نوشته شده توسط mahla jan;esilovexp عزیز واقعا ممنون که وقت گذاشتی و این قد خوب نوشتی .من قبلا هم این پستت رو خونده بودم ولی خوب جوا ب نداده بودم!به هر حال ممنون .من تا الان فصل 1 زیست دوم رو خوندم (آخه می خواستم ببینم کلا چجوره سخته آسونه) به نظرم خوب بود و قابل فهم .خوب من اگه همشو همین جوری بفهمم که اصلا معلم نمی گیرم کلاسم نمی رم!!!!!!!!البته فکر می کنم چون فصل 1 بود و زیست دوم لابد راحت بوده.مشکل اصلی زیست فرار بودنشه .باید روزی 100 بار مرور بشه تا تو ذهن بمونه .بدیش اینه!!!!!!:دی .من یه تصمیم دیگه هم گرفتم و اون اینه که زمینم بخونم.خوب فک کنم زیاد سخت نباشه .البته من فعلا می خوام زمین دوم و سوم رو بخونم اگه دیدم وقت هست زمین پیش رو هم می خونم(واسه خوب شدن رتبه به درد می خوره ضمن اینکه واسه دارو هم به درد می خوره:دی)خوب من به دارو و پزشکی علاقه دارم .و موقع انتخاب رشته باید درمورد این که کودومو انتخاب کنم تصمیم بگیرم.زمینو با خیلی سبز بخونم مشکلی ندارم دیگه ؟درسته؟1 سوال دیگه این که به نظر شما من اول زیست بخونم بعد زمین یا هم زمان؟[/URL
راستی من دیپلم ریاضی دارم خوب واسه زیستم فقط درصد کنکورمه و نمره کتبی ندارم که تاثیر بدن .به نظر شما برم دیپلم تجربی بگیرم یا نه کلا بخونم واسه کنکورو درصد خوب بزنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟