نمیشه مثل همه بازیهای ماشین دیگه، گاز رو دسته بالا کیبورد و ترمز رو دسته پایین تنظیم کرد؟؟؟
من که هر کار کردم نشد.
Printable View
نمیشه مثل همه بازیهای ماشین دیگه، گاز رو دسته بالا کیبورد و ترمز رو دسته پایین تنظیم کرد؟؟؟
من که هر کار کردم نشد.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
حتماََ نظرتون رو اعلام کنید. ممنون
بازی خوبی بود ... روی حالت hard امروز تمومش کردم ... مرحله آخر خیلی مسخره بود ... یه عالمه از اون استون مارتین جلوتر یا عقب تر می افتادیم فرقی نمیکرد چون سراون پیچ که اسلحشو در میاره باز بقل هم در میومدیم ... یا سر پیچ اخر که باید گاز بدیم تا خط پایان ....... . بعضی موقع ماشین یه ذره از خط جاده بیرون میرفت علکی ریست میداد ... بعضی مواقع که کامیپوتر کنترل ماشین رو دست میگرفت که مثلا از رده خارج شدن یه پلیس رو نشونت بده خدا خدا باید میکردی که وقتی کنترل بده دست خودت کجایی که معمولا بعد از دادن کنترل توی دست خودم میرفتم تو در و دیوار و یا از دره پرت میشدم پایین ... طوری که به خودت میگفتی غلط کردم پلیس رو کشتم .... دیگه حال extremly رو ندارم ...
سوال خیلی خیلی مهم من ... من این بازی رو 90 درصد فقط برای اونتادور توش گرفتم چرا اونجا توش گاراژ پاگانی و پورش ازاد ولی اونتادور رو قفل زده و نوشته limited edition ؟
چقدر جوااااااااااااااااااب !!! :31:نقل قول:
خوب برادر خودت جواب خودتو دادی
این بازی نسخه lmited هست یعنی محدود:41:
البته از عوضی بازی شرکت سازنده هست :2:
4 تا دی وی دی گرفتم 4 هزار تومن اصلا حال نکردم حیف پول حالا اونور آب هایی که پول به ادلار میدن :31:
یه چیز دیگه بازی به قولی اگه من میخواستم بازی کنم که توش آدمیزاد باشه و شلیک کنه فرار بکنی و اینا میرفتم یه بازی اول شخص میگرفتم
البته با این کار یه کار جدید ارائه دادن اما من فکر میکردم که مثل همیشه هست توش ولگردی داره :31: فیس ماشین و عوض میکنی و خیلی چیزای دیگه که یه نمه حالمو گرفت گرافیک بازی بد نیست خوبه اما اشکال داره
در کل منو ارضا نکرد بقیه رو نمیدونم
این لامصبو اگه یه 2R 2R توش می گذاشتن خیلی حال می داد :31:
سلام. برای آنلاک کردن این ماشینا یعنی شورلت کامارو و لامبورگینی آوتندو و پورشه کریرا اس باید از نسخه لیمیتد ادیشن استفاده کنیم.نقل قول:
دوستان یه سوال دارم. ظاهرا نسخه لیمیت از استاندارد بهتره و ماشینای بیشتری داره. حالا یه آپدیتی آپگریدی چیزی واسه تغییر استاندارد به لیمیتد هست یا نه؟ اگه بگین ممنون میشم....
مرسیییییییی:11::10:
چند تا ماشین اینور و اونور فرقی نداره :20:
مشکل بازی اینه که اوپن وورلد ندارهکه بریم تو طبیعت خوشگل بازی چرخی بزنیم :19:
nfs چشماشو بسه و دیگه به حرفهای مشتری هاش گوش نمیده ...
شما به این پست برید.نقل قول:
من از این آپدیت استفاده کردم و همه ی ماشینها و این ماشین هایی که شما میگید باز شدند و هیچ مشکلی نبود.:46:
کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=6714130&postcount=605