سند منگوله دار چیه؟ خود این منگوله چیه اصلا؟
Printable View
سند منگوله دار چیه؟ خود این منگوله چیه اصلا؟
من یه فامیل دارم که خیلی باهاش رفیق بودم. خیلی رابطه ی خوبی باهم داشتیم تا اینکه تقریبا از سه سال پیش که بخاطر دانشگاه رفتن تو شهرستانهای مختلف از هم جدا شدیم نمی دونم ایراد از من بود یا اون ولی روابطمون کمی سرد شد ولی خوب باز هم همدیگه رو دوست داشتیم ولی تقریبا یه ماه پیش بخاطر یه شک بیمورد که من بهش کردم روابطمون کلا داغون شد العان من میدونم که اشتباه کردم و این دوستم هم تقریبا دلش شکسته از دوستان میخوام یه راهنمایی درست و حسابی بکنم تا من بتونم این ناراحتی رو از دل این دوستم در بیارم.
نشد بپرسم: آی تی یعنی چی؟
یعنی فناوری اطلاعات.نقل قول:
شما اینجور سوالها رو تو گوگل سرچ بکنی خیلی سریعتر به جواب میرسی.
معمولا این حالت تو کت های براق پیش میاد.نقل قول:
بازتاب نور داره.
تخصصیشو از بچه های عکاس فروم سوال کنید
سند منگوله دار خیلی سند مهم و با ارزشی محسوب میشه... چه برای خرید و فروش و چه برای اخذ وام.نقل قول:
خود منگوله یک تیکه قلع هست که با ریسمانی به وسط دفترچه ی سند وصل میشه .
هروقت خواستید ملکی رو بخرید حتما ملکی رو بخرید که سند منگوله دار داشته باشه. اینجوری اون ملک در ثبت اسناد بصورت رسمی ثبت شده.
راستش این اتویی که من دارم سر اضافی نداره!نقل قول:
پس ابزار خاصی نداره؟ من فکر می کردم شاید شونه ی خاصی هست که این کارو می کنه ، پس اول اتو کنم صاف که شد بعد با سشوار و ژل و ... به حالتی که می خوام در بیارم؟
بهترین چیز برای حالت دادن به مو تافت(taft) هستنقل قول:
اول مواتو با اتو صاف کن بعد با تافت حالت بده
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هیچ کاری نداره.الان میدونم اون ته دلت این وجدانه هی بهت چنگال میزنه.خودت هم دوست داری بری اشتی کنی ولی احتمال میدم اون گوشه کنار ها یه نمه غرور هم باشه که ممکنه اون هم یه ذره اذیتت کنهنقل قول:
کاری که باید بکنی اینه که به خودت بگی مگه ما ادم ها چقدر زنده هستیم.اگر پس فردا خدای نکرده من یا اون دوستم بمیریم من اون دنیا مدیونش میشم اون با دل شکسته از من جدا میشه و من هیچ وقت نمیتونم خودمو ببخشم.این مال غرور
بعد میری دست توی جیبت میکنی یه کادوی خوشگل که فکر میکنی اون دوست داشته باشه میخری
میری پیشش.نه اینکه زنگ بزنی بگی بیا فلان جا میخوام ببینمت.نه .خودت باید بری پیشش.یه عذرخواهی حسابی میکنی.و حتما حتما بهش میگی که متوجه شدی که اشتباه کردی
شاید اولش کمی دلخور باشه.هدیه رو بهش میدی.یه کم طنز هم مخلوطش میکنی و قضیه حله:10:
من چند نوار VHS قدیمی دارم که به هیچ دردی هم نمی خورن, چه جوری از بینشون ببرم ؟ بندازمشون سطل آشغال؟ بشکنمشون؟ نوارشون در بیارم؟ لطفا راهنمایی کنید
-----------------
جای دیگه ایی پیدا نکردم این سوال رو بپرسم ..