میگن 21 سپتمبر 2012 یعنی حدود یک سال دیگه . رفتی پیشواز ؟نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
اقا 4 روز دیگه هممون میمیریممممممم بدی خوبی از ما دیدین حلال کنین
Printable View
میگن 21 سپتمبر 2012 یعنی حدود یک سال دیگه . رفتی پیشواز ؟نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
اقا 4 روز دیگه هممون میمیریممممممم بدی خوبی از ما دیدین حلال کنین
برادر عزیز! اونهایی که ادعا کردن سال 2012 پایان دنیاست، نگفتن روز 2012.1.1نقل قول:
این روز رو مشخص کردن: 21 december 2012
اینم سایت رسمی این روز: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
وقت زیاده :31:
والا من فکر کنم اگر اتفاقی بیافته و به نابودی زمین کشیده بشه باز هم حیات ادامه خواهد داشت ، یعنی انفجار عظیم جدید و ...
در هر صورت احساس میکنم اتفاقات جالبی حداقل برای ایران پیش رو نداشته باشیم .
دوستان دوباره تاپیک داره به سمت اسپم میره
لطفا رعایت کنین
خواهش میکنم این موضوع رو به بیراهه نکشید
من اعتقادی به این موضوع ندارم ولی خب میتونیم با بعضی پیشبینی های علمی کاملا از اتفاقات آینده خبر دار بشیم
با توجه به فعالیت های خورشیدی احتمال به وجود امدن لکه های خورشیدی بزرگ تو این سال زیاد هست
پس احتمال طوفانهای الکترومغانطیسی بیشتر میشه
این طوفانها بیشتر روی ارتباطات تاثیر میذارن و با توجه به اینکه الان در عصر ارتباطات هستیم امکان مختل شدن طولانی مدت ارتباطات زمین وجود داره تکنولوژی اطلاعات از این موضوع ضربه بزرگی میخوره که حتی امکان داره زمین و بشر برای مدتی نسبتا طولانی مثلا چندین ماه از ارتباطات سریع محروم بشن .
ولی به پایان جهان هیچ اعتقادی ندارم
مایاها اگه خیلی بارشون بود تمدنشون از بین نمیرفت
برای آگاهی از سطح پیشرفتگی و علم تمدنهای باستانی مستند ancient aliens کاری از شبکه history رو ببینیدنقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اصلا همه مطالب مستند رو تایید نمی کنم ولی موارد بی نظیری توش هست که هیچکس نمی تونه انکار کنه.......
ضمنا این مستند تماما علمی است و به دوستانی که در رشته های عمران، معماری، فیزیک و شیمی تحصیل میکنن، توصیه میکنم حتما ببینن.اطلاعات جالبی داره و ایده های جدیدی بهتون میده
به چیزی بیش از شواهد من و شما نیازه.
نمیدونم چه اصراریه که اینقدر به این موضوع پرداخته بشه!
وقتی همچین مسئله ای رد شده دیگه این همه بحث سر چیه؟!
آقا من نمیدونم ربطی به این تاپیک داره یا نه ولی علم حضرت محمد (ص) بیشتره یا علم قوم مایا ؟
حضرت محمد میگه دنیا تموم نمیشه تا اینکه منجی عالم بشریت (حضرت مهدی ) ظهور کنه و حکومتی بر پایه عدل خداوندی برقرار کنه
ولی شما میاین به پیش گویی های این قوم توجه میکنید ؟ :41: :42:
نمیدونم چه اصراریه هر مطلبی رو به دین و افراد دینی ارتباط بدیم.
بحث تا حدودی علمی و در مورد پایان دنیا و دلایلی بود که مطرح شده...البته دلایل به اون صورت قابل استناد نبود
اینجا هم بخاطر این که قوم مایا از نظر تاریخی مدارک زیادی برای سطح بالای علم اونا در دسترس بود اسمشون عنوان شد.
هر چند که نمیشه به همه موارد مطرح شده در مورد قوم مایا اطمینان کرد.
به هر حال برای همچین صحبت هایی هم بهتره با دلیل و مدرک معتبر صحبت کنیم نه با دلایل دینی.