لطفا دیگه در رابطه با عیب و ایرادات گوشی بحث نکنید ....
نقل قول:
... ... ... فقط ترسم از مشکلاتی هست که میگن ... ... ...
... ... ...و از کجا بفهمم که سری جدید هست
راسته که میگن سر یک هفته تاچش خراب میشه ... ... ...
تاچش گوشی های بدون برند چینی حداقل 6 ماه کار میکنه، چه برسه به سونی!!! آخه این اخبار از کجا به گوشتون رسیده!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
گوشی های سری جدید با برچسب "آندروید 4" به فروش میرسند.
گوشی من سری اوله و هیچ مشکلی نداره. مخصوصا بعد از بروز رسانیها کم مصرفتر هم شده ... .
نقل قول:
... ... ... ایکسپریا مینی پرو بهتره یا لایو واکمن ؟... ... ... و در ضمن ایا گوشی ایکسپریا مینی پرو موتور براویا رو بصورت برنامه داره یا واقعا رو گوشی هست چون من شنیدم موتور براویا فقط هنگام عکس و فیلم استفاده میشه و در بازی ها و صفحات وب اصلا کار نمیکنه و در استفاده روزمره استفاده نمی شه ایا درسته؟
و خواستم بپرسم لایو که براویا نداره و با ایکسپریا مینی که داره زیاد فرق میکنه؟
انتخاب بین گوشی ها سلیغه ای است.
موتور برویا هم به صورت واقعی بر روی گوشی وجود دارد و این حالت در زمان بخش فیلم و عکس همون طور که در دمو خود شرکت سونی هم مشخص بود مورد استفاده قرار میگیرد.
نقل قول:
اساتید عزیز من بین مینی و الجی اپتیموس وان موندم راهنمایی کنید لطفا
مینی سری جدید مشکل داره یا رفع شده؟
معمولا در سری جدید سعی بر رفع مشکل است. البته من از سری اول این گوشی استفاده میکنم و تا به حال با مشکلی بر نخورده ام.
الجی با سونی فرقشون در خیلی چیزاست و کاملا سلیقه ای است.
نقل قول:
... ... ... ببخشید جدید ترین سری این گوشی چنده میشه بگید ... ... ...
سری جدیدش با برچسب "آندروید 4" ارزه شده. و در تایپیک های گذشته هم دقیقا سری ساخت را مشخص کرده بودند.
نقل قول:
... ... ... مشکلات داغ کردن و بک کردن و باتری و صدای ضعیف بود ... ... ...
این مشکلات در آپدیتهای قبلی برطرف شد. ولی در هر صورت من از سری اول این گوشی استفاده میکنم و هیچ مشکلی هم نداشتم.
--- -- - - - - - - - - - - - ---- -- - - - - - - - - - - - - - ----- - - -- -- -- -- -- --
تنها مشکل این گوشی صفحه نمایش کوچک گوشی آن میباشد که باید در هنگام خرید مورد توجه قرار گیرد.
مشکلاتی مثل داغ کردن، دکمه Back و مصرف بالا در بروز رسانی ها از بین رفته اند.
در بین مدلهای mini و live و mini pro، گوشی mini pro از سخت افزار قوی تری برخوردار است. ضمن اینکه یک کیبرد QWERTY بسیار کاربردی و زیبا را هم دارد و عیب صفحه کوچک را تا حدودی می پوشاند.
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||| |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||| ||||||
دیگه خودتون میدونید!!!!!!!!!!! فقط خدایی دیگه عیب روی گوشی نزارید. تقریبا همه پستهای گذشته مربوط به عیب ایرادهای گوشی بود! یا اینو بگیرد و داستان رو تموم کنید یا برید سراغ یه چیز دیگه!!!!!!!! و بی خودی هی نگید این بهتره یا اون....
ممنون از شما