باشگاه میلان تایید کرد؛ سکته مغزی آنتونیو کاسانو
خبر فوری: باشگاه میلان تایید کرد؛ سکته مغزی آنتونیو کاسانو
او در چند روز آینده باید تحت عمل جراحی قلب قرار بگیرد و به این ترتیب ممکن است نتواند تا پایان این فصل برای تیمش به میدان برود
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سایت گل- سایت اختصاصی باشگاه میلان در بیانیه ای که لحظاتی پیش منتشر شد، اعلام کرد آنتونیو کاسانو، مهاجم باتجربه این تیم، دچار نارسایی مغزی ناشی از سکته مغزی شده و باید تحت عمل جراحی قرار بگیرد.
به این ترتیب، این ملی پوش ایتالیایی برای چند ماه از میادین دور خواهد بود
کاسانو زمانی که به همراهی هم تیمی هایش از رم به سمت میلان در پرواز بود، ناگهان دچار این مشکل شده و از نظر بینایی، حرکتی و تکلم دچار مشکل شد.
براساس این بیانیه ای، او در چند روز آینده باید تحت عمل جراحی قلب قرار بگیرد و به این ترتیب ممکن است نتواند تا پایان این فصل برای تیمش به میدان برود.
اتفاقی که حضور در ترکیب آتزوری برای رقابت های یورو 2012 را نیز در هاله ای از ابهام قرار داده است.
ایبرا: به پپ گفتم برو به جهنم!
ایبراهیموویچ با نوشتن یک اوتوبیوگرافی از زمان حضورش در بارسا سخن گفت.
باو فصل 2009-2010 را در بارسلونا سپری کرد و با سرمربی جوان بارسا یعنی گوآردیولا کار کرد.
این مهاجم سوئدی همواره از مشکلاتش با گوآردیولا سخن گفته و حالا با نوشتن بیوگرافی خودش، آن ها را به قلم تحریر در آورده است.
یک روزنامه سوئدی فصل اول آن را منتشر کرده و ایبرا در این بخش از زمان حضورش در بارسا سخن گفته و مدعی شده که گوآردیولا آن زمان همیشه از مورینیو که در اینتر بود، ترس داشته است.
ایبرا می گوید:"رفتن به بارسلونا یک رویای دوران کودکی بود و من در آسمان ها قدم می زدم. همه چیز خوب پیش می رفت تا این که مسی شروع به حرف زدن کرد!"
"او می خواست در وسط بازی کند نه در کناره ها. و به همین خاطر سیستم از 4-3-3 به 4-5-1 تغییر کرد. من خودم را فدا کردم و دیگر آن آزادی عمل لازم برای نشان دادن خودم را نداشتم."
"به همین خاطر تقاضای یک ملاقات با گوآردیولا را کردم. برای یک گفتگو، نه یک بحث! من به او گفتم از من به شکل اشتباهی استفاده می شود و اگر آن ها به بازیکنی با خصوصیات دیگری نیاز داشتند نباید من را می خریدند."
"من حرفی که یکی از دوستانم زده بود را به او گفتم: تو یک فراری خریده ای اما مثل فیات از آن استفاده می کنی. به نظر می رسید این گفتگو خوب پیش رفته اما بعد از آن گوآردیولا شروع کرد به ناامید کردن من."
"به هر اتاقی وارد می شدم او آن جا را ترک می کرد. او با همه خوش و بش می کرد و به همه سلام می گفت اما من را رد می کرد."
"من کار زیادی کردم تا خودم را وقف دهم. اما بازیکنان بارسا مثل بچه های مدرسه ای بودند و کورکورانه حرف سرمربی را گوش می کردند. و من هم مجبور می شدم بپرسم چرا؟"
"من آدم هایی را دوست دارم که از چراغ قرمز عبور می کنند و بیش از حد وسواسی یا قانونی نیستند. پس من تلاش کردم هم چنان خوب بمانم و کنترل خودم را از دست ندهم."
"اما بعد از این دیگر از وقف دادن خودم دست کشیدم. برای مثال در بارسا بازیکنان از آوردن ماشین های اسپورت سر تمرین منع شدند."
"من فکر می کردم این خیلی احمقانه است. به هیچ کس ارتباطی نداشت که من از چه ماشینی استفاده می کنم. پس در آوریل قبل از بازی برابر آلمریا با یک فراری انزو به سر کار رفتم. و این یک دردسر شد."
صحبت های ایبرا ادامه پیدا می کند و او فاش می کند که رفتار او باعث شد تا راه او برای ترک بارسا هموار شود.
این وضعیت ادامه پیدا کرد تا این که ایبرا سرانجام بعد از پیروزی 4-1 برابر ویارئال به حرف آمد. ویارئال اولین حریف آن ها بعد از حذف برابر اینتر در لیگ قهرمانان بود.
"پپ به من نگاه می کرد و من از او روی برگرداندم. من فکر کردم آن جا دشمن من ایستاده که در حال خاراندن سر تاسش است! به او گفتم تو جرأت نداری! و حتی چیز هایی بدتر از این."
"من اضافه کردم: تو به خاطر مورینیو گند زدی! می تونی بری به جهنم. من آن زمان خیلی ناراحت بودم."
"یک جعبه پر از وسایل تمرین را در اتاق پخش کردم و حتی به سقف زدم. پپ هیچ چیز نگفت و فقط دوباره آن ها را جمع کرد و داخل جعبه گذاشت."
"من خشن نیستم اما اگر جای گوآردیولا بودم در آن لحظه ترس وجودم را فرا می گرفت."
کد:
http://www.ac-milan.ir/news.aspx?id=2516&%D8%A7%DB%8C%D8%A8%D8%B1%D8%A7:%20%D8%A8%D9%87%20%D9%BE%D9%BE%20%DA%AF%D9%81%D8%AA%D9%85%20%D8%A8%D8%B1%D9%88%20%D8%A8%D9%87%20%D8%AC%D9%87%D9%86%D9%85
!
یک جورایی با ایبرا توی بارسا بد تا کردن....