کانونی ها لطف کنن جواب بدن :
نقل قول:
Printable View
کانونی ها لطف کنن جواب بدن :
نقل قول:
نه دوست عزیز ! کلی پول نمیگریند. شما اگر آئین نامه را خوانده باشی در داخل آن ذکر ده که یک ، سوم نرخ هر واحد بر اساس سال ورودی دانشجو .نقل قول:
مثلا واحدهای نظری سال 1386 12هزارتومان محاسبه شده که برای معادل سازی میشه 4 هزار تومان.
قضیه ی اینو اگر میخواهید کامل بدونید که چکونه میشه در واحدهای خارج از کشور دانشگاه آزاد مشغول به تحصیل شد میتونید در دفترچه صفحه ی 83 دفترچه کارشناسی را بخوانید. اونجا کامل توضیح داده .نقل قول:
تو دفترچه فقط ساخت و تولید بود شاید رشته ی تازه باشه و امسال اومده باشهنقل قول:
اگر اینجور باشه اصولا اینجور رشته ها که سال اولشونه ترازشون خیلی پایینتر از اونیه که باید باشه
سلام
یکی از دوستام رفته کافی نت حوزه ی امتحانیشو به جای تهران زده آذربایجان
حالا میخواستم بدونم راه اصلاحی وجود نداره؟؟
یا باید بره آذربایجان شرقی امتحان بده؟؟؟؟
اگه جواب بدید لطف بزرگی کردید
داره از استرس میمیره
سلام دوستان.
من شدیدا" نیاز به دفترچه انتخاب رشته ی سال 86 دانشگاه آزاد دارم. اگه ممکنه لینکی چیزی بدین ممنون میشم...
یه سوال دیگه هم داشتم راجه به مکانیک انرژی علوم تحقیقات میخواستم بدون نظر بچه ها چیه راجع به این رشته؟
سلام دوستان.
من شدیدا" نیاز به دفترچه انتخاب رشته ی سال 86 دانشگاه آزاد دارم. اگه ممکنه لینکی چیزی بدین ممنون میشم...pdf یا هرچیزه دیگه...
خیلییییی ممنون...
حالا بطور کلی نظرتون راجع به it چیه؟
راستی زمان ثبت نام تا چه تاریخیه؟
بعد از تحقیقات جامعی که من کردم به این رسیدم که تراز اخرین نفر قبولی این رشته امسال از 4300 به نزدیک 6110 یا حتی بیشتر میرسه
تراز پایین پارسالش به خاطر این بوده که 1- سال اولش بوده و خیلی ها اصلا از بودنش خبر نداشتن 2 -اصولا ت.ی این رشته ها دانشگاه سال اول خیلی بیشتر از ظرفیت دانشجو میگیره(مثلا به جای 50 تا 450 تا گرفته)