سلام دوست عزيزنقل قول:
به نظر من اولي
Printable View
سلام دوست عزيزنقل قول:
به نظر من اولي
it is ''tablo'' that first one is true!!!!!!نقل قول:
نقل قول:
Hey There . I confirm your answer
در کل مقایسه will و is going to اینه که will برای اهداف تصمیم گیری نشده استفاده میشه و احتمال مطمئن بودنش از is going to بیشتره ولی is going to قصد و نیت رو نشون میده . یعنی طرف چند دقیقه وقت گذاشته که این تصمیمو گرفته .و کاربرد دیگه ی will اینه که برای تصمیم گیری های آنی یا به قول دوستمون مکالمه ای گرفته میشه
سلام دست گلت درد نکنه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خوشحال میشدم اگه میتونستم ازطریق ایمیل ازت راهنمایی بگیرم
فرض كن اين فروم ايميل شما . هرچي سوال داشتي بپرس خب
---------- Post added at 02:52 PM ---------- Previous post was at 02:48 PM ----------
ببخشيد من اينو متوجه نميشمنقل قول:
He us here bnow
salam:31:
i have a question that my teacher ask me to bring him the answere.as you know we have some words called wh question.like what or who.but although "how" doesn't have "wh"in the biginig we name it as wh-question.
why?
نقل قول:
به این دلیل که نمیشه جوابش رو با yes یا no داد
نقل قول:Hi there!
It doesn't matter to have "WH" at the beginning of the word. We often refer to them as WH words because they include the letters WH, as in How.
میشه بازهم آموزش هارو ادامه بدید ؟ تا اینجا که عالی آموزش دادید . اما اگر کامل کنید منبع خیلی مفیدی میشه ...
به نظر منم اولینقل قول:
---------- Post added at 12:30 AM ---------- Previous post was at 12:27 AM ----------
دوست عزیز وقتی که تو جمله منفی یا سولی که didi هست فعل اصلی استفاده میکنی دیگه فعل با ed نمیاد و شکل ساده اون استفاده میشهنقل قول: