گارانتيش چي هستنقل قول:
Printable View
گارانتيش چي هستنقل قول:
سلام خدمت تمام دوستان گل کسی هست بگه تو مشهد نمایندگیه رسمی نوکیا کجاست؟
Core Player 2 در آینده ای نامعلوم!نقل قول:
یه سوال
دستتون درست:19:
گوشی داراش جواب بدن
1 نرم افزارای جاوا سنگین هم روش نصب میشه مثل قران 15 مگی شرکت سوشین نت؟
2 یه هندذفری میخورد گوشی تلوزیون نشون میداد اومده تو بازار ؟
3 دوستانی که دارن مموری چند گیگ انداختن روش اگه 32 سرعتش چه جوری؟
4میگن توهر کشوری فقط سه رنگ گارانتی اصلی است اون سه رنگ کدومن؟:19:
سلام به همه دسوتان چند تا سوال دارم
من دو تا گوشی n8 خریدیم با یکی از گوشی ها چند تا مشکل اساسی دارم البته این گوشی دست خودمه و از اون یکی اطلاعی ندارم
از وقتی که خریدم تا حالا 5-6 باز مجبور شدم گوشی را ریست کنم
شارژ گوشی در حالت خاموش فقط روز 10% می مونه
2 بار وقتی گوشی را روشن کردم صفحه نوکیا ( همون دو تا دست ها نیومده ) مجبور شدم دوباره خاموش روشن کنم
دیروز وقتی گوشی زنگ خورد جواب ندادم وقتی رفتم سراغ گوشی فقط چراغ منو گوشی چشمک میزد و صفحه خاموش شده بود و دیگه هیچ کاری نمیشد کرد دوباره مجبور شدم گوشی را خاموش روشن کردم
و چند تا سوال دیگه
چند ساعت برای شارژ کامل گوشی نیازه
و حدودی چند ساعت با کار کردن با گوشی جواب میده چون من الان مجبورم 2 روز یکبار شارژ کنم زنگ خور معمولی اما با وایرلس زیاد کار میکنم
البته با امنیا لایتی که دستم هست مقایسه کردم زودتر شارژش تمام میشه این عادی
اصفهان نمایندگی رسمی نوکیا کجا هست و ایا جواب گو هستند
تو سایت نوکیا فروشگاه مجید از لیست نمایندگی های مجاز حذف شده و توی اصفهان فعلا هیچ نمایندگی ثبت نشده
من از اصفهان سل فروشگاه کنار سیب گرفتم گوشی ها را با گارانتی اصلی
و یه سوال دیگه برای همه دوستان پوشش روی پورت HDMI کامل سر جای خودش قرار نمیگیره و یه کوچولو بیرون زده هست یا نه؟ چون من هر دو گوشی این مشکل را دارند
ممنون از جواب دوستان
1-برای منم شارژ گوشی در حالت خاموش روی 10% باقی میمونه و مشکلی نیست (برای همه همینطوره)نقل قول:
2-مشکلات هنگ و ریست و مجبور به خاموش کردن رو من به هیچ عنوان نداشتم تا به حال
3-چشمک زدن دکمه منو به معنی داشتم miss call یا sms نخوانده هست که مشکلی نیست ولی اینکه نشه باهاش هیچ کاری کرد حتما گوشی مشکل داره.
4-شارژ گوشی همون 2 روز یکبار هست که درسته و مشکلی نیست.
5-من تا به حال پورت hdmi رو باز و بسته نکردم و کاملا سر جاش نشسته و فیت شده ولی در سایتهای ایرانی و خارجی این به عنوان یک مشکل عمومی ذکر شده که بعضی ها میگفتن باید قلقش رو پیدا کنی و کمی بیشتر فشار بدی تا کاملا بسته بشه.در واقع این مشکل بعد از اولین بار باز کردن پورت hdmi بوجود میاد
6-اگه محافظ صفحه روش هست ببین زیر نور افتاب موقع مکالمه صفحه گوشی خاموش نمیشه؟؟؟؟
7-موقع استفاده از gps هنگ نمیکنه؟؟؟؟
8-هنگام شارژ گوشی ریست نمیشه؟؟؟؟
9-موقع ریست کردن هنگ نمیکنه؟؟؟؟
منم n8 اولی که گرفتم مشکل داشت و nokia care قبول نکرد عوض کنه بردم جایی که خریده بودم برام عوض کرد.حتما ببر عوض کن
یه سوال!
چرا خیلی وقتا وقتی می خوای تایپ کنی جایی
مثلا اسم چیزی رو بنویسی تو جی پی اس یا سرچ، کیبورد فعال نمیشه؟!
یعنی اصلا بالا نمیاد کیبوردش!
دکمه ی خاصی هم نداره که بزنی روش
چرا کیبورد نمیاد بالا ؟!
سلام دوستان
من مشکل فارسی ساز روی n8 رو دارم و نمیتونم فارسی تایپ کنم یا اس ام اس بدم.
حالا میخوام فیرمور جدید که فارسی رو داره فلش کنم دوستان میشه راهنمایی کنید.
ممنون
ممنونم ازت ولی یه سر اینجاها و مشابه اینا بزننقل قول:
و اینکه تقریبا از سال 1385 هستش که بند سر این مسائل تحقیقات عمده ای دارم حتی تو تاپیک های قدیمی مثل ان73 و ان95 خیلی بحثها سر این مطالب کردم.کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=416021
بله خودم میدونم میزان سار گوشی ها در هر گوشی بسته به RM گوشی متفاوته! بله گوشی هم میزان سارشو کنترل میکنه بر طبق اینتگریتید سایروکیتس های مربوطه و همچنین در ارتباط با شبکه BTS هستش. خوب عزیزم منظور از شبکه جی اس ام یا بی تی اس تنها آنتن نیستش که! همون گوشی و شبکه ای که روش کار می کنه هستش! شما درست می فرمایید و من هم مطالعم از این موضوع ولی اونی که فرمودید و برام واقعا جالب بود این بود که ان8 کنترل هوشمندانه و جدیدی نسبت به کنترل سار در شبکه داره! میخواستم بدونم واسه خودم که چه جوریاس واینم تحقیقات فراوون میخواد. چون مدار این گوشی ها و سورس هاش عموما سکرت هستند بهمین جهت فکر نکنم تو اینترنت زیاد چیزی در مورد دی تیل مداری گوشی پیدا بشه
ممنونم ازت
با سلام . آخرین قیمت گارانتی اصلی چند شده ؟
رم 16 گیگ خوب برای ان8 چی بگیرم ؟ 32 گیگ که موجود نیست . رم را از خود نمایندگی نوکیا بخرم تقلبی نیست یکوقت ؟
کیف خوب چی هست ؟
ممنون که زبان گرامی پارسی ما را بخوبی پاس میدهید . :11:نقل قول: