-
بله من نامحدود گرفتم ، نمی دونم چرا به شما این حرف رو میزنه ، الان متوسط سرعت من بین 85 تا 100 هست البته قبل از ابن مشکلات بالای 100 ثابت بود
من قبلا که سرعت و کیفیت خطم بهتر بود وقتی از speedtest تست می گرفتم دیتا بیس رو قم می زد ولی الان (از زمانی که خطها مشکل پیدا کرده) تست می کنم دیتابیس یزد هست
فکر کنم این جابه جایی باعث مشکل شده
-
هیچ کس هیچی نگفت . ای بابا . قبلا همه به همه کمک میکردن
-
خاک تو سرشون با وضع اینترنتشون... 4 الی 5 روزه اینترنت مخابرات نابود شده. من 512 دارم سرعت دانلود بین 10 تا 40 متغیره. پکت لاست بیداد می کنه نمی تونی یه وب گردی راحت داشته باشی از دیال آپم بد تر شده... ای دزد های بیشرف.
-
دزدی مخابرات دوباره شروع شده. کلاسهای آنلاینم رو هوا مونده. اگر قراره اینطور ادامه پیدا کنه، من یکی که جمع می کنم این سرویس ذغالی رو. ر....دم تو روح اموات مخابرات!!!
-
سلام
دوستان ظاهرا دوباره مخابرات قم به یاد رسم قدیم افتاده ... الان بیش از 10 روزه که سرعت اینترنت 512 نامحدود من که همیشه بالای 60 کیلوبایت دانلود ثابت داشت ، بین 5 کیلوبایت تا 30 کیلوبایت مدام گردش می کنه ... تازه علاوه بر افت شدید سرعت ، مشکل قطعی های بسیار هم وجود داره که مدام خطم را قطع می کنه ...
جالب اینه که پشتیبانی مخابرات در ابتدا معتقد بود که مشکل در حال تعمیره اما اکنون جواب میده که قانون واقعی 1/10 از حالا اجرا شده !:18:
مسئولین مخابرات با کمال بی شرمی اظهار می کنند که بر طبق قانون یک به ده باید سرعت من 6 کیلوبایت در ثانیه باشه ! اونم برای خط 512 ... حتما برای 128 هم باید روی 1.5 کیلوبایت حساب باز کنیم ...
واقعا که دیگه شورشو در آوردن ... یکی نیست بگه که آخه اگه من 6 کیلو میخواستم که از همان کارت های دیال آپ استفاده کنم برام بهتره !
-
-
-
-
واقعا مگه داریم ؟ ( اونم تو شهر قم که شرکت ها یکی از یکی بیشتر دزدن ! )
-
سلام اينايي كه مي گفتند سرعتشون پايين اومده درست شد ؟
دوستاني كه استفاده مي كنند الان سرعت 512 نامحدود مخابرات قم چقدره ؟