به سلامتی همه مردایی که تا دیپلم بیشتر حسشو نداشتن. از اجباری نظامم نترسیدن. از جمله خودم حساب کردم یهسال پشت کنکور چهار پنج سال دانشگاه دوسال خدمت خدافظ جوونی .
Printable View
به سلامتی همه مردایی که تا دیپلم بیشتر حسشو نداشتن. از اجباری نظامم نترسیدن. از جمله خودم حساب کردم یهسال پشت کنکور چهار پنج سال دانشگاه دوسال خدمت خدافظ جوونی .
اون امتحان های که در مدرسه و غیره می گیرند اره منم بیست می شوم
ولی امتحان نهایی مثل فیزیک و زبان فارسی و درس های غیره سوال ریز می دهند عزیز و دیگه نمیشه هیچ کاریش کرد
آدم اگه برنامه ریزی کنه به همه ی کاراش میرسه ... هم درس هم تفریح
ضمنا یه چیز دیگه هم اینکه نمیدونم شایدم من اشتباه فکر میکنم ولی تو کشور ما تفریح سالم خیلی کمه و اکثر هم سن و سالای ما تفریحشون اینترنته ... آخه اینترنتم شد تفریح؟
فکر نمیکنم تو هیچ کشوری مثل کشور ما جنبه ی تفریحی اینترنت اینقدر پررنگ باشه ....
حق با شماست ، ولی چیکار کنیم ؟ درسته که کازینو و پارتی و ... نداریم ! ولی حداقل یه قهوه خونه و گیم نت داریم توش زندگی میکنیم : دی اصلا وقتی میرم اینجور جاها انگار وارد یه دنیای دیگه شدم ! : دینقل قول:
دوستان ما که سه روز رفتم بیرون شهرستان خودمان و استراحت کردم و الان هم تا درس دو زبان انگلیسی خوندم
شما چی انشاالله برا بیست می رویم
نه بابا درس و تفریح با هم نمیشهنقل قول:
توصیه های ایمنی رو ول کن :31:
تو این چند روز درس خوندید؟
سست شدم :41:
نقل قول:
من طبق برنامه ريزي بايد سه روز اول رو روزي 7 ساعت زيست ميخوندم ..
ولي روزي يك ربع زيست خوندم:31:
حالا چيزي رو از دست نداديم ..درسته كه ميتونستيم از اين سه روز طلايي استفاده كنيم ..
ولي خب زبان رو كه توي 2 روز كامل ميشه بست ...فرجه براي بقيه درسا هم تقريبا مناسبه و يه جورايي سه روز شد استراحت واس من براي شروع خوب دوباره :6:
ما هم که حس خوندن نداشتیم اصلا :دی فقط امروز نصف مثلثات رو از روی کتاب درسی خوندم ! همین !نقل قول:
سلام بر دوستان
ممنون از راهنمایی های بسیار خوبتون .
اگر همین جور بحث ادامه پیدا کند، فکر می کنم به تجربیات و مطالب بهتری دست پیدا کنیم .
دوستان به نظر شما روش درس خوندن اکثر ما اشتباه نیست ؟ (یعنی تمرکز 90 یا حتا 80 درصدی هم موقعه خوندن نداریم) . به نظر دوستان چه عواملی باعث میشه مطالب رو بهتر درک کنیم و (بدون بی حوصلگی بخونیم) ؟؟( به عبارت بهتر مشتاق درس خوندنم بشیم؟)
اگر جزی و به صورت مثال (تجربه شده) بیان کنید خیلی عالی میشه .
باتشکر فراوان.