-
سلام بچه های ابی پوش چلسی...
من رئالی هستم و امشب برای پیروزی تیم چلسی در قسمت ویژه ورزشگاه جلو تی وی خونمون برای پیروزی تیم چلسی همراه شما خواهم بود....
خیلی دلم می خواد دروگبا یک گل بزنه اون خوشحالی خاص خودش رو بکنه
از اون ور خیلی مشتاقم تا لمپارت هم از ضربه کاشته گل بزنه...
-
سلام
با کارت قرمز تری الان به این نتیجه میرسم:
اعتراض انگلیسی ها به انتخاب داور ترکیه ای برای نیمه نهایی چمپیونز؛او مامور یونیسف است!
به هرحال بازی بارسلونا چلسی محکی دیگر برای این فرضیه است ؛ اینکه آیا واقعا آرکاداش سکر عامل نفوذی یوفا برای تغییر این نتیجه است؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
امروز روزنامه ایندیپندنت در گزارشی انتخاب این داور را مشکوک ارزیابی کرد. 'ایندیپندنت' روز دوشنبه در این باره نوشت: وی را 'ارزیك شنس' نایب رییس تركیه ای كمیته داوران 'یوفا' انتخاب كرده است. فردی كه قبلا در استخدام صندوق حمایت از كودكان سازمان ملل (یونیسف) بود.
مورینیو، سال گذشته از طرفداری 'یوفا' از بارسلونا به دلیل حمایت از 'یونیسف' سخن گفته بود. در آن زمان هیچ كس نفهمید منظور مورینیو از یونیسف چیست اما اشاره او به 'ارزیك شنس' بود.
بارسلونا در ماه مه گذشته، قرارداد حمایت مالی خود از یونیسف را یك سال دیگر تمدید كرد و لوگوی این صندوق را در بازی با چلسی روی پیراهنش خواهد داشت. مورینیو سرمربی رئال مادرید سال گذشته گفته بود: اگر به 'یوفا' بگویم واقعا چگونه فكر می كنم، دوران كاری ام به پایان خواهد رسید. گرچه نمی توانم فكرم را بگویم اما از شما سوال می كنم: چرا؟ نمی فهمم چرا؟ چرا اوربو؟ چرا بوساكا و چرا اشتارك؟ چرا ده بلیكر و چرا در هر نیمه نهایی چنین اتفاقاتی می افتد؟ شاید به خاطر تبلیغات یونیسف است.
وی افزوده بود: چرا اجازه نمی دهند با بارسلونا بازی كنیم؟ چرا چهار پنالتی در بازی با چلسی گرفته نشد؟ چرا 'تیاگو موتا' اخراج شد؟ چرا 'روبین فان پرسی' اخراج شد؟ این همه قدرت از كجا آمده است؟
به هرحال بازی بارسلونا چلسی محکی دیگر برای این فرضیه است ؛ اینکه آیا واقعا آرکاداش سکر عامل نفوذی یوفا برای تغییر این نتیجه است؟سکر با این مقاله حالا بیش از گذشته زیرفشار خواهد بود.
-
خداوکیلی اون صحنه اصلا اخراج نداشت.
خیلی تو فوتبال ازین صحنه ها پیش میاد که شیطنت میکنن بازیکنا ولی معمولا یا زرد میدن یا یه تذکر میدن.
آخه داور چه جوری اونجا رو میدید؟ توپ کلا اونطرف بود.
یه مطلب دیگه هم اینکه واقعا بارسایی ها روی هرچی بازی جوانمردانس سفید کردن!
واسه بازیکن مصدوم خودشونم حاضر نیستن توپ رو بزنن بیرون...
-
تبریک به دوستان طرفدار چلسی !
تورس گل نزد نزد نزد بالاخره تو چه بازی چه دقیقه ای گل میزنه !!! :31:
واقعا کار هر تیمی نیست بارسا رو اینطور به زانو نشوندن !
-
خـوب چیزی کـه آرزوم بـود بـه ثمـر رسـید گـلِ دقیقـه ی 93 و اونـم تورس !
بــازهـم تورس گـل زد !
تبریک میگـم بـه چلسـی هـای دیگـه ای مثـه خودم .
-
مرسی آبی ها:11:
شب یا بهتر بگم هفته ی ناکامی های بارسا و مسی تکمیل شد:20:
تو فینال میبینیمتون انشاالله
تیم تون هم ناقص شد ها:13:
ولی تبریک میگم:11:
-
رسیدن به بازی فینال و حذف بارسلونا رو به همه طرفدارای چلسی تبریک میگم دمتون گرم امشب اساسی حال دادید:21:
-
این برد فوـــــــــــــــــــــــ ــــــــق العاده شیـــــــــــــــرین رو به تمام هوادارای عزیز چلســــــــــــــــــــــ ی تبریک میگم
گل تورس عسیس جیگرمو حال اورد
جوری هوا پریدم که همسایه ها هم بیدار شدن :دی
اما بازی :
مثل بازی برگشت بارسا سوار بازی بود و دفاع چلسی کاملا بدون اشتباه بود
در اواخر بازی هم که بارسا از حملات پیاپی خیلی خسته شده بود اشتباه میکنه و با یک ضد حمله زیبا تورس گل خلاص رو میزنه و با شایستگی و بدون باخت میریم فینال
تبریک میگم بازم این برد شیرین رو به هوادارا
فوتبال یعنی این (قابل توجه اون عزیزانی که میگفتم چلسی تو نیوکمپ لوله میشه)
-
تبریک به همه دوستان عزیز
بالاخره تونستیم انتقام خودمون رو بعد چند سال بگیریم.
یادم نمیاد تو یه بازی اینقدر ناراحت شده باشم که تو 2009 ناراحت شدم.
ولی این بازی با توجه به اتفاقاتی که توش افتاد لذت این برد رو خیلی بیشتر کرد.ولی خوب برای فینال به مشکل میخوریم احتمالا.
-
واقعا خوشحالم ... تبريك ميگم به همه لندني ها . بسيار از باخت بارسا خوشحالم :دي
اميدوارم فردا ما هم بيايم بالا كه ميايم تو فينال همديگرو ببينيم ...
!!!! Hala Madrid