خواهش میکنم جواب بدید.:41:
Printable View
خواهش میکنم جواب بدید.:41:
خواهش میکنم جواب بدید.
دوستان کارشناس کجان؟نقل قول:
خواهش میکنم جواب بدید. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام به دوستان.من یه تلویزیون lw5700 گرفتم وقتی تبدیل دو بعدی به سه بعدی رو میزنم اصلا سه بعدی نشون نمیده.مشکل چیه؟خواهش میکنم کمک کنید. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] در ضمن تلویزیون رو اپدیت هم کردم.
منم شنیده بودم ولی الان خودم 42LW65100 دارم . روی میز به ارتفاع یک و نیم متری از زمین گذاشتمش و از هر زاویه ای میبینم . مثلا فیلم سه بعدی دراز کشم دیدم باهاش . تصویر درسته . تصویر دوبعدی ال جی با تنظیمات دستی واقعا عالی میشه . سامسونگ دوبعدیش خیلی خوبه . اما اگر خوب ال جی رو تنظیم کنی تصویرشو ، اصلا جلو سامسونگ کم نمیاره . خیالت راحت . قیمتهاشون هم برابر نیست . ال جی با کارت هدیه و اینا ارزونتر میفته .نقل قول:
دو بعدی سامسونگ خوبه . ولی حتی اگر یه بار هم بخوای سه بعدی رو چند نفره ببینی همین تعداد کم عینکهای سامی میزنه تو ذوقت . به نظر من ال جی چه از لحاظ کیفیت 3 بعدی و چه از لحاظ 2 بعدی در حالت بهتری نسبت به سامسونگ قرار داره و در مجموع کارامد تره .نقل قول:
قرار نیست هر 2 بعدی که بذاری و تبدیلش کنی عین فیلمی که 3 بعدی ساخته شده پخش بشه که . شما تصاویر 2 بعدی با کیفیت بالا مثلا اچ دی یا فول اچ دی بذار و تبدیلش کن . اونوقت متوجه میشی تبدیل دو بعدی به 3 بعدی رو که به تصویر عمق میده . ضمنا 2 بعدی به 3 بعدی ال جی فعلا از سایر رقبا بهتر عمل کرده . اینارو من شخصا تست کردما .نقل قول:
قضیه فیلتر پلاریزه و اینا چرته . سامسونگهای جدید به اصطلاح دارای پانل شفاف هستن (صفحشون شفافه مثل شیشه عکس و نور رو منعکس میکنه) به همین دلیل وقتی به تصاویر سامسونگ نگاه مسکنی حس میکنی تصویر شفافتری داره . اما ال جی ها به اصطلاح پانل مات هستند و نور و عکس رو زیاد منعکس نمیکنند .نقل قول:
به همین خاط من بیشتر باهاشون حال میکنم چون سامسونگ که داشتم همش عکس و بازتاب نور لوستر میوفتاد تو تصویرش . اما ال جی کمتر بازتاب میده نورو . من که قبلا سامسونگ داشتم و به رنگ و روش عادت کرده بودم با خرید ال جی و دیدن تصویر 2 بعدیش (کانالهای دیجیتال خودمون) اولش خورد تو ذوقم . ولی در عرض یک هفته با دستکاری تنضیمات دستی به تصویر خوبی رسیدم که به نظرم خیلی طبیعیتر از تصویر سامی بود .
میشه گفت سامی رنگ و روی بازتر و شفافتری داره (مصنوعی تر) ولی ال جی خود اون تصویر اصل رو با رنگ و روی دستکاری نشده میده (طبیعی تر) .
ضمنا تنضیمات دستی تصویر ال جی خیلی کاملتر و پیچیده تر از منوی تنظیمات سامی هست .
قرار نیست هر 2 بعدی که بذاری و تبدیلش کنی عین فیلمی که 3 بعدی ساخته شده پخش بشه که . شما تصاویر 2 بعدی با کیفیت بالا مثلا اچ دی یا فول اچ دی بذار و تبدیلش کن . اونوقت متوجه میشی تبدیل دو بعدی به 3 بعدی رو که به تصویر عمق میده . ضمنا 2 بعدی به 3 بعدی ال جی فعلا از سایر رقبا بهتر عمل کرده . اینارو من شخصا تست کردما .
اصلا سه بعدی نشون نمیده من بالاترین کیفیتم امتحان کردم.اصلا نشون نمیده.نمیدونم مشکل چیه.:41:
سلام تلوزیون 60pz9500 به بازار ایران اومده قیمتش چه قدر است
---------- Post added at 09:49 AM ---------- Previous post was at 09:47 AM ----------
سلام تلوزیون 47lw9800 به بازار ایران اومده قیمتش چه قدر است
---------- Post added at 09:50 AM ---------- Previous post was at 09:49 AM ----------
سلام دو بعدی به 3 بعدی تکنولوژی اکتیو بهتر است یا تکنولوژی بسیو
---------- Post added at 09:51 AM ---------- Previous post was at 09:50 AM ----------
سلام کسی تلوزیون اکتیو 3 بعدی الجی دارد هنوز تداخل تصویر و برش دارد
کسی نیست جوابمو بده.
فقط وقتی دو بعدی به سه بعدی رو میزنم فقط لبش سه بعدیه میخوام کل صفحه سه بعدی بشه چیکار کنم.وقتی میرم تو ی 3d option فقط سه گزینه داره که هیچکدوم ربطی به از بین بردن لبه سه بعدی نداره.کمک کنید خواهشا.