سلام یک نرم افزار می خواهم که زمانیکه کسی با هم تماس میگیره رد بده بعد براش یک اس ام اس ارسال بشه چی باید نصب کنم ؟
Printable View
سلام یک نرم افزار می خواهم که زمانیکه کسی با هم تماس میگیره رد بده بعد براش یک اس ام اس ارسال بشه چی باید نصب کنم ؟
یه گوشی دزایر دارم که یکی دوروزه هرکی تماس میگیره یا من تماس میگیرم اتومات میره رو اسپیکر/ریست فکتوری هم کردم اما درست نشد
دوستان کسی میتونه راهنمایی کنه؟
magic callنقل قول:
blacklist
genuse call
master call
اینا همشون اون قابلیتو داره از بلک مارکت یا بازار میتونید دانلود کنید
سلامنقل قول:
گوشیو روشن به سیستم وصل کنید با کابل یو اس بی و گوشی رو حین اتصال به یو اس بی خاموش کنید.
ایم مشکل عمومیه و مال باگی هست که در رامهای استوک هم دیده میشه مربوط به usb
سپس کابلو جدا کنید و گوشی رو روشن کنید و خلاص:n01:
موفق باشید
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوست عزیز فرق نمیکنه رو چه حالتی باشه؟نقل قول:
charge only/disl drive
اخه از وفتی تماسم اینجوری شده رو حالت دیسک درایو هم هیچ عکس العملی نشون نمیده و گوشی فقط شارژ میشه:n27:
پس مطمئن شدیم که از یو اس بی هستش همون مشکل عمومی:n06:نقل قول:
رو حالت شارژ باشه
چندین راه گفته تو لینک که گذاشتم/
مثلا گفته کل تجهیزاتشو 20 دقیقه جدا کنید{باطری و سیم و مموری} بعد روشن کنید احتمال درست شدن هست
ولی بهترین راهی که واسه همه جواب داده همون راه اوله که گفتم.فلش هم نزنید که باز مشکل برمیگرده:n16:
کابل که زدست زنگ بزنید ببینید بازم اسپیکر میشه؟
کاری که گفتیو کردم ولی باز نشدنقل قول:
موقع اتصال یوس اس بی هم باز میره رو اسپیکر
کمک:n27:
روش دوم رو تست کنید. انشاالله جواب بده.نقل قول:
اما رو حالت های مختلف امتحان کنید تنظیمات یو اس بی رو هم تغییر بدید چون 100% مشکل برمیگرده به یو اس بی.متاسفانه من اچ تی سی اصلا نداشتم که بخوام وارد جزیاات بشم اما سونی و سامسونگ و .. طبیبم:n01:
سلام
من گوشیم (samsung grand i9082) رو با برنامه Android pc suite به کامپیوتر وصل میکنم ولی نمیشناستش چیکارش کنم
سلام.نقل قول:
برنامه Kies رو بگیرید و با اون وصل بشید به کامپیوتر که درایورهای گوشیتون نصب بشه.(من با پی سی سوئیت کار نکردم اما احتمالا" درایورهای گوشیتون رو میخواد).:11: