-
جشن پیراهن باشگاه استقلال تهران روز یکشنبه برگزار می شود.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
جشن پیراهن باشگاه استقلال تهران روز یکشنبه برگزار می شود؛ در این مراسم که با حضور اهالی رسانه و بازیکنان و مربیان استقلال تهران برگزار می شود شماره پیراهن اعضای این تیم به هواداران استقلال اعلام می شود.
برگزاری جشن پیراهن در باشگاه استقلال برای نخستین بار در زمان مدیرعاملی دکتر حسین قریب انجام شد.
لازم به یادآوری است که شماره پیراهن های برخی از بازیکنان استقلال از جمله مهدی رحمتی که شماره یک را می خواهد مشخص شده اما تا به امروز اعلام نشده که برخی بازیکنان دیگر از جمله آندرانیک تیموریان و فریدون زندی چه شماره پیراهنی را انتخاب خواهند کرد.
کد:
http://www.bornanews.com/Pages/News-66581.aspx
پ ن : امسال شماره های 5 و 6 هم خالی شده. باید ببینیم کی اونا رو می پوشه .
-
گزارش تمرین امروز آبیپوشان/ حضور ملی پوشان و اختیار عمل هنکه
تمرین تیم استقلال از ساعت ۱۸ در زمین دستگردی آغاز شد.
* با توجه به حضور خسرو حیدری، آندرانیک تیموریان و مهدی رحمتی در تمرین امروز هواداران زیادی در ورزشگاه دستگردی حضور پیدا کرده بودند. نکته قابل توجه قلمدوش شدن خسرو حیدری توسط هواداران این تیم بود.
* مسئولان ورزشگاه دستگردی جایگاهی را برای گفت و گوی خبرنگاران با بازیکنان آماده کرده بودند تا نمایندگان رسانه های گروهی در آنجا وظیفه خود را انجام دهند.
* جلسه کادرفنی و بازیکنان داخل رختکن دستگردی قبل از شروع تمرین برگزار شد. سرمربی آبی پوشان دقایقی با آنها صحبت کرد. سرمربی تیم استقلال که برای اولین بار بازیکنان ملی پوش ایرانی خود را در تمرین می دید از آنها خواست با تمام قدرت روی مسابقات تمرکز کنند و تمرینات را جدی بگیرند.
* منصور پورحیدری از ابتدای تمرین در کنار تیم بود.
* فیروز کریمی قبل از شروع تمرین استقلال وارد ورزشگاه دستگردی شد و برای دقایقی با بازیکنان این تیم به خوش و بش پرداخت. او برای حضور در پشت صحنه سریال سه پنج دو در ورزشگاه اکباتان حاضر شده بود.
* قبل از تمرین رحمتی و حنیف عمران زاده در سالن وزنه حضور پیدا کرده و وزنه زدند.
* ایوب اصغرخانی بازیکن قدیمی آبی پوشان در تمرین امروز حضور داشت.
* حدود ۵۰۰ هوادار در تمرین امروز استقلال حضور داشتند. در بخشی از تمرین هواداران از تیموریان و جباری، حمودی و حیدری، زندی و یوسفی خواستند تا به سمت آنها روند و نشان دهند با وجود بازی در یک پست مشکلی با هم ندارند.
* حمید عزیززاده و هادی زرین ساعد غایبان تمرین بودند.
* آتیلا حجازی توسط هواداران تشویق شد. آنها شعار ” یادگار حجازی ” سر دادند.
* میلاد میداودی اختصاصی تمرین کرد.
* بازیکنان استقلال دو گروه شدند. یک گروه فوتبال بازی کردند و تعداد هم با مولایی بدنساز تیم تمرین کردند.
* دکتر خانلری پزشک تیم ملی پس از شایعه حضور در تیم استقلال در ورزشگاه دستگردی حاضر شد و با دکتر رضایی دیدار کرد.
* در پایان تمرین امروز کادرفنی استقلال جلسه ای را برگزار کرد و هنکه نکات لازم را به بازیکنان منتقل کرد. فرهاد مجیدی نیز برای دقایقی با هنکه به صحبت پرداخت.
-
نشست خبري باشگاه استقلال فردا برگزار ميشود
خبرگزاري فارس: نشست خبري باشگاه استقلال صبح فردا برگزار ميشود.
به گزارش خبرگزاري فارس، در آستانه ليگ برتر باشگاه استقلال تصميم گرفته است نشست خبري برگزار كند تا خبرنگاران سؤالات خود را مطرح كنند.
اين نشست با حضور علي فتحاللهزاده، پرويز مظلومي، منصور پورحيدري و فرهاد مجيدي ساعت 10 صبح فردا (دوشنبه) در دفتر سرپرست باشگاه استقلال در خيابان لارستان برگزار مي شود.
کد:
http://www.farsnews.com/newstext.php?nn=9005090387
-
خسرو حیدری روی دوش طرفداران استقلال/ عکس
ورزش > لیگ برتر - خسرو حیدری از عصر شنبه به تمرینات استقلال رفت و با استقبال لیدرهای تیم روبرو شد./ عکس: مسعود اکبری
کد:
http://khabaronline.ir/news-165261.aspx
-
-
-
آبی سل به بازار آمد/ دقیقه ای 660 تومان!/ فتح الله زاده: گران است اما به استقلال کمک می کنید
ورزش > لیگ برتر - استقلال برای اولین بار در ایران ، صاحب سیم کارت اختصاصی شد.
به گزارش خبرآنلاین؛ در مراسم جشن استقلالی ها علی فتح الله زاده از راه اندازی سیستم اپراتور تلفن ، آبی سل خبر داد. این اولین بار در ایران است که باشگاهی ایرانی صاحب سیم کارت اختصاصی می شود و این سیم کارت ها توسط اپراتوری انگلیسی ساپورت خواهند شد. نکته جالب در این باره هزینه 660 تومانی مکالمات برای هر دقیقه است که تقریبا بیش از 10 برابر هزینه مکالمه با ایرانسل است. فتح الله زاده در این باره گفت:« حاجی جان هزینه اش یک مقدار گران است اما دارید با این پول ها به استقلال کمک می کنید!»
کد:
http://www.khabaronline.ir/news-165389.aspx
-
اين عكس برومندو چند صفحه ژيش ديدم ياد گذشته ها افتادم
=======
فك كنم بازي دوستانه تيم ملي با فلسطين بود كه 2 بر 2 تموم شد
اون بازي برومند دروازه بان ايران بود
تلويزيون عربي اسم بازيكنا رو كه زده بود رو صفحه پرويز برومندو نوشته بود :
بارافيس شريف !!
:27::27::31::31:
-
-
ولید علی در گفتگوی اختصاصی با آبیته: آمده ام تا بخشی از افتخار آفرینی های استقلال باشم.
با سلام خدمت دوستان آبیدل هوادار استقلال بزرگ، اولین مصاحبه اختصاصی آبیته را با یکی از بهترین خریدهای این فصل باشگاه محبوبمون و یکی از ستارگان تیم ملی کویت، ولید علی تقدیم شما میکنیم.
آقای ولید علی، ابتدا ورود شما به تیم استقلال تهران را به نمایندگی و از زبان هواداران استقلال و سایت آبیته دات کام خوش آمد میگم. و به مناسبت برد زیبای تیم ملی کویت مقابل فیلیپین که گل زیبای تو در اون نقش اساسی داشت و باعث شد به مرحله بعد صعود کنید تبریک عرض میکنم.
ولید لطفا خودت رو برای هواداران بیشماری که بی صبرانه انتظار رسیدنتو میکشن معرفی کن.
- در ابتدا باید بگم افتخار بسیار بزرگی نصیب من شده که در تیم عظیمی مانند استقلال بازی کنم و مهمان سایت شما باشم و نماینده شایسته ای برای فوتبال کویت در این تیم محبوب باشم. من ولید علی حسین هستم، متاهل و دارای 3 فرزند هستم و برای تیم الکویت کویتی که همراه با تیمهای القادسیه و العربی، یکی از بزرگترین تیمهای اینجاست بازی میکردم و از سال 2002 ملی پوش کشورم کویت هستم.
تا جائی که ما مطلع هستیم خوب شما از بهترین بازیکنان در خلیج و حتی آسیا هستید و بخاطر همین درخششت در تیم باشگاهی الکویت و تیم ملی کویت، باشگاههای زیادی خواهان بستن قرارداد با شما و حتی با قیمتی بیشتر از قیمت قرارداد با استقلال بوده اند. چرا استقلال؟
- خوب من جواب شما رو در حالی میدم که وکیلم اقای عبدالله عاشور هم اینجا نشسته و شاهد بر موضوع هست، من پیشنهادات زیادی داشتم توسط آقای عبدالله عاشور که یکی از بهترینهاست در این زمینه و خودش قبلا بازیکن بوده و بر اساس خبره اش این پیشنهادات خوب رو برای من آورده بود. ولی خوب اول از همه شخصا دوست داشتم اولین بازیکن از کویت باشم که در لیگ ایران بازی میکنه، و خوب دوم اینکه همه میدونیم لیگ ایران یکی از 3 تا بهترین لیگهای آسیاست و سوم اینکه همگی عظمت باشگاه استقلال رو میدونیم و من از یک باشگاه بزرگ در لیگ کویت یعنی الکویت کویتی به تیم بزرگ استقلال پا گذاشتم و فکر نکنم باشگاهای زیادی به محبوبیت استقلال وجود داشته باشه که اینگونه به باشگاهشون عشق بورزند، و در ذهن دارم ثابت کنم که ولید علی میتونه در یک لیگ بزرگ و سخت مانند لیگ ایران خودشو نشون بده و نماینده خوبی برای فوتبال کویت باشم در اون و افتخار میکنم که برای این باشگاه توپ خواهم زد.
میدونی که استقلال از قدیمیترین و موفقترین باشگاههای آسیاست، این موضوع تا چه اندازه در تصمیمت موثر بود؟
- شاید دلیل اصلی این تصمیم هوادارن باشند، و کرار جاسم از تیم استقلال و وضعیت اون و عشق هوادارانش و لیگ ایران برای من تعریف کرده بود و در کل من از لیگ ایران و تیم پیروزی و حتی سپاهان در مدتهای اخیر مطلعم ولی خوب جاذبه من برای آمدن به استقلال هوادارانی امثال شما بودند و امیدوارم رو سفید بشم جلوی این هواداران در زمین و من شک ندارم که میان خانواده خود در استقلال و در ایران خواهم بود.
ولید قراردادت چند ساله است؟
- فعلا یک فصل خواهد بود چون تجربه ای نو برای من در زمینه لژیونر شدن هست ولی به امید خدا اگر سطح و کیفیت بازی از خودم نشون بدم که شایسته اسمم باشه، چرا که این قرارداد رو تمدید نکنم؟
همونطور که به عرضتون رسوندم شما یکی از ستاره های بازی با فیلیپین بوده همراه با تیم ملی کویت، در مورد این بازی صحبت کن.
- خدا رو شکر در این سه سال اخیر تیم ملی کویت شروع به بازیابی سطح بازی خوب خودش کرده و خوب ما یک سری مشکلات اداری در فدراسیون داشتیم که الان با وجود کادر اداری و فنی فعلی این امر حل شده و بین بازیکنان فعلی هماهنگی وجود داره و خوب حدود 10 سال قبل از اون تیم ملی کویت در حد و اندازه خودش به هیچ وجه ظاهر نشد ولی در این 3 سال با وجود رقابتهای سخت به جام آسیا راه پیدا کردیم، با تیم دوم قهرمانی غرب آسیا رو کسب کردیم و آخرین جام کشورهای خلیج فارس رو هم به دست آوردیم و الان در رقابتهای انتخابی جام جهانی با کیفیت خوبی بازی کردیم و بزرگترین دلیل بر این موضوع جهش 10 رده ای در رده بندی آخر فیفا بوده است.
فکر ميکني از کی ميتوني تو ترکيب اصلي استقلال قرار بگيري؟عدم هماهنگي با تيم برات مشکل ساز نيست؟
- خوب هر بازیکنی حتی نیمکت نشینها دوست دارند تو ترکیب اصلی حضور داشته باشند. و خوب تو تمرینات تیمی هست که بازیکن خودشو نشون میده و این حق هر بازیکنیه که بعد از اثبات خودش در زمین فیکس باشه. این حال فوتباله .. بهر اندازه در زمین مایه بگذاری از خودت به همون اندازه نتیجه میگیری. من این موضوع رو به چشم یک رقابت با خودم میبینم تا خودم رو ثابت کنم و جزو 11 نفر اصلی باشم.
ولید ميدوني که امسال در پستی که بازی میکن هم پستهاي آماده اي داري.محسن يوسفي و فريدون زندي که فريدون زندي مدتها تو تيم ملي ايران بازي کرده. اين کار تورو براي بازی در اون پست سخت نمیکنه؟
- خوب رقابت سالمیه این. تو تیمهای بزرگ در هر پست باید حداقل 2 الی 3 بازیکن آماده وجود داشته باشند. تو تیمهای اروپائی بعضی مواقع بازیکن نیمکت نشین حتی از بازیکن فیکس هم بهتره، وگرنه تیم بزرگی نخواهد بود و در رقابت سر جامهای بزرگ حرفی برای گفتن نخواهد داشت. شخصا از این که بازیکنای آماده ای در پست من هستند لذت هم میبرم، چون از وجود کنار هم استفاده خواهیم برد که امیدوارم بتونم خودی نشون بدم و فیکس باشم و این حق مسلم هر بازیکنیه که در صورت آمادگی دوست داشته باشه فیکس باشه.
از بين بازيکنان فعلي استقلال کدومشون رو ميشناسي؟
- بدون شک فرهاد مجیدی،که در لیگ امارات بازی میکرد. بازیکنیه که نیازی به تعریف در موردش نیست و خبره اش بهترین تعریف ازشه و همینجور خسرو حیدری که تو تیم ملی هم خوب بوده و کرار جاسم که باهاش دوست هستم.
هوادارن استقلال بسیار به شما خوشبین هستند و تورو به عنوان یکی از بهترین خریدهای این فصل میدونند. نظرت چیه؟
- من در صحبت نمیتونم جواب لطفشون رو بدم و این جواب در زمین خواهد بود به امید خدا از طریق خدمت به تیم و خوب حتی اگر روی نیمکت هم باشم باز سعی خودم رو در حین ورود برای بهترین نمایش ممکن انجام خواهم داد.
از دربی تهران چی میدونی؟ آیا میدونی این یکی از بزرگترین دربیهای آسیا و جهانه؟ احساست در مورد بازی در برابر 100 هزار نفر تماشاگر چیه؟ تا حالا همچین چیزی تجربه کردی؟
- من در برابر 70 هزار و 50 هزار تماشاچی چه با تیم ملی و چه در بازیهای باشگاهی قبلا بازی کرده ام. و خوب در مورد بازیهای دربی و کلاسیکو مانند بی شک مزه خاص خودشو داره، چه بین هوادارا و چه خود بازیکنان. شاید یک بازیکن تو بعضی بازیها نمایش خوبی نداشته باشه ولی تو دربی همه وجودشو در زمین به خدمت بگیره. چیزی که مسلمه فشار روانی بیشتر این بازیه و این احساس جالبی خواهد بود برام و خوب اینکه در بازی بزرگی مثل استقلال و پیروزی در برابر 100 هزار تماشاگر قرار بگیری .. امریه که فکر کنم فقط در استادیوم آزادی و استادیوم ماراکانای برزیل انجام بشه. اینه که من منتظر اون لحظه ام تا این موضوع رو از نزدیک ببینم.
نظر کلیت در مورد لیگ ایران چیه؟ در کل چقدر با این لیگ آشنائی داری؟
- کافیه نمایش تیمهای ایرانی در لیگ قهرمانان آسیا رو ببینی تا به سطح و قدرت این لیگ پی ببری. در مدت اخیر دیدیم چجور سپاهان تصویر خوبی از خودش در آسیا به جای گذاشت و در مدت اخیر میبینیم که تیمهای ایرانی به مراحل بالای این رقابتها راه پیدا میکنند، که این دلیلی میشه بر قدرت و کیفیت این لیگ. لیگی که یکی از سه لیگ برتر آسیا میباشد. و همینطور که گفتم این دلیل دیگری شد برای حضورم در این لیگ.
ولید چند سوالی هم به دور از استقلال... الگوی فوتبالیه تو در مراحل ابتدائی توپ زدنت کی بود؟
- رونالدوی برازیلی ... بهترین بازیکن بود برای من. و خوب در ایران همیشه از تکنیک و بازی علی کریمی خوشم میومد.
و تیم باشگاهی مورد علاقه ات در اروپا؟
- من به هیچ وجه دنبال این نبودم که مردم چه باشگاهی رو دوست دارند.... تیم مورد علاقه من والنسیا از اسپانیا است.
و حرف آخر با هواداران استقلال و سايت آبيته؟
- خوب اول از همه دوست دارم از شما برای این مصاحبه تشکر کنم و دوست دارم به هواداری استقلال بگم که تیم شما با سکوهای قهرمانی غریب نیست و آرزومندم بنده هم بخشی باشم از تیمی که به سوی این افتخارات و قهرمانیها گام برداره.