آقا دمت گرم نمیدونستم میشه این کاروکرد ممنون:11:نقل قول:
آقا دمت گرم نمیدونستم میشه این کاروکرد ممنون:11:نقل قول:
من هم موافقم اگه قراره مقایسه ای انجام بگیره باید شرایط اون کاملا یکسان باشهنقل قول:
بهتر بود عکسهایی رو میذاشتید که از یک مکان یکسان گرفته شده!
اینم در شرایط یکسان
ark
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
galaxy ii
ark
galaxy ii
اینم منبع
اینم تمام عکسهای مقایسه ای ارک وگالاکسیه 2کد:http://www.xperiablog.net/2011/04/27/camera-showdown-samsung-galaxy-s-ii-versus-xperia-arc
کد:http://up.--------.com/images/c91e9svzrq41g1atgd08.rar
حامد جان منم موافقم که شرایط باید یکسان باشه اما دیدیم که بازم s2 بهتر بودنقل قول:
یکی از دوستای من arc رو خریده خدایی خیلی خوشگله اما همون طور که قبلا هم گفتم رقیب gs1 هست ن 2:46:
دوستان کسی پک نرم افزاری کامل واسه آندروید سراغ داره؟
سلام دوستان:5:
ویدئو:
کد:http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=17ajk4LYgTc
سلام:5:نقل قول:
دوست عزیز مگر قرار هست که با هم معامله کنیم یا سر خودمونو شیره بمالیم......
یا قرار حقایق رو کتمان کرد و دیگران رو فریب بدیم!!!!!!!!!!!
شما خودت میگی متعصب نباشیم بعد میگی چون فلان برند فلان سابقه رو تو صنعت دوربین عکاسی داشته پس توی صنعت موبایلم همون نتایج رو باید ازش انتظار داشته باشیم!!!!!!!
آخه مگر سنسوری که برای موبایل ساخته میشه یکی هست با سنسوری که برای دوربین عکاسی ساخته میشه یا اصلا کل ساختار و نحوه عملکرد یک دوربین عکاسی با یک دوربین موبایل یکی هست؟(اگه یکی هست خوشحال میشم با دادن منبع اطلاعات کم منو افزایش بدی) یا در مبحث دوربین فقط صرفا سنسور مهم هست؟
اخه واقعا این استدلالت منطقیه!!!!!!!!!!!!!!!
در حالیکه توی دنیای واقعی موبایل اتفاقا نه تنها این برند محبوب شما نتونسته موفقیت مناسبی و سهمی قابل توجه از بازارو کسب کنه بلکه حتی در زمینه دوربین موبایلم انچنان فرقی با رقیبان خود نداشته وحتی در بعضی مقایسه هایی که توسط سایتای معروف بین دوربین موبایلها صورت گرفته پایین تر از سایر رقبا هم عملکرده .غیر از اینه؟؟؟
این جملت رو نگاه کن:
شمایی که دیگران رو پند و اندرز میدی وقتی هیچکدوم از این دو تا گوشی رو نداشتی که عکساشونو با هم بگیریو مقایسه کنی بر طبق کدوم مدرک و سند و منطق این جمله رو نوشتی؟؟!!!نقل قول:
هر چه قدر هم که دوربین گالکسی خوب باشه در مقابل آرک کم میاره دیگه
این حرفت که داد میزنه یک فرد متعصب هستی, !!!
مورد بعد اینکه بحث دوربین شامل عکسبرداری و فیلمبرداری میشه.
میخوام بدونم کدومیک از برندهایی که اسم بردی در حال حاضر گوشی دارن که مشخصات و قابلیت فیلمبرداریش مشابه گالاکسی اس 2 باشه؟
در مورد طراحی هم بحث بیشتر سلیقه ایی هست و سلیقه افراد مختلف باهم متفاوته و نباید سلیقه خودمون رو به دیگران تحمیل کنیم. اتفاقا این طرح سه دکمه سونی اریکسون واقعا به نظر من تکراری و خسته کننده شده که اکثر گوشیهای اندرویدیه این برندو شامل میشه.
خیلی خوب هست اگر بتونی منبعی برای این حرفت بیاری چون بنظر من این کاملا یک حرف متعصبانه و صرفا ناشی از علاقمند بودن بیش از اندازه و غیر واقعی نسبت به یک برند هست(چون بحث طراحی بیشتر بحثی است سلیقه ایی و در مورد دوربینهای عکاسی هم شرکتهای قدری همچون Canon و Nikon و غیره وجود دارن که در رده های مختلف دوربین جایگاه های برتر رو به خودشون اختصاص دادن) :
ضمن اینکه اول شما ثابت کن سونی و سونی اریکسون یک برند واحدن که طراحی های سونی اریکسون رو سونی انجام میده بعد بحث سونی اریکسون رو به سونی ارجاع بده !!!نقل قول:
همیشه سونی در طراحی و دوربین حرف اول رو زده
همینطور حالا مثلا فلان گوشی یک برند طرحش خوب باشه باید نتیجه گرفت که کل طراحی گوشیهای اون برند خوب هست؟؟!!!!
بنظر من صبر کنیم تا هر دو گوشی بیان و عکسای دوربیناشون مقایسه بشه و بعد راجع بشون قضاوت کرد .
دیگه فک نمیکنم بحثی رو دوربین باشه و عوام فریبی سونی مشخصهنقل قول:
من هم موافقم اگه قراره مقایسه ای انجام بگیره باید شرایط اون کاملا یکسان باشه
بهتر بود عکسهایی رو میذاشتید که از یک مکان یکسان گرفته شده!
آرک یه گوشی فانتزیه و کاربردی نیست و وقتی طرفداراش کم میارن میگن نمیشه از دیزاینش گزشت!
همه ضعفهارو میخان با دیزاین به اصطلاح قشنگش پوشش بدن
اصلاً سونی کارش فانتزی کاریه
x10 میزنه اونموقع که تو اوجشه کاربر میخاد بازی مولتی تاچ کنه این نداره ... gpu ش اندازه گوشی 250 تومنی سامسونگه :27:
فقط به اصطلاح دیزاینش خوبه ... دیزاینو باید بزاری در کوزه آبشو بخوری دوست عزیز
خودتم اگه واقعاً تعصب نداشته باشی به خاطر یه دیزاین نمیری یه گوشی فانتزی بخری
آرک همون x10 ه فقط 2 تا اسم بهش اضافه کردن exmor و bravia engine بعدم طرف میگه سامسونگ میخاد با دو هسته ای پول مردمو بکشه ... اتفاقاً این سونیه که با دوتا اسم میخاد پول مردمو بخوره
دوربين gs2 آدم رو ديوانه ميکنه شما يه سرچ کوچولو بزن تو you tube بزار رو 1080p ببين چقدر زيبا فيلم و عکس ميگيره راستی صدای فيلم برداری هم همون شد که حدس ميزدم استريو به گفته فون ارنا .
اين جيگر نه تنها امسال بلکه سال 2012 هم با mali-400mp تو ليست گوشی های محبوب خواهد بود
امیدوارم این دیگه به لگ فیکس نیازی نداشته باشه....:5: