چی؟ والدفایر؟نقل قول:
Printable View
چی؟ والدفایر؟نقل قول:
نقل قول:
بله دیگه
تاپیک HTC Wildfire هست دیگه
نقل قول:
نیاز به نرم افزار جانبی ندارید. شما چطوری وال پیپر گوشیت رو عوض میکنی؟ انگشتت رو 2 ثانیه نگه میداری روی صفحه و یک منو برات باز میشه. change wallpaper رو انتخاب میکنی و از توی اون مشخص میکنی که from galery باشه یعنی از توی کالری یک عکس رو انتخاب کنی یا live wallpaper رو انتخاب میکنی. از توی لیست live wallpaper همونایی که دانلود کردی و نصب کردی برات میاد و میتونی اتخاب کنی
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دقیقا همه این کارایو که گفتی قبلا کردم اون قسمت که باید گزینه لایو والپیپر بیاد نیست اصلا من گزینشو ندارم
عزیزم به فتمیلتون انداختن. وایلد فایر تایوانش الآن 360 کمتر نیست. اگه از من می پرسی از علاء الدین نخر. همه شون چینیه.نقل قول:
یه کم بالا تر می رفت از بازارموبایل می خریدی تا بهت اصل بدن.
.
.
.
نقل قول:
علاوه بر علائدین دیروز همینطوری گذری تو میدون ولیعصر هم مغازه های موبایل فروشی قیمت کردم گفت 275 بهت میدم به هر حال دیگه من نمیدونم چند جایی قیمت کردیم تو علائدین همین قیمت بود حالا یا تقلبی یا اصل دیگه مبارک صاحبش باشه :31:
دوستان عزیزم من قراره امروز عصر با داداشم بریم واسش گوشی بخریم ولی بین وایلدفایر و وایلدفایر اس موندیم !!!! بنظر شما کدوم بهتره ؟؟؟(40-50 تومن تفاوت قیمتش رو بی خیال)
sms هام که هیچ جدیدا ایرور حافظه هم دیگه جالبه آخه من هیچ برنامه ای اضافه نکردم
تورو خدا یه راهی پیدا کنید وگرنه حافظه کم گوشی خیلی توی ذوق می زنه
ممنون
چه جوری میشه رام 2.3 رو برای اینترنت share کرد قبلا که 2.1 بود راحت به synce وصل میشد و اینترنت رو share میکرد اما الان ... ؟
سلام
جی پی اس این گوشی چطوری کار میکنه ؟
الان بخوایم ببینیم موقعیتمون کجاست چطوری باید از جی پی اس کمک بگیریم ؟
خوب مشخصه که S بهتره...نقل قول: