مزاح اینجا اونم توی این تاپیک اونم توی این شرایط و موقعیت؟
شما با چیزی به اسم موقعیت آشنا هستی؟
Printable View
مزاح اینجا اونم توی این تاپیک اونم توی این شرایط و موقعیت؟
شما با چیزی به اسم موقعیت آشنا هستی؟
مثل اینکه متوجه عرایض بنده نشدین.نقل قول:
وقتی که 300 کیلوبایت سرعت میده اون اگر بخواد حجم خودش رو هم تموم کنه حداکثر میتونه 3 ساعت دانلود کنه و برای حداکثر 3 ساعت سرعت بقیه میاد پایین ولی وقتی نامحدود باشه طرف میره 7/24 دانلود میکنه
بحث ما سر اشغال شدن پهنای باند که منجرب به افت سرعت کاربران و نوسان سرعت و همچنین افزایش پینگ میشه بود.
من گفتم اگر الان یک نفر که 512 داره دانلود کنه مثل این میمونه 5 نفر که 512 نامحدود دارن دانلود کنن! شما حساب این رو بکن که 2 نفر که 512 محدود دارن دانلود کنن همزمان کل پهنای باند اون گروه 10 نفری گرفته میشه! و وضعیت اینی میشه که الان داریم! من الان توی بازیسنتر از پینگ خودم عکس گذاشتم که اینجا هم میذارم:
ببینید دوست من تست اولی برای ساعت 11 صبح بود:
پینگ 109 میلی ثانیه:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دومی ماله دقایقی قبل هست که پینگم از 109 رسیده به 300 میلی ثانیه!:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
...
مشتاقم بدونم شما چگونه این رو توجیه میکنید؟
آیا دلیلی جز اشغال پهنای باند و در نتیجه تغییر مسیر های ip داره؟
اگر هرکس به اندازه حق خودش از پهنای باند استفاده کنه آیا این مشکلات ایجاد میشه؟
کسی که خیلی دانلود میکنه چرا باید حق من رو بخوره که میخوام گیم آنلاین بازی کنم؟
از همینجا به همه میگم!!! هر کسی میخواد دانلود کنه و خیلی زیاد دانلود داره و سرعت براش حیاتی هست از اینترنت مونواره ای استفاده کنه که میتونه 5 مگ نامحدود رو با ماهی 20 تا 30 تومن بگیره!! دیگه حق دیگران رو چرا ضایع میکنید؟
به نظر شما این عوامل میتونن تاثیر گزار باشن ؟
نقل قول:
شرکتهاي ارائه دهنده خدمات اينترنت پرسرعت از بدو تاسيس تا کنون مشکلات زيادي را تجربه کردهاند که در برخي موارد بازار آنها را تحتالشعاع قرار داده است.
به گزارش ایتنا به نقل از فناوران اطلاعات، ارائه نشدن امکانات لازم توسط شرکت مخابرات و همچنين عدم تخصيص پهناي باند مورد نياز آنها توسط شرکت زيرساخت از جمله مشکلاتي است که کماکان گريبانگير شرکتهاي PAP بوده و باعث شده بهرغم کشش شديد بازار براي بهرهگيري از خدمات اينترنت پرسرعت آنها در جذب مشترک جديد دست به عصا شوند تا کيفيت ارائه خدمات شان افت نکند.
نقل قول:
در این بین ممکن است کاربر پر مصرفی وجود داشته باشد که نیاز به حجم دانلود بیشتری داشته باشد که در این صورت شرکتهای اینترنتی نباید از حجم اشتراک ۱۰ کاربر استفاده کنند و باید برای دریافت پهنای باند اضافی درخواست خود را به سازمان ارائه کنند
نقل قول:
عبدالله فاتح، مدير عامل شرکت پارس آنلاين در گفت و گو با فناوران به تشريح وضعيت کنوني شرکتهاي PAP پرداخته است که در ادامه ميخوانيد دوشنبه ۹ خرداد ۱۳۹۰ ساعت ۱۵:۰۷
نقل قول:
در حال حاضر بازار شركتهاي ارائه دهنده اينترنت پرسرعت چگونه است. آيا در فضاي رقابتي سالم با شرکت مخابرات و زيرمجموعه آن فعاليت ميکنند؟
بازار شركتهاي PAP رقابتي بوده و امکاناتي که مخابرات در اختيار اين شرکتها ميگذارد در تهران موجب رقابت بيشتري ميشود که اين به نفع مشتري است.
از لحاظ قيمت در رقابت مشکلي وجود ندارد.
در تهران امکانات جديدي واگذار شده وشركتهاي ندا در حال انجام کار هستند.
اما در شهرستانها اینگونه نيست. در حاليکه در پروانه شركتهاي ندا مشخصا نوشته شده که امکانات بايد در اختيار شركتهاي ندا گذاشته شود و در مصوبه ۹۷ کميسيون تنظيم مقررات تعامل بين شرکت هاي ندا و مخابرات استاني تعريف شده است ولي همچنان براي گرفتن امکانات در برخي استانها با مشکل مواجهايم.
بسياري از مخابراتهاي استاني خود اقدام به ارائه اينترنت پرسرعت کردهاند و در مقابل ارائه امکانات به شركتهاي ندا مقاومت مي کنند. واقعيت اين است که آنها نميخواهند رقيب داشته باشند.
نقل قول:
هرازگاهي يکي از مسوولان دولتي اعلام ميکنند که قيمت اينترنت پرسرعت کاهش خواهد يافت. آيا اين وعده تحقق پيدا ميکند؟
بحث کاهش قيمت اينترنت هفت تا هشت ماه پيش مطرح شد. يعني زماني که رگولاتوري مصوب کرد که تعرفههاي اينترنت ۲۰ درصد کاهش پيدا کند.اين در حالي است که اينترنت بخشي از کل هزينههاي شرکتهاي ندا را تشکيل ميدهد. شرکتها بايد اينترنت بينالملل را خريداري کنند از طرفي هزينه فضا، برق، پرسنل، شبکه انتقال داده و خريد اينترنت در واقع ۲۰درصد از کل هزينههاي شرکتهاست که زماني که تعرفه خريد اينترنت۲۰ درصد کاهش يافت به تبع آن در مجموع قيمت اينترنت پرسرعت ۴ تا ۵ در صد ارزان شد که به همين نسبت قيمتها را کاهش داده ويا خدمات بيشتري ارائه دادهايم.
نقل قول:
چرا قيمت اينترنتي که توسط شرکتهاي ندا ارائه ميشود متفاوت است؟ مگر قيمت خدمات داراي قانون و ضابطه خاصي نيست؟
کميسيون تنظيم مقررات و ارتباطات راديويي در چهل و نهمين جلسه خود، تعرفه ارائه خدمات اينترنت پرسرعت را بر اساس پهنايباند و ضريب اشتراک حداکثر ده مصوب کرد. در موارديکه ضريب اشتراک، ميزان پهنايباند و حجم دانلود مشترک متفاوت با ديگر کاربران است. بنابراين قيمت سرويس ارائه شده به مشترک مذکور نيز متفاوت است و اين موضوع بر روي قيمت اينترنت پرسرعت تأثير ميگذارد. به همين دليل است که برخي از تعرفههاي اين شرکت حتي از تعرفههاي مصوب نيز ارزانتر است.
نقل قول:
آيا تخفيف ۲۰ درصدي پهناي باند به شرکت هاي PAP ارائه شد؟
خير. متاسفانه بهرغم پيگيريهاي بسيار تاکنون تخفيف۲۰ درصدي پهناي باند موضوع مصوبه ۸۶ کميسيون تنظيم مقررات و ارتباطات به هيچ يک از شرکتهاي PAP داده نشده است.(البته این خبر مربوط به خرداد ماه هست)
نقل قول:
شركتهايPAP اعتراضي به اين امر کردهاند؟ توضيح رگولاتوري و مخابرات در اين مورد چه بوده است؟
هفته اي نيست که اين موضوع توسط شركتهاي PAP در شرکت زيرساخت و سازمان تنظيم مقررات وارتباطات پيگيري نشود. توضيح آنها اين است که تخفيف ۲۰ درصدي پهناي باند در تفسير آييننامه به طور شفاف مشخص نيست. شركتهاي ندا از يک تخفيف ۲۰ درصدي ديگر نيز برخوردارند که مربوط به قسمتي از پهناي باند است نه کل آن.سازمان تنظيم مقررات اعلام مي کند که اين تخفيف ۲۰ درصدي به اضافه تخفيف قبلي بوده و بايد اعمال شود اما شرکت زيرساخت ميگويد اين امر به طور شفاف مشخص نشده است.
نقل قول:
تخفيف ۲۰ درصدي پهنايباند چه تاثيري بر قيمت اينترنت مي گذارد؟
حدود ۴ تا ۵ درصد قيمتها را کاهش خواهد داد. با توجه به اينکه هزينه جانبي شرکتهاي PAP به طور قابلتوجهي افزايش يافته و از طرف ديگر کاربران کماکان از ما انتظار کاهش قيمت را دارند، بنابراين براي اينکه بتوانيم تخفيف را به دست مشتري برسانيم، حجم ترافيک بيشتري در اختيار مشترک ميگذاريم.
نقل قول:
کاربران اينترنت پرسرعت در کشور روز به روز در حال افزايش است. آيا اين يازده شرکت PAP جوابگوي اين حجم درخواست هستند؟
بله. قطعا جوابگو خواهند بود. ارائه سرويس اينترنت پرسرعت سه لازمه دارد. اول تامين پهناي باند که انحصارا در اختيار شرکت زيرساخت است ديگري ايجاد بستر انتقال است که بتوانيم پهناي باند را به مراکز مخابراتي برسانيم و شبکه Access و انتقال سيم مسي يکي ديگر از مواردي است که شرکتهاي PAP براي ارائه اينترنت پرسرعت به آن احتياج دارند. من باورم اين است که اگر شرکت مخابرات ايران امکانات لازم را در اختيار شرکتهاي PAP قرار دهد و شرکت زيرساخت پهناي باند مورد نياز را تامين کند، به طور قطع از لحاظ سرمايهگذاري و دانش فني هيچ مشکلي براي ارائه اينترنت نخواهيم داشت.
نقل قول:
شرکتهاي PAP اکنون در اين خصوص مشکل جدي دارند. ماهانه بالغ به ۱۰ هزار مشترک به شبکه شرکت پارسانلين اضافه میشود که ميزان پهناي باند جوابگوي اين حجم کاربر نيست. ما مجبوريم براي حفظ کيفيت در بسياري از مراکز جلوي فروش را بگيريم. با آنکه در برخي از مراکز مخابراتي کشور، شرکتهاي مخابرات امکانات را در اختيار اين شرکت گذاشتهاند، ولي به دليل اينکه شبکه انتقال مخابرات پاسخگوي نياز ما نیست و يا شرکت زيرساخت پهناي باند مورد نياز را تامين نمیکند، فروش ADSL در مراکز فوق کاملاً متوقف شده است.
متاسفانه شرکتهاي PAP متهم به کمکاري ميشوند، در حاليکه همانگونه که اشاره کردم، در سه بخش ملزومات ارائه خدمات اينترنت پرسرعت، هيچگونه مشکلي در بخش Access وجود ندارد بلکه مشکل اصلي در شبکه انتقال است. بنابراين ارائه اينترنت پرسرعت به کاربران يک زنجيره به هم پيوسته است و تضمين ميکنيم اگر شرکت مخابرات امکانات لازم را بدهد و شرکت زيرساخت پهناي باند را تامين کند به اهدافمان خواهيم رسيد.
نقل قول:
هرچه پهناي باند کشور بيشتر شود رقابت بيشتري نيز ايجاد خواهد شد
نقل قول:
ر حال حاضر قيمت پهنايباند در کشورما نسبت به کشورهاي همسايه بسيار گران بوده و نياز به آن، روز به روز در حال افزايش است.آنچه مسلم است هرچه وروديهاي پهناي باند در کشور بيشتر باشد قيمتها کاهش مييابد.
نقل قول:
يا مشکلات مربوط به خطوط E۱ کاملا حل شد؟
خير، متاسفانه مشکلات مربوط به تصميم يک جانبه شرکت مخابرات ايران مبني بر تبديل تعرفه وديعه به هزينه اتصال، همچنين نگهداري خطوط E۱ از ۲۵۰ هزار ريال به ۹۵۰ هزار ريال حل نشده است و بهرغم دستور سازمان تنظيم مقررات و ارتباطات راديويي به شرکت مخابرات ايران، مبني بر الزام رعايت تعرفههاي مصوب کميسيون تا زمان تصويب تعرفههاي جديد توسط کميسيون تنظيم مقررات و ارتباطات، همچنان با حجم زيادي از نامههاي برخي از شرکتهاي مخابرات مواجه هستیم که با تبديل تعرفه وديعه به هزينه اتصال و تغيير مبلغ آن از هر لينک ۳۰میلیون ريال به مبلغ ۱۵ میلیون و۶۰۰ هزار ريال درخواست اعلام شماره حساب جهت استرداد مابهالتفاوت مبلغ فوق را ميکنند و براي واگذاري لينکهاي E۱ جديد نيز بهجاي وديعه ۳۰ میلیون ريال، درخواست پرداخت هزينه اتصال به مبلغ ۱۵ میلیون و۶۰۰ هزار ریال را میکنند. (خبر مربوط به خرداد ماه هست)
نقل قول:
مورد 2 و 4 شما ، با هم تناقض داره !
عزیزدل! حجم فایل دریافتی (دانلود!) ، ثابته !
به فرض کسی که با 300 کیلو (!) دانلود می کنه، نیم ساعت برای یه فایل وقت میذاره.
خب کسی که با 64 کیلو دانلود می کنه، باید 2.5 ساعت وقت بذاره.
یعنی مدت زمان دانلود ، افزایش پیدا می کنه و پخش میشه توی روز. که باعث میشه سرعتها به سرعت حداقل (ضریب اشتراک) نزدیکتر بشه.
حالا چند درصد احتمال داره که دانلود همزمان رخ بده ؟!!!!!! :31:
اگه ترافیک دانلود به شب منتقل بشه ، بهتره.
خب کمتر کسی هست که شب زنده داری کنه ! :31:
ملت اکثراً یا محصل هستن یا شاغل. بیکار که نیستن ! :46:
گذشته از این، من و خیلی ها علاقه ای نداریم 24 ساعت سیستم رو روشن بذاریم که (در حالت رویایی 128) 40 گیگ در ماه دانلود کنیم.
6 ساعت شبانه روشن میذاریم و همین قدر رو در ماه می گیریم.
اون دوستمون ، به نکته جالبی اشاره کردن.نقل قول:
بر فرض که حرف شما درست باشه (لطفا آدرس بده) ؛ پس باید 512 نامحدود رو بین 5 نفر به اشتراک بذارن تا پول خرید پهنای باند از مخابرات دربیاد.
مسلماً با در نظر گرفتن هزینه ها و سود شرکت ، بین 10 نفر شیر می کنن که باز هم معضلات سابق اتفاق میافته.
مورد دیگه اینکه ، مساله پهنای باند نیست.
مسئولان با اینترنت مخالفن و به این ترفند ، میخوان سرعتها رو بیارن پایین.
حالا هر چقدر که میخوان پهنای باند رو زیاد کنن !
اون دوستمون هم گفته بود که هدف مسئولان، استفاده نکردن مردم از اینترنته ، و نه استفاده کردن ! که بخواد رقابت پیش بیاد یا نیاد.
تناقض رو نگفتین؟نقل قول:
بحث من با اون دوستمون سر اشغال شدن پهنای باند بود نه زمان دانلود! کسی که با 300 کیلو دانلود میکنه دقیقا داره در کل شبکه حق 50 نفر رو میخوره! تعجب نکنید! دقیقا 50 نفر!
یه سرویس 512 با سرعت دانلود 60 شیر شده بین 10 نفر! و سرعت ایشون 5 برابر 60 هست یعنی 5*10 که میشه 50 نفر! توی این 50 نفر هم همیشه در 24 ساعت چندین نفر هستن که دارن دانلود میکنن. درسته؟ پس وضعیت کنونی پیش میاد!
....
در مورد پاراگراف دوم گفته هاتون که گفتین: ( ترافیک بره شب بهتره چون کمتر کسی شب زنده داری میکنه)
باید بگم که اون دسته ای که شب نیمخوان سیستم رو روشن بذارن توی روز با سرعت های چندین برابر حق خودشون دانلود میکنن و در نتیجه در روز پهنای باند رو به هدر میدن. اون دسته ای که شب سیستم رو روشن میذارن و میخوابن هم اگر تعدادشون کم باشه باز هم کافیه تا کل پهنای باند رو بگیرن! چون بسیار بیشتر از حد معمول پهنای باند میگیرن!
لازم هم نیست برای دالنود جلوی مونیتور چشم هاتونو باز نگه دارین تا صبح بشینین! الان مانیتور رو هم خاموش میکنن و سیستم تا صبح دالنود میکنه خودشم خوابیده!
....
در مورد بحث بعدی در تاپیک قبلی آدرس داده بودم برای قیمت ها اگر بوده باشین که دیدین اگر نبوده باشین خودتون برین قیمت فروش یک stm1 رو سرچ کنید.
در مورد شیر شدن هم خدمتتون بگم همین الان خط من بین 20 نفر شیر شده! اینو دقیقا خود ماکسنت بهم گفت. خط شماهم الان اگه خیلی خوش شانس باشین بین 8 نفر شیر شده.
پس غم و غصه شیر 10 رو نخورین.
انگار که تا الان ددیکیت داشتن ملت!
مورد اینکه مسئولان با اینترنت مخافن باید بگم کاری ازمن برنمیاد.
پدر شما و پدر اون یکی و پدر های ماها انقلاب کردن و اگرناراضی هستید یخه اونهاروبگیرید نه من!
ماشالله نمیدونستم 600تا پست تو10روز زدین هر کدومم بالای 5خط...:18:
آمار غلط ندین بابا
وقتی خود آی اس پی 128 رو از 512 تا 2 مگ می بنده دیگه کی میاد بره پول اضافه بده به 512؟
الان یه ساله شاتل 128 در میاد 93 تومان حالا بخواد بشه ماهی 25 هم نه بگیم 20 تومان می شه سالی 240 تومان که جای سرعت 2 مگ خیلی خیلی خیلی خوش بینانه بگیم سرعت همون 64 باشه
اما الان اون نامحدودهایی که می گید مثل آرت شاتل 128 که سرعتش از 16 بالاتر نمی ره قیمتش 28 هزارتومانه در ماه که سقف 18 گیگ دانلود هم داره و به خاطر همین قیمت بالاشه که تعداد مشترکش خیلی کمه و معلومه که سرعتش کم تر از 16 نمی شه !
حالا بگیم که مثلا 512 نامحدود چون قیمتش زیاده ترافیکش زیاد نمی شه، اول کل ترافیک دور و بر همون 128 و 256 محدود می شه، (به این دلیل که اکثریت نمی دونن سرعت قانونی الانشون نباید بیشتر از 16 باشه و رو همین حساب که الان از سرعت 128 راضین به همین هوا دوباره 128 می گیرن) بعد از یه مدتی تعداد ناراضی ها زیاد می شه و می بینن که سرعتشون خیلی کمه و دوباره همه می رن سمت 512. و خیلی ساده ست که چه بلایی سر سرعت و پینگ 512 میادکد:http://www.shatel.ir/services/adsl/artprices/
اما اینکه بگیم اون 10 نفر هم زمان همه با هم نمی شینن به دانلود کردن جای کمی تامل داره که آیا واقعا نژاد ایرانی از طناب مفت می گذره که خودشو خفه نکنه؟
اینم بگم که واقعا خیلی ها هستن که زود تر از 1 می خوابن و بلد نیستن که تنظیم کنن خودش دانلود کنه و خودش خاموش شه، وقتی دانلود نامحدود باشه قطعا اینا هم به جمع دانلود کننده ها اضافه می شن
از آخر چی کار شد!؟ ما موندیم و ابلاغیه هاشون؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
از آخر چی کار شد!؟ ما موندیم و ابلاغیه هاشون؟
:13::19:
نقل قول:
تناقض رو نگفتم ؟!!!!!!!!!!!!!
5 تا خط پایینی اش، تناقض بود دیگه :
شما در بند 4 گفتید "میتونن این دانلود رو توی 24 ساعت پخش کنن" و در بند 2 گفتید "چند درصد احتمال اینکه 10 نفر همزمان دانلود کنن هست".
چون حجم دانلود ثابته، بنابراین با سرعت کمتر ، زمان بیشتری طول می کشه. پس مدت بیشتری در روز باید دانلود کنن. یعنی اون احتمال میره بالا. (در حالیکه شما منظورتون این بود که احتمالش کمه!)
نقل قول:
خب اینا چه ارتباطی داشت به حرف من !
واضحتر (!) میگم، شب وقته خوابه (یعنی لالا لالایی .... خر پف خر پف ... جیش لالا ... امیدوارم افتاده باشه!) :31: وقت وبگردی و بازی نیست ! :31:
کسی که دانلود شبانه می کنه، میتونه بخوابه و سیستم دانلود کنه. (خودم این کارو می کنم و مشکل ندارم)
حالا که همه خوابن و ترافیک به سمت شب میره ، مشکلات حاد روزانه پیش نمیاد !
نقل قول:
یه بار دیگه لینکش رو بذاری ، اتفاق خاصی میافته ؟!!!
من با سرعت کار دارم . محاسباتش رو هم قبلا ذکر کردم : شیر 10 (128)، با سرعت 1.6 تا 16 (احتمالا به 1.6 نزدیکتره). دوست داری ؟
از ددیکیت هم بهتره: سرعت 100 !
عرضه داشتن و انقلاب کردن. شما هم میتونی انقلاب کن : نامحدود 10 تومنی با سرعت واقعی از شاتل بگیر ! :31:
من با این شرایط مشکلی ندارم : وبگردی روزانه (8 گیگ ترافیک) ، دانلود شبانه و سرعت 30 تا 150 .