وی پی ان خیلی سزعتش اومده پایین . اصلا دیگه عمل نمیکنه
Printable View
وی پی ان خیلی سزعتش اومده پایین . اصلا دیگه عمل نمیکنه
جدی میگی.من چند روزه اکانتم تموم شده دارم با یه مجانی کار میکنم.فکر کردم مشکل از مجانیه هست.نقل قول:
[جالبه اینو بخونید!
يتنا - در تماس با شرکت زیرساخت برای جویا شدن علت این قطع و وصلی، روابط عمومی این شرکت از این اتفاق ابراز بیاطلاعی کرد و اظهار کرد که مشکل از شرکت زیرساخت نیست.
روز گذشته سرعت شبکه اینترنت در پایتخت با نوسانات زیادی همراه بود، به طوری که در برخی از ساعتها ارائه سرویس اینترنتی برخی شرکتها به کاربران برای چندین ساعت قطع بود.
به گزارش ايتنا از دنياي اقتصاد گفته میشد این اختلالات تنها مربوط به استان تهران بوده و سایر استانهای کشور کمتر با این نوسانات کاهش سرعت اینترنت و قطعی همراه بودهاند.
یکی از کارشناسان اینترنتی علت این قطع و وصلی را به مشکلات سوئیچ شرکت مخابرات تهران ارتباط داد.
اما در مقابل، شرکت مخابراتی استان تهران هرگونه اشکال فنی از سوی این شرکت را رد کرد و علت اصلی کاهش سرعت اینترنت و قطعی آن را به شرکت ارتباطات زیرساخت مرتبط دانست.
در تماس با شرکت زیرساخت برای جویا شدن علت این قطع و وصلی، روابط عمومی این شرکت از این اتفاق ابراز بیاطلاعی کرد و اظهار کرد که مشکل از شرکت زیرساخت نیست.
واسه چیز پی ان من خیلی سرعتش کم شده ! من فکر کردم فقط واسه من این طوریه !
خواهشا همه لطف کنن در این نظر سنجی شرکت کنن تا امار دقیقی به دست بیاد
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=512397
سلام
امروز امدن و خط صاحب خانه رو وصل کردن خوب حالا من گفتم بیام رو این خط یه سرویس 128 از مخابرات بگیرم شرایطش چجوری میشه برای منی که مستاجر هستم ؟ آیا خود صاحب خانه باید بره ثبت نام کنه؟
با سلام خدمت دوستان
میخواستم بدونم که Rate دانلود دوستان در این سرویس هایی که مخابرات میده چنده ؟
و این که چطور میشه سرویس های بالای 512 رو بگیری؟
ممنون میشم راهنمایی بفرمایید....
بچه ها یکی از رفیقام 3 ماه میخواد تو یه خونه بشینه بعد خونشو میخواد عوض کنه تو این سه ماه میتونه از مخابرات سرویس بگیره ؟
درود بر دوستان
تنظیم مودم مخابرات آیا8و81 باشه؟
اینو پشتیبانی مرکز مخابرات به من گفت
الان با 0 و 35 کانکت میشم مشکلی هم نداره!
آره سرعت آپلود پائنیه. حالت معمولی سرعت آپلود 50 - 60 کیلوبیت بود (واسه 128) یه برنامه امتحان کردم سرعت آپلود شد بالای 140 کیلوبیتنقل قول: