صفحه hd2 بهتره یا desire hd?
میشه یک گوشی نام ببرید که کیفیت صفحه اش مثل desire hd باشد؟
مرسی..
میشه یک گوشی نام ببرید که کیفیت صفحه اش مثل desire hd باشد؟
مرسی..
شکی نیست که ایفون 4 بهتره..ولی اینکه ایا ایفون 4 ی که دست دومه سالمه یا نه،اون دیگه بستگی به خودشون داره!!حقیقتش گوشی خراب بگیرید سخت پشیمون میشید!!نقل قول:
سلام دوستان من موندم که اچ دی دیزایر بگیرم یا ایفون4(البته ایفون دست دوم34) میخواستم نظر شما را هم بدونم؟
ایوفن 4 که صفحش اندازه همین هاست که؟نقل قول:
به نظر شما صفحه نمایش ایفون کوچیک نیست؟
خیر کوچیک نیست!!!اکثر این گوشی هایی که به بازار میان،با ایفون مقایسه میشن! چون قوی ترین گوشی بازاره...
به شخصه فکر میکنم که اچ دی حالا تا دوستان دیگه که بیشتر با این دو گوشی کار کردن چی بگن...نقل قول:
واقعا مسخرست...:2: اخه اين چه وضع بازاره:19:نقل قول:
اونی که داره بهت میگه 660 تومن،بهت گوشی رو نمیده!!!
باید حتمی بهش اجازه بدی که واست یه سری برنامه و اینا رو نصب کنه که در نهایت قیمتش برات میشه 820 تومن!!!!پس فک نکن داره خیلی ارزون باهات حساب میکنه...!!!
:27:نقل قول:
برنامه ها و بازی ها 100% مشترکه!!چون سیستم عامل اندو هستش،همه برنامه ها و بازی ها یکیه،با این تفاوت که مثلا این اچ دیه،یه سری امکانات از طرف شرکت براش هست مثل دزدگیر و اینا!! و گلکسی یه سری بازهای اختصاصی سامسونگ ...
اره الان كه فكر ميكنم ميبينم كه با خريد ديزاير اچدي دوربين بهتري نصيبم ميشه ولي بعضي چيزها رو از دست ميدي (صفحه نمايش فوق العاده...پخش بهتر دايو ايكسو زير نويس...بلوتوث نسخه سوم...باتري بهتر...حافظه داخلي...وزن كمتر...در ضمن فكر كنم بازي ها تو گلكسي گرافيك بهتري داشته باشه...)البته اينا چيزي از ارزش ديزاير اچدي كم نميكنه خداييش جفتشونم براي خودشون غوليند ولي با اين همه امكانات كمتر تازه 150 تومن گرونتره....ديزاير اچدي نسبت به قيمتش نميرزه:41:(نظر شخصي)نقل قول:
راستش اچ دی به عنوان یه گوشی اند،نا امید کننده هستش!!1دوربین ضعیف و ...!! ولی به عنوان یه اسمارت فون اندرویدی،یکی از بهترین هاست...
در حقیقت اگه پولت میرسه که گلکسی بگیری،به نظرم شکی وجود نداره که گلکسی بهتره!!!
دلایل رو هم لیستن!!!
در حقیقتاینجوری برات بگم که گلکسی یکی از 10 گجت برتر سال 2010 شده...کیفیت ساخت(هرچند برای من اینجوری نیست!!) بالا و صد درصد ضد ضربه بودن در حد x10(این برای من 100% تایید شده هستش!!) و تاچ و در کل نمایش فوق عالی که لذتی باور نکردنی رو بهت میده...
راستش همین یکی دو روز پیش بود که با این گوشی،بیشتر از ور رفتن تکنیکی کار کردم و میدونی،باید اعتراف کنم که ادم دلش میخواد صفحه نمایش س ک س کنه!!واقعا یکی از بهترین هاست....
من به شخصه معتقدم که اگه یه گوشیی باشه که ایفون نتونه از روش رد بشه و سوسکش کنه،همین گلکسیه!!!
انتخاب نهایی ولی با خود شماست!
اره ديزاير اچدي بهتره 16 ميليون رنگه:31:نقل قول:
به شخصه فکر میکنم که اچ دی حالا تا دوستان دیگه که بیشتر با این دو گوشی کار کردن چی بگن...
دوستدار شما ياشار
---------- Post added at 11:04 PM ---------- Previous post was at 11:04 PM ----------
اشتب فکر میکنی!!! چون دوربیشن از 8 ضعیف تره و در همون حد 5 مگ عکس میگیره!!نقل قول:
اره الان كه فكر ميكنم ميبينم كه با خريد ديزاير اچدي دوربين بهتري نصيبم ميشه
میگما...چرا این گوشی نسبت به بازار جهانی اینقدر گرون تره؟...معمولا به لطف زحمات شبانه روزیه قشر زحمت کش قاچاقچی های عزیز قیمت گوشی ها تو ایران با بازار جهانی زیاد فرقی نداره...اما این الان 550 دلار هست اما تو ایران خیلی گرون تره......چرا؟هنوز قاچافچی ها روش زوم نکرده اند؟مگه میشه؟!
چاکریم برادر مصطفی(البته شما ما رو یادت نمیاد! ما شما رو میشناسیم مهندس..)نقل قول:
میگما...چرا این گوشی نسبت به بازار جهانی اینقدر گرون تره؟...معمولا به لطف زحمات شبانه روزیه قشر زحمت کش قاچاقچی های عزیز قیمت گوشی ها تو ایران با بازار جهانی زیاد فرقی نداره...اما این الان 550 دلار هست اما تو ایران خیلی گرون تره......چرا؟هنوز قاچافچی ها روش زوم نکرده اند؟مگه میشه؟!
این گوشی به نسبت گوشی هایی مثل 5800 قاچاق نمیشه!!! بعدشم،دلار رو چجوری حساب کردی که گوشی 700 تومنی برات ارزون تر در اومد؟ قیمت دلار رو یه جمع و تفریقی بزن تا حساب دستت بیاد!!دلار الان فک کنم یه 1500 ی باشه!!
سلام
بین desire و galasy کدومشون ژیروسکوب دارن ؟
واسه من که اولویتم بیشتر بازی و دیدن فیلمه به نظر شما کدومش جذاب تره.
راستی desire زیرنویس فیلم اجرا می کنه؟
ممنون.:11:
نقل قول:
سلام هيچكدومشون ژيروسكوپ ندارن .
براي بازي هر دو اولويتشون يكسان چون هردو سيستم عاملشون اندرويد هست اگه بين ايفون و مثلا گالكسي بودي اونوقت اولويت بازي و همچنين برنامه هات ميشد اپل. براي فيلم هم اگر كيفيت صفحه نمايش را در نظر نگيريم ديزاير به علت بزرگ تر بودن صفحه نمايش بهتره.
اما حالا بايد خودت انتخاب كني صفحه نمايش گالكسي رنگ هارو با عمق بيشتري نشون ميده جوري ك به واقيت خيلي نزديكن اما ديزاير كمي ضعيف ترهاز نظر رنگ اما اينم نبايد پنهان باشه ك صفحه ديزاير 0.3 اينچ بزرگ تره.
در ضمن صفحه نمايش ديزاير به تنهايي كيفيت خيلي خوبي داره اما اگه يك وقت با گالكسي كنار هم بذاريشون با اختلاف زيادشون مواجه ميشي
این هم بدون شرح ما:
سلام دوستان قيمت جديد اين گوشي چنده ؟
من 720 قيمت دارم