سلام
لطفا در مورد ماهی گارا روفا یا دکتر ماهی بیشتر توضیح بدید و بگید که قیمتش چنده و کجاها می تونم تهیه کنم؟؟؟
با تشکر
Printable View
سلام
لطفا در مورد ماهی گارا روفا یا دکتر ماهی بیشتر توضیح بدید و بگید که قیمتش چنده و کجاها می تونم تهیه کنم؟؟؟
با تشکر
دمت گرم لاهیج جان..
چه خاکی گرفته بود اینجا!!!!!!!!!!!!:31:
امید وارم دوباره رونق پیدا کنه تاپیک.
من تا چند وقت دیگه عکس میزارم که یه سری تغییرات دادم..
خرچنگ با دیسکس!!!!؟!؟!!!! دمت گرم بابا..
جالبه.. ولی باز فکر کنم آسیب میرسونه هااااا :10:
آقا این لاهیج رو اخراج کنید..!!!!
1 ماه پیش قول عکس دیکساش رو داده ولی هنوز راست راست داره میچرخه اینجاااااااااا:4:
منتظریم.
:46: دم شما گرم که اینجا رو سرپانگه داشتین ... بخدا وقت نمیشد زیاد تو نت باشم . الانم سرکارم On شدم ... هیــــــــس ! Secret بمونــــهـ !!! :21:نقل قول:
...
آره داداش ! ما پاش بیفته با دیسکس ، اسکار هم نگهـ میداریــــــــم !!! :27:
... نه آسیبی نمیرسونه . دیسکس ماهی ای نیست که زیاد به کف گردی علاقه مند باشه . شاید آرامشش رو بهم بزنه ولی اگر سایز مناسب انتخاب کنید فقط نقش یه جمع کننه ضایعات کف رو برات ایفا میکنه !!! نه هیولای دیسکس ها !
راستش این دست کارا از من زیاد بر میاد ! خیلی به ماهیـ ها و موجودات کف گرد تانک علاقه دارم !
همین الانم تو تانک کماندو و کت پیکتوس و کت وارونه و ... هست !
چشمــــــ . باورت میشه منی که اون همه عکس داشتم از تانک هام الان از این تانک عکس ندارم ؟!
چشم
داداش ماهی Gara Rufa به دکتر ماهی معروفه . تو یه سری عکس ها دیدی که انستیتوهای زیبایی و یا کلینیک های خاص درمانی و ... حوضچه دارن و ... ؟نقل قول:
نوشته شده توسط aria_electric_fars [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این ماهی رو برای ماساژ موضعی استفاده میکنن ! به این صورت که ضربه های کوچیکی به سطح پوست وارد میکنن و به اعتقاد بعضی محقق ها باعث ریلکس شدن اون ناحیه از بدن میشن . البته خیلی ها هم رد کردن این قضیه رو .
جالب اینه که تو ایران هم کم کم خبردار شدن میشه ازش پول درآورد !!!! مراکزی به اسم گارا تراپی در حال راه اندازی هست !!!
فعلا پیشنهاد میکنم نگهداریش رو به بعد موکول کنی . چون اولا ممکنه ماهی ای جز گارا بهت تقدیم کنن و دوما قیمتش بره فضا !!!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام
من شنیدم برای بعضی ها حساسیت پوستی ایجاد کرده و می گن که خوب نیست !!!
منتظر عکسات هستیم! :)
توی تلویزیون دیدم که گفتش،پوستای مرده و خراب رو میخورن..
و باعث تازگی و احساس خوبی در پوست میشن.
یه بار امتحانش خوبه..:31:
ممنون.
تو امتحان نکنیا ! میخورنت بعد دیگه داداشـــــ نداریم ! :31:نقل قول:
...
من یه روزگاری چنتا پوزه خرگوشی ارغوانی داشتم . یه همچیم شرایطی داشتن . تا دست میبردم تو تانک که غذا بدم بهشون میفتادن به جون قسمت هایی از کف دستم که به خاطر میله و ... ترک خورده بود و پاره شده بود .
یه بارم حدود 200 300 تا بچه موزامبیک داشتم تو تانک غذا رو میذاشتم لای انگشتام و میکردم تو تانک ! یه لشکر بچه مچه جمع میشدن دور دستم و اونقدر قلقلکت میدادن که نگو !!! :31:
سلام :)
چه کارایی میکردی هاااا بیچاره ها!:31:
عزیز،عکسی که گذاشتی،مفصل در مورد دیسکس توضیح بده.
نگهداری،انتخاب نوع خوبش،وسایل مورد نیاز،دعوا و اینا؟،تحرکشون چه طوره؟،..
آخه میخوام ببینم اوضاع بازار چه جوریه و اینایی که تو بازار میبینم خوبن یا نه؟!
یه فکرایه پلیدی توی ذهنمه..:21:
ممنون.
دیشب مغازه یکی از اشناها تو یه گله پنگوسی یه ماهی دیدم با همون سایز فقط از قسمت لبش چسبیده به شیشه !نقل قول:
نوشته شده توسط aria_electric_fars [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بهش "فاکس" میگن . اول فکر کردم گاراروفاس !!! ( تو توهم پست تو درباره گارام همیشه ! همه چیزو گارا میبینم ! ) ولی بعد دیدم نیس ...
کلا موجود جالبیه . زیبا نیست ولی باحاله .
بابا دمتون گرم یه گرد گیری کردین بعد یه مدت مدیدی.
ما هم هستیم.:27:
راستی یه چنتا عکس جدید از تانکم براتون میذارم.:20:
کلا مهمونای تو تانکم اینان:
موری زرد و قرمز تقریبا2بندی 10 عدد
فرانتوزا از6تا11سانت 4 عدد
دلقک 4 عدد