیتری با فول رنج 8 اینچ فلیپس رو ساختیم. در عین حال ادعایی نداریم، کاری که انجام دادیم رو مدعی هستیم و از تشریک مساعی و همراهی دیگر دوستان هم استقبال میکنیم.
تصاویر مربوط به ووفر های 15 اینچ ساخت Eminence امریکا؛ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] که نیاز نیست؟!
این بلندگو خارج از بودجه من هستش قیمتش تو whathifi
2375 پونده حدودا 3500 دلار
من تا 3 میلیون تومان بودجه دارم
نقل قول:
به نظر من شما که میخوای 3 تومن هزینه کنی. با این پول میتونی یه اسپیکر خیلی خوب بسازی که نتیجه ای به مراتب بهتر بهتون بده. انتخاب های زیادی هست اگه تمایل داشتید میگم که بررسی کنید. به نظر من ارزش داره و مزایای زیادی داره نسبت به اسپیکرهای تجاری
................نقل قول:
فوکال بشنوید سری 8
الک هم هست
حتما صدا بگیرید
آکوستیک داره
آقای Klipsch بسیار از شما ممنونم.نقل قول:
واقعا دمتون گرم امیدوارم همیشه موفق و پیروز باشید و در همه مراحل زندگی سلامتی همراهتون باشه.
دوستتون داریم بسیار:n12:
قیمت این فول رنج ها چند هست؟ دوست دارم یک جفت داشته باشم:n01:
پایدار باشید:n16: