نقل قول:
ebicross جان ، بشدت منتظر راهنمایی های ارزشمندت هستم ...
دوست عزیز pm1 مشکل شما با Proxifier نیست یعنی سیستم شما با این برنامه مشکلی نداره و این برنامه هستش که برعکس با سیستمتون مشکل داره!
مشکل در یکی از فایلهای DirectX هستش که چند روز پیش هم فکر میکنم یکی از دوستان با همین فایل مشکل داشت.
پیشنهاد میکنم درایور گرافیکتون رو کاملا حذف و سیستم رو ریست کنید تا درایور پیشفرض استفاده بشه.
آخرین ورژن DirectX 9.0 رو نصب کنید.
آخرین ورژن درایور کارت گرافیک رو نصب کنید.
ترجیحا از سرویس پک 1 ویندوز استفاده کنید چون نصب نیست روی ویندوزتون.
نرم افزارهای مشابه این (کلا نرم افزارهای اینترنتی) برای فعالیت نیازمند تغییر قوانین (رل) فایروال هستند و همچنین باید چیزهایی اضافه کنند مثل پروتکلها که بعضی آنتی ویروسها و فایروالها در این حالت به مشکل میخورند.
همیشه وقتی مطمئن هستید با این نرم افزارها مشکل دارید برای یک مدت فایروال و آنتی ویروستون رو حذف و تست کنید.
چون چیزی که من توی Debugger میبنم و استدلال میکنم بر اساس یافته های Debugger هستش و ممکنه کلا دلیل یه چیز دیگه باشه. اینها شرایط خاصی هستند که من نمیتونم توشون دخالتی داشته باشم چون سیستم شما و ویندوز شما مقابل من نیست.
برای همین همیشه خودتون دنبال حدسیات خودتون برید و بررسی کنید.
مشکلی بود همراه با گزارش کامل دوباره پست بدین.
فایلتون مشکل داره. میگه فایل پیدا نشد. دوباره آپلود کنید.
نقل قول:
نيازمند كمك هستم و شرح مشكل در اين تاپيك
پست اول تاپیک رو بخونید.
دوست من rexar051 توی گزارش پیشرفته هیچ فایل Dump موجود نیست. موقع ایجاد فایل پوشتون خالی بوده.
در هر حال سیستم شما خیلی عجیبه. این یک سیستم توی یک کافی نته؟ یا استفاده ی عمومی داره؟
خیلی عجیبه چون سیستم شما حداقل 40 مورد در لیست Scheduler Task داره که خیلی برای یک سیستم معمولی زیاده.
حداقل 25 سرویس در حال اجرا دارید که مربوط به ویندوز نمیشن.
برنامه های زیادی با ویندوز اجرا میشه و خیلی نرم افزارهایی دارید که تغییر در Shell ویندوز دادند.
تعداد سخت افزارهای Portableی که به سیستمتون وصل شده انقدر زیاده که دیگه عجیبه!
شخصا خوشم نمیاد و معمولا نمیگم به کسی که ویندوزشو عوض کنه ولی پیشنهاد من به شما اینه که ویندوزتون رو عوض کنید و فقط نرم افزارهای مورد نیازتون رو بریزید.
یعنی در واقع سیستمتون با توجه به تعداد بسیار زیاد نرم افزار کاملا مستعد برای هر نوع خطایی هست.
خیلی از نرم افزارهایی که دارید میتونن با هم یا با ویندوز تداخل داشته باشند.
چند BSOD که داد بعد مجدد گزارش پیشرفته بدین چون من اینطوری واقعا گیج شدم به چه نرم افزاری گیر بدم برای مشکلتون. :دی
مشکل شما هم با همون فایل dxgmms1.sys هستش که این روزها نمیدونم چرا همه با همین فایل مشکل دارند!!!!
مشخصات فایل رو میزارم ببینید:
کد:
Loaded symbol image file: dxgmms1.sys
Mapped memory image file: c:\symbol\dxgmms1.sys\4D4A24C139000\dxgmms1.sys
Image path: \SystemRoot\System32\drivers\dxgmms1.sys
Image name: dxgmms1.sys
Timestamp: Thu Feb 03 07:15:05 2011 (4D4A24C1)
CheckSum: 00043FB4
ImageSize: 00039000
File version: 6.1.7601.17554
Product version: 6.1.7601.17554
File flags: 0 (Mask 3F)
File OS: 40004 NT Win32
File type: 3.7 Driver
File date: 00000000.00000000
Translations: 0409.04b0
CompanyName: Microsoft Corporation
ProductName: Microsoft® Windows® Operating System
InternalName: dxgmms1.sys
OriginalFilename: dxgmms1.sys
ProductVersion: 6.1.7601.17554
FileVersion: 6.1.7601.17554 (win7sp1_gdr.110202-1504)
FileDescription: DirectX Graphics MMS
LegalCopyright: © Microsoft Corporation. All rights reserved.
احتمالا شما هم از همون Proxifier استفاده نمیکنید؟
اگر اینطوره من وقت کنم دست بکار میشم یک راه حل جامع برای رفع تداخل های Proxifier درست میکنم.
شما هم پس پاسخ به pm1 رو بخونید. مشابه هم هستش.