برید توی قسمت خرید اسلحه ها بعد گزینه special رو انتخاب کنید و تیر کمون رو بخریدنقل قول:
Printable View
برید توی قسمت خرید اسلحه ها بعد گزینه special رو انتخاب کنید و تیر کمون رو بخریدنقل قول:
یه چیزایی شنیده بودما :n02: انشالا امشب تمومش میکنم برای دومین بار :n09::n10:نقل قول:
اون پایان دیگه به علت داشتن سحنه های بسیار مبتذل نمیشه گذاشت :n10:
:دینقل قول:
من برای اینکه هردوتا پایانو برم اگه شد باید وقتی به قسمتی که باید پایانو انتخاب کنی رسیدم سیو ها رو کپی می کنم بعد بازیو تموم می کنم ، یعد دوباره سیوای قبلی رو میذارم و اون یکی پایان رو انتخاب می کنم :27::دی
سیوای بازی کجاست؟؟
نقل قول:
C:\ProgramData\Orbit
خب تو خیلی باهوشی 110 :n02:نقل قول:
من تا آخر بازی رفتم ولی آخرش نفهمیدم چه راه حلالی برای پول در اوردن وجود داره :n02:
یعنی فقط باید هی چیزی بفروشی یا بقیه رو loot کنی تا بهت پول بده ؟
یکی از چیزهایی که بازی نداره همون چراغ قوه هست..که بعضی مواقع واقعا به کار میاد.
مثلا اگه توی شب بخواید برید بالای دکل و map آزاد کنید به علت تاریکی زیاد سقوط می کنید و پرت میشید پایین.
البته چراغ قوه اتوماتیک داره که فقط وقتی وارد غار میشید فعال میشه..در صورتی که خیلی جاها توی شب مثلا زیر آب یا بالای کوه چراغ قوه نیاز هست..
در ضمن من میخوام آخرین آپشن کیف دستی و دیگر متعلقات رو باز کنم ولی یه سری پوست حیوانات عجیب غریب میخواد که اصلا توی نقشه نیست....مثلا پر غار سفید و....این حیوانات کجان ؟
اون موارد رو فقط میتونین تو ماموریت های فرعی شکار (Path of Hunter) پیدا کنین.نقل قول:
سلامنقل قول:
مرسی ولی ندارم همچین پوشه ای!
ویندوز 7
ویرایش : حل شد ، hidden بود
من با برنامه cheat engin تونستم 9000000میلیون دلار بگیرم :n10: