نمی دونم والا. گوشی پسر عموی منم GS2 بود ولی بعد از آپدیت داغون شده بود.:23:نقل قول:
نمی دونم والا. گوشی پسر عموی منم GS2 بود ولی بعد از آپدیت داغون شده بود.:23:نقل قول:
درود بر شما دوستان. من گوشيمو (xperia neo v) رو به صورت رسمي به اندرويد 4.0.3 (يعني آخرين آپديتي كه خود سوني داده) آپديت كردم يك سري مشكلات پيش اومد كه گفتم بيام بگم كه كسي مثل من پشيمون نشه.
يك سري خوبيها داره اين رام كه اصلا چيزاي مهمي نيس ولي يك چيزايي رو از شما مي گيره كه به نظرم اونا موارد خيلي اساسي تري است.
خوبيهاي اين آپديت= 1.اضافه شدن يك برنامه گالري جديد كه خيلي خوب و سريعه (خودت مي توني از اينترنت بگيري)2.اضافه شدن چند ويجت جديد3.امكان غير فعال كردن برنامه هايي كه نمي توني پاك كني ولي ميتوني غير فعال كني (مثلا برنامه في*سبوك يا ي*وتيب)5.امكان غير فعال كردن بك گراند پروسس يعني همون خاصيت اندرويد كه بعد از خارج شدن برنامه ها فعال ميمونه و هم چنين امكان انتخاب تعداد پروسس مثلا سه تا برنامه به تونه فعال باشه(اگر نفهميدي بهت حق مي دم چون بد گفتم. ولي اين خاصيت هم زياد به كار نمياد.)
بدي هاي آپديت=1.كند شدن گوشي كه خيلي حال گيريه(گوشي با 1 گيگا هرتز سي پي يو بخري بعد كند باشه!!!)2.بسياري از بازي ها اجرا نميشن و تنها ويژه بازي هاي سنگين و اچ دي هم نيست بسياري از بازي هاي ساده و با حجم كم هم كار نمي كنه(مشكلات خيليه يك بازي مي بيني هنگ ميكنه يك بازي تاچ كار نمي كنه يك بازي صداي بازي بريده بريده پخش مي شه. برخي ميگن بايد بازي مخصوص بگيري كه اصلا توي اينترنت بازي مخصوصي وجود نداره و من آخرين ورژن اون بازي ها رو هم آزمايش كردم ولي بازم درست نشد) 3.زشت تر شدن محيط گوشي به نظر من رام 2.3 خيلي حالت با وقار تر و سنگين تري داشت انگار سوني خيلي عجله اي كار كرده روي اين رام.4.كند شدن حالت چرخش تصوير5. عمل كرد بدتر پخش كننده آهنگ5.اندكي پايين اومدن كيفيت دوربين گوشي(شايد 10%)6.كيفيت و بلندي صدا هم به نظر من پايين اومده.
دوستان شايد فكر كنيد چون خود سوني اين آپديت و داده پس بايد خوب باشه و من دارم چرت ميگم اما خودم هم توش موندم كه چرا سوني اين جوري كار كرده اگر حرف منو باور نداريد يك سري به سايت اصلي سوني بزنيد ببينيد كه مردم دارن بد و بيراه مي گن به سوني.من كه مي خوام گوشيمو برگردونم به رام 2.3.خدا كنه سوني توي آينده اين مشكلات رو درست كنه....
بدرود.....
زنده باد ايران
مثل این که سونی خیلی هل بوده :دی
نه دوست عزیز. مشکل از سونی نبوده و متاسفانه من آپدیت سامسونگ رو هم که دیدم دقیقا همین مشکلات رو داشت. مخصوصا در زمینه کند شدن گوشی ، از کار افتادن تاچ در بسیاری از نرم افزارها ، عدم اجرای بسیاری از نرم افزارها و در نهایت عدم عملکرد صحیح دوربین. به نظر میرسه این گوگل بوده که گاف داده و کلا آندروئید 4 فعلا این مشکلات رو داره.نقل قول:
در هر صورت امیدوارم زودتر بتونن مشکل رو برطرف کنن.
کلا مشکل از کارخونه های سازنده گوشی ها نیست :دی
اندروید برنامه درست درمونی ارائه نمی کنه یه بار با 512 کار میکنن یه بار میگن 1 گیگ خوبه بعد همین جوری میره بالاتر اصلا اندورید تکلیفش مشخص نیست :2:
سلام
یه سوالی داشتم
وقتی گوشی lock و sms دریافت می شه صفحه روشن نمی شه فقط صداش می یات
می خواستم بدونم راهی هست که زمان دریافت sms صفحه گوشی روشن بشه؟
با سپاس
سلام دوستان
آخرین قیمت Neo با گارانتی کامتل رو میخواستم.
ممنون
اقا به نظرتون من xperia neo رو به نسخه 4 اپدیت کنم یانه - منظورم اینه که مشکلاتش جزئی هست یا اینکه غیر قابل تحمله
خب باید اصلاح کنم که ظاهرا هوز نسخه 4 برای neo نیامده
ولی یه جا خوندم که اومده ها !!!!!!!!!
درسته اومده ولی طبق معمول خاورمیانه عقبه
گوشی ری که واسش 4.0.3 اومده بوده میگفتن مشکل کندی داره و یه سری مشکلات دیگه چند روزه که نسخه 4.4 اومده و میگن مشکلات حل شده نئو هم احتمالا همین جوری میشه
برنامه GO SMS رو نصب کن یکی از هزار امکاناتاش همینه و حتی زمان نمایش هم میتونید تنظیم کنید اونم به صوت پاپ و تا اون رنگ (16 میلیون رنگ )و نوع و زمان چشمک زدن ال ای دی (روشن و خاموش شدن) کنار گوشی رو میتونید تنظیم کنید علاوه بر تنظیم ویبره بک اپ داره Favorite داره Private inbox داره خیلی امانات دیگهنقل قول:
سلام
یه سوالی داشتم
وقتی گوشی lock و sms دریافت می شه صفحه روشن نمی شه فقط صداش می یات
می خواستم بدونم راهی هست که زمان دریافت sms صفحه گوشی روشن بشه؟
با سپاس